URMĂREȘTE-NE PE
MIERCURI, 23 OCTOMBRIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
A fost o perioadă în care tramvaiul a intrat în dizgrație, nu doar la noi, ci cam peste tot în Europa. Și în Oradea am pierdut linii importante, pentru că e mult mai ușor să tragi un asfalt peste șine decât să deschizi trasee noi, care presupun săpături, traverse, muncă multă.
Zic şi eu
Adrian Cris
Cam așa se jură un personaj dintre cele care, la ordinul încă președintelui Iohannis, au făcut posibilă coaliția PSD-PNL. Nu se numește Gâgă, ci Rareș Bogdan. „Guvernăm împreună, dar nu participăm la treburile coaliției, nu mai există colaborare între noi și PSD”, zicea acesta joia trecută.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Cu cine vă gândiți să votați pentru funcția de președinte al României dintre numeroșii candidați?











De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
La data de 5 octombrie 2024, Curtea Constituțională a admis o contestație formulată de doi cetățeni și a anulat o Decizie a Biroului Electoral Central prin care se dispusese înregistrarea candidaturii pentru funcția de Președinte al României a doamnei Diana Ivanovici Șoșoacă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
08 Ianuarie 2013, 15:51

Un tânăr din Oradea, arestat pentru că a spart şapte locuinţe

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Poliţiştii Biroului de Investigare a Infracţiunilor contra Patrimoniului din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bihor au început urmărirea penală împotriva unui orădean, suspect în cazul mai multor infracţiuni de furt şi violare de domiciliu.

Potrivit unui comunicat trimis marţi de IPJ Bihor, bărbatul este acuzat de comiterea a şapte spargeri din locuinţe, fapte petrecute în perioada august-decembrie 2012.

Orădeanul O.F. a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, cercetat de oamenii legii în cazul a şapte infracţiuni de furt calificat şi violare de domiciliu, toate petrecute în perioada august - decembrie 2012 pe raza municipiului.

Bărbatul este suspectul principal în cazul unui furt datând din luna august, fiind acuzat că, profitând de faptul că uşa de la beciul unei case fusese lăsată neîncuiată, i-ar fi furat proprietarului instalaţia de apă a locuinţei: 15 metri de ţeavă din plumb de la instalaţia şi contorul de apă.

Orădeanul mai este suspectat de furtul, în luna octombrie, a mai multor bunuri electronice din locuinţa unui imobil din Oradea, dar şi de comiterea unei alte spargeri, în luna noiembrie, dintr-un apartament de unde ar fi furat o pereche de pantofi şi diverse ustensile de bucătărie.

Orădeanul este urmărit penal şi pentru faptul că, în noaptea de 23/24 noiembrie, ar fi intrat prin efracţie în locuinţa unei orădence de unde a sustras două telefoane mobile, iar în 27 noiembrie ar fi intrat forţând un geam, într-un alt apartament din Oradea de unde ar fi furat un laptop.

Un alt jaf de care este suspectat s-a petrecut pe 3 decembrie, când tânărul ar fi intrat prin efracţie în sediul unei firme de unde ar fi furat 20 lei şi alimente în valoare totală de 500 lei. Tot în cârca lui este pusă şi o spargere din 6 decembrie, când suspectul ar fi furat din apartamentul unei orădence două laptop-uri, o tabletă şi un ceas de damă.

Împotriva orădeanului instanţa a emis mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile, poliţiştii continuând cercetările pentru documentarea întregii sale activităţi infracţionale şi pentru recuperarea prejudiciului.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5973 RON
  • 1 EUR = 4.9731 RON
  • 1 HUF = 0.0124 RON