URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 29 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Primăria Oradea a decis să modifice regulamentul de salubrizare. La fel cum deja ne-a obișnuit, schimbarea s-a făcut fără o dezbatere publică serioasă. Mi se pare o greșeală strategică, pentru că despicarea firului în patru atunci când e vorba de problemele tuturor locuitorilor poate duce la soluții bune, unde mai pui că elimini din start suspiciunile și speculațiile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oradea și Bihorul au ajuns într-o perioadă fastă, cum din perspectiva dezvoltării infrastructurii n-au mai cunoscut niciodată. Anul acesta se deschid circulației o mulțime de noi drumuri, vreo 70 de kilometri: legătura centura Oradea - Autostrada Transilvania (chiar la finele acestei săptămâni), plus centurile Sânmartin, Aleșd, Beiuș, Oșorhei, Nojorid, Sântandrei (în vară). „Miracolul” ar putea fi explicat prin faptul că 2024 e an electoral. Și, da, este! Dar, totuși, nu asta-i explicația, ci parcurgerea întregii evoluții de la germinarea la coacerea proiectelor.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Din data de 31 martie, România devine, parțial, parte a spațiului de liberă circulație Schengen, aspect care ar trebui să ne bucure, ca națiune, deoarece vine după un îndelung proces de negociere cu celelalte state ale Uniunii Europene, aspectele privind negocierea cu Austria fiind comentate pe larg în ultima perioadă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
15 Mai 2014, 21:25

Răfuială mafiotă la Lotus: Un interlop e în comă, Romi Neguş şi locotenenţii lui, ridicaţi pentru audieri

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Răfuială mafiotă în parcarea Lotus Center unde, joi, în juul orei 15.00, mai multe persoane cu cagule trase pe faţă l-au atacat cu spray-uri lacrimogene şi bâte de baseball pe interlopul Marius Lazăr, alias Ciobanu', apropiat al patronului Laguna Guard, Aurel Gavriş.

Tânărul, în vârstă de 33 de ani, a fost atacat în momentul în care ieşea din complexul comercial, de faţă cu martori, şi a fost lovit până când a căzut la pământ.

Patronul Laguna Guard, Aurel Gavriş, susţine că principalii suspecţi sunt membrii clanului Neguş. "I-a anunţat cineva că Marius e acolo, altfel nu îmi explic cele întâmplate. Oricum, e stilul lor, iar în zonă a apărut la un moment dat şi Romi (Romulus Markovics, liderul grupării, n.r.)", a explicat Gavriş.

De altfel, surse judiciare au confirmat BIHOREANULUI că cinci persoane, membri ai grupării Neguş, între care şi Markovics (foto), au fost ridicate de poliţişti şi sunt audiate, la ora transmiterii acestei ştiri, la sediul Poliţiei Municipiului Oradea.

Grav rănit, Lazăr a fost preluat de un echipaj SMURD şi transportat la Spitalul Judeţean.

"Victima a suferit o agresiune şi este în stare gravă. Are fracturi ale membrelor şi craniului, plus o hemoragie la nivelul creierului din cauza căruia pacientul a fost foarte agitat. În prezent e în comă indusă şi a fost intubat. Urmează să fie evaluat şi transferat la secţia de Terapie Intensivă" a declarat BIHOREANULUI dr. Beres Zsolt, medic SMURD.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
156 Comentarii
neutru
Kretu de la Cluj ii inchis ca si-a dat foc la nevasta in Viena...Romi nu o praduit niciodata pe nimeni! Alex Bundea daca ai fi un sapun mas spala nonstop pe * cu el!:))))
Postat 11 Iunie 2014, 01:05 de neutru
Alex
Kamaz tu pe cine morti mati ai batut vriodata?tu nu esti nici smecher nici sportiv nici fraier nu te poti numi:)))stai sa ma gandesc esti un papagal mincinos care traiesti din filme de mafioti!ai uita ce bataie ai luat tu si batranu ala de Manuta de la Carani? ceati facut dupaia ?nimic ca sunteti niste * belite.:))))))))))) Romi cu or cine se cearta il pune la respect nu ca si tine....pe Romi inca nu l-o batut nimeni pe tine ti-o * la Costanta Carani!!!!!!!
Postat 10 Iunie 2014, 23:34 de Bombardieru
jup
Romi ii de ne oprit va da * la toti smecheri din Oradea....toti il dati la politie si gunoiu ala de Alex Bundea la dat la politie....Grecu familia Negus asa ti-o fugarit la Dives ca si papuci ti i-ai lasat acolo:))))) si pe Sanyi si pe Romi tot timpu i-ai dat la politie tu pe cine poti bati pe cine nu il dai la politie! (...)
Postat 10 Iunie 2014, 22:51 de jup
de la kamaz
De la kamaz pentru praduitorul nr unu al oaradiei cind te prind ati fac gaoaza butoi gunoiule lai bagat pe cretu la puscarie ca tea pus an genunchi an olanda zi iai pupat scula ai uitat asta si mai sunat sa vin an olanda sa ati spal rusinea .lache romi te rup..
Postat 31 Mai 2014, 10:59 de kamaz
cretu de la cluj
Cei mai mari praduitori sint tiganii romi negus .balog zis kali.ghiuri ghistina.lume feritiva de ei romi vin acasa si ati rup picioarele.mai bagat la puscarie anpreuna cu kali praduitori inputit...
Postat 31 Mai 2014, 10:50 de cretu de la cluj
Măciuca place la Țigan
CENZURAT
Postat 30 Mai 2014, 11:40 de Petre
Romi praduitoarea *
Ma romi nu mai vb da sifoane ....ca tu esti cel mai mare sifon praduitor anputit .,Țigan boriti .,cioara sifonata,,care ai supt cariciurile lui Grecu si Aurel ,de asta esti u supărat pe ei ca nu ți-o mai da la supt,..ca doar au si ei neveste acum si na devin geloase ,,,,.NA ANTELEGETI SI TU ACUMA CA NUI MAI LOC SA O SUGI ȘTIM CA NU POTI UITA CUM SUGEAI PA A LUI GRECU DA ASTA E ACUMA UITA PROSTUTO ,,,,....A APROPO NU MAI TRIMITE FRAERII TAI LA POLIȚIE SA DEPUNĂ DECLARAȚII CA SI U ESTI LA FEL DE PRADUITOR .......
Postat 30 Mai 2014, 00:47 de Trasca
Lachitul printisor....
Ma printisoara negus ai uitat ca Grecu ți-a dat la * an apartamentul lui ,STI u acolo unde mergeati sa va Drogați ......si apoi ți-a purtat cu masina prin oraș si u strigai Grecu ai regele,Grecu ai regele si hop o mai luai an gura un pic.....pic pic.......ha ha ha ....
Postat 30 Mai 2014, 00:37 de Grecu
interesant
Cartierul Velenta nu este condus de tigani!!!Cetatenii romani onesti si cinstiti nu dau doi lei pe asa zisul printisor!Ei cunosc realitatea din teren si stiu cat il duce mintea pe romi!Romi nu s-a batut vreodata unu la unu cu cineva in Velenta!A scuze, de fiecare data cand romi s-a legat de vreun roman prin Velenta si era unu la unu...asa zisul print lua mereu bataie!Sa nu ne ascundem dupa deget si sa spunem adevarul!!!iar de beni pintilie se stie ca pana acum vreo 4-5 ani era doar un bagator de seama,un analfabet care acum datorita steroizilor se crede puternic!!!in concluzie, oamenii onesti din cartierul Velenta nu dau doi lei pe asa zisii "smecheri"ai printisorului!!!!
Postat 29 Mai 2014, 15:41 de neutru
sifoni
bai besini unflati smecherii orasului , romi costi aurel etc .. ce san tamplat cu voi ca prin 2000 2005 unde ierati mari interlop bah la voi politia vo dat grade si mihai gabor zis grecu .. ziceti voi pe cine ati batut voi un om care o fost cat de cat .. aurel ,romi ,etc . voi cand va ligeati cu ruru unu la celelalt la miraj , inainte iera sa moara la dives . voi sunteti ioameni . ? ce aveti voi la ce va pricepetii cel mai bn si jos palaria si toata stima sa mergeti la garda la sifoneala si sai faceti rau la oameni..... cand osa fii barbat dc totusi teai crezut sportiv vreodata aurel sa faci un interval cu copilul ciora/???????? sau u esti inteligent .. teo umilit in ultimul hal . deci cinei smecher ....... romi tia batut prietenul cel mai bun lo umilit si u nimic asta ce dovada da... uitate in tine , si toti facebokk-isti . sava fie ruseni k va credeti baieti .. cu garda dupa voi . mergeti pe camt odata da la unu i mai frica ka la celellalt .. russssssssiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnneeeeeee la toti
Postat 27 Mai 2014, 07:20 de adevarul curat
Nufaru
Dar de nufaru nu se vorbeste???cata bataie se stie acolo
Postat 25 Mai 2014, 18:24 de Crist
drf
Nu pot sa cred ceea ce citesc in comentariile anterioare. Ce scursuri populeaza mai nou Oradea. Unde sunt Politia si institutiile Statului? Pana cand lasam aceste animale sa se inmulteasca si sa distruga viata pasnica a unui oras ca Oradea? Unde e onoarea Prefectului si Primarului care zambesc enuntand fraze abstracte in loc sa starpeasca aceste naparci otravitoare?
Postat 25 Mai 2014, 11:26 de drf
Secret
se stie ca baietii lui Lungu au fost, doar ca aici e o mascarada de derutare,presa e pe felie cu Lungu si da informatii gresite
Postat 23 Mai 2014, 02:28 de Ioana
PT.Iosia latra ....
unde sa il viziteze daca * mereu fugea sa isi puna fundu la bataie,iar cand a fost faza de la strandu din iosia,cand am mers in velenta si acolo au fugit de noi,nu o dati aiurea daca nu aveti habar.
Postat 22 Mai 2014, 14:20 de ...
IOSIA LATRA DAR NU MUSCA
VOI DIN IOSIA. ATI AVUT CURAJ SA VIZITATI PE ROMI IN VELENTA?
Postat 20 Mai 2014, 18:01 de UNU
...
niste * toti,aici e vorba de tigani,voi aduceti vorba de cartierul iosia,care da * la toata tiganimea din oradea,cand au venit la cristal vreo 30-40 de tigani si baietii din iosia au fost 15-20,au fugit ciorile de n-au stiut care pe unde sa o ia,si-au lasat masinile,nici stanga dreapta nu s-au uitat cand au fugit peste drum,asa ca nu tot comentati fara sa stiti,faza cu romi si cu claudiu cora a fost acum 4 5 ani la atti's,romi nici atunci nu a fost in stare sa mearga singur la claudiu,dar acum nu are nici atat,wai de pl lor de cioroi
Postat 20 Mai 2014, 12:42 de gigi
de la base peste bot
...si ce daca "in orasu ala tiganu e nr 1 " ? asta e mandrie de prost, de incult si de redus. sa-i fie de bine si traiasca linistit ca, pana la urma fiecare pasare pe limba ei piere. mnoa. da e primu' bai, nene. e cel mai tare din parcare, da bine cu pumnu' si are bicepsi amarati cu tatuaje. d'aia la toti le e frica de el. pai, e normal sa nu-si bata nimeni capul cu el, ca se poate astepta la orice. sa tabarasca peste el cu toata ginta lui de tzigani amarati. atata stiu si ei. o chestie mega primitiva. noa, da nu-i bai. sa le fie de bine. prin inchisori. ca p'acolo ajung, mai repede sau mai tarziu. e normal.
Postat 20 Mai 2014, 07:59 de pt fraieri
pt Gigi Becali si gaska lui
dragi copii dupa net ..si gasti de kakat din oras..nu e frumos ce se intampla ,dar si pe Europa stati linistiti ca nu e mai altfel ..tot asa se impusca arabi,albeneji etc ..hulaganismu si prostitutia nu o sa dispara in veci. vorbind la adevar ... strada nu e ring ,dai cu ce poti sa iesi cu capu sus ..da ca sa dai sa tai iti trebuie COOIAEEE . nui inghit pe tigani dar Romi a tacut si sia facut treaba ..la ars pe Sanda lungu , ciobanita,gavritza ,cora ..pe toti ia ingenunchiat ...voi ce ati facut ? de cate ori vati dus peste el ? :)) numa gura e de voi .pt voi in orasu ala tiganu e nr 1 . norocu vostru la ceillati pe lista e dacal inchide,altfel vai de restul fetitzelor care tot pe la garda sunt.bine va face,nota 10
Postat 19 Mai 2014, 22:57 de de la Basescu
liberty
Drogatu de Aurel Gavris,cand te-ai drogat ultima oara? Hai sa trecem la subiect. Am citit un articol in care il acuzi pe Romi Negus ca ti-a dat foc la masina tie si finului tau Mihai Gabor zis Grecu..in alt articol il acuzi ca a spart masina de interventie de la Bank Security,in alt articol il acuzi ca ti-a sechestrat omul si l-a mutilat,stim prea bine ca este vorba de fetita Pittbulina..intr-un alt articol il acuzi ca ti-a spart masina de la firma ta Laguna Guard...vara trecuta la Butoiul de Aur ati fost batuti de Romi si de Alex Bundea... cemai vrei sa-ti faca omul asta sa iei si tu masuri de barbat,nu de praduitor? Esti o * uzata,mancata de droguri!
Postat 19 Mai 2014, 22:47 de alexandru lungu
velenta
Bundea,tu serios ai foat spurcat cu cacat si pisat?? Ma mir cum de mai sta nevasta-ta cu tine dupa ce ai adus politia pe frate-sau!!sa-ti fie rusine *!!ar trebui sa te mutam din velenta ca ne faci de ras!!! Romi cum ii cum nu ii da niciodata nu a adus politia in familie!! Sincer,nu ma mir ca ti-o picat psihicul dupa faza de la Eden,doar te-ai rugat de Romi sa nu-ti ia viata..era de stiut ca nimeni nu te ajuta,doar politia..tu ai dovedit un singur lucru.cand ti-e frica si esti pus in astfel de situatii,chemi politia..asta esti tu Alex Bundea spurcat ***..PRADUITOR IMPUTIT!!
Postat 19 Mai 2014, 18:04 de velenta
mda
Adevarul ca Bundea i-a dat KO la Romi in fatza blocului. romi daca l-ai pierdut si pe Bundea de langa tine esti mort ,esti gata ramaii cu copii tai analfabeti,drogati de 17 ani :))
Postat 19 Mai 2014, 16:36 de gaz
in groapa cu toti
doamne ce bine ar fii sa se impuste in cap toti intre ei de la tigani la camatari si sageti toti in groapa sa va vedem 2 m sub pamant sa avem unde sa ne ducem cainii sa se c..ce
Postat 19 Mai 2014, 14:54 de oradea
utu de la arad
Domnu Praduitor Bundea,ce tot scrii ca tu esti smecher sau bataus ca nu te mai inteleg?? Ai uitat ca ti-am dat o palma la puscarie ai cazut in fund si baietii mei au aruncat cu flaconul cu pisat si cacat pe tine?? Ai uitat cat esti de spurcat? Zi-le prietenilor tai Copar si Tosi sa-ti aminteasca cum ai fost injosit in puscarie!! Dupa cele intamplate te-ai cerut la protejati.daca nu ti-au facut fata Romi si Beni de ce ai mai chemat politia?? Din ce am auzit te rugai la Romi sa-ti crute viata pt ca ai copii cu sora-sa!! N-ai caracter!! Ai chemat politia pe cumnatu-tau!! Nu te mai unfla in pene,vezi-ti de copii si de nevasta-ta pe care spuneai la puscarie ca nu o mai iubesti ca e f urata dupa ce a nascut si ca tu nu crezi ca o sa te astepte si toata averea ti-ai pus-o pe numele lui taica-tau!! Spurcatu-le cu pisat si cacat!! Cand vin acasa de la puscarie te bag in scaunul cu rotile!! Cum nu mai e nimeni de partea ta,doar politia,o sa-mi fie mai usor sa te pun in scaunul cu rotile!! Macar scapa familia Negus de un PRADUITOR!!
Postat 19 Mai 2014, 14:54 de utu de la arad
neutru
De-a lungul timpului tiganii au fost tari si mari doar in grup!Cand atacau 10 contra 1!Aceasta caracteristica a lor nu se va schimba vreodata!Ei sunt parsivi, ataca marsav si de asta ei se cred smecheri!A fi smecher inseamna insa sa poti dormi linistit acasa langa familie si copii, sa ai ce manca,sa te simti bine in compania familiei si a prietenilor,sa faci excursii.......dar fara sa fii bagat inseama!Plus ca a fi smecher inseamna sa stii sa citesti si sa scrii corect gramatical!In ziua de azi s-a deteriorat sensul cuvantului "smecher"!Dar pentru cei ce se considera "smecheri" prin puterea pumnului,prin caracterul infect,prin neplatirea taxelor si impozitelor ii rog sa se deplaseze intr-un camp liber deschis si sa se lupte pentru suprematie!Pe aceasta cale ii rog sa "dispara"dintre oamenii onesti si cinstiti care nu vor sa fie deranjati de comportamentul lor infect!!!!ps. In fata blocului lui Bundea, Romi a luat un ko de toata frumusetea!desi avea o bota de baseball in mana!La Eden, Bundea a fost atacat miseleste cu cutite de Romi si Beni, sprayat......si totusi cei doi nu au facut fata lui Bundea!In concluzie, nu inteleg de ce nu se lupta asa zisul prin interlop Romi unu la unu c
Postat 19 Mai 2014, 13:12 de neutru
velenta
Levi unde sate cautam la intrare la Bali sau in veceu?:)))))
Postat 19 Mai 2014, 13:08 de velenta
costi marie
Levi,ai uitat ce omor ai luat de la Beni si copiii lui Romi in fata strandului din Iosia?ai fugit la politie.... stai linistit ce-i al tau e pus deoparte!! In curand o sa te asteptam la bali sa-ti dam salaru!! Tu vei primi un aalar mai mare decat Ciobanu! Levi,nu uita esti sluga lui Grecu!! Cand merge Grecu la Bali ii inchizi usa,ii deschizi usa la masina...tu nu poti sa fi nici smecher,nici interlop,nici fraier,tu esti o sluga!! Ai uitat cum te-ai ascuns la Atti's cand i-a dat Romi omorul la Cora.macar baietii din Iosia au stat si au primit,tu te-ai ascuns in wc ca si femeile!! In curand primesti bataie din aia sora cu moartea!!
Postat 18 Mai 2014, 21:40 de costi marie
Praja e cel mai tare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Postat 18 Mai 2014, 19:42 de UNU
VA ASTEPT
VOI DIN VELENTA HAIDETI LA BALI.................VA ASTEPT CU BRATELE DESCHISE.
Postat 18 Mai 2014, 19:29 de LEVI
Anti-Ciobanu
Ciobanule iti meriti soarta. Trebuia sa-ti taie capul, jegos de om ce esti. Cati ai batut tu pana acuma si nimeni nu le-a facut dreptate victimelor tale. Doar nu se inghesuie Politia sa-ti faca dreptate si sa afle pe cei ce ti-au dat in cap. Si daca s-ar afla cine au fost, merita un premiu. Au curatat orasul de un gunoi ca tine. Sper sa ramai handicapat prostule ce esti. Iar daca statul o sa-ti dea ajutor de handicap, emigrez in Congo. Gunoi de om esti tu Ciobanule!
Postat 18 Mai 2014, 17:30 de Anti-Ciobanu
costi marie
Generatia Mc Donald's din Iosia,cine a auzit de voi pana nu v-a batut si v-a pus in genunchi Romi la Atti's?? A scris Laura Gal vreun articol de voi ca ati facut sau ati batut pe cineva in orasu asta? Un singur articol e despre voi cand v-a dat Romi la * la toti la Atti's!! Nu a-ti vrea sa ne * pe toti interlopii, generatia Mc Donald's??? Voi va stiti bate doar cu Angelo si prin cartier pe acolo cu copiii...in rest nimeni nu a auzit de voi..toata ziua stati in fata blocului la ros de seminte...va prindem noi la protectie la noi.va dam noi voua!!
Postat 18 Mai 2014, 17:26 de costi marie
Keep calm and expect us !!!!
Tot timpu vorbiti de razboaie de intervale dar numa din gura e usor sa vb tot timpu vam fugarit vam executat * va credeti interlopi si smardoi pe facebok toti ciorilor dar cand ne vedeti pe strada de ce nu va dati la noi numa dupa ce trageti pe nas etno aveti filme in cap cu stalone si va faceti de rusine sa ma c..a..c pe voi de fetite vine vremea cat de curand si va curatam pe toti unu cate unu
Postat 18 Mai 2014, 14:37 de Expect US !!!
:)))))))
Copiii aia teau facut de ras pe tine si pe seful tau :))))))))) sifonuleeee
Postat 18 Mai 2014, 13:34 de mor de ras
costi marie praduitorul
Bai besica umflata in primul rand in iosia nu este sef iar in al doilea rand tu esti o fetita care numa pe telefon esti tare ai uitat cand team asteptat sa vi la smardoileala si ai trimis garda piz...o care esti vezi sa nu ii fac eu o vizita la nevasta ta si la ficata ca esti cam obraznic slugo !!! corhaz sifonar ce esti si tu si toti astia marii smecheri numa pe facebok sunteti tari si pe telefon dar adevarul este ca una doua o dati in garda smecheri de 1 leu
Postat 18 Mai 2014, 13:32 de COSTI MARIE FETITA
Velenta
VELENTA I LA PUTERE !!!!!!!
Postat 18 Mai 2014, 13:10 de Ion
costi marie
Copiii din iosia,ati uitat cum l-a batut Romi pe seful vostru Cora Claudiu la Atti's? Pe langa ca l-a batut l-a pus si in genunchi? Bate-ti-va voi cu cei de nivelul vostru,cum ar fi Angelo,adica generatia voastra mc donald's!! Beni v-a batut in cartierul vostru in fata strandului si ati fugit si atunci la politie...daca mai scrie-ti multe comment-uri poate ii face Romi o vizita sefului vostru in Danemarca si pe langa ca ii strica bussines-ul ii da si la m***!! Unde va prind la noi la protectie va rup pe toti din iosia!!
Postat 18 Mai 2014, 12:59 de costi marie
Keep calm and expect us !!!!
Tot timpu vorbiti de razboaie de intervale dar numa din gura e usor sa vb tot timpu vam fugarit vam executat * va credeti interlopi si smardoi pe facebok toti ciorilor dar cand ne vedeti pe strada de ce nu va dati la noi numa dupa ce trageti pe nas etno aveti filme in cap cu stalone si va faceti de rusine sa ma * pe voi de fetite vine vremea cat de curand si va curatam pe toti unu cate unu
Postat 18 Mai 2014, 12:35 de Expect US !!!
AIA DE CARE A ZIS MATA SA TE FERESTI
PAPAGALULE CARE ESTI VB FARA TINE INTREABAL PE SEFU TAU SLUGA CARE ESTI AIA IS IOSIA CARE VA ARDE TOT TIMPU VA FACE DE RUSINE SI VA DA PESTE NAS TOT TIMPU
Postat 18 Mai 2014, 12:15 de IOSIA
dar de ce nu zici in fatza de iosia
bai * de ce nu zice ti in fatza cand ne vedeti si tremurati ca *! daca nu ati fi toti cu militzia pe felie la praduiala v am crepa de mult bai jegurilor!oricum ciorilor vi ati mai lasat voi masinile aici la cristal si ati fugit cand am aparut noi!ati uitat! va e frica cand sunteti 30 contra noi 20 ati fugit ca pizdele cu bate cu tot! ciuspais, dejo angelo si sagetile celelalte a lui romi!v am fugarit omul prin velenta si a mers la garda *!iosia va executa tot timpul oriunde oricand!
Postat 18 Mai 2014, 11:24 de anonymos
Cocalarilor
Ce conduce Iosia ?? Pe cine conduce Iosia ?? In 2014 ce face Iosia ?? Cui plm ii pasa de oamenii din Iosia ??
Postat 18 Mai 2014, 10:02 de Cocalarilor
jOHN
Bai John da Grecu cand te-a fugarit si te--a dat la * cum a fost in Dives ai uitat o dai in suceala acuma da cand erai lachit era bine acuma te-ai haladit esti baiat ?parerea ta ssau o fi altu * tu asai vezi ca ip de calc se afla asa de numa usor !!!!
Postat 18 Mai 2014, 03:37 de Pentru prietenu John
a meritat
Gunoiu ala due ciobanu she lega due toata lumea pt can I'll avea pe cocalaru due grecu so analfabetu due Laurel in spate numa vz doamne as VB lumea de el un gunoi ordinar pacat can nu VB acuma so preotii de el
Postat 18 Mai 2014, 01:29 de john
Romanu
Romi Negus pentru seful orasului! E cel mai tare!
Postat 18 Mai 2014, 00:17 de Romanu
Anti-Ciobanu
Am 2 clase ca trenul si toata lumea ma * io sint conchita romanul cu colbasul in gura. Prietena mea e un porc din Tarian.
Postat 18 Mai 2014, 00:15 de Anti-Ciobanu
Anti-Ciobanu
Ciobanu taratura trebuie starpit. Prea si-a facut de cap. Prea a batut pe multi cum a avut el chef. Si pe mine m-a lovit in Bali dupa ce s-a luat de prietena mea. Iti meriti soarta Ciobanule. O sa vin sa ma * pe mormantul tau sa aiba ma'ta in ce infige lumanarea. Si apoi o sa-mi fac skiuri din crucea ta. Bihoreanule nu mai sterge comentul sa vada lumea ca Ciobanu e o zdreanta.
Postat 17 Mai 2014, 23:39 de Anti-Ciobanu
vorbim de jmecherie
pe vremuri hotii si jmechereii adevarati nu salutau macar PRADUITORII acuma cei mai mari praduitori la garda AUREL GAVRIS -SANDU LUNGU - COSTIKA MARIE ...* ROMI ? pe cine a praduit ? ...pe nimenini eu sunt roman ,dar tin cu tiganu desi nul cunosc no fi bun la bataie , dar nu se lasa la voi ..va * pe toti EL TACE SI VA FACE voi dati numa cu gura si la garda si la cafele si pe net ..jeguri ..bine va face romi
Postat 17 Mai 2014, 23:21 de jmecherie
Bai papagalilor
PAPAGALILOR CARE TOT VB AICEA COCALARI DE 2 LEI CAND A VENIT NEGUS IN IOSIA SA FACA FIGURI ???? IOSIA TOT TIMPU IA DAT PESTE NAS SI EL STIE CA NU E LOC CU IOSIA CONDUCE ORASU TOTI SE BAGA IN SEAMA CU BAIETII SI VOR SAI AIBE DE PARTEA LOR DAR AIA NU SE VAND CA VOI MA JEGOSILOR AIA SANT SMECHERI ADEVARATI SI BANDITI BATE PE ORICINE NU AU FRICA DACA II SUPARATI !!! ASA CA NU MAI VB FARA SA STITI !!!
Postat 17 Mai 2014, 23:16 de IOSIA
sefu
Numele asta Alex Bundea,ar trebui uitat o data pt totdeauna!! Prima data l- clapacit Romi in fata blocului la el.a mai data o data peste el la barul Eden,dupa care PRADUITORUL si-a sunat prietenii de la politie sa-l infunde pe propriul cumnat Romi Negus..de la ora 18 pana la 23 nu a iesit din sediul politiei..le-au trebuit familiei 4 zile sa-l convinga sa-si retraga plangerea.. Alex Bundea e mai mare PRADUITOR decat Aurel Gavris! Mai bine toti smecherii din Bihor l-au dat la politie pe Romi Negus. A FOST,E SI V-A RAMANE NR 1!! Iar Aurel Gavris si Alex Bundea AU FOST,SUNT SI VOR RAMANE PRADUITORII NR 1!! toata viata ve-ti ramane niste catei ai politiei! Multa m*** amandurora!!
Postat 17 Mai 2014, 22:45 de fotbalistu
sefu
Numele asta Alex Bundea,ar trebui uitat o data pt totdeauna!! Prima data l- clapacit Romi in fata blocului la el.a mai data o data peste el la barul Eden,dupa care PRADUITORUL si-a sunat prietenii de la politie sa-l infunde pe propriul cumnat Romi Negus..de la ora 18 pana la 23 nu a iesit din sediul politiei..le-au trebuit familiei 4 zile sa-l convinga sa-si retraga plangerea.. Alex Bundea e mai mare PRADUITOR decat Aurel Gavris! Mai bine toti smecherii din Bihor l-au dat la politie pe Romi Negus. A FOST,E SI V-A RAMANE NR 1!! Iar Aurel Gavris si Alex Bundea AU FOST,SUNT SI VOR RAMANE PRADUITORII NR 1!! toata viata ve-ti ramane niste catei ai politiei! Multa m*** amandurora!!
Postat 17 Mai 2014, 22:40 de fotbalistu
Pe ei
Ciobanu este un jegos de om, o raie imputita,un labagiu,un handicapat, a lovit multa lume nevinovata ! Citeste fraiere comenturile sa vezi ce parere are tot orasul despre tine ! Esti un retardat mintal, ai avut noroc ca nu esti frumos ca altfel te cordeau ciorile in *. Oricum pt bani te * tu sigur si in *
Postat 17 Mai 2014, 22:38 de Belitura
SPAIMA
Da Chisu ? Nu se mai aude nimic de el ? Un fricos si jumatate,nu l-am mai vazut prin cluburi ? Pe unde mai umblii * fricoasa ? Sau cand auzi de faptele ciorilor tremuri si ai morcovul in * cat paru ? Un par peste sele nu ti-ar strica nici tie
Postat 17 Mai 2014, 22:28 de PT UN GUNOI
A scris
Dacă ați citit cineva a scris în primele comentări ca clanului negus nu va lua nici o măsură și chiar a avut dreptate.Bravo. politie
Postat 17 Mai 2014, 21:43 de roxi
oare ?
e clar ca tu urmezi Aurel ..sau o mai fxxx 2,3 tiganu de la tine si apoi tu da intrebarea e ? ce tio face romi ? tia da topoare in cap ca la ciobanasul ? sau tea * ca pe CONCHITA EUROVISION PITBULLINA nasol ..mai bine erai fara steroizi ..aratai normal si atunci poate nu se luau ciorile de tine
Postat 17 Mai 2014, 20:48 de Anabolica Aurel
Adevarul despre situatie
Ciobanu a batut multa lume si tot era liber io luat tot ce aveau la multi inpreuna cu gasca lui A.G G.M si cainiii de pe interventiile lor..asa ca ciocu mic...ca voi dadeati in oameni care erau lesinati si mai dadeati in ei,...cate familii ati terorizat...si ati recuperat mii de euro si nimeni nimica nu o patit...la cate ati facut va puteti da seama cata lume are boala pe voi pe langa toate astea voi conduceti tot orasu tiganii nu se lasa mai prejos...asa a fost si in craiova si asa va fii si aicea..asta ii incepuitu..nu stati pe * voastra nici unu ba din partea tiganilor ba din partea romanilor...pana cand nu moare careva...dar mi-as dorii sa putreziti toti care cum meritati si romi si aurel si grecu sa va * in gur...voi 3 si toti ce-i care ii * * la astea 3
Postat 17 Mai 2014, 20:42 de Procuroru
morcovule
aurelia , Cate ACTIUNI ai facut ? cate actiuni au facut tiganii asupra ta ? cel Putin 5-0 are romi in fata ta ..nu sunt cu ciorile , da gay-urile care sunt cu tn sunt mai jegosi decat ciorile ...tu esti un jegos , actiunile tale sunt 0 FAPTE , numa vrajeala ai pe facebook la care iti da like gayi tai..te * NUMA PE FACEBOOK PE LUME ...tiganu sa * LIVE de atatea ori pe tn esti gretos , roaba de steroizi si de kakat ...morcovistu dracului
Postat 17 Mai 2014, 20:42 de aurelia STEROIDA
Oradeanu
Romi Negus si gasca lui face legea prin Oradea. Auzi Bolovanu? Auzi City Managery *? Auzi seful de politie? Sinteti niste speriati. Romi lasu cu gasca a batut un singur om. Daca Romi avea singe in * lui singur ar fi batut pe omul asta Ciobanu, Dar nu are pentru ca playboy-u din Velenta a pierdut mintile dupa atitea steroiz.
Postat 17 Mai 2014, 19:59 de Oradeanu
uzzi
Alex Bundea, nu mai tot scrie comentarii de Costi si de Romi ca l-ai batut...atata te-o terorizat Romi pana l-ai dat la politie..ciocu mic PRADUITORULE!!! poate intr-o zi o sa-ti primesti bataie si de la Romi si de la Costi...cine are treaba cu Costi o sa primeasca bataie exact ca si Ciobanu.
Postat 17 Mai 2014, 18:10 de benzina
1
ESTE ADEVAR CELE INTIMPLATE ?
Postat 17 Mai 2014, 18:10 de 1
1
INTRO NOAPTE MARCII BATRANU A FOST BATUT DE CIOBANU SI LAGUNA GUARD
Postat 17 Mai 2014, 17:47 de 1
oooo
demia sefului politiei,nu esti in stare sa aranjezi niste ciori
Postat 17 Mai 2014, 16:43 de anonim
????
da papagalul ala batran si expirat STANCA VIKI ce tot se agita atit?imparte el orasul ....vai s amar in loc sa se ocupe de cei doi copii drogati ai lui!!!face el adunari si d alea penibil ,penibil,penibil!!!
Postat 17 Mai 2014, 16:38 de anonim
aurelia gavrisa
CRED CA "AURELIA GAVRISA" CUM A PRIMIT NUMELE INTR-UN COMENT ANTERIOR ESTE CEL MAI POTRIVIT PT AUREL ! ESTE O MARE *,UN FRICOS. NU SANT DE PARTEA CIORILOR DAR DE CE NU MERGE PESTE EI ? CE MAI ASTEAPTA ? SE VE CLAR CA LA EL VOR SA AJUNGA IN FINAL.
Postat 17 Mai 2014, 16:23 de psd
Avelo bachtalo
Auziti * care va dati asa tari daca sunteti pe sula voastra dece nu va bateti cu ciobanu 1 la 1 Auzi Negus sunteti niste * va bateti ca in trib antic nu ai avut sange in vene sa dai cu pumnul Noi, romanii ne *pe tine si pe locotenentii tai Damar va fi colacul * ce sunteti......De se unesc gajeii sa vezi ce steroizi scoate din voi ...
Postat 17 Mai 2014, 16:06 de jamaica
0000
CONDUCRE DE ORAS ZERO
Postat 17 Mai 2014, 15:57 de anonim
oooo
nu se curata odata Oradea de voi, sa va ia pe toti sa va bage la mititica pe vecie. VAI SI AMAR
Postat 17 Mai 2014, 15:55 de anonim
RUSINE
Daca s-ar fii intimlat cu rudeniei unui persoana de rang inalt demult erau retinuti killeri.Conducere de oras 0000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
Postat 17 Mai 2014, 15:43 de anonim
rusine
daca s-ar fi intiplat cu o rudenie de rang inalt de mult erau retinuti kiileri astia.
Postat 17 Mai 2014, 15:39 de anonim
Anti-Ciobanu
Amatori baietii. Nu au fost in stare sa faca o treaba pana la capat. Cred ca toporul ala era tocit. Ciobanu e inca in viata. Sunt dezamagit :( Sper macar sa ramana in scaun cu rotile toata viata
Postat 17 Mai 2014, 13:27 de Anti-Ciobanu
RUSINE POLITIEI BIHOR
Rusine sefului politiei Bihor. De ce sunt batuti oameni pe strada in orasul Oradea? Ce siguranta ne oferiti?As vrea demisiea sefului politiei bihor, intr-o lume normala asa ar fi normal. Se stie de acesti infractori si nu se face nimic.De ce? Ce asteptati ? Daca nu sunte-ti in stare sa avem ordine in acest oras, lasa-ti locul unor oameni capabili. Este de munca si la fabrici pentru cine nu e bun sa-si faca datoria in Politie.
Postat 17 Mai 2014, 13:26 de Marius
@negru
Bine ca popa care vindea carne ieftinita prezinta pericol!
Postat 17 Mai 2014, 13:11 de @negru
idioti
Li s-a dat "neparasirea orasului"..nu reprezinta pericol public!Ori procurorii sunt idioti ori am inebunit cu totii!
Postat 17 Mai 2014, 12:36 de negru
intr-o lume normala
Intr-o lume normala prefectul l-ar fi chmeat pe seful politiei la el si ar fi maturat cu el pe jos. Politia, parchetul si serviciile ar fi colaborat pentru a distruge aceste cuiburi de naparci. Asa s-ar intampla intr-o lume normala, nu in Oradea. Sa fim realisti, cum o sa-i ceara prefectul sefului politiei sa faca ordine in oras cand daca ai nevoie de fetite pentru un chef, pentru un musafir sau chiar pentru placerea persoanala (fete profesioniste) suni baietii si ei trimit fetitele. Alora din politie nu le stiu toate obiceiurile dar sunt convins ca si agenda lor cuprinde numerele multor personaje pestrite. Imi amintesc cum in urma cu 3 sau 4 ani prezenta Stamate descoperirea unui bordel clandestin pe strada Closca. M-am intrebat atunci: Cat de prosti ne cred astea? Cu zece ani in urma locuiam in zona si treceam pe langa bordelul respectiv in fiecare zi si cam toti stiau ce se petrece acolo. A functionat chiar si cand Blaga era ministru de interne si la cateva sute de metri de bordel un echipaj ii pazea casa.Va dati seama in ce lume traim? Nu stiu de ce dar imi faceam sperante ca Bolojan va face putina ordine im oras.
Postat 17 Mai 2014, 11:46 de realist
COSTI BUBULINA
COSTINA MARIE nu te mai juca BUBULINO ca iar iei un ko ai uitat ce ti-am facut ultima oara?ai fugit tu seara la politie cu mama printului sa te bagi in seama praduitorule ce esti impreune cu petrina puscas . o sa-ti vina fff curind vremea STAI LINISTIT CA IAR TE TORNxxxxxxxxxxxx
Postat 17 Mai 2014, 11:33 de costi bubulina
Prostu dracului
La cine mortii matii ai dat tu ko fraeru dracului ce esti si pe cine **** torni tu ***** *** de pacalici ordinar mai bn invata sa scrii .poate esti turnator la politie ca de turnat baietii te asteapta si nu apari .
Postat 17 Mai 2014, 10:59 de george
COSTI BUBULINA
COSTINA MARIE nu te mai juca BUBULINO ca iar iei un ko ai uitat ce ti-am facut ultima oara?ai fugit tu seara la politie cu mama printului sa te bagi in seama praduitorule ce esti impreune cu petrina puscas . o sa-ti vina fff curind vremea STAI LINISTIT CA IAR TE TORN
Postat 17 Mai 2014, 10:53 de costi bubulina
ptr ciori
CENZURAT
Postat 17 Mai 2014, 10:23 de we are legion ANNMS
ciori va rupem
CENZURAT
Postat 17 Mai 2014, 10:14 de anonimuswearelegion
NASOL
IA DAT BUNDEA ko LA PRINTESA romi SI LA AGHIOTANT :))))))))))
Postat 17 Mai 2014, 07:51 de NASOL
Noi vb de Oradea nu de Santandrei
Da poate ca in Santandrei e cineva Grecu asta ca a prostit oamenii cu partidu sa il aleaga consilier . Bai tarane noi vorbim de oras acuma nu de sat ca la tara toata lumea ii smeker cu babele sa se certe . Mai bn taceti dracului ca numai tarani are si la firma adunati de pe toate satele care isi pun slanina cu ceapa la pachet cand vin la oras sa slugareasca . de ce sta si korhazu ala de Gavris in sat ca ii smecher?
Postat 17 Mai 2014, 07:02 de Horea
va fute tiganuuuu
CENZURAT
Postat 17 Mai 2014, 04:07 de conchita eurovision
Aurelia Gavrisa
*** Aurelia dc orice o dai in politie ? tot strigi pe la politie , tiganii in sus tiganii in jos ....e frumos ? steroizii tea facut * ..si pe tine si pe multi din orasu ala.tot strigi ca tiganii stiu la grup , au tupeu ? tu toata ziua esti tot cu grupu ..dc nu aveti tupeu sa mereti peste ei ? sa va dati la ei ? numa praduiala e de voi si va postati pe fb si va umflati degeaba ..pt ca ai in trupa numa GAY cu tine in frunte.voi cu tiganu nu va puteti pune in veci ...a facuto pe pitbulina ..e acuma corchita eurovision ..incet va face tiganu pe toti
Postat 17 Mai 2014, 03:59 de sandu lungu
Neutru
Ciobanu avea datorii cu miile sau zecile (pt cine nu stie nu vorbiti aiureli ) ... deci poate fi oricine in spatele acestei fapte , dar cu atat mai putin romi . nu tin apararea nimanui dar la om trebuia sparte rotulele de la genunchi sa nu mai umble nu sa`l omoare , dar cine a mers sa`i arate \" ca trebuie inapoiati banii \" au facut`o mai lata putin . oricum garda suge * , sa va * pe toti gardisti , in special pe voi sclavilor de civili care * * la coltz de strada sa vedeti cine vinde si cumpara seminte . in loc sa avem baza in voi \" SIGURANTA SI INCREDERE \" , astea sunt pana ajungeti la punctul \" MITA \" ... iar pt baietii din parlament un simplu **** de vanzatorii ce sunteti , ne vindeti pe nimic si va intrebati \" de ce sunt atatea ilegalitati in tara , poi voi ne obligati * !!!
Postat 17 Mai 2014, 00:42 de Tot Ala
Anti-Ciobanu
CENZURAT
Postat 17 Mai 2014, 00:02 de Anti-Ciobanu
Hai Frate sa te vedem
Haide In Santandrei sa ne vezi ma sa vezi cine e Grecu!!
Postat 16 Mai 2014, 23:00 de Santandrei
Pentru tine ma
Ba Horea haide In Santandrei sa vezi cine e Grecu !!!
Postat 16 Mai 2014, 22:52 de Forta Santandrei
vrem filmari video
VREM FILMARILE VIDEO DE LA FATA LOCULUI cum repede ati uploadat manevra cu taranul ala care a furat jeepu` lu` nu stiu eu care, hai sa vedem daca vreti sa va dati si cu asta in fapt Mai mult ca sigur ca nu este cazul acum, asai? sictir!
Postat 16 Mai 2014, 22:02 de cetateanescu
Fraerule
Da grecu si aurel cine * mami lor mai is si astia ca trebuie sa stie atatea . Sa suga * de slugi ca toata viata lor au dat in primire si au facut manevre.Tu esti ceva slugoi de a lor ca te bagi in seama ca si chilotii in cur .
Postat 16 Mai 2014, 21:18 de Horea
costina bubulina
MARELE COSTI MARIE BUBULINA CUMDE AI MERS TU LA POLITIE CU MAMA OMIDA???? OARE AUREL SI GRECU STIE???
Postat 16 Mai 2014, 20:13 de costina bubulina
Părere
Nu va mai luați de polițiștii din ipejebihor, ei sunt ocupati, au concurs de bogracs, de gratarele, de minifotbal, de orice daca iese cu chiolhan...
Postat 16 Mai 2014, 19:22 de Om bun
Incredere ???
sigur va fi un alt caz de "legitima aparare" in care se vor aplica maxim niste amenzi, iar intre timp se vor spala pe "fata" cu alte arestari de preoti, ingineri, doctori, profesori ... ca doar ei reprezinta pericolul pentru Oradea. TIPIC ROMANESC ...
Postat 16 Mai 2014, 18:55 de Siguranta ?
M**e tiganilor
persoane cu 4 clase se bat ca orbii si se omoara, caracter de maimute care sunteti, va vine la toti vremea, multa M**e
Postat 16 Mai 2014, 17:54 de 4 clase
NAIVI
Am citit TOATE comentariile. Voi sunteti naivi? EI inca exista in libertate si daca nu ei mereu vor fi altii, pentru ca la un moment dat si politia/diicot/judecatoria, etc. trebuie sa-si faca treaba. Sigur ca ar putea fi arestati inca chiar foarte usor....dar mai mult ca sigur nu se doreste. Daca intre timp mai si ciupesc cate ceva...nu-i surpriza. Oricum...sunt de acord cu unul mai jos...se intampla peste tot, ce o tot dati inainte cu UE. Acuma si tiganu are camera foto, asta e diferenta mass media de acum 30 de ani si cea actuala. Daca nu vezi, nu inseamna ca nu exista, asa ca terminati cu morala ipocritilor, va treziti voi ACUM ca traim in nush ce lume....cand asa e mai mereu in timp ce noi...oameni simpli si corecti ne ducem viata in liniste.
Postat 16 Mai 2014, 17:13 de rahat pe bat
NAIVI
Am citit TOATE comentariile. Voi sunteti naivi? EI inca exista in libertate si daca nu ei mereu vor fi altii, pentru ca la un moment dat si politia/diicot/judecatoria, etc. trebuie sa-si faca treaba. Sigur ca ar putea fi arestati inca chiar foarte usor....dar mai mult ca sigur nu se doreste. Daca intre timp mai si ciupesc cate ceva...nu-i surpriza. Oricum...sunt de acord cu unul mai jos...se intampla peste tot, ce o tot dati inainte cu UE. Acuma si tiganu are camera foto, asta e diferenta mass media de acum 30 de ani si cea actuala. Daca nu vezi, nu inseamna ca nu exista, asa ca terminati cu morala ipocritilor, va treziti voi ACUM ca traim in nush ce lume....of
Postat 16 Mai 2014, 17:10 de rahat pe bat
Platitor de impozit
Pt ce platim politie, procurori, judecatori daca de ani de zile se intampla acelasi lucru. Aceleasi personaje, aceleasi scenarii. Aici pute rau a coruptie.
Postat 16 Mai 2014, 17:01 de Fuel
Platitor de impozit
Pt ce dracu' platim taxe si impozite daca de ani de zile se intampla acelasi lucru. Aceleasi personaje aceleasi scenarii. Aici pute rau a coruptie.
Postat 16 Mai 2014, 16:56 de Fuel
Ce spui derbedeule?
Care print ba derbedeule?Borit si imputit poate!Jegurile si scursurile Oradiei,deschideti hotelul pe AUREL LAZAR!lA PUSCARIE CU GUNOAIELE DIN VELENTA!!Bocsa esti doar un derbedeu recidivist!!
Postat 16 Mai 2014, 16:14 de Vasile
Toate tara stie...
..de nenorocirile tiganuli NEGUS in Oradea!Azi pe toate televiziunile au fost imagini cu bataia clanului de tigani in Lotus!Alo Parchetul???????????
Postat 16 Mai 2014, 16:10 de Dan
112
AM O MARE RUGAMINTE LA VOI DRAGII CETATENI .Daca stie cineva nr de tel a DL NEGUS pt ca nu a terminat treaba prin oras Mai sint citiva ca saracia de ciobanu prin orasul asta sa vina sa termine cu ei .VA ROG NU UITATI NR TEL........sa moara toti interlopi.....................
Postat 16 Mai 2014, 15:56 de cetatean
Anti-Ciobanu
S-a luat de vreunul dintre voi Romi asa aiure-n tramvai? Eu nu cred. Merg la aceeasi sala cu el si niciodata nu mi-a zis nimic. Dar gorila de Ciobanu cu toti isi facea de cap. Isi merita soarta.
Postat 16 Mai 2014, 15:54 de Anti-Ciobanu
pt Aurelio
Aurelia ... peste tot strigi la politie Romi Romi Negus ...kakacios plin de steroizi cu pitbulina si fetitele tale .. tie frica tare ? asai? sti cati vine randu ..tot esti morcov ....toti numa gura ..tiganii tiagnii ,ardai ,facai ..da unu nu aveti un tupeu sa mergeti peste tigan ..pizdarilor .aurelia
Postat 16 Mai 2014, 15:50 de sandu lungu
Anti-Ciobanu
Eventual niste Zyklon B sa-i duca Sandu Lungu la pachet lui Ciobanu. Sa-l manance viermii acolo unde e pe patul de spital. Un jegos de om! Nu merita sa ramana in viata. Nu produce nimic pentru societate. Executat si aruncat la sobolani.
Postat 16 Mai 2014, 15:46 de Anti-Ciobanu
bine boss
hai cu toti tzarani intepati dela sat ... aici e ASFALT fratilor nu china si oii :))) va dam jet va dam rep va dam in cap ! :) fortza neagra NEGUS :D
Postat 16 Mai 2014, 15:43 de centru
politia trezirea
la cine a facut ciobanul rau?la nimeni....iar toti cei care santeti contra lui va spun un singr lucru,intr-o zi poate veni ssi rndul vostru....
Postat 16 Mai 2014, 15:40 de gd
Politia?
Ca sa faci asa ceva in plina zi, intr-un loc public, trebuie sa ai politia de partea ta!
Postat 16 Mai 2014, 15:09 de AB
PIZDUTA
* la ciori
Postat 16 Mai 2014, 15:07 de CHEUJERUL
A SOSIT CEASUL !!!!!!!
MA FRAIERILOR, NU MAI SCRIETI PROSTII PE INTERNET CA NU STITI DE VOI SI DE MAMA VOASTRA, POI CE ASTIA SE NUMESC SMECHERI ATAT COPTURA AIA DE CIOBANU CAT SI CIORILE ASTEA IMPUTITE ???? VA SPUN EU CE SANT NISTE GUNOAIE ALE SOCIETATII CARE AR TREBUII NU BAGATE LA FRANA CE EXECUTATI IN DIRECT LA TV SI ATUNCI SA VEDEM CARE MAI ARE CURAJUL SA FIE SMECHER ! SINGURI CARE AU TINUT CIORILE CU BOTUL PE LABE ANI MULTI AU FOST BAIETII DE LA LIBERTY !!! CINSTE LOR !!!! SI ACUMA IAR TINE DAR NU-I LASA POLITIA
Postat 16 Mai 2014, 15:05 de DOLPH
sandu lungu
sandu lungu ar trebui sa mearga cu pachet la ciobanu la spital :))))
Postat 16 Mai 2014, 14:54 de xxxx
Anti-Ciobanu
Sau puteti sa luati o ghilotina cu voi acolo in parcarea de la Lotus pt Ciobanu. Si va rog eu inainte sa puneti un afis sa vin si eu sa asist...hahaha
Postat 16 Mai 2014, 14:49 de Anti-Ciobanu
dragut
ce dragut e printu in poza asta si ce bronz impecabil cum sa nu moara tote fetele dupa el un playboy de velenta gipsy power
Postat 16 Mai 2014, 14:45 de bocsa
Anti-Ciobanu
Pt baietii care au facut asta. Va rog eu o mica sugestie. Data viitoare sa va luati si niste macete si sa-i faceti la Ciobanu 2 maneci scurte. Asa ca in Sierra Leone. hahaha :)))
Postat 16 Mai 2014, 14:45 de Anti-Ciobanu
Anti-Ciobanu
Stiu eu cine au fost. Au fost 4 hair-stylisti, veniti din Germania care au incercat o noua freza foarte la moda, cu carare pe dreapta...cu toporu' :))) Si s-au mai gandit ei sa-i aplice si un tratament de masaj corporal general...cu baseball-ul. Data viitoare o sa- aplice un tratament de descuamare....legat de masina cu franghia si tras prin oras :)))
Postat 16 Mai 2014, 14:24 de Anti-Ciobanu
sint un jegos
Bai frate cite am facut in lumea asta VIOLURI RECUPERARI m-am crezut CIUMEG stiam ca intro zi voi plati pt toate DAR nu e corect speram ca ma va bate DUMNEZEU dar pe mine m-a batut NEGUS EU tot nu inteleg......sint foarte suparat de ce de ce dece m-a batut PRINTUL NEGUS.......ALO POLITIA M-A BATUT NENEA NEGUS............................
Postat 16 Mai 2014, 14:12 de ciobanu
Anti-Ciobanu
Nu merita nici o spitalizare Ciobanu asta. Pus pe scaunul electric si parjolit. Felicitari baietilor care au facut asta. De i-as cunoaste as ciocni o bere cu ei. Mai sunt cativa in oras care merita soarta lui Ciobanu! Sper ca acum nou echipa formata sa nu se opreasca aici.
Postat 16 Mai 2014, 13:48 de Anti-Ciobanu
Anti-Ciobanu
Eu le-as da un premiu celor care au facut asta si ne-au scapat de Ciobanu. Sper sa nu mai iasa viu de acolo. Eu nu am auzit ca cei din anturajul lui Romi sa se ia de oameni nevinovati. De ce nu m-au atacat pe mine simplu cetatean cand ieseam afara din Lotus. Ciobanu maimuta se lega de toti oamenii peste tot pe unde era. In scaun cu rotile as vrea sa-l vad, sa ma duc sa-i trag si eu 2 peste ochi. Mama lui de ordinar! Felicitari care au facut chestia asta. Trebuia facuta mai demult. Sa scapam de tembelul de Ciobanu odata!
Postat 16 Mai 2014, 13:42 de Ura pe Ciobanu
???
saracu ciobanu era oricum un retardat acuma de la atatea bote in cap oara cum o sa iasa din spital??
Postat 16 Mai 2014, 13:30 de sandu
Ce organe de pe Ciobanu
Ce organe sa ia de pe Ciobanu. Tot e putrezit pe interior saracu. Are cancer de cativa ani cu metastaze. Si daca nu era tocat de agresori nu mai traia mult. Maxim pana la toamna!
Postat 16 Mai 2014, 13:23 de Cetatean
Nu aveti dreptate!!
Peste tot in toate tarile sunt cazuri de genu si mai brutale...nu zic ca e corect doamne fereste..de n-ar fi bine ar fi dar astea is situatii care depind de fiecare om in parte...sunt si romi buni sunt si agenti de paza care nu sunt cu capul pe sus...dar mereu vor fi si invers...Nici politia nu are nici o vina...nu poate sa opreasca ceva ce s-a intamplat inainte sa se intample...Singura problema in aceasta tara fatza de celelalte tari e Coruptia...iar sa elimini coruptia care a ajuns la un stadiu atat de mare nu se poate decat daca cureti tot ceva tot imposibil...Gandirea romannului e de vina..iar oamenii cu banii au prilejul ca sa gandesca in banii in diferent de situatie...ceea ce la un om de rand nu se poate
Postat 16 Mai 2014, 13:20 de BB
Taxe
Cine plateste spitalizarea si tratementele pentru Ciobanu. Presupun ca nu avea carte de munca si nu era vreun bun platitot catre CAS. Eu ca si angajat de ani de zile care plateste taxe, cand doresc sa fac o analiza nu sunt bani. Bine ca sunt bani ca sa-l pastram pe Ciobanu in viata. El e baza societatii. Respira aerul degeaba acest Ciobanu.
Postat 16 Mai 2014, 13:16 de Platitor CAS
@rad
de ce nu ne spui tu numelor lor, daca esti in asa mare cunostinta de cauza?
Postat 16 Mai 2014, 13:07 de X
Happy end !!
....un cretin care isi petrecea veacul pe transilvaniei cerand cate 10 lei de la toata lumea...la cata dusmanie si ura a atras cred ca vestea e una foarte buna ! Daca politia nu a fost in stare sa ii asigure un trai linistit dupa gratii !!!
Postat 16 Mai 2014, 13:06 de pacanist
Noi suntem de vina
De vina pt. cele intamplate e societatea romaneasca care atunci cand vad un interlop inchina capul. Manelele suna intruna. Fetele le sar in brate, ca doar sunt baieti rai. Politia nu se baga de frica...
Postat 16 Mai 2014, 12:53 de NVU
normal
normal ca isi revine ca doar l au lovit in cap.....
Postat 16 Mai 2014, 12:47 de sultan
normal
normal ca isi revine ca doar l au lovit in cap.....
Postat 16 Mai 2014, 12:47 de sultan
bataie
daaaa,nu ati plecat din tara,batava d-zeu sa va bata de banditi,cat despre politia actuala ,vai mama lor,paziti-va singuri ca si d-zeu va pazeste.
Postat 16 Mai 2014, 12:35 de ganditorul
se stiu
pentru toate ciorile Ciobanu este bn ,nu mai este nici in coma incet isi revine .Politia a identificat autorii faptei, sper sa faca public numele lor ,sa vedem cu totii cine sunt ''ordinarii'' .intradevar romi i-a pus.
Postat 16 Mai 2014, 12:26 de rad
happy end
aceasta poveste are un happy end totusi....ciobanu in coma si ciorrrile la puscarie.....la mai mare!!!!
Postat 16 Mai 2014, 12:15 de gigi
A opta prelevare de organe
Am vorbit cu familia, si este de acord cu prelevarea de organe. Deja este in drum spre Oradea doctorul Zamfir. Condoleante familiei!! PS Saptamana viitoare va mai fi o prelevare de la cineva din clanul Negus.
Postat 16 Mai 2014, 12:10 de Carmen Pantis
tragedie
o adevarata tragedie am fost coleg de facultate cu ciobanu un student de nota 10 nu ar fi facut rau nici unei muste ai placeau plimbarile prin parc mersu la teatru si ajutarea celor nevoias un exemplu de om daca ar pati ceva ar fi o tragedie pt oras speram cu toti sa ti revii ciobanu sa iti continui activitatile exemplare tu ai fost un exemplu pt toti tinerii din oras deja ne lipsesti enorm,nu iteleg de ce numai oamenilor buni li se intampla asa ceva......
Postat 16 Mai 2014, 11:39 de student
ptcosmin
MAI cosmine a murit mamicuta ta nu ciobanu........... mai bulake cosmin nu minti bihoru cu prostiili tale ca vei fii prins si CASTRAT Mai nemernicule
Postat 16 Mai 2014, 11:28 de jack spintecatorul
rad
Ciorilorrr in totdeauna ati fost tari in gasca cate 5 pe unu , Romi femeie umflata cu siringa ,cand o sa ai vreodata tupeu sa mergi singur sa bati pe cineva din orasul astaa . Nu sunteti tari deloc singuru care e pe picioarele lui e Bundea restu ciori imputite . ''Facultatea'' v-a asteapta parcu traian nr 4
Postat 16 Mai 2014, 11:09 de rad
Puscari
AAlooo Politia e semnal de alarmaa , cand vreti sa-i bagati la puscarie ? niciodata? ce mai asteptati , nu putem tolera asemenea actiuni din partea tiganilor, dupa gratii ciorilorrr
Postat 16 Mai 2014, 11:00 de rad
Institutii de.....
......de cacat sau de luat spaga.O caracteristica primara a celor care le conduc,Primarie, Politie si Justitie.Sunt curios daca DNA - ul a urmarit in activitatea judecatorilor care i-au eliberat de fiecare data.Cred k e prea mare "groapa cu kkt" si le este frica sa nu cada si ei in ea. Rusine pentru ce se intampla pe strazile unui oras asa numit "european" in 2014.Trebuiau sa iasa cu pistoale sa omoare si-un copil.....RUSINEEEEE !!!!
Postat 16 Mai 2014, 10:58 de cetatean
Dreptate sau Razboi !
Polita le tine spatele (le-a luat o declaratie si i-a lasat acasa) Deja s-a ajuns prea departe !!! Tot am stat linistiti si am lasat totul pe mana politiei. Dar ori se face dreptate ori ne facem noi . Si daca noi ne strangem sa facem dreptate va fi jale !
Postat 16 Mai 2014, 10:47 de Interventia
???
Nu ei sant de vina ca isi fac de cap unde si când vor...au spaguit atata la politie incat aia se pwwisa pe ei numai când ridica ochii vreun interlop....de ani de zile sant aceiasi care se bat ameninta omoara...SI???? Cat despre camere sint puse acolo pt parandarat....când nu vor nu le folosesc...bine ca banii au fost bagati ....Acum ar trebui sa -l schimbe pe spagaru asta de Popa....
Postat 16 Mai 2014, 09:50 de zoli
Dl. Bolojan ce parere aveti ?
Dl. Bolojan , Dl Primar BOLOJAN, ce parere aveti despre aceste incidente ? Sunt curios, in biroul dvs. au intrat reprezentati ai acestor grupuri "protejate" ? Daca ar exista doar un caz izolat lumea s-ar mira si gata, dar cand se intampla in fiecare luna, an tot felul de evenimente cu aceleasi PERSONAJE lumea incepe sa vorbeasca si sa isi puna intrebari. OARE NU SE POT LUA MASURI NICIODATA !! masuri care sa opreasca aceste manifestari ? RUSINE celor care stiu de aceste evenimente si nu isi indeplinesc sarcinile din FISA POSTULUI. Sa ajungi in anul 2014 intr-un oras european in care acest lucru sa fie "tolerat" de institutiile sponsorizate II ABSURD !!!
Postat 16 Mai 2014, 09:44 de Popa
CE AM AJUNS
pentru tigani nu exista lege.orice ar face ei tot in picioare raman.asta e tara noastra si instituiile statului de 0 bani,nu sunt in stare sa rezolve nimic .la oameni se da in cap masini arse una dupa alta si politia nu face si nu stie nimic.pana la urma toti vor ajunge sa si faca singuri dreptate si tot cel care si face dreptate va fi pedepsit bineinteles nu cel care merita.cu masinile arse a lui grecu aurel etc s a terminat acuma incepe sa i se dea oamenilor in cap,termina tiganii si cu asta ce mai urmeaza???pana unde trebuie sa ajungem ca sa se faca dreptate??????cum sa mai ai incredere in politie sau in vreo insttutie a statului,daca romii erau arestati de mult la cate au facut aveau pt ce nu se mai ajungea sa se intample si asta.indiferent de ce fel de om este acest ciobenu si el este om pana la urma si are dreptul la viata atata cat ii este scris si nu are nimeni dreptul sa i scurteze viata unui om doar pt ca acel careva are probleme psihice dfiind drogat si insetat de sange si razbunare.bravo domnilor politisti sunteti capabili....DE NIMIC \
Postat 16 Mai 2014, 08:51 de fea
Intrebare
Intrebarea este urmatoarea: Oamenii astia platesc taxe si impozite? Se plimba cu masini cat de cat scumpe, cheltuiesc bani, de unde ? De unde provin aceste sume de bani? Institutiile statului dorm in bocanci !!! Daca nu poti justifica o suma de bani sau un bun este clar ca provine din activitati necurate si ilegale(prostitutie, camatarie, etc.) de ce nu sunt cercetati si anchetati pt astfel de fapte???? Toata lumea stie ca fac bani din camatarie si prostitutie???? Politia doarme in bocanci sau sunt complici cu ei!!!!
Postat 16 Mai 2014, 08:22 de Seby
????????
Alo Parchetul?Alo Politia?Opriti tigania lui Markovics...Pina cind?Puscaria trebuie sa fie pregatita pentru tiganii care terorizeaza orasul acesta!Alo Politia?????
Postat 16 Mai 2014, 08:06 de io
?!
Nu stiu ce ,,firma" de paza/protectie are gavris, dar tiganii il vor lasa in curand fara angajati/prieteni. Pe de alta parte, daca te dai cocos si esti jmeker, n-ai dupa ce iesi din casa fara macar un makarov la cingatoare. Ce show era daca ala scotea trancanu, ii ciuruia pe blonzi la greu si apoi le baga batele in c**r...
Postat 16 Mai 2014, 06:20 de ionel
Cristian
Cata mita mai poate lua seful politiei ca sa ii tina pe acesti tigani in libertate !!!
Postat 16 Mai 2014, 02:03 de Cristian
???
unde erau cei de la security unde erau zecile de taxi care puteau lua nr de la masina unde sunt camerele unde sunt martorii ok omu era un jeg si poate si-a cautat-o dar sa nu vada nimeni nimic cam ciudat sincer. asta e acuma daca avea o asigurare privata de viata ar fii miliardar
Postat 16 Mai 2014, 01:01 de nelu
prea mult
indiferent cine era eu vb din punctu de vd a cetateanului care se plimba cu familia in oras si vede o executie in fata ochilor in plina zi daca eram in afganistan intelegeam dar asa.... totusi ce e mult e mult daca un copil ar fi vz asa ceva probabil traia cu o trauma tot restu vietii traim in sec 21 intro asa zisa tara europeana unde daca dai o palma faci puscarie nu este permis asa ceva sunt curios daca intr-o capitala europeana se intampla asa ceva.....sunt sigur ca in cateva ore cazul era inchis cu condamnat si victima dar se pare ca la noi poti impusca pe oricine in cap in plina zi si mortii cu mortii vii cu vii nu iau apararea nimanui doar judec intamplatele din punctul de vd al cetateanului care se crede in siguranta
Postat 16 Mai 2014, 00:54 de un cetatean
Anonim
Nimic nu este întâmplător
Postat 16 Mai 2014, 00:07 de Anonim
Pentru toți cainii lui romi
Vai dar mult am asteptat sa fiți fără romi sa vedem Cum va mai încordați voi fetelor pe rand o sa primiți ce meritați nu va uitam pe nici unul din voi .și mulțumim ca va veniți în mâinile noastre
Postat 15 Mai 2014, 23:44 de alx
Sustinator Negus
Nu e Printul vinovat aici. De ce-l ia politia doar pe el? Ciobanu a facut mult rau, avea multi dusmani. Isi merita soarta. La cata lume a facut rau? Sa vedem unul care spune cuvinte de lauda despre Ciobanu. Ce rost avea pe lumea asta un individ ca el. Felicitari celor care ne-au ajutat sa scapam de el!
Postat 15 Mai 2014, 23:41 de Sustinator Negus
Foarte bine căci politia le-a lăsat pe Romi sași facă de cap
Și Romi iarăși scapă să fiți liniștiți că-ci poliția nu au făcut niciodată nimic clanului negus
Postat 15 Mai 2014, 23:23 de alin
Tentativa de omor
Scena s-a intamplat in jurul orei 15 si nu seara cum scrie in articol. Erau 4 cu masti pw fata si cu bate iar unul dintre ei avea un topor cu care l-a lovit direct in cap in partea dreapta, iar restul i-l loveau cu botele peste tot!e clar ca au vrut sa-l omoare ca altfel nu i-l loveau cu toporul in cap!
Postat 15 Mai 2014, 23:17 de Buxon cantaretu
A murit ciobanu ?
A murit ciobanu ? ca doar in coma scrie in articol ca e
Postat 15 Mai 2014, 23:13 de Crs
cum asa
dar persoana agresata a murit .........................?
Postat 15 Mai 2014, 22:52 de calin
demisii
unde se mai intampla asa ceva? demisia sefului politiei, demisia procurorilor care ii lasa in libertate, judecatorii anchetati...altel o sa ajungem un fel de Craiova
Postat 15 Mai 2014, 22:42 de DOC
?
Presupun ca sunt camere video in toate intersectiile din oras.Se poate vedea clar cine sunt daca se doreste.
Postat 15 Mai 2014, 22:35 de Marius
Negus la puscarie
Si ciobanu era un gunoi dar nici sa-i dai cu toporu in cap!sper ca de data asta sa putrezeasca in parnaie cioara de romi!
Postat 15 Mai 2014, 22:31 de Popa
mortea interlopilor
Ma tot intreb nu ar putea sa se omoare toti interlopi astia......Da adica sq moara toti ..........Niste papagali cu besini in cap cind ia bataie unul fuge la politie dar ei sint sssmmecheri sa le dau mu...e de taraturi ieftine
Postat 15 Mai 2014, 22:26 de colombo
Negus la puscarie
Sa mearga toti la puscarie,acolo le e locul,tigani infecti si leprosi,mai bine mai traia Hitler sa va extermine pe toti Romi Negus,un analfabet cu 5 clase care nu stie scrie si citi,un infect pleava societatii Marci Negus alt analfabet,cocalar vai steaua lor Au toate calitatile ca sa stea la puscarie
Postat 15 Mai 2014, 22:25 de Marius
r.i.p.
Dumnezeu sa-l odihneadca in pace.....a fost un prieten de nadejde.
Postat 15 Mai 2014, 22:07 de gigi
Frana
Probabil au fost anuntati de prietena lor alin marginean...doar era in sala cand s-a intamplat tentativa de omor
Postat 15 Mai 2014, 21:59 de Remus
Asta este
Imi pare rau de el. Il cunosteam. Pacat!
Postat 15 Mai 2014, 21:50 de Neutru
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5892 RON
  • 1 EUR = 4.971 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON