URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 02 MAI 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Acum ceva ani s-a făcut o analiză a calificării pe care o aveau slujbașii CNAIR, pentru că lumea era intrigată de ce nu se mișcă lucrurile în atât de sensibilul domeniu al construirii de autostrăzi. S-a constatat că mare parte dintre cei care luau salariile pe acolo erau ori absolvenți de teologie, ori profesori de română.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Vă mai amintiți bancul care circulă tot la patru ani, cu alegerile care în România se fac doar pentru a stabili cu cine guvernează UDMR? În Bihor e pe cale să apară altul: alegerile se fac ca să se știe pe cine a bătut Bolojan.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Partidele și-au depus candidaturile pentru alegerile locale. Ce vă doriți de la viitorul primar și viitoarea administrație a Oradiei?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 18 aprilie 2024 a fost publicată în Monitorul Oficial și urmează să intre în vigoare în 10 zile de la publicare o lege care modifică condițiile în care se pot organiza jocuri de noroc în România. Legea nouă instituie restricții severe și sancțiuni contravenționale foarte mari pentru nerespectarea prevederilor legale.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
04 Decembrie 2013, 16:12

Criminal în libertate: Deşi s-a cerut în arest, procurorii îl anchetează în libertate pe ucigaşul interlopului Dumbrovan

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor l-au pus sub învinuire pe Raul Zetocha, tânărul de 24 de ani care, luni seară, l-a înjunghiat cu mai multe lovituri de cuţit pe interlopul orădean Mihai Dumbrovan.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului, procurorul Cristian Ardelean, tânărul este cercetat sub acuzaţia de omor şi nu va fi arestat deocamdată, controversata decizie fiind motivată prin faptul că verificările făcute conduc spre ideea că acesta s-ar fi aflat în legitimă apărare.

"Indiciile din dosar conduc spre ipoteza că învinuitul a fost în legitimă apărare. Iar până acum nu există martori oculari care să contrazică susţinerile învinuitului", a explicat purtătorul de cuvânt al Parchetului.

După cum spun surse judiciare, tânărul a cerut procurorului să fie arestat, iar când acesta i-a adus la cunoştinţă că va fi cercetat în libertate, s-a prezentat la sediul Poliţiei Bihor, cerând să i se asigure protecţie, de teama unei eventuale răzbunări venite din partea familiei şi prietenilor victimei sale.

Solicitarea lui Zetocha a fost respinsă de poliţişti. În schimb, o maşină a instituţiei a patrulat peste noapte în zonă, pentru a-l monitoriza, de teamă ca nu cumva să fugă.

După cum se ştie, interlopul Mihai Dumbrovan a murit în noaptea de luni spre marţi, înjunghiat cu mai multe lovituri de cuţit, după ce a spart geamul maşinii în care se afla Raul Zetocha împreună cu prietena sa. După crimă, tânărul de 24 ani a povestit cele întâmplate pe Facebook.

Citiţi întreaga poveste a crimei în articolul: Crimă pe Transilvaniei: un interlop a murit înjunghiat cu 15 lovituri de cuţit, ucigaşul îşi cere scuze pe Facebook!

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
28 Comentarii
mafia din justitie
procurori mafioti, cam cit ati luat mita? Bravo, lasati l liber poate se decide sa mai omoare pe cineva in legitima aparare.... Cum naiba sa fie legitima aparare cind l a facut sita de la atitea lovituri de cutit? In ce tara de kkt traim, doar criminalii si hotii mai au dreptul sa traiasca in tara asta corupta
Postat 06 Decembrie 2013, 11:35 de procurori corupti
va scapa
A fugit dupa victima doar i-a spart parbrizul , victima a scos cutitul a apucat sa il taie pe Raul insa soarta a fost de partea lui . Toti care ati fi fost in situatia lui ati fi luptat pt viata vostra . Comentati doar sa va aflati in treaba . . .
Postat 05 Decembrie 2013, 17:55 de anonim
pt desteptul de tibi
auzi la tibi....normal ca tot mortul e de vina. daca statea acasa. ce tampit poti fi. asa mai bine nu se nastea. nici el, nici tu....nimeni. oricum tu numai tii umbra la pamant. sper sa nu aiba liniste toata viata lui. si Misi a ucis, si a fost omorat. La fel o sa pateasca si idiotul de Zeto.
Postat 05 Decembrie 2013, 16:37 de eu
eroare
Au fost doar 7 lovituri de cutit nu 15 . Cand a ajuns la UPU , traia , a fost bagat in operatie si a decedat. Multa lume vorbeste fara date concrete.Si articolul initial in care scria 15 lovituri de cutit este ernoat. Numarul de 15 lovituri a fost postat pe facebook si toata lumea a preluat acest numar. Si nu e nevoie de 15 sau 7 lovituri ca sa se produca decesul , poate fi si una la locul nepotrivit. Daca decedatul statea acasa si citea sau era la biblioteca cred ca nimic din toate acestea nu se intamplau...
Postat 05 Decembrie 2013, 13:22 de tibi
crima
NU LASATI CRIMINALII IN LIBERTATE ORICATI BANI VA VOR DA, CA VOR CONTINUA SA UCIDA.NU AVETI INCREDERE IN CRIMINALI.
Postat 05 Decembrie 2013, 11:35 de justitiar
zeeto....gunoi
Ce legitima aparare? adica dupa ce fuge dupa ala, baga cutitul in el, tot legitima aparare e? Zetoooooo......sper sa ajungi fetita la parnaie, si asa esti tot epilat :))
Postat 05 Decembrie 2013, 09:45 de marian
!!!!!!!!!!!
Misi avea probleme phsihice de mult, era disperat sa faca un ban...soarta si-a zis cuvantul si el a luat o viata sau a contribuit, acum si el are aceasi soarta...asta e, ce face omul cu mana lui se numeste...stim noi. Iar de * asta cutitar nu am cuvinte, cum sa lasati in libertate un criminal cu sange rece?daca era o confuzie si chiar nu avea treaba cu putoiu asta ci doar ii confunda masina? omora pe oricine din exces de zel? La arest cu criminalul dmnilor procurori si judecatori, daca un amarat fura o ruda de salam ii dati 5 ani fara drept de apel si ii mai bagati si ceva nveuri...Mi-e rusine sa mai traiesc in mizeria din tara asta !!!!!
Postat 05 Decembrie 2013, 09:43 de pipli
crima
Sa lasi liber un criminal pina vine acasa tatal sau sa-l scoata din tara cu tirul??? Procurorul care a luat aceasta decizie pe cine reprezinta? Adica permite unui criminal sa se plimbe liber?Poate a primit citeva mii de euro????????????
Postat 05 Decembrie 2013, 09:11 de timea
pt zeto
Tuturor celor care postati impotriva lui Lungu va doresc sa aveti aceiasi soarta ca Misi.Lasati ca nu are nici o legatura aceasta intimplare nefericita cu sportivul.Dupa cum am inteles telefoanele din masina lui Zetoca erau la rindul lor furate asa ca acest Raul nu era usa de biserica si el fura pentru cineva dintre voi cei care il aparati.Justitia va face dreptate sa speram.Comentariile voastre sint de prisos.Zetoca a gresit, nu omori un om cu 15 lovituri de cutit si il lasi pe strada....Unde sintem in salbaticie? Ce caracter , iar acum are remuscari.Pai ia sa ne gindim putin cum sa lasi liber un criminal ????????????
Postat 05 Decembrie 2013, 09:07 de TV
????????
Gigi Becali -400case la sinistrati,biserici,donatii de 30 milioane ..inchis,aici CRIMINALUL liber!!!!!!!!!Alo don procuror??????????
Postat 05 Decembrie 2013, 07:51 de gheorghe@sandor
Da da da
Laura Gal scrie adevarul *.....nu fi complice si lua dreptul de la lungu si liberty ....la pușcărie cu ei cau nenorocit sute de oameni uite acuma au vrut si pe zetoka da soarta lea antorso......gunoaielor nu va e Rusine si mai aveți tupeul sa vb de tigani.......dzeu nu doarme ....va vine rândul la toți ...........costy marie ,vaca lungu ,matecas, orsos si vizer,....astia au nenorocit lumea cu santajele si taxelee de protecție ....cametele,si furturile făcute de ani de zile an coace.......DNA pe ei ca dau mita .....
Postat 04 Decembrie 2013, 23:18 de Zeto
CAcat
La pușcărie si cu instigatoriii mortului ,costy marie si matecas ca ei lau pus pe misi sal tilhareasca pe zetoka ......lau sunat amândoi înainte de fapta sa vadă dacă are. Telefoane si apoi au facut fapta .......a......a.si uite ce a ieșit......procurorori,polițiști faceți dreptate si la pușcărie cu astia de la liberty ca tare multe nenorociri au facut si voi ați fost complici .....așa ca pe treaba nu numai pe alții....
Postat 04 Decembrie 2013, 23:07 de Nicu
???
Asta fuge dupa victima cu cutitul si tot el e in legitima aparare? Buna gluma.... Deci a coborat din masina sa lovesca cu cutitul....e exclusa legitima aparare.... A lovit de 15 ori cu cutitul.....e exclusa legitima aparare Avea cutitul in masina....deci e exclus omorul din culpa...
Postat 04 Decembrie 2013, 23:07 de doc
fraierilor
e de cacat sa traiesti in romania , defapt
Postat 04 Decembrie 2013, 21:26 de fraierilor
da da da
cacatu de costi si matecas la trimis pe mort sa-l talhareasca pe raul stia ca are tel scumpe in masina si bani ce interlop a fost ala?????? sageata lu bulangii astea de la liberty era doar un cutit nu doua omu a murit lovit de cutitu lui.. bica asta de lungu isi pune vara sa scrie tot felu de articule mincinoase obezule fii drept
Postat 04 Decembrie 2013, 19:36 de sex
Normal ca politia nu l-a protejat
Normal ca i s-a refuzat cererea, deoarece nu exista cadru legal sa-l protejeze. Doar martorul sub acoperire poate beneficia de asa ceva... jeez cata prostie... si mda... normal ca acuma politia il urmareste, ca daca se razgandeste procurorul pe ei cade vina daca criminalul dispare
Postat 04 Decembrie 2013, 19:19 de George
wow
ce tara rusine sa va fie va numiti procurori rusine rusine dativa demisile daca nu sunteti capabilii
Postat 04 Decembrie 2013, 19:17 de wow
wow
CE TARA TE CRUCESTI CAND AUZI STIRI DE GENU ASTA RUSINE JUSTITIEI
Postat 04 Decembrie 2013, 18:45 de wow
Niciunul informat,dar toti experti.
Fiecare isi da cu parerea,toti cunoasteti legile si,bineinteles,cu inalta voastra pregatire in drept,hotararea luata de organele abilitate sa faca asta e incorecta.Ati vazut careva rezultatele autopsiei?Sau probatoriul?Nu,dar de ce sa nu expunem o parere(in necunostinta de cauza) ,daca putem?Sunt impartial ,niciunul nu a actionat mai bine ca altul."Sunt fapte rele care nu pot fi plătite nici cu o mie de fapte bune."
Postat 04 Decembrie 2013, 18:45 de A.L.O!
Cine e procurorul?
Bulzan e procurorul de caz?
Postat 04 Decembrie 2013, 18:27 de CIn
asta da!
"tânărul a cerut procurorului să fie arestat"...Doar in Romania, se poate intampla ca un criminal, sa ceara sa fie arestat, si totusi, procurorul, sa spuna ca nu vrea sa il aresteze, acesta fiind acuzat de omor, fapt si dovedit deja. Indiferent daca e in legitima aparare, sau nu, va primi ani buni de puscarie! Ramane de vazut, daca cu suspendare, sau nu! Concluzie...Romania, TREZESTE-TE!
Postat 04 Decembrie 2013, 18:23 de Romania
AFAR
mai bine FETITA la mititica decat SCHILOD pe strazi ! ha ha ha !
Postat 04 Decembrie 2013, 17:53 de SS
Nu va scapa! coruptia pica
A parasit locul crimei ce se pedepseste cu inchisoare de la 6 la 15 ani nu conteaza ca a fost in legitim aparare. din moment ce a avut de asupra lui BRICEAG si la in fipt in victima decedata inseamna omor din culpa .. daca traia era judecat cca tentativa de omor. INVATATI lEGILE!! iar parte cu razbunarea sigur va fi. iar familia victimei sigur va cere daune morale iar nu o sa aiba sa daie si tot in puscarie pica. asa ca ORICE S-AR INTAMPLA TOT IN PUSCARIE VEI PICA! ;)
Postat 04 Decembrie 2013, 17:19 de Jurist-ul
interesant
pai omu se pare ca nu reprezinta pericol public :)))))) ce...e mare scofala sa incasezi niste cutite in spate? alea-s periculoase? :))))) oricum...justitia e o mare mizerie...la nivel national...nu ma mai mira nimic
Postat 04 Decembrie 2013, 17:07 de edM
bagabontzeli
pai daca esti smecher si esti pe p.....ta cum te credeai pana acuma si iti bagai....in politie k esti tu smecher, de ce acuma ai nevoie de politie sa te apere si sa te pazeasca?
Postat 04 Decembrie 2013, 17:02 de boss
la puscarie
Cocalarul asta e un criminal. Nu are ce cauta in libertate. Una-i sa omori pe cineva care incearca sa te omoare, dar alta treaba e cand fugi dupa un om, si apoi bagi cutitul in el de 15 ori. Aia nu mai e auto-aparare, e crima. Deci merita si el vreo 10 ani la parnaie, marele smecheras. Ptui.
Postat 04 Decembrie 2013, 16:54 de andrei
pff
Bai bai berbecilor, mai stricati benzina pe un nenorocit?! Daca va ganditi ca s-ar putea sa fuga, pentru ce mama dracu' i-ati mai dat drumul?!?! Hai siktir, ca n-avea asta ce cauta afara, macar pana (si daca!!! - desi ma-ndoiesc) se probeaza versiunea asa-zisei aparari legitime...
Postat 04 Decembrie 2013, 16:43 de pff
Dle Liviu popa
Poliția săi asigure protecție ca lungu si matecas se vor razbuna pe zetoka cu orice preț .....arestați sa fie si ei ca multe nenorociri au făcut.....si vaca de lungu pozeaza ca luptător K1 ...si de fapt ai paravan pentru santajele ,camatariile .,evaziunile fiscale., care le fac anpreuna cu firma liberty si omoare lumea pentru bani....cu marie si tovarasii lui,Petre teparii orașului si japcangiii orașului ...pușcărie.....hu hu hu astăzi Rusine justiției ca tine asemenea oameni in libertate!
Postat 04 Decembrie 2013, 16:37 de Traian
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6361 RON
  • 1 EUR = 4.9759 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON