URMĂREȘTE-NE PE
DUMINICĂ, 19 MAI 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nici nu bine a fost lansată ideea unui inel metropolitan de nord, care să treacă prin cartierul Podgoria, că megieșii s-au și organizat pentru proteste. Reacția este firească - nimănui nu-i convine ca drumul să treacă prin preajma casei sale, pentru că asta înseamnă deranj, zgomot și poluare. Dar să ieși cu pancarte de genul „Accesul permis doar riveranilor” denotă cel puțin o inabilitate.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Poate ați observat, vinerea trecută a început campania pentru dublele alegeri din 9 iunie, locale și europene. Cum, nu v-ați prins? Trebuia! Au dispărut de pe străzi bannerele partidelor și ale candidaților.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Partidele și-au depus candidaturile pentru alegerile locale. Ce vă doriți de la viitorul primar și viitoarea administrație a Oradiei?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 29 aprilie 2024 a fost publicată în Monitorul Oficial și urmează să intre în vigoare o lege care modifică Codul rutier și are o istorie interesantă. Legea va intra în scurt timp în vigoare și va permite deținătorilor de permis categoria B (valabil pentru autoturisme) să conducă și motociclete, în anumite condiții.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
26 Ianuarie 2012, 10:43

Studenţii orădeni şi-au făcut ziar "de bine"

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Studenţimea din Oradea dă semne de viaţă, cel mai recent fiind iniţiativa de editare a unei publicaţii online proprii - "Studentocraţia".

Redactorul şef al ziarului, Adina Ciriblan, studentă în anul II la Facultatea de Litere, a prezentat noua publicaţie miercuri, într-o conferinţă de presă. "Pentru că în Oradea nu există un ziar studenţesc şi pentru că ştirile despre studenţi sunt peiorative, ca şi cum voi, jurnaliştii, nu v-aţi bucura că Oradea are studenţi", aşa a motivat studenta iniţiativa.

Afirmaţia ei a stârnit nedumerire între jurnaliştii prezenţi, mai cu seamă că presa locală participă regulat la conferinţele de presă ale conducerii Universităţii şi publică, apoi, toate informaţiile relevante din mediul academic, inclusiv cele care îi vizează doar pe studenţi. Întrebată dacă este nemulţumită chiar de toţi jurnaliştii orădeni, studenta a spus, franc şi fără ezitare, că da.

De asemenea, întrebată câţi studenţi de la specializarea Jurnalism a Facultăţii de Istorie, Relaţii Internaţionale, Ştiinţe Politice şi Ştiinţele Comunicării fac parte din echipa redacţională care realizează "Studentocraţia", tânăra a răspuns că niciunul dintre cei şapte membri ai redacţiei nu studiază jurnalismul.

După declaraţiile studentei, rectorul Cornel Antal, prezent la conferinţa de presă, a ţinut să precizeze că nu le împărtăşeşte. "E părerea dânsei, nu-mi asum afirmaţiile sale", a spus rectorul, adăugând că respectă libertatea presei, inclusiv tentativa studenţilor de a face jurnalism.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
25 Comentarii
Site ziar
Vad ca tot va certati pe aici ca nu stiu cine a omis nu stiu ce... Uitati-va mai bine pe site-ul lor si o sa vedeti acolo o rubrica care se numeste scurt istoric si o sa vedeti ca nu au omis pe nimeni si nu au luat laurii nimanui! studentocratia.com
Postat 29 Ianuarie 2012, 10:49 de Una buna
pentru Anabella
Se pare ca tu ai terminat facultatea pentru mine. Dai dovada de un exemplu demn de urmat, ce sa mai zic...dar hai sa nu monopolizam discutia aici si sa o continuam in alta parte...pentru ca am deviat de la subiectul principal. Plus...se pare ca am reusit sa te enervez pentru ca incepi sa vorbesti urat si sa jignesti... Mie mi-e jena sa continuu in felul acesta discutia...mi-e rusine de oamenii care citesc acest ziar si iti vad tie limbajul academic. P.S. daca tot vrei sa ma ataci asa...spune-mi si iti dau adresa de mail :)
Postat 28 Ianuarie 2012, 17:08 de S.C.
Draga anonimule
Desigur ca poti sa devii orice altceva decat pentru ceea ce te ai pregatit in facultatea.Termini ingineria si devii preot.Termini dreptul si devii medic.Iti dau perfecta dreptate.De aceea avem oameni ca tine care scriu aberatii pe forumuri.Nu pot sa te contrazic o secunda. Doar o ultima intrebare: in cazul in care ai terminat facultatea, cum ai terminat o : pe munca ta sau ti a facut intrarea vreun profesor ,doi in proiecte, organizatii, evenimente iar in final chiar acestia s au milogit de altii pentru ati obtine un loc de munca ? Observ din inversunarea ta ca ai fost si tu un ORGANIZATOR inascut :))) la bunica ta in curte.
Postat 28 Ianuarie 2012, 16:28 de Anabella
Draga anonimule
Pt. S.C. Draga anonimule ,ai macar bunul simt de a ti scrie numele mic,pentru a stii cui ma adresez. Nu ne intereseaza pe noi ce face studentul in afara facultatii,dar daca el nu are habar de materia pe care a facut o in anii de facultate, mai bine nu si ocupa timpul cu prostii. Un exemplu concludent ar fii acesta:la medicina faci pe langa facultate practica,dar daca nu stii materia si nu ti treci examene poti sa fii 24 de ore din 24 in practica pentru ca nu te trece nimeni.
Postat 28 Ianuarie 2012, 16:19 de Anabella
Nedumerire
Dupa vizitarea site-ului revistei, as fi chiar curioasa de un interviu cu domnul DIrector de Redactie. Oare cu ce se ocupa un asemenea personaj? Care or fi indatoririle lui? :) Poate domnisoara Adriana Tic ar fi si ea interesata dupa lecturarea articolului: http://studentocratia.com/2012/01/17/alegerea-studentilor-in-senatul-universitatii/ Prea multe functii... poate daca ar si invata sa scrie. "Ca orice roman" de etnie maghiara :)) Macar tine-o pentru tine.
Postat 27 Ianuarie 2012, 21:06 de Mira
Partium
Aici noi ne certam si cu 2 articole mai incolo, avem posibilitatea de a citi realizarile celor de la U. Partium ! Ce diferenta mare !
Postat 27 Ianuarie 2012, 21:02 de eu
sa ne bagam in seama
".....Asociația “Gheorghe Şincai” a Studenţilor în Istorie a organizat Sesiunea națională de comunicări științifice, ediția a XII-a, dedicată studenților, a redactat revista „Studentocratia”, prima revista studenteasca din campusul Universitatii din Oradea, primul(Studentocratia-nr-1-mai-2010) numar al revistei a iesit in 19 mai, iar al doilea numar (Studentocratia-nr-2-noiembrie-2010) a iesit in 15 noiembrie....Tot acest an universitar odata cu proiectul „Student pentru Student” a adus și transformarea revistei „Studentocratia” în ziar studențesc, în format on-line studentocratia.com , deschis tuturor studenților din cadrul Universității din Oradea."
Postat 27 Ianuarie 2012, 20:44 de 4U
Punct
5. Cand am infiintat revista Studentocratia, ne-am gandit ca va fi revista tuturor studentilor universitatii din Oradea, adica fiecare sa contribuie cu ce doreste in cadrul revistei. Ca sa fiu si mai clara, se implica orice student doreste, de la orice facultate, cu orice idei faine ce tin de campus. Daca cei care au preluat revista (fara nici un fel de atentionare si pentru noi/mine) nu sunt de acord cu acest lucru, sugerez sa o lasati naibii in pace. Ori asta, ori va ocupati asa cum ar fi fost frumos si decent din partea voastra. Daca sunteti in stare, desigur. Acestea fiind spune, multumesc celor care nu ne-au oferit si noua publicitatea cand eram la inceput cu aceasta revista. Multumesc celor care se baga in seama acum pe munca altora. Si daca aveti comentarii, va las chiar si numarul meu de telefon. Dar va rog sa nici nu indrazniti. Ca n-am ce discuta cu oameni de genul vostru. Punct. Si un PS: Doua 2 numere de revista am scos. Am uitat ca pentru al treilea aveam idei, dar nu mai aveam fonduri. Ca doar deh, cine s-a oferit oare sa ne ajute?
Postat 27 Ianuarie 2012, 20:09 de Mira
pentru Anabella
Domnisoara Anabella, crede-ma nu citesc pentru prima data procentajul obligatoriu de participare la cursuri si la semninarii, iar ca sa te pun la curent cu noile stiri...conform noii legi a eduactiei, cursurile si seminariile sunt obligatorii 100%. Nu te pune nimeni sa faci voluntariat in timpul cursurilor sau a seminariilor...ai timp destul dupa. Dar vei vedea dupa ce termini facultatea si vei merge sa te angajezi (asta in cazul in care nu vei lucra la afacerea familiei)...vei ajunge in fata angajatorului si in CV-ul tau va scrie ca ai terminat Facultatea X si va veni urmatorul dupa tine...si la el in CV va scrie: am participat la evenimentul x, am organizat y, am colaborat cu...toate aceste lucruri pentru ca nu a fost pasiv. In ceea ce priveste sedinta unde s-au pus toate la cale...te rog sa te informezi de sedintele pe care le organizeaza domnul rector sau doamna prorector lunar cu studentii, unde se discuta liber, fara procese verbale. Pentru studentii de la jurnalism, numai vorbe de bine si respect...am multi prieteni acolo, dar asta nu inseamna ca si ajungi jurnalist daca termini facultatea. Cunosc jurnalisti oradeni absolventi de alte facultati decat cea de specialitate si uite ca se descurca. Dar hai sa nu monopolizam discutia pe tema noastra ci sa privim spre viitor si sa le uram bafta tinerilor care muncesc la acest ziar.
Postat 27 Ianuarie 2012, 20:02 de S.C.
Punct
Deci 1. Revista Studentocratia exista deja din 2010. Nu e ceva nou, am scos pana anul trecut 3 numere, printate, din banii nostri. Noi adica eu, studenta la Jurnalism pe atunci si altii care vi pot spune pe prenume. 2. Ma bucur ca nimeni nici macar nu a fost in stare sa ne ceara si NOUA, FONDATORILOR revistei cateva pareri legate de inceperea unui site cu numele revistei. Revista care este si a noastra pana la urma, ca doar nu ne-am stresat degeaba 2 ani . 3. Ma bucur si mai mult ca nici macar n-ati fost in stare sa puneti niste articole din numerele mai vechi ale revistei pe site. Poate pentru ca nu le aveti? Sau poate pentru ca n-ati fost in stare sa cereti. Poate ca v-am fi dat cateva daca aveati bun simt. 4. Nu stiu cine-i d-soara redactor sef si nici nu ma intereseaza. Dar tot de bun simt tinea sa se invite studenti de la mai multe facultati sa contribuie cu ce doresc la revista. Daca nu sunt studenti de la jurnalism ma gandesc ca n-au fost chemati.
Postat 27 Ianuarie 2012, 19:58 de Mira
Serios....
Fratilor... ia vedeti cate studente sunt in Senat si au fost si anii trecuti si apoi vorbiti.... atat de mare e invidia? E adevarat ca domnisoara Adina a avut o atitudine complet nepotrivita in cadrul unei conferinte de presa dar pana la urma si-a exprimat parerea... trebuie sa recunoastem ca si Oradea precum si toate celelalte orase in care presa functioneaza, exista atat jurnalisti buni cat si oameni care nu au ce cauta in domeniu. Dar de la afirmatia unei individe pana la a acuza doi oamenii (Serbanescu si Dume) ca au tot felu de relatii cu studentele din Senatul UO e cale lunga.... iar dupa mine, cine e mai destept cedeaza asa ca poate nu ar trebui sa ii da-ti atata importanta tinerei redactor-sef si sa vedeti lucrurile bune care se fac in cadrul UO. Cat despre studentii de la Jurnalism, eu va propun sa va alaturati lor si impreuna sa realizati cel mai tare ziar al UO si sa ii invatati si pe cei care nu au studii atat de aprofundate in domeniu cum se face treaba. Iar adca nu sunteti acceptati ca parte in echipa atunci reclamati ce si cum, dovedind prin ahrtii, nu prin vorbe.... O zi buna
Postat 27 Ianuarie 2012, 07:59 de Calex
@alex
Interesante chestii se intampla pe la UO! Trebuie sa ajung si eu sa ii cunosc pe Dume sau pe Serbanescu asta poate ma pun si pe mine in vreo functie ceva. Ma intreb Alex oare prietena asta a ta cand ti-a povestit avea gura plina?
Postat 26 Ianuarie 2012, 21:43 de Una buna
amante
Mai anonime, esti sigura ca e amanta lui Serbanescu?, ca ala vorbeste mult si face putin, am mai auzit eu odata ca umbla cu una LAURA, dar dupa aia o prietena mi-a spus ca fata umbla defapt cu DUME si ca Serbanescu a ramas cu buza umflata. Asa ca daca si studentii aia sunt de la istorie, sa nu va mire daca Adina umbla cu DUME, cum defapt probabil umbla si Nistor(alta anonima din redactie) ca altfel nu ajungea senatoare. Dume e in spatele fagotistului, pe care probabil il va repune presedinte!
Postat 26 Ianuarie 2012, 21:11 de alex
studentii nostrii
cuvantul care defineste studentii din Oradea este PASIVITATE! Si daca sunt chemati la asa ceva, majoritatea intreaba "dupa ce?" sau "cu ce folos?". Raspunsurile sunt ceva de genu' : "n-am timp", "nu vreau" , " sa scrie altii" and so on... vedeti ce criticati domnilor! Cu asa critici chiar ca nu-i vine nimanui sa se implice in ceva!!!
Postat 26 Ianuarie 2012, 15:41 de oradean
incontestabil
Hai sa va lamuresc. Tipa e venita din provincie,habar nu are ce i ala mouse,imprimanta,calculator etc...se combina cu unu ,o propulseaza,ea e proasta de pute ,dar trebuie sa apara.E sindromul tipic al taranului ajuns la oras. nu conteaza ce fac ,eu trebuie sa fac. Nu o bagati atata in seama,pentru ca asa ii dam importanta si nu o merita.
Postat 26 Ianuarie 2012, 14:53 de Mihai Bebe
Intoxicati
La conferinta de presa domnisoara "redactor-sef" a avut o atitudine obraznica,inchizitoriala,ea fiind convinsa ca adevarul nu poate fi decat de partea ei si doar cel spus de ea .Nu este interesata nici macar sa afiseze o atitudine nepartinitoare,ea catalogheaza si raspunde taios.Comportamentul intr o conferinta de presa este cu totul altfel.Raspunsurile sunt mult mai elaborate,iar atitudinea,tinuta corpului ,felul de a te imbraca trebuie atent studiate.Ei bine ,aceste lucruri se invata fie dintr o carte de relatii publice,fie dintr un manual de jurnalism,sau daca nu ai destule resurse financiare si nici timp vei consulta internetul.Acesata domnisoara si aghiotantii ei nu se vor ridica vreodata la categoria de jurnalisti ,formatori de opinie sau comentatori ,ci vor ramane doar la nivelul actual,acela de marionete ai fostului presedinte a studentilor din U Oradea.
Postat 26 Ianuarie 2012, 14:50 de Anabella
pentru S.C.
Draga S.C. A fi student inseamna: a merge la cursuri, a fi prezent la seminarii in proportie de 70% pentru a putea intra in examen ,promovarea integrală a unui an de studiu( necesită 60 de credite acumulate) etc..Aceste informatii se regasec in contractul anual de studii pe care fiecare student il ia la cunostiinta si il semneaza.Voluntariatul nu tine de calitatea de student.Acest tip de activitatea poate fi derulat de o persoana de 10 ani sau dimpotriva de 60(si dupa cum stii nici la 10 ani,nici la 60 nu esti student). Mai inseamna cumva sa preiei un rol care nu ti se cuvine ,adica acela de jurnalist cand nici unul dintre cei ce scriu pe acest BLOG nu au nici un fel de pregatire in domeniu? Iar referitor la afirmatia ta conform careia : "Tin sa mentionez ca au fost de fata si alte asociatii cand s-a propus proiectul, dar la Universitatea din Oradea circula un curent de pasivitate printre studenti." ar fi echidistant ca in spatele afirmatiilor sa existe unele documente,inregistrari,fotografii care sa iti sustina spusele.
Postat 26 Ianuarie 2012, 14:35 de Anabella
imi plac anonimii@ anonimus
Ma numesc anonim, nu imi asum ce spun, dar sa ma luati in seama. Imi trebuie aprobare sa fac ceva, sau macar un indemn categoric! Sunt o valoare dar nu stie nimeni cum ma cheama si nu ma baga in seama. Protestez cu interes si ma ascund in copaci. Imi este frica de bau-bau..................cam astia sunt anonimii Felicitari copii, succes cu ziarul, e bine ca aveti si puneti in aplicare proiecte. Restul sunt povesti, iesite din frustrari. Felicitari Adriana un articol interesant! Despre jurnalism si jurnalisti, fiecare face cat poate, sunt jurnalisti bihoreni exceptionali, dar si uscaturi ca in orice padure.
Postat 26 Ianuarie 2012, 13:48 de serban
vrea oare cineva?
Nimeni nu si-a pus intrebarea daca vor celelalte asociatii studentesti sa se implice? Nu e singurul proiect pentru care s-a cerut ajutorul celorlalte asociatii. Tin sa mentionez ca au fost de fata si alte asociatii cand s-a propus proiectul, dar la Universitatea din Oradea circula un curent de pasivitate printre studenti. A fi student, pentru o mare parte din ei, inseamna a merge la cursuri si la examen....voluntariatul e aproape inexistent. Asa ca in loc sa criticati initiativa timida care au inceput-o acesti tineri, mai bine i-ati sustine! Sunt la inceput de drum si au nevoie de sprijin, de vorbe bune, nu de atacuri. Iar in ceea ce priveste partea financiara...s-a strans cate 1 leu de la studenti pentru aceasta pagina...Student pentru Student, cum zice sloganul...Universitatea n-a dat bani. Fiti seriosi oameni buni si sprijiniti orice initiativa!
Postat 26 Ianuarie 2012, 13:20 de S. C.
dr.
vi a zis o fata :) si mai ales voi de le bihoreanul stiti foarte bine ca are dreptate. este de neinteles, in nici un alt oras (din europa) n-am mai vazut asaceva, sa tot atace presa universitatea locala. in alte orase presa si universitatea se sustin una pe alta, decat sa se bata. ca nici presa nici universitatea castiga prin asta, numa celalate centre universitare castiga eventual sa rad de prostia voastra.
Postat 26 Ianuarie 2012, 13:08 de holi
Falsilor
Domnul Calin Padurean in prezent Preşedinte al Asociaţiei Gheorghe Şincai a studenţilor în Istorie, domnul Roland Olah cat si domnul Ionuţ-Simion Benea toti student la Istorie sunt deasemenea implicati in acest proiect, poate la indemnul categoric al domnului asistent universitar doctor Adrian Dume, deoarece toata lumea stie ca el este in continoare cel care il conduce pe Raducu Serbanescu. De ce nu s-a facut public acest proiect? Restul facultatilor din UO nu exista? De ce numai asociatia Gheorghe Şincai a studenţilor în Istorie este implicata tot timpul cand vine vorba de Raducu Serbanescu si acolitii lui de la Istorie? Va rog frumos stimata doamna Adriana Tic luati legatura si cu restul studentilor care sunt in Senatul UO sa vedete ce parere au. Luati legatura si cu restul asociatiilor studentesti sa vedeti cat sunt de incantati ca nici macar nu au fost anuntati despre acest proiect. Mai apare o studenta de la Stiinte Economice. Oare a fost singura din acea facultate care stia de acest proiect? Intrebatii pe cei de la Jurnalism cum se simt aveand in vederea ca li s-a luat munca lor? Nici macar denumirea de Studentocratia nu s-a schimbat de pe vechiul proiect.
Postat 26 Ianuarie 2012, 12:27 de Anonimus
Falsilor
Ar fi laudabila initiativa acestor studenti daca ar fi avut o idee originala. Aparitia unui ziar si a unei publicatii online in Universitatea din Oradea a fost ideea si proiectul studentilor de la Jurnalism, proiect care a fost respins de catre mai marii universitatii pe motivul lipsei banilor pentru astfel de proiecte. Nu au primit aprobarea nici macar pentru publicatia online tot pentru aceasi motiv, aprobare care ar fi fost de forma pana la urma deoarece publicatia online, nu necesita foarte multi bani. Cat despre cei care au reluat aceasta initiativa, am o rugaminte catre doamna Adriana Tic si anumea aceea de a verifica cine sunt si cu ce se ocupa fiecare. Prin cercurile studentesti se stie ca domnisoara Adina Ciriblan este prietena si colega de pat a acutalului Presedinte al Studentilor Raducu Serbanescu. Este o domnisoara care a venit tocmai de la Constanta sa faca Literele la Oradea, deci sa nu ne miram de ce este atat de inversunata la adresa jurnalistilor din Oradea. Nu cred ca o studenta oarecare din anul II de la Litere ar avea aceeasi parere despre jurnalistii din Oradea.
Postat 26 Ianuarie 2012, 12:13 de Anonimus
@UO
Intotdeauna m-a deranjat ideea generalizarii. Stimate UO. Inainte sa te hazardezi in a-i plasa pe toti studentii Universitatii din Oradea in - vorba romanului - aceeasi oala, mai bine ai reflecta un pic la aportul adus de tine pentru cresterea calitatii in invatamantul superior. Problemele enuntate in comentariul tau nu sunt straine nici de celelalte universitati din tara, atata timp cat politicile educationale romanesti tind sa promoveze invatamatul de masa iar calitatea are de suferit. Dar asta nu inseamna ca toti am intrat in Universitatea din Oradea "vitei si am iesit un pic mai maturi dar cu diploma". Sunt absolventi ai Universitatii din Oradea care si-au continuat studiile postuniversitare la universitati cu traditie si prestigiu din strainatate si au obtinut rezultate remarcabile. Consider ca acest lucru este o dovada clara si obiectiva a faptului ca studentii oradeni, care isi iau in serios misiunea de student, sunt bine pregatiti profesional. Tot in aceeasi idee as aminti si institutionalizarea relatiei de colaborare cu Spitalul din Ingolstadt, care reprezinta o premiera absoluta pentru invatamantul medical romanesc.
Postat 26 Ianuarie 2012, 11:33 de Montesquieu
Student?
Din pacate mai mult de jumatate din studentii de la Universitatea din Oradea sunt doar niste someri mascati, manelisti si losere care pierd vremea, trec examenele copiind la greu, ca ganditul si invatatul nu sunt pentru smecheri. Primesc diploma pentru ca nu sunt picati de profesori ca sa nu se reduca numarul de alocatii pentru studenti pe care il plateste statul si pentru a nu se pierde taxele platite de unii dintre ei. Deci intra vitei si ies un pic mai maturi, dar cu diploma. Ziarul lor trebuia sa se numeasca "bafta", adica bafta sa ii lase profii sa copieze, bafta sa nu ii streseze nimeni etc. Cum ar vrea sa scrie presa despre ei? Ziaristii sunt prea blanzi cu "studentii" de azi (nu numai de la UO, nici in alta parte nu sunt mai breji).
Postat 26 Ianuarie 2012, 11:20 de UO
Dreptate
Hai, Bihoreanule, nu o da cotita acum. Stiti foarte bine cum interpretati si rastalmaciti toate informatiile care va parvin de la Universitate... Fata are dreptate sa fie deranjata de felul in care voi intelegeti sa redati informatia.
Postat 26 Ianuarie 2012, 11:01 de Andreea
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5772 RON
  • 1 EUR = 4.9756 RON
  • 1 HUF = 0.0129 RON