URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 27 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
29 Iunie 2021, 21:54

Scene de groază în faţa unui club din Bihor: Un poliţist a trântit la pământ un tânăr şi l-a luat la pumni (VIDEO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Un poliţist din localitatea bihoreană Chişcău s-a ales cu dosar penal şi este cercetat disciplinar, după ce, în noaptea de vineri spre sâmbătă, s-a încăierat cu un tânăr în faţa unui club, l-a trântit la pământ şi l-a luat la pumni.  

Incidentul s-a produs în jurul orei 2.30 şi a fost filmat de un cititor al BIHOREANULUI.

Poliţistul, agentul principal Paul Jula (foto stânga), lucrează la Secţia Rurală de Poliţie Valea lui Mihai, şi petrecuse noaptea în clubul Cris cu un grup de tineri din Chişcău, inclusiv cu victima, Beniamin (foto dreapta), care îi este prieten şi vecin.

Din înregistrare se vede că între cei doi s-a iscat o ceartă în faţa clubului, discuţiile degenerând în ţipete şi îmbrânceli, iar la un moment dat, poliţistul a tăbărât asupra tânărului şi l-a trântit la pământ.

În cădere, Beniamin s-a lovit puternic la cap şi a leşinat, moment în care oamenii din jur au sărit să-l ajute. Mai puţin poliţistul, care pare că nu s-a mai putut controla, pentru că s-a aruncat asupra victimei, chiar dacă aceasta nu se mai mişca, şi a luat-o la pumni, până când a fost îndepărtat de martori.

Victima poliţistului a ajuns la spital, unde a primit îngrijiri medicale.

Marţi, Beniamin a depus o plângere penală împotriva agresorului său la Parchetul de pe lângă Judecătoria Beiuş, unde s-a şi deschis un dosar penal împotriva polițistului, pentru loviri şi alte violenţe.

Într-o informare transmisă la solicitarea BIHOREANULUI, marţi, pe marginea incidentului, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul şef Alina Fărcuţa, a precizat că „la nivelul conducerii Inspectoratului de Poliție Județean Bihor nu sunt tolerate astfel de comportamente” şi că şefii instituţiei au dispus „efectuarea de verificări prin Biroul Control Intern”.

„La finalizarea verificărilor, în funcție de rezultatul acestora, se vor dispune măsurile legale care se impun. Totodată, vă asigurăm că oferim tot sprijinul necesar unității de parchet competente, respectiv Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuș, care derulează ancheta proprie cu privire acest caz”, se mai arată în comunicarea Poliţiei Bihor.

Potrivit comisarului şef Fărcuţa, agentul principal Paul Jula nu era în timpul serviciului în seara altercaţiei, fiind în concediu de odihnă.

Vezi mai jos întreaga scenă! Atenție, conținut explicit!

 

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
7 Comentarii
Ce oameni ma
Daca esti smecher , tare-n clanta, te impiedici cade ala jos, dai cu pumnul si apoi FUGI, de ce nu stai acolo, de ce fugi?? Trebuie sa moara omul ca tu smecher sa aflii ca esti prost??
Postat 30 Iunie 2021, 23:01 de Sandu2100
multi inteligenti are tara asta...
zsizsi...nu mai bine iti vezi tu de ale tale? " cauză agravantă a credibilității"....serios? aici ai vrut sa pari inteligent, sau cum? ca mie-mi pari prostoc doar dupa afirmatia asta...ca sa nu mai zic de "camere de filmat, nu sunt omologate metrologic"...vai de mine...aici deja te intreci in prostie.
Postat 30 Iunie 2021, 21:14 de DanD
O cauză pierdută
Niciodată nu va avea câștig de cauză la proces. El nu își amintește nimica, era sub influența băuturilor alcoolice o altă cauză agravantă a credibilității. Prietenii lui sunt și prietenii polițistului și el îi va convinge să zică totul în favoarea polițistului cum că tânărul s-a dezechilibrat, etc. ... victima nu poate să nege era prea beat la momentul întâmplărilor și a suferit o leziune craniană ce poate duce și la amnezie. Se poate dovedi medical că defapt suferă de amnezie. Și dacă au fost camere de filmat, nu sunt omologate metrologic, deci cauza e pierdută...
Postat 30 Iunie 2021, 17:06 de zsizsi
Binștei
Țărănocii lumii
Postat 30 Iunie 2021, 12:57 de User anonimizat
@IrinaLoghin
Maimutoii din imagini sunt toti niste golani infecti. Ce facem acuma? Ne pare rau pentru niste boschetari care dupa o bere isi scot ochii?
Postat 30 Iunie 2021, 12:30 de User anonimizat
vai de pnla lor
daca aia a fost bataie.. inseamna ca atunci cand iti mai da nevasta una dupa cap inseamna ca te molesteaza.
Postat 30 Iunie 2021, 12:27 de User anonimizat
cu asa tovarasi ...
Maimutoii din imagine trag de saraca victima ca de o carpa. Dupa ce a suferit o lovitura la cap, hai sa-i mai dam si niste palme sa se trezeasca. Iar la secunda 17, nici nu mai zic... ii ridici capul si apoi ii dai drumul de la 10cm ... Mai mult rau i-au facut "prietenii" decat agresorul.
Postat 30 Iunie 2021, 11:50 de IrinaLoghin
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6386 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON