URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 29 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Primăria Oradea a decis să modifice regulamentul de salubrizare. La fel cum deja ne-a obișnuit, schimbarea s-a făcut fără o dezbatere publică serioasă. Mi se pare o greșeală strategică, pentru că despicarea firului în patru atunci când e vorba de problemele tuturor locuitorilor poate duce la soluții bune, unde mai pui că elimini din start suspiciunile și speculațiile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oradea și Bihorul au ajuns într-o perioadă fastă, cum din perspectiva dezvoltării infrastructurii n-au mai cunoscut niciodată. Anul acesta se deschid circulației o mulțime de noi drumuri, vreo 70 de kilometri: legătura centura Oradea - Autostrada Transilvania (chiar la finele acestei săptămâni), plus centurile Sânmartin, Aleșd, Beiuș, Oșorhei, Nojorid, Sântandrei (în vară). „Miracolul” ar putea fi explicat prin faptul că 2024 e an electoral. Și, da, este! Dar, totuși, nu asta-i explicația, ci parcurgerea întregii evoluții de la germinarea la coacerea proiectelor.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Din data de 31 martie, România devine, parțial, parte a spațiului de liberă circulație Schengen, aspect care ar trebui să ne bucure, ca națiune, deoarece vine după un îndelung proces de negociere cu celelalte state ale Uniunii Europene, aspectele privind negocierea cu Austria fiind comentate pe larg în ultima perioadă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
21 Iunie 2014, 19:33

Scandal cu interlopi la Hanul Pescarilor: Doi clienţi au ajuns în spital, unul dintre ei înjunghiat! (FOTO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere
Deschiderea sezonului de vară al clubului Famous Place, organizat la Hanul Pescarilor, s-a terminat prost, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pentru doi prieteni, Raul Ferche (foto stânga) şi Raul Pintean (foto dreapta), care au ajuns la spital.

"Am ieşit să ne distrăm, la Han. N-a fost nicio problemă, până în jurul orei 2-3 dimineaţa, când una dintre chelneriţe s-a supărat pe un prieten de-al nostru, Mihai Borciu (fost campion la lupte, acum patron de firmă de transport, n.r.)., care a insistat să ne aducă bon de casă pentru banii pe care i-am plătit. Fata s-a plâns celor de la firma de pază, cu care Mihai s-a şi certat", a povestit Ferche, sâmbătă, pentru BIHOREANUL.

Ca să evite un scandal, cei trei prieteni au decis să plece. Borciu a ieşit primul şi a apucat să pornească spre Oradea, dar Ferche şi Pintean, deşi au plecat la scurt timp după el, au ajuns doar până în parcare, unde au fost luaţi în primire de un grup de bătăuşi. Culmea, totul s-a petrecut sub privirile bodyguarzilor de la Hanul Pescarilor, care n-au intervenit.

Cei doi tineri susţin că au fost aruncaţi la pământ şi loviţi cu pumnii şi picioarele. Au scăpat, zic ei, doar pentru că au sunat la 112 şi un echipaj al mascaţilor a ajuns la scurt timp la local. Ce s-a întâmplat mai departe cu bătăuşii, Ferche şi Pintean nu mai ştiu exact, ei fiind preluaţi de un echipaj al SMURD şi duşi la Spitalul Judeţean.

Pintean s-a ales cu mai multe contuzii şi ruptură musculară, iar Ferche - cu un picior şi mâna în ghips, dar şi cu o plagă înjunghiată de 8 centimetri în partea dorsală.

"Au fost mai mulţi, nu-i ştiu pe toţi, că nici n-am avut prea multe tangenţe cu ei. Sunt sigur doar de Andrei Buz, care m-a aruncat la pământ, şi de unul Casian, al cărui nume de familie nu-l ştiu, care m-a înjunghiat. Cei doi nu sunt de la firma de pază a localului, sunt doar apropiaţi", zice Ferche.

Andrei Buz nu e la primul scandal. Cunoscut interlop salontan, acesta a fost cercetat în mai multe rânduri pentru ameninţare, loviri, distrugere şi injurii.

Plini de vânătăi şi după o noapte petrecută în spital, cei doi tineri au declarat că vor să-şi reclame agresorii.

Deocamdată, reprezentanţii Poliţiei Bihor nu au putut furniza mai multe informaţii legate de acest caz.

Pe de altă parte, reprezentanţii clubului Famous Place susțin că incidentul din parcarea Hanului nu are nicio legătură cu localul său şi nici cu discuția pe care tinerii au avut-o cu chelneriţa. Potrivit acestora, angajații Famous eliberează bonul fiscal imediat după ce încasează contravaloarea consumației. "Acest lucru se poate verifica", a spus Felix Buzgău, unul dintre asociaţi.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
45 Comentarii
pistolu
baaa jmekerilor , va arata tata cine e jupanu scot pistolu la voi !!! nu va puneti cu interlopii ca vin peste voi !!! cacatilor ...huaaaaa .... nasolilor ....fraierilor ....coloana maxima !!!! trag in voi !!!
Postat 03 Iulie 2014, 18:35 de interlopu'
coruptibil
Se stie ca,acest judecator este un corupt si da sentinte favorabile fratilor....nu stiu de ce nu isi da demisia de onoare din functia de presedinte de instanta,dupa ce fiul lui este un inculpat si mai putin si omora omul pe trecerea de pietoni.......asa tata asa fiu....demisia daca ai coloana d-nule Gal.
Postat 25 Iunie 2014, 11:23 de cetatean
PIZDELOOOOOR !!!!
da cine sunteti si voi ma astia care comentati aici ? ca e vb de pintean, ca de ferche,ca de borciu, ca de aurel, oricare .. cand ii vedeti pe strada, de ce nu mergeti sa le spuneti parerile voastre ? lipsa de coitze ? v-as fi vazut eu pe fiecare din voi, sa fiti in locul lui Pintean sau Ferche, ce sloboz faceati ma ? sunteti buni de gura toti, dar pe majoritatea din voi, parintii v'-ar snopii in bataie sa stie ca sunteti online la ore tarzii. cat despre smecheri .. noi nu vrem sa fim smecheri, va lasam pe voi !!! noi ne permitem sa facem ce vrem, fara sa ne cerem voie.
Postat 25 Iunie 2014, 04:41 de Pugilistu
NEGUS E REGE
LAS` CA VIN SHANY ACASA EL E ADEVARATUL REGE. VA ARATA EL CE INSEAMNA INTERLOP. SHANY NEGUS = REGE!!
Postat 24 Iunie 2014, 13:31 de sandor
.
Daca toti sunteti asa tari in gura de ce nu vorbiti fata in fata ? Asa pe net ascunsi ca si niste fraierii , voi numa asta o sa faceti toata viata o sa vorbiti ascunsi . Or sarit 10 pe doi ? Da ce sa faca ei doi cine are ceva de zis sa zica in fata .. Sunteti niste oamenii mici ca buz si restu gastelor sageti care nici sa beti bere la flacon nu meritati .
Postat 24 Iunie 2014, 02:40 de Adi
la prasit cu voi
Alooo patronii eu nu inteleg cum permiteti unor asemenea specimene sa intre in cluburile dumneavoastra. Cine e acest Borciu ? Azi maine o sa trebuiasca sa faceti grajd in fata sa isi poata parca caii . Iar cu avortatii aia care au primit bataie ce e ? Unu a avut pistol si a uitat acasa instructiunile de folosire . Auzi cumetre ca se mai numeste "Famous Place" si clientela e formata doar din indivizi proaspat veniti de la sapa care isi etaleaza fizicurile dobandite pe cand taiau lemne sa isi faca foc in soba. Cu totii vin la oras sa guste bauturi fine si in timpu saptamanii cu un flacon de bere la 2 litri fac mare bairam. Eu propun sa inchide-ti localu sau sa verificati buletinele si cine nu e domiciliat in municipiu trimisi la prasit. O zi buna
Postat 23 Iunie 2014, 20:00 de Grigore
comentarii de cacat
Nu tin apararea nimanui....stiu doar cateva chestii:Ferche ala ii un morcovar, fara gasca lui ii un om mort si un lingau, cand ii singur se caca pe el..deaia umbla cu prieteni dupa el....in rest toata lumea stie din Rogerius, cine ii Pintean(boschetar cu 4 clase=un nimeni)care o incercat sa linga cururi in stanga si in dreaota, iar Buz ala ii f retardat ca ca o dat la gramada, cand putea si singur sa le rupa muia la amandoi!!oricum Ferche nu mai are mult...urmeaza partea a2-a bah!!! Si tu Pintean nu mai scapi asa usor....
Postat 23 Iunie 2014, 18:44 de marius
Interlopi ???!
Doar pentru ca unul dintre ei e mai negru la fata nu-nseamna ca sunt "Interlopi", cum precizeaza titlul :)) Daca o luam asa, fiecare rrom care ajunge dintr-o incaierare la spital e interlop. Jurnalista lu peste
Postat 23 Iunie 2014, 14:43 de Adrian
......
auzi buz e adevarat ca ai bani cu camata la Hamas?
Postat 23 Iunie 2014, 10:51 de boldor
Va da lumea la ziar
deja sunteti vedete nationale :)) :)) BATAIE PENTRU BONUL FISCAL :)) SARACIILOR
Postat 23 Iunie 2014, 10:42 de Va da lumea la ziar
Hahahaha
Ati uitat sa mancati oua de prepelita sambata :)) poate de aceea va batut campionul national ANDREI BUZ ? :))))))) hahahaha
Postat 23 Iunie 2014, 10:29 de Hahahaha
Atentie !
Nimeni nu primeste bataie fara motiv,marele smecher Borciu a gasit nereguli la nota de plata de 10 20 de lei si a inceput sa faca spume la gura si inca sustineti ca detine firma de tiruri,sa ii putrezeasca matele cu maimutele astea 2 impreuna
Postat 23 Iunie 2014, 10:24 de Atentie !
......
luati o firma serioasa de paza nu ciuri buri ca pana acum!una singura este in oras!unde fac aia papagali de genul buz ,cora,romy,grecu si haitasau gavris si drogati lui nu au ce cauta !sper ca stiti care-i firma
Postat 23 Iunie 2014, 10:18 de 1
A
Da saraciilor si voi mai scrieti aici ? Sunteti voi * care doar aici au tupeu . Sa va dau clanta de soparle . Trebuia sa se bata cand erau toti acolo dupa ce lumea pleca o avut tupeu si ei sa sara sa ii bata . Aici toti sunteti smardoi dar fata in fata nu aveti glas . Sa ne suga toti care au cu noi
Postat 23 Iunie 2014, 01:39 de a
.....
DA buz ala tot cu tricoul ala streci cu miros de transpiratie si in platou la papucu plin de balega umbla ?vai s amar!!!
Postat 22 Iunie 2014, 23:09 de nicu
pistolaru
Cine ii saracia de BORCIU de il mediatizati atata??? Ceva analfabet care a furat pe "afara " si are si el ceva marunt prin buzunare? Ar trebuii inpuscati toti , inclusiv maimutele din foto.....
Postat 22 Iunie 2014, 22:07 de pisti
SARACIILOR
CE CAUTATI VOI LA HANUL PESCARILOR ??? SARACII CE SUNTETI !!! FERCHE CINE MAI II SI URSU ASTA PANDA ??
Postat 22 Iunie 2014, 21:44 de SARACIILOR
Un retardat si catelusu lui
Ferche o luat bataie ca o facut p.. mare si Pintean o luat mai putina bataie in momentu in care o inceput sa planga ca un bebelus
Postat 22 Iunie 2014, 19:43 de Pop Marius
IN LOCURI DINASTEA SA TOT MERI
In locuri dinastea sa tot mergi, toti manelistii si taranii din oras is acolo . Vrei sa mergi sa te distrezi si te astepti cu o sticla in cap sau chiar injunghiat. De cat sa merg in astfel de locuri prefer sa raman in centru !
Postat 22 Iunie 2014, 19:14 de Adina
Rasilor
Dar de ce nu dati declaratie in ziar de ce ati fost batuti?nu zici ca ai venit cu pistolul si ai incrcat sa tragi? Si de aceea ti ai furat-o?nu zici ca ai vrut sa i lovesti cu sticla in cap?ma bucur ca te au batut trebuiau sa te bata mai rau,oligofrenule.mai bine te nenoroceau,incult prost si umflat
Postat 22 Iunie 2014, 16:36 de Marius
doua mizerii
mizerie ala de ferche cu fratesau se ocupa cu femei si droguri! doua mizerii ale societati la care locul lor e dupa gratii!
Postat 22 Iunie 2014, 16:10 de Bocancios Filip
????
nu stiti nimic da va place sa faceti pe * pe internet
Postat 22 Iunie 2014, 13:18 de Who ???
hy
:)))))
Postat 22 Iunie 2014, 13:17 de hy
BORCIU
Nu aveam de ales daca nu plecam primul si pe mine ma impachetau asta e realitatea
Postat 22 Iunie 2014, 12:58 de BORCIU
RUSINE
BORCIULICA AI IMPRESIA CA ESTI UN OM ATAT DE TEMUT NU REALIZEZI CA ESTI PREA MIC IN LUMEA ASTA MARE,DACA DETI RESPECTUL TARANILOR DIN SANTANDREI NU INSEAMNA CA TOATA LUMEA TREBUIE SA ITI POARTE FRICA. ESTI UN LAS ! ! ! ! TIAI LASAT CATELUSII IN TARC SI IAI LASAT LA DIGERAT
Postat 22 Iunie 2014, 12:56 de RUSINE
BORCIULICA !
AUZI BORCIULICA ! DACA ESTI ASA BAZAT SI TARE IN CLANTA DE DE AI FUGIT CA UN LAS SI TIAI LASAT CATELUSII IN URMA TA SA FIE CALCATI IN PICIOARE ?
Postat 22 Iunie 2014, 12:52 de BORCIULICA !
BORCIU ?
BORCIU ? Al cui esti tu de ai impresia ca esti atat de important incat susti ca lumea trebuie sa poarte teroare de tine maimutica ce esti ?
Postat 22 Iunie 2014, 12:49 de BORCIU ?
BUZ TRADATORU
JEGUU ASTA CARE MIROASE A VACA DE BUZ ESTE UN FRAER TRADATOR SI FRICOS .DE CAND *** A AJUNS SI MACRICIU ASTA INTERLOP .EU STIU CA INTERLOP ESTE DIN LUMEA INTERLOPA NU ANGAJAT SLUGA LA FIRMA DE PAZA .*** NICI FATA LUI NU TE LASA SA IL RESPECTI CA SEAMANA CU COPILASII AIA ORFANI CARE AU FOST VIOLATI LA PUPU.
Postat 22 Iunie 2014, 12:45 de DINU
buzz tradatoru
BAI TRADATORU ASTA DE BUZZ MAI IL FACETI SI INTERLOP CACATU ASTA CARE II FRICA SI DE UMBRA LUI DACA AJUNGE LA PUSCARIE O SA FIE TERORIZAT LA MAXIM .CINE II TRADATOR ODATA ALA TOATA VIATA LUI VA FI SI TRADATORII AU VIATA GREA LA PUSCARIE CUM AU PEDOFILII SI VIOLATORII.
Postat 22 Iunie 2014, 12:38 de grigore
ce aveti de vorbit
Multi sunteti smecheri si smardoi prin telefon sau prin comenturi anonime... eu am demonstrat si voi demonstra cat e ceasu iar voi astea de doi lei veti ramane de doi lei... ori cine poate sa vb ..vorbele sunt minciuni faptele fac diferenta vb de mine pe net k altfel nu sunteti in stare cine ma cunoaste stie ce om sunt si ce coloana am...voi vb de mine da nici numele nu mil scrieti corect de teroarea ce o duceti de mine.
Postat 22 Iunie 2014, 12:09 de Borciu
IN MORMANT VI LOCU
CENZURAT
Postat 22 Iunie 2014, 10:49 de IN MORMANT VI LOCU
RUSINE BORCIULE
MACAR TREBUIA SA II ASTEPTI SI PE CATELUSII TAI NU TE SUPARA,NU TREBUIA SA II UITI IN TARC :))
Postat 22 Iunie 2014, 10:29 de RUSINE BORCIULE
PENTRU BORCIU !!!!!!!!!
AUZI MAI BORCIULE ACUMA UNDE ITI ESTE ECHIPA DE VALOARE ?? CIURDA LUI GAVRIS,TOTI SUNTETI NISTE INFECTII UMFLATE DE LA STEROIZI ?? A INCA PRECIZATI CA Mihai Borciu (fost campion la lupte, acum patron de firmă de transport, n.r.). UNDE SUNT CATELUSII DIN SANTANDREI CEI 1000 DE SOLDATI :)) VA VINE INCA VOUA RANDUL,INCA DOAR ACUMA A INCEPUT SEZONUL
Postat 22 Iunie 2014, 10:26 de PENTRU BORCIU !!!!!!
Miliţia are burta lipită de spate de atâta foame !?!
"Deocamdată, reprezentanţii Poliţiei Bihor nu au putut furniza mai multe informaţii legate de acest caz", zice un miliţian. Cuvântul deocamdată şi-a pierdut sensul corect, pentru că în zilele noastre nu mai înseamnă nimic ca timp sau spaţiu măcar !?!
Postat 22 Iunie 2014, 10:06 de Carp III
da!!!!
Tiganiada se cheama rrrrommmania
Postat 22 Iunie 2014, 06:33 de uhaaaaaa
Vouă
Ma uit la pozele din ziar,text si ma iau de cap,Mai fratilor,Aia-s Bătuți?zici ca-s la prezentarea de la K1! MA voi nu vedeți ce prezentare artistica au in ziar,baga geana la fațaul lor si trage concluzia!
Postat 22 Iunie 2014, 02:25 de O vorba
Toader
Dragi mei,ziar de * si dezinformat,interlopi de plastelina,si binenteles POLIȚIA ce dor i-si urmărește interesul de a lasa acești criminali de doi lei pe străzile orașului cu un binecunoscut scop pe care mai marii din conducerea instituției il cunosc,revoltat fiind de tupeul mizerabil al acestor mizerii ce respira cu noi in același oras frumos dealtfel insa păzit ca vai si amar!! dragilor polițiști ! acum citeva saptamâni ,citiva jegosi mizerabili capul si-l crăpu la Lotus in fata copiilor VOSTRI,ai NOȘTRI ai tuturor,ce asteptati?? ce vreti?? copii sa vii omoare din ,,gresala,, ?? DOMNILOR!!cei ce va simtiti,cine sunt?? Buzău,Radeanu!! cine DRACU sunt si astia?? sa va fie rusine domnilor politisti,ii Țineți afara doar ptr a va mai turna pe altii,ASA credeți ca veți construi o societate solida??bazata pe o Fundație mizerabila din nisip ,plină de putregaiul spagilor si interesului dmv ?? Imi cer scuze ptr vocabularul mizerabil relatat insa a trebuit sa ma adaptez acestui context. semnez in numele celor ce vor liniste,ne-am saturat!! vrem ca ai nostri si ai vostrii copii sa se distreze in liniște.
Postat 22 Iunie 2014, 02:07 de Ionut
*
Ba *,un pic de stero si faceti * mare? Asta merita toti ca voi
Postat 22 Iunie 2014, 02:00 de Tati
pedepsele sunt mult prea mici..
Din pacate pedepsele pt. astfel de fapte sunt mult prea mici , politia sta cu mainile legate. Iar daca mai ai prostul noroc sa dai peste un procuror ca Bulzan ... puffff .... iti vine sa ...
Postat 21 Iunie 2014, 22:23 de SHEY
io
Niste tigani. Ca restul tari.
Postat 21 Iunie 2014, 22:22 de Valahu
labagii frati Ferche
Vezi tu Ferche, degeaba faci * mare, când tu ai clitoris :)) Dacă ai şi tu 1-2 zdrenţe la produs prin Germania, nu eşti jupan, eşti doar pielea * ... ce ai fost şi vei rămâne... Poate ţăranii de la tine din sat îţi permit să faci pe şmecherul cu ei, dar aici, la oraş, sclavi ca tine... n-au loc. Cu părere de rău că n-am fost acolo... poate data viitoare:)
Postat 21 Iunie 2014, 21:57 de Neiky
tarani
trebuie sa plateasca toti batusi pt aceasta fapta. Pe langa ca sar 5 6 pe ei mai si il inteapa cu cutitu.
Postat 21 Iunie 2014, 21:33 de vasi
dada
ce porcarie liberty are contract pe neve......da ce interlop ii paznicul ala de Andrei Buz,cand ii singur se caca pe el ....RADEANU LA FUGARIT CA PE UN CAINE TURBAT...... PE MARELE INTERLOP Andrei Buz,....NICI NUI MACAR INTERLOP...
Postat 21 Iunie 2014, 21:11 de dandi
A
Aloooo DNA-ul totusi nesimtitului asuia de la Han nu i rusine...cat petrol a furat , mai fura si la han ca nu da bon fiscal
Postat 21 Iunie 2014, 20:32 de A
Parerea mea!
Ba or fi fost aia care v-au batut interlopi da si voi aveti niste mecle care cer pumni.Parerea mea este ca v-ati cautat-o si la cat de incordati si de cocosi ati iesit in poze cred ca mai incapea pa voi ,sa vi se moaie oasele,figurantilor!
Postat 21 Iunie 2014, 20:22 de terrtwt
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6085 RON
  • 1 EUR = 4.973 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON