URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 03 MAI 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Acum ceva ani s-a făcut o analiză a calificării pe care o aveau slujbașii CNAIR, pentru că lumea era intrigată de ce nu se mișcă lucrurile în atât de sensibilul domeniu al construirii de autostrăzi. S-a constatat că mare parte dintre cei care luau salariile pe acolo erau ori absolvenți de teologie, ori profesori de română.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Vă mai amintiți bancul care circulă tot la patru ani, cu alegerile care în România se fac doar pentru a stabili cu cine guvernează UDMR? În Bihor e pe cale să apară altul: alegerile se fac ca să se știe pe cine a bătut Bolojan.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Partidele și-au depus candidaturile pentru alegerile locale. Ce vă doriți de la viitorul primar și viitoarea administrație a Oradiei?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 18 aprilie 2024 a fost publicată în Monitorul Oficial și urmează să intre în vigoare în 10 zile de la publicare o lege care modifică condițiile în care se pot organiza jocuri de noroc în România. Legea nouă instituie restricții severe și sancțiuni contravenționale foarte mari pentru nerespectarea prevederilor legale.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
17 Mai 2012, 18:21

Războiul Ţîrle-Voloşeniuc continuă. Mărul discordiei: firma Selina

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Fostul preşedinte al Consilului Judeţean Bihor, Radu Ţîrle, împreună cu preşedintele interimar al PDL Bihor, Ionel Avrigeanu, au ţinut să-i dea joi replica vicepreşedintelui CJ, Dumitru Voloşeniuc, noul şef al CJ, care marţi a explicat presei că Radu Ţîrle a lăsat în urmă lucrări neterminate, precum noul sediu al Muzeului Ţării Crişurilor şi drumul judeţean DJ 763 Pietroasa-Padiş, pe care "viitorul Consiliu" trebuie să le soluţioneze.

Voloşeniuc mai spunea că o parte din problemele noului sediu al MŢC, mai exact acoperişul, se vor rezolva în curând, în condiţiile în care există o dispută între CJ şi firma Selina după ce în 2009 s-a descoperit că firma care a reabilitat acoperişul în 2007, CIAC, a folosit ţigle de slabă calitate, a căror înlocuire fusese cerută de Radu Ţîrle, dar Selina n-a permis CIAC-ului să intre pe şantier pentru a le schimba.

Campanie electorală

Avrigeanu a fost cel care a deschis subiectul joi, într-o conferinţă de presă la sediul PDL Bihor, în care a ţinut să spună că Voloşeniuc "a aruncat cu foarte multe acuzaţii, cu foarte puţine dovezi". "Prezintă situaţia ca şi cum dânsul ar fi deblocat acea situaţie de la Muzeu, şi nici măcar nu cunoaşte subiectul. Spune că Selina a preluat de la CIAC şi va schimba câteva mii de ţigle, dar vreau să vă spun că e vorba de întreg acoperişul", a declarat Avrigeanu.

Inducând ideea că Voloşeniuc îşi face campanie pe meritele lui Ţîrle şi vorbind cu subînţeles şi fără să acuze nimic concret, Avrigeanu a spus că nu ştie dacă nu cumva "marea realizare" la Muzeu nu are legătură cu faptul că "a doua zi a zi după ce s-a instalat în scaunul de preşedinte interimar, a semnat şi a dat bun de plată la o factură de 4 miliarde (de lei vechi - n.r.) pentru lucrări de dezăpezire realizate în iarna lui 2009 de firma Selina".

Factura a fost adusă la Consiliul Judeţean pentru decontare în luna august, anul trecut. "Domnul preşedinte (Ţîrle - n.r.) nu a plătit-o pentru că nu era susţinută de toate elementele necesare, adică avizul celor care confirmă lucrarea, şi perioada nu era, dacă reţin bine, cu zăpezi. În orice caz, această factură nu era plătită de 3 ani, iar primul lucru pe care l-a făcut domnul Voloşeniuc a fost că a plătit cele 4 miliarde acestei firme", a spus Avrigeanu, plusând: "Sigur, nu zicem că e legal sau nu".

Liderul PDL l-a ironizat pe această temă pe Voloşeniuc: "Aşa cum e periculos ca şi copiii să se joace cu chibriturile, tot aşa e periculos să-l laşi cu ştampila şi cu semnătura, pentru că s-ar putea ca la întoarcerea în funcţie Radu Ţîrle să nu mai găsească nimic în vistierie".

Noul duşman electoral: Selina

Prezent la conferinţa de presă, Radu Ţîrle l-a aprobat tacit pe liderul PDL, fără să intre însă în detalii, dar, în schimb, a readus pe tapet întregul şi veşnicul scandal pe care l-a întreţinut, din postura de preşedinte al CJ, cu patronul firmei Selina, Beniamin Rus.

"La Muzeu, am prezentat documente după documente. Astăzi s-a dovedit că am avut eu dreptate: firma Selina a venit mult, mult subofertată, cu aproximativ 2 milioane de euro", a zis Ţîrle, susţinând că Selina ar fi putut demult "să închidă lucrarea", având în vedere că ar fi avut, chiar şi aşa, "20% profit".

În plus, a mai acuzat Ţîrle, Selina a "pedepsit economia întregului judeţ", atacând licitaţiile organizate de 22 de primării, pentru că nu le-a câştigat, iar ca atare administraţiile locale riscă să piardă bani grei pentru infrastructură.

Ţîrle să plătească!

Ce n-au mai spus nici Ţîrle şi nici Avrigeanu a fost, însă că, din cauza facturii nedecontate de Ţîrle, Selina a dat în judecată Consiliul Judeţean, iar firma a câştigat definitiv şi irevocabil. "Primul lucru pe care l-am făcut în următoarea zi de la instalare a fost să răspund unui executor judecătoresc care voia să execute CJ pentru acea datorie 400.000 şi ceva de lei, să îmi dea un răgaz să plătim, să verific ce avem în contabilitate. Din decembrie eram pasibili să fim executaţi silit", a declarat Voloşeniuc BIHOREANULUI.

În plus, Voloşeniuc arată că nici pomeneală să vireze cele 4 miliarde de lei vechi. Din decembrie, CJ a plătit Selinei în fiecare lună câte 10.000 de lei pentru a mai stinge din datorie, iar nici luna aceasta nu s-a făcut rabat de la regulă. "Deocamdată a rămas tot aşa, să plătim în continuare. Domnul Ţîrle încearcă să facă pe eroul, dar nu se poate! El nu a plătit factura, oamenii ne dau în judecată, piedem şi la apel, suntem daţi pe mâna executorului judecătoresc şi tot el zice că eu sunt cel care a dat banii. Probabil a crezut că o să dau dovadă de mărinimie, să plătesc toată factura. Dar nu a fost aşa. Verificaţi la Trezorerie, eu am plătit doar 10.000 de lei, nu restul până la 400.000 şi ceva!", a spus Voloşeniuc.

"Penalităţile şi cheltuielile judecătoreşti ar trebui să i se impute. Textual, executorul judecătoresc mi-a spus că domnul Ţîrle îl minte de luni în şir, îl tot amâna că plăteşte, dar noi riscăm să fim executaţi silit în orice moment", mai spune şeful interimar al CJ Bihor.

Replică la replică

Pe de altă parte, în aceeaşi conferinţă de presă, Ţîrle şi Avrigeanu au dat răspunsul şi unei alte declaraţii făcută de Voloşeniuc, legate de problema apărută la execuţia DJ 763 Pietroasa - Padiş, unde lucrările sunt mult întârziate (au fost executate doar 73%, deşi termenul de finalizare este 25 august) şi, mai mult, executantul a şi mărit preţul.

"Firma care a primit lucrarea în urmă cu 4 ani, MBS Grup (n.r. - aparţinând unui finanţator PDL din judeţul Cluj) vine şi ne spune acum că a crescut preţul bitumului. În 2009 era 300 şi ceva de euro tona, iar acum este 570 euro tona, şi ne cere să acoperim diferenţa, vreun milion de euro", spunea Voloşeniuc.

În replică, Radu Ţîrle a spus că, în ce priveşte realizarea drumului de Padiş cu fonduri europene, Bihorul este "înaintea tuturor judeţelor din Regiunea Nord-Vest" şi a luat apărarea constructorului, arătând că pe parcursul realizării lucrărilor au apărut impedimente, ca de pildă modificarea clasei de betoane ("UE a cerut clasa B400, iar nici o staţie de betoane din Bihor nu face"), calamităţile şi alunecările de teren din cauza cărora nu s-a putut lucra, dar şi faptul că anul trecut Ministerul Dezvoltării a sistat plăţile. "Am făcut tot ce a depins de noi şi, spre deosebire de alte judeţe, nu am dat nici un leu corecţiei financiare, datorită implicării mele şi a echipei mele de management", a zis Ţîrle

Mai mult, fostul preşedinte al CJ a spus că judeţul ar trebui să plătească mai mult pe lucrare. "Mai trebuie asfaltat tronsonul de la Boga la Cabana Padiş. Când s-a făcut oferta, nimeni nu ştia că în 2012 bitumul va costa dublu. E un articol în legea administraţiei publice, lucrări imprevizibile. Trebuie să înţelegem că banii au fost insuficienţi de la început. Ca să se facă această lucrare ar fi fost nevoie undeva la 23-25 de milioane de euro, noi am primit 20 de milioane cu proiectare şi cu consultanţă", a spus fostul preşedinte al CJ.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
44 Comentarii
USL
Nu va place totusi cum arata orasul decand este domnul Bolojan??? Ce a facut restul pt oras? Tarle ha ha ha, asta va doriti?? penticostali si tigani. Scuzati dar chiar va sfatuiesc sa mergeti cu USL-ul, sa ne fereasca d-zeu de el si de unguri
Postat 20 Mai 2012, 12:39 de anoma
tirle=boc
Echipa dinsului> sotia Dana Tirle secretara, care nu a facut nimica in viata ei, a fost doar angajata sotului. Camelia Gaciu (fosta Indrei) zisa si geniul. Contractele prin care scotea bani de la CJ, Tirle si gasca lui se derula prin Gaciu SRL, firma sotului Cameliei Gaciu (bineinteles nici un conflict de interese, nu mihai?/). Cele doua fete au fost angajate ca sunt fete patorului Popa, un apropiat de Tirle. ACEASTA ESTE ECHIPA DE PROFESIONISTI A LUI RADU TIRLE zis si Guta
Postat 19 Mai 2012, 17:19 de Ce mai profesinist
bravo Tarle
domnul Tarle este un profesionist la fel si echipa dansului. sa speram ca va continua pentru a finaliza toate proiectele dansului. felicitari
Postat 18 Mai 2012, 21:02 de mihai
Vai si amar cu tarle si restu
Ce mi tarle ce mi voloseniuc? Ce mi constructii bihor a lui Ghilea, ce mi selina alu rus. Numa fraierii cred in schimbare in Romania!! Doar numele partidelor difera. ATAT! Restul sunt toate la fel! @ MONIKA: Sa ne fereasca Dumnezeu de sectantii astia! NU AR FI DE LOC BINE SA FIM CU TOTII ASA. Revenind la subiect, politica e o c$rva boc=tarle=base=iliescu=oricare ETC ETC
Postat 18 Mai 2012, 20:02 de Dihoreanul
Zatyko Gyula va candida din partea PPMT pentru Primăria Oradea
Nu lui kiss camuflat in pastor si nici lui ROZI-CSEKE!
Postat 18 Mai 2012, 18:05 de istvan
rusine domocos
Dupa 20 ani Romania este inca retrograda...vai de noi in forma asta nu ne mai dezvoltma in veac. sa tot zicem de rau de crestinism si ne legam de Tarle ca e pocait ...si ce ii cu asta bine ar fi sa fim toti asa. Hai tarle...
Postat 18 Mai 2012, 13:46 de monik
tradator
Cum poti sa mai ai incredere intr-un om ca si Tirle care isi tradeaza partidul care l-a propulsat in functia de presedinte al CJ si mai are si tupeu sa afirme ca datorita lui a ajuns Bolojan primar . Pana sa ajunga in PNL nu a auzit nici dracu de el si acuma peste noapte a ajuns mare politician . Iar legat de realizarile pe care le are la nivel de judet cu care se tot lauda au fost facute dupa ce a trecut de partea puterii si era logic sa primeasca bani numai ca si acestea au fost lasate neterminate si pline de procese . Vad ca nimeni nu zice nimic de faptul ca dl Tirle a fost de acord sa taie din lefurile angajatilor CJ fara sa se impotriveasca deloc in schimb dl Bolojan a atacat decizia in instanta si angajatii primariei au scapat de aceste taieri drastice din salarii . Datorita USL a fost votata amnistia fiscala si tot datorita lor bugetarii vor primi inapoi banii ce le-au fost taiati de PDL . De la un om care azi e intr-un partid maine e in altu ( evident cel care e la putere ) nu te poti astepta sa-si respecte promisiunile dar mai ales electoratu .
Postat 18 Mai 2012, 11:34 de Cristi
nu repetati greseala
Tarle, Cekes sunt valori pentru BIHOR
Postat 18 Mai 2012, 11:01 de spune NU votului
jos tarle si pedistii lui
ati vazut ca in reclamele elctorale de la tv tarle se da drept preot? Asta chiar n-are rusine nici cat negru sub unghie. Bre frate, preotii n-au voie sa candideze, conform regulamentului Sfântului Sinod, decat la Consiliul Local şi doar ca independenţi. Deci frate in afara Domnului, nu ne lua de prosti!
Postat 18 Mai 2012, 10:52 de mihai
jos tarle si pedistii lui
multumim penticostalului tarle ca ne-a lasat fara muzeu! Toate celelalte sunt minciuni. Asta-i realitatea si poate sa-l apere mafiotul de avrigeanu pana moare, pe asta n-are cum s-o schimbe!
Postat 18 Mai 2012, 10:44 de mihai
tarle = volo
Ce mi tarle ce mi voloseniuc? Ce mi constructii bihor a lui Ghilea, ce mi selina alu rus. Numa fraierii cred in schimbare in Romania!! Doar numele partidelor difera. ATAT! Restul sunt toate la fel!
Postat 18 Mai 2012, 10:42 de Dihoreanul
aloooo Voloşeniuc
hahahahahahaha voi ati fost in zona Pietroasa? Padis? Glavoi??? Zona este total schimbata, drumul este la nivel european, malurile Bogai au fost consolidate, pensiunile s-au inmultit asadar toata zona s-a dezvoltat in doar 2 ani, datorita CJ Bihor, in frunte cu domnul Tirle!!!!!! Eu va propun sa mergeti si sa va convingeti singuri de investitile care au fost facute acolo!! Drumurile din judet spre Arad, Deva, Satu mare au fost reparate sau refacute la nivel european! Bravo CJ, bravo Tirle!!
Postat 18 Mai 2012, 08:42 de brutus 2
La anvon
Halouuuuu Penticostatlul !!!! LOCUL TAU E LA ANVON NU LA C.J Ai curajul sa recunosti : terenuri eferente pentru constructii ale anumitor biserici ,si citi banuti ai pompat in ele ???? Eh FRATE TIRLE ,PE ASTA CUM NE-O EXPLICI ? ....Sau citi frati de ai tai cu spatii comerciale care au anumite facilitati ??? ....Mielutule care esti ,dar mare pacat ca lupul i-ti strica COAFURA...
Postat 18 Mai 2012, 07:21 de @ 666
Increzut
Adio Tarle ...omul asta o sa vada din exterior Consiliul Judetean ...
Postat 18 Mai 2012, 05:02 de Marin
BRAVO TIRLE!!!!
Voloseniuc=marioneta. intr-o luna de zile cat esti la conducere, faci gaura in buget cat pt 4 ani.multumim usl,multumim popa ca iti bati joc de judetu nostru! iesi in korhaz in pensie si asa esti putred.viitor politic 0!
Postat 18 Mai 2012, 01:27 de oradean
bă, postaci proşti
iar au sărit postacii PDL să se afirme. Băieţi, e prea mult să vă cerem să scrieţi corect româneşte? Ţîrle al vostru e doar un PAPAGAL şi atât. Iar voi, fix ca el.
Postat 18 Mai 2012, 00:31 de un postac
aveti grija pe cine votati
cred ca alegerile pe care le facem ne caracterizeaza, cei care vor alege usl'ul cu siguranta vor alege incultura, diplomele scoase pe banda rulanta, si oamenii fara valoare. asa ca parerea mea e ca fiecare ar trebui sa se gandeasca bine inainte sa puna stampila pe buletinul de vot!
Postat 17 Mai 2012, 23:54 de cetatean
UITATI-VA
VA ROG SA VA UITATI, E CONFERINTA DE PRESA TUNUTA DE VOLOSENIUC............. HABAR N-ARE SA VORBEASCA. E UN RATAT, UITATI-VA SI VA CONVINGETI SINGURI
Postat 17 Mai 2012, 22:27 de nelu
usl
Dupa ani de opozitie, flamanzi si insetati de putere, cu dintii odihniti gata sa se infiga in ciolan, USL-asii napadesc si prapadesc. Nu o sa ierte nimic. Jaful incepe; se da startul la sinecuri politice, posturi in care nu se face nimic decat se ia bani de la stat; un izvor nesecat, in viziunea PCR-USL, dar care oare vor fi efectele pe termen lung? Cand in 1996, PCR-FSN-viitorPSD pierdea alegerile, in trezorerie erau doar 57 mil.$; cand au recastigat puterea, in 2000, si se vaitau ipocrit de "greau mostenire", se refereau probabil la contrastul dintre cele 57 de milioane de dolari SUA lasate pe fundul pusculitei publice si cele 6 MILIARDE de dolari pe care le-a lasat CDR. Ehei, grea mostenire intr-adevar! PSD nu este poporul, ci tagma jefuitorilor!!!
Postat 17 Mai 2012, 22:02 de liber
selina
Nu inteleg ce aveti cu Selina. Strada mea au facut-o repede si bine. Chiar sint multumit.
Postat 17 Mai 2012, 22:01 de eu
selina!!!
toata alianta asat USL PNL plecati odata ne am saturat de SELINA mai lasati si alte firme mici sa isi dezvolte activitatea in oradea.
Postat 17 Mai 2012, 21:55 de radu
prea mult pentru voi!!!
domnule volosenic, aveti timp o luna ca sa va bucurati de prefectura dupa aia puteti sa va luati gandul de la prefectura. nu aveti ce cauta acola. D le Tarle va asteptam din nou drag!!!
Postat 17 Mai 2012, 21:53 de wall
HA HA
SA NE TRAISCA TOTI USL-ISTII CU DIPLOMA DE LA SORBONICA GEN VOLOSENIUC...RUSINE SA VA FIE
Postat 17 Mai 2012, 21:51 de DORINA
Jos Popa !!!
Felicitari Dl Tarle pentru mandatul extraordinar pe care l-ati avut si va asteptam in continuare la sefia consiliului judetean.
Postat 17 Mai 2012, 21:50 de Un cetatean
sus tarle
tirle e singurul carte a facut lucruri care au rams vizibile in urma lui...fericitari...va asteptam la sefia CJ BIHOR
Postat 17 Mai 2012, 21:49 de constanta
pleca
felicitari domnule voloseniuc pentru cel mai lung mandal la consiliu ...o luna
Postat 17 Mai 2012, 21:47 de craciun
Popa prostu`
Cornel Popa e un zero! Nu a facut nimic pentru Oradea, pentru Bihor.....si acuma ce vrea??? Vrea sa plece!!!!!! Jos Popa!!!!
Postat 17 Mai 2012, 21:28 de Andrei
Praf
Cornel Popa nu e in stare sa poarte o conversatie normala. poate doar la o partida de poker! Sa strige: ALL IN!
Postat 17 Mai 2012, 21:27 de Cornelush
voloseniuc
Traiasca selina si afacerile sale cu bolojan, deja restul firmelor din oradea sunt declarate in faliment de bolojan...au o singura solutie : ori il dau jos pe bolojan ori isi muta afacerea din oradea...deci firmelor mici si mijlocii Jos MAFIA BOLOJA+SELINA
Postat 17 Mai 2012, 21:24 de misu
voloseniuc
voloseniuc e manipulat de bolojan, nu e capabil sa raspunda unor intrebari deorece ar avea nevoie de o casca sa-i sopteasca sefu Bolovan ce sa raspunde...e deja foarte evident...
Postat 17 Mai 2012, 21:20 de misu
Hai tarle
Jos Selina ...
Postat 17 Mai 2012, 21:19 de ana
dezbatere
Avand in vedere ca doar 3 candidati au sanse reale sa castige presedentia CJ - Tirle, Popa si Pasztor.... cel mai bine pregatit mi s-a parut Radu Tirle. A raspuns cel mai prompt si a avut cele mai elaborate si adecvate raspunsuri...si a fost pus la incercare nu gluma. Toata lumea i-a adresat intrebari! Cred ca a urcat in procentaj mult dupa aceasta dezbatere!
Postat 17 Mai 2012, 21:15 de obiectiv
TARLE = POPA = RESTU
Cum vine tarle pleaca selina si vine monopolul Ghilea, adica CONSTRUCTII BIHOR. HAHAHAA! Tot acolo e. Acelasi RAHAT!!!
Postat 17 Mai 2012, 21:14 de Snux
La scaldat
Atata vreme cat "Selina n-a permis CIAC-ului sa schimbe tiglele",la scaldat erau feciorii acestia,sau la pescuit? Proprietarul cladirii in cauza nu-i nici Selina,nici CIAC...Cineva a dormit temeinic si se trezeste vorbind...Treburi cusute cu franghie fosforescenta (ata alba-i prea ieftina!).
Postat 17 Mai 2012, 21:12 de gyorgy tozser
jos selina
tot ce e cu lucrare de la selina e smecheria lui bolojan, jos bolojan...foarte interesant totul in bihor e made Selina
Postat 17 Mai 2012, 21:07 de madalina
SELINA = CONSTRUCTII BIHOR
VEDETI CA LUATI CU TOTII TEAPA. Tarle nu are acum alt interes pe termen lung decat sa promoveze doleantele \"noilor\" colegi din PDL. Asa cum a venit SELINA asa va pleca, si in locul ei va venii firma lui Ghilea, CONSTRUCTII BIHOR SA. Asa e in Romania. Unde ati fost pana acum?????????????????????????????? Chiar il credeti pe Tarle?? E la fel ca restu ciolanosilor! APROPO: BA Tarle, din cauza ca a blocat reabilitarea centrului, cad fatadele pe oameni ca nu se renoveaza nimic. MULTUMIM!!!!!!!!!
Postat 17 Mai 2012, 21:02 de @ oradenii creduli
Sa nu mai auzim de Selina!
Orice lucrare made Selina a fost facuta de mantuiala si la costuri foarte mari! Soseaua care leaga Oradea de Biharia si mai departe a fost bine executata.Nu stiu cine este autorul, dar felicitari!
Postat 17 Mai 2012, 20:19 de Sorin
mizerie!!!
NORMAL....nu au de ce sa se agate, nici nu ii duce mintea la niste argumente concrete. HUUUU Volosseniuc veniti cu argumente serioase nu mizilicuri pe care nu le obserrva nimenia.
Postat 17 Mai 2012, 20:14 de bow
SELINA
SELINA ???? USL apara SELINA ????? Si mai vor votul nostru??? never !!!!
Postat 17 Mai 2012, 19:59 de black
Ne-am saturat
Numai nu mai scapam de Selina. Selina in sus, Selina in jos. Si toate lucrarile sunt facute de mantuiala. Alte firme in judetul acesta nu mai exista ? numai Selina? maine poimaine o sa ne faca Selina si apa calda si de toate.
Postat 17 Mai 2012, 19:36 de Un cetatean
XIX
De asta nu ne merge noua bine in tara asta...pentru ca sunt oameni ca si domnul Rus (care sug banii tarii). Atunci cand cineva se ridica impotriva oligarhilor, lumea il critica. Oricum Tirle, ai sustinerea mea!
Postat 17 Mai 2012, 19:23 de cetatean
XIX
Votati numai pe domnul Popa si o sa vedeti din nou monopolul Selina instaurat! Cum o plecat Tirle..cum or inceput facturile sa fie semnate. De asta nu ne merge noua bine in tara asta...pentru ca sunt oameni ca si domnul Rus (care sug banii tarii). Atunci cand cineva se ridica impotriva oligarhilor, lumea il critica. Oricum Tirle, ai sustinerea mea!
Postat 17 Mai 2012, 19:23 de cetatean
sus ţîrle
domnul ţîrle e un domn care in mandatul sau a facut foarte multe pentru acest judet, suntem printrei cei mai apretiati din regiunea N-V , iar acest lucru s-a datorat doar domnului ţîrle care şi+a respectat întotdeauna promisiunile....SUS ŢÎRLE...
Postat 17 Mai 2012, 19:22 de bianca
Tradatorul Tirle
In 2008 a parasit PD ca nu iam dat functie si a plecat in PNL. In 2011 se reintoarce la noi in partid si vrea sa il votam? Mai mare nesimtire mai rar gasesti. Noi in loc sa il sustinem pe Ghilea sau Avrigeanu, trebuie sa l votez pe acest neavenit care nu a lucrat nimica in viata lui. Numai la ciolan viseaza. Eu pe el nu il votez, pentru ca nu il consider deal nostru. Forta PDL, jos tirle.
Postat 17 Mai 2012, 19:18 de claudiu
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.65 RON
  • 1 EUR = 4.9764 RON
  • 1 HUF = 0.0128 RON