URMĂREȘTE-NE PE
LUNI, 20 MAI 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Voi nu simțiți că, încet, încet, sportul bihorean se duce la vale? Că, deși acum se dau mult mai mulți bani decât înainte, rezultatele sunt mai modeste? Ne-om fi prostit noi sau s-or fi deșteptat adversarii? Dacă la baschet am ajuns să tremurăm la meciurile cu Voluntarii, care joacă în sala căminului cultural din localitate, înseamnă că am făcut ceva greșit. Sigur, suntem în finală cu Clujul, dar parcă nu mai avem tăria de a aduce titlul acasă...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Poate ați observat, vinerea trecută a început campania pentru dublele alegeri din 9 iunie, locale și europene. Cum, nu v-ați prins? Trebuia! Au dispărut de pe străzi bannerele partidelor și ale candidaților.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Partidele și-au depus candidaturile pentru alegerile locale. Ce vă doriți de la viitorul primar și viitoarea administrație a Oradiei?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 29 aprilie 2024 a fost publicată în Monitorul Oficial și urmează să intre în vigoare o lege care modifică Codul rutier și are o istorie interesantă. Legea va intra în scurt timp în vigoare și va permite deținătorilor de permis categoria B (valabil pentru autoturisme) să conducă și motociclete, în anumite condiții.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
31 Iulie 2012, 14:25

PDL-iştii ştiu sigur că Abrudan negociază cu "duşmanul", dar ezită să-l dea afară

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Întrebaţi în conferinţa de presă de la partid care e soarta dezertorilor din partid, preşedintele interimar al PDL Bihor, Ionel Avrigeanu, şi fostul prefect Gavrilă Ghilea, au spus marţi că deocamdată nu au nici o dezertare, dar, în ce-l priveşte pe Traian Abrudan, fostul secretar general al PDL Bihor şi şeful Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) Bihor, au informaţii sigure că acesta şi-a negociat intrarea în partidele din USL.

"În ultima perioadă a negociat inclusiv cu PC. A discutat cu toată lumea, încercând să rămână pe funcţie. Noi nu-l blamăm", a spus Avrigeanu cu ironie.

Aşa cum BIHOREANUL a mai scris, despre Abrudan s-a zvonit încă de dinainte de alegeri că vrea să plece la PNL. "Ştiţi de ce nu a mers? Că n-a fost primit la PNL", a zis Ghilea.

abrdudan.jpgCei doi lideri PDL recunosc că Abrudan (foto) a pierdut de mult legătura cu partidul, dar întrebaţi de ce nu iau nicio măsură împotriva lui, de vreme ce ştiu că negociază cu "duşmanul", PDL-iştii au scăldat-o, spunând că deocamdată nu s-au hotărât să scape de el.

"Avem un statut. Până nu va prejudicia imagina partidului nu îl dăm afară", a spus Avrigeanu, adăugând că "dânsul s-a pus în afara partidului prin neimplicare".

Întrebaţi dacă nehotărârea nu ţine cumva de faptul că PDL Bihor nu are oameni pe care să-i scoată în prima linie, cei doi lideri au negat. "PDL nu duce lipsă de oameni şi nu stă într-o persoană", a subliniat Ghilea.

Între altele, cei doi PDL-işti au mai făcut referiri şi la rezultatele referendumului, zicând că de pe urma lui nimeni nu a câştigat: nici partidele din USL, care încearcă să întoarcă cifrele în favoarea lor, nici Traian Băsescu, pentru demiterea căruia au votat 7,4 milioane de români, nici PDL, care pentru prima oară nu şi-a mobilizat cetăţenii la vot, dar mai ales cetăţenii, care simt direct devalorizarea leului şi lipsa locurilor de muncă.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
6 Comentarii
PDL-BIHOR = GHILEA SRL
La mai mare PDL-isti , Ghilea ramane fara directori ! De pe cine o sa mai traga 7 piei de om si pe cine o sa mai ,,roage una sau alta "!?
Postat 01 August 2012, 19:04 de observator
Trist, dar adevarat!
Nu cred ca actualii directori pedelisti isi fac mari probleme, deoarece PNL si PC le-au deschis portile si au stabilit pretul si postul.
Postat 31 Iulie 2012, 22:37 de Apolitic.
Donaţie de la APIA
Bihoreanule, sigur ai fost la o conferinţă de presă la PDL ??? Pentru că, după poza cu Avrigeanu, scoasă pentru articol, se pare că ai fost la Partida Romilor !?! ... dar ameţitul acela de Abrudan, palid de parcă nu a mâncat de o săptămână ... un interviu, ceva acolo ... pe 100 euroi cuvântul ... sigur iese ...
Postat 31 Iulie 2012, 20:17 de Carp III
AM INFRINT
rusine sa va fie dobitocilor
Postat 31 Iulie 2012, 18:55 de PDL
peaca Bassescu! PLECA cu prostituatele tale politice!
BICOTUL la referendum arata ce caracter murdar are Basescu sustint de monica macovei si Boureanu toti infractori cu dosare penale in curs :))) incalca legea in ziua votului, pacat ca nu avem de ales decat Crin si Ponta dar PDL isti niciodata sau tot ce vine de la PDL. Spuneti NU nu va sacrificati copii cu pui de prostituate politice. Ce ziceti Udrea PRESEDINTELE ROMANIEI ... treziti va din COSMAR!
Postat 31 Iulie 2012, 16:22 de hai USL
peaca Bassescu! PLECA cu prostituatele tale politice!
abrudan un dobitoc si jumatate era sigur ac Udrea va castiga alegerile la Presedintie , habar aveti ce dorea PDL sa faca din ROMANIA :))) ia muuuuuuuuuxxxx va da USL sa crapati in planuriule voastre de LOVITURA DE STAT si dictatura instaurat :))) habar aveti ce planuiau PDL isti, sa va fuuuztzta continuat in kurrr... cu prostituatele lor politice :)))).Oamenii sunt idioti daca nu vad lucruri josnice facute de PDL isti.
Postat 31 Iulie 2012, 16:17 de hai USL
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5879 RON
  • 1 EUR = 4.9751 RON
  • 1 HUF = 0.0128 RON