URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 25 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
04 Februarie 2014, 12:08

O angajată a fraţilor Micula, cu o parte din mână amputată în urma unui accident de muncă

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

O bihoreancă în vârstă de 30 de ani, mama a doi copii, s-a ales cu răni grave, în urma unui accident de muncă petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, în fabrica European Food, deţinută de fraţii Ioan şi Viorel Micula la Ştei. Femeia lucra pe o linie de producţie a napolitanelor Naty.

"Discutăm despre o doamnă în vârstă de 30 de ani, care lucra ca ambalator. În timp ce desfăşura o operaţiune de curăţare a rolelor de tensionare a benzii de transport (adică benzile care transportă napolitanele), banda, care era în funcţiune, i-a antrenat membrul superior stâng între role", a declarat, marţi, pentru BIHOREANUL, Marius Rotar, şeful Inspectoratului Teritorial de Muncă Bihor.

Femeia a fost audusă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea, cu răni grave, iar ulterior, transferată la un spital din Timişoara. "Din câte ştim, a fost necesară amputarea unei părţi din membrul superior respectiv", a mai precizat Rotar.

Şeful ITM a mai precizat că în urma accidentului, activitatea pe linia de producţie respectivă a fost oprită şi că în cursul zilelor de luni şi marţi, echipe ale ITM au descins la fabrică pentru a afla exact circumstanţele producerii accidentului şi dacă au fost respectate normele de securitate a muncii. "Nu avem încă concluzii, începem o anchetă", a mai spus şeful ITM Bihor.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
13 Comentarii
re: mihai
Voi Miculestii, alaturi de inca cateva triburi din tara asta, sunteti exact cei datorita carora am ajuns un popor de tot kacatul. Sunteti un neam format numai din jigodii fara caracter, mincinosi, hoti, increzuti, ignoranti, imputiti si scarbosi.
Postat 07 Februarie 2014, 10:52 de Boss
HAHAH
Ras maxim, va puneti mintea cu-n imberb
Postat 06 Februarie 2014, 14:43 de DAN
Beizadeaua Victor Micula se semneaza <mihai>
Hai Victoras singur la Beius, in 7 februarie a.c. ora 12:00, la R. Margareta (parcarea din fata), tu cu toata haita ta de cacaciosi si eu singur doar insotit de varu' de la stana din vale, ca sa-ti arat cat de idiot esti! Profund asa cum ti-am spus, ca esti dezlanat in idei, de la un comentariu la altul, precum ma-ta care te-a leapadat in loc sa te fete!
Postat 06 Februarie 2014, 12:09 de Port
@mihaita
Nostimada este ca astia chiar cred ca afacerea este a lor...Prostu daca nu-i fudul parca nu-i prost destul...daca ala de mai jos e fiisu e f. grav...nu stie sa scrie...jigneste niste oameni simpli dar corecti care-si castiga painea, amara cum e ea, si mai vine sa ne spuna ca si-au platit datoriile...Eroare.....le-au fost sterse....de platit le platim noi idiotii...dar asta nu se va intimpla la nesfarsit...baietelulu pastos numit Victoras..bea orice mai putin """"porcariile"""dupa propria sa exprimare, facute de firma pe care cu mandrie o conduc.oare de ce???Cunosc oameni care se trezesc si culca blestemandu-i....Toate se platesc aici nu dincolo...prin 2000 a trecut arestul pe linga ei la milimetru....De ce ti-e frica nu scapi..asta micu da din casa, prost esti tata...sau beat???
Postat 06 Februarie 2014, 11:20 de Romania ca banc sec
Niste taranoi cu figuri de Monaco
Banditii astia doi, trebuiau arestati de cand au inceput cu neplata impozitelor. Doi grasani, niste tarani jegosi, dupa vorba, dupa port, emanati din fostele galerii ale securitatii care au facut ce au vrut. Ala micu, papagal de Cris, un innapoiat si un infractor, conducea masina chiar inainte de majorat. De ce ? Pt ca umflatii spaguiesc la niste autoritati oligofrene. Firmele lor sunt pline de rubedenii, cumetrii, soti si sotii imprastiati care prin justitie, care prin politie, care prin servicii. Codu penal nu are atata articole, ca sa cuprinda tot ce fac dobitocii astia.
Postat 05 Februarie 2014, 14:22 de Romania ca gluma
PT PORT
NUMAI CESPUNEAM DE RETARDATI MINTALI!!!!!! MICULA APLATIT LA STAT DATORIILE VORBEAM DE ACCIDENTE LA LOCUL DE MUNCA IDIOTULE DAR TU TOT NI AI INTELES NIMIC !!!!!!de fapt romanii sint cei mai destepti vorbesc dar nu inteleg fenomenulTOT LA ACELAS GIND RAMAN CA SINTEM UN POPOR DE TOT CAC>>TUL.Ne meritam soarta!!!!!!!!
Postat 05 Februarie 2014, 14:00 de mihai
Gogorita locurilor de munca create de patroni
Patronii creaza locuri de munca pentru ca nu stiu sa lucreze ce comanda altora. Angajatii nu datoreaza nini unui patron nimic, pentru ca lucreaza pentru salariile primite, ba mai mult chiar, din munca lor patronii fac profitul pe care-l etaleaza de parca ar fi inventat ei roata. Culmea e ca patronii, unii nu toti, mai au si pretentii ca angajatii sa le plateasca case, masini, bijuterii, vacante, etc, in mod indirect, facand datorii pe care apoi tot angajatii sunt pusi sa le rezolve prin scaderea salariilor.
Postat 04 Februarie 2014, 20:05 de Zoom
Re: mihai
Esti un idiot profund! Adica, dupa mintea ta subtire precum o conducta de 3/8, rau platnicii trebuie sa fie iertati de datorii iar noi ceilalti sa fim impozitati si accizati ca sa acoperim gaurile de la buget! Bravo victoras, cretinita de amoras!
Postat 04 Februarie 2014, 20:01 de Port
???
Daca descendentul umflatulu a ajuns sa spuna ca oamenii care lucreaza la ei sant JEGOSI CARE NICI BAIE NU FAC...va cam imaginati cine se cred a lui smantana...vai mama voastra de nespalati...n-ati stiut sa dati drumul la robinet, ca apa pt. voi curgea doar in garla.....si chiar ar fi f. bine daca plecati...dar nu prea merge dupa voi,...hora ...joaca...si bei taca nu te mai flata....sant altii care conduc in nici-un caz umflatu de tactu...
Postat 04 Februarie 2014, 19:40 de 2/15
demential
Fratii Micula sint cei mai timpiti oameni!!!!!Ma tot intreb cum de mai stau in ro ,ce cauta acesti investitori aici in tara asta de dementi!!!!!AICI NU ESTI BUN DE NIMIC IN TARA ASTA DE CICAT TOT PROSTU TE CONDAMNA!!!!!A DAT SALARII LA 100DE JEGOSI ROMANI CARE NICI MACAR BAIE NU FAC!!!!!DACA MICULA INCHIDE FABRICILE BEIUS STEIUL ORADEA NU ARE LOCURI DE MUNCA si guvernu va da omareM>>E circotasi romani si in alte tari se intampla accidente!!!!jegosilor de circotasi inbecililor!!!!MICULESTILOR FUGITI DIN TARA ASTA este un sfat PRIETENESC!!!!!! fugiti din tara asta ca pina la urma va si aresteaza tara MAMA si doar ati incercat sa faceti bine dar aici nu se poate!!!!!!!!E O TARA DE JEGOSI!!!!
Postat 04 Februarie 2014, 17:42 de mihai
flore
ITM- nu te mai preface ca verifici ptr. ca o faci numai acolo unde nu sunt pile , vezi controlul din saptamana trecuta unde s-a vazut clar cine a primit amenda si toti cei cu pile si telefoane NU.Ce sa mai verifice orele suplimentare si plata lor asta este ptr. societatile fraiere
Postat 04 Februarie 2014, 16:38 de florica
salatii de mizerie
Able ai uitat sa mentionezi ca orele de munca suplimentare sint intotdeauna NEPLATITE iar zilele libere echivalente nu se acorda niciodata, muncim cu spor la cladirea societatii multilateral dezvoltate...
Postat 04 Februarie 2014, 14:45 de micula s.ge p.la
Fratii Micula isi ucid angajatii !!!
Salarii de mizerie, ore de munca multe, naveta obositoare ... totul pentru prosperitatea cancerului economic al judetului ... !!!
Postat 04 Februarie 2014, 12:15 de Able
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6567 RON
  • 1 EUR = 4.9761 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON