URMĂREȘTE-NE PE
MIERCURI, 24 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
02 Decembrie 2019, 09:33

Noi magazine şi un program special de sărbători la Crişul Shopping Center (FOTO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Diverse noi magazine şi servicii sunt disponibile acum pentru clienţii centrului comercial orădean, iar luna decembrie vine cu un program special de sărbători şi două inaugurări.

Program special de sărbători

Pe parcursul lunii decembrie, Crişul Shopping Center va fi deschis şi în zilele de DUMINICĂ (1, 8, 15, 22, 29 decembrie), în intervalul orar 12:00 - 19:00, iar în ajun de Crăciun şi de Anul Nou vă va aştepta cu drag pentru ultimele cumpărături până la ora 18:00. În zilele de 25, 26 decembrie şi 1, 2 ianuarie, centrul comercial va fi închis. În toate celelalte zile, programul este cel obişnuit, respectiv 10:00 – 21:00.

Noutăți

Sala de sport FIT4U de la etajul 3 al Crişul a devenit în adevăratul sens al cuvântului un Fitness, Health & Beauty Center cu servicii complete. Sălii de fitness i s-a adăugat zona de Crossfit, zona SPA, unde clienţii se pot relaxa şi recupera în jacuzzi, saună, baia de aburi sau salină, un salon de masaj de diferite feluri (de recuperare, relaxare, anticelulitic, sportiv, cu beţe de bambus) şi un salon de bronzare de ultimă genraţie.

Biosun Green Tanning Studio & Nail Bar este un concept inovativ care pune la dispoziţia clienţilor săi cabine de bronzat moderne şi servicii de manichiură. În viitorul apropiat, FIT4U Crişul va amenaja chiar şi un loc de joacă pentru copii, pentru a sări în ajutorul tutror părinţilor ce au nevoie de câteva ore de respiro.

La parterul centrului comercial a fost inaugurat săptămâna trecută un nou magazin DESIDEA. Binecunoscutul şi îndrăgitul brand îşi aşteaptă clienţii cu o gamă foarte variată de produse, de la obiecte de artizanat şi cadouri haioase, până la pahare de cristal Bohemia sau alte obicte de menaj preţioase. De asemenea, magazinul oferă serviciul de împachetare a cadourilor, atât de util în luna decembrie.

În galeria comercială de la subsolul Crişul s-au mai deschis un magazin pentru animale, PetShop Opportuno, carmangeria cu produse bio, pregătite după reţete tradiţionale, Din Cămara lui Ion, GxS – Accesorii pentru telefoane mobile şi Coffein.ro, un magazin ce comercializează diverse sortimente de cafea aromată proaspăt prăjită şi o multitudine de ceaiuri naturale.

Va urma...

În prima jumătate a lunii decembrie, Brioşeria Gloria se va deschide la subsolul Crişul Shopping Center. Clienţii vor putea savura brioşe, prăjituri brownies, cheesecake, ciocolată de casă, deserturi raw-vegane, ciocolată caldă şi alte bunătăţi, întru-un cadru de poveste. Puţin mai târziu în luna decembrie urmează să fie inaugurată şi farmacia naturistă VitaMIX, poziţionată tot în cadrul galeriei comerciale de la subsol.

Cum ajungem la Crişul?

Pentru clienţii Crişul Shopping Center care obişnuiau să ajungă la centrul comercial cu tamvaiul pe rutele momentan întrerupte (până pe 13 iunie 2020), OTL pune la dispoziţie autobuze, după cum urmează:

În apropierea Crişul Shopping Center, pe durata întreruperii circulaţiei tramvaielor pe tronsonul Piaţa Emanuil Gojdu - Gara Centrală - Parc Olosig, au staţii următoarele linii de autobuz: T3, 13, 17, 30, 32 şi 34.

Linia T3 - autobuzele opresc în staţia de tramvai Crişul la deplasarea spre Piaţa Emanuil Gojdu şi în staţia de autobuz Crişul de lângă spital, la deplasarea spre Gara Centrală.

Linia 13 - traseul nu se modifică; autobuzele opresc in staţiile Policlinica, situate la intrarea pe str. Louis Pasteur.

Linia 17 - autobuzele opresc permanent spre Gara Centrală în staţia de autobuz Crişul situată lângă spital şi numai pe durata înteruperii circulaţiei tramvaielor, in staţiile de tramvai Podul Dacia la deplasarea spre Gara Centrală şi în staţiile Crişul şi Podul Dacia, la deplasarea spre Velenţa.

Linia 30 - traseul nu se modifică şi numai staţia de autobuz Crişul (spre Gara Centrală) este în traseu.

Liniile expres 32 şi 34 au fost înfiinţate pentru transportul angajaţilor la/de la Parcul industrial 1 Oradea. Pe aceste linii sunt planificate un nr. redus de curse/zi. Ele pot fi utilizate si de alţi călători. Traseele acestor linii nu se modifică, iar autobuzele opresc în staţia de autobuz Crişul la deplasarea spre Gara Centrală. Spre Piaţa Emanuil Gojdu numai linia 34 are staţia Liceul de Arte în traseu.

Programele de circulatie ale tuturor liniilor de autobuz urbane, curse regulate pot fi vizualizate pe site-ul OTL SA.

Centrul comercial Crişul vă urează sărbători fericite şi vă aşteaptă cu drag la cumpărături, promiţând ca anul viitor să continue seria modernizărilor şi a inaugurărilor.

(Advertorial)

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6699 RON
  • 1 EUR = 4.9762 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON