URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 27 IULIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
E clar că s-a dereglat grav clima și, chiar dacă de acum înainte vom fi cuminți și nu vom mai atenta la stratul de ozon, nu vom mai polua planeta, nu vom mai împuți aerul cu noxele de la automobile, tot va mai fi nevoie de jumătate de secol pentru ca temperatura planetei să scadă.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Plicticoasa campanie electorală s-a animat abia pe final, când am avut parte și de o adevărată „lovitură de imagine”, amintind de marile dezvăluiri ce făceau „deliciul” confruntărilor politice din anii 90. Prefectului liberal Dumitru Țiplea i-a fost „extras”, din debaraua în care-l credea bine ascuns, un schelet încă urât mirositor, datând din perioada studenției...
Zic şi eu
Adrian Cris
Dacă are de returnat un credit modic, luat, să zicem, pentru o mașină, dar i se ivește șansa să cumpere și o casă la doar a șasea parte din preț, iar pentru această achiziție ar fi nevoie să contracteze încă un împrumut, sunt convins că aproape niciun om cu capul pe umeri nu ar sta mult pe gânduri, ci ar profita de posibilitatea să aibă și casa. Cu atât mai mult cu cât, repet, ar fi la nici 17% din prețul real.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Credeți că aducerea antrenorului Gustavo Aragolaza și preparatorului Maurizio Miele la FC Bihor este o mișcare strategică bună? Că va da roade?




De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În ultimele săptămâni, atenția publică a fost îndreptată spre reglementarea testelor rapide antidrog utilizate de Poliția Rutieră. După multe bâlbe ale guvernanților, printr-o nouă OUG s-a stabilit că permisele retrase vor fi restituite titularilor dacă în termen de 72 de ore nu sosesc rezultatele testelor efectuate la medicina legală.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
După stabilirea diagnosticului de diabet de tip 2, medicul va elabora o strategie terapeutică în concordanță cu existența factorilor de risc existenți (în principal cardiovasculari și renali), de obiceiurile alimentare și de modul de viață al pacientului. De asemenea, medicul va prescrie și unele măsuri igienico-dietetice de tratament constând într-un regim alimentar echilibrat și o activitate fizică regulată. Aceste măsuri sunt de multe ori primordiale pentru ameliorarea echilibrului glicemiei.
11 Aprilie 2022, 11:17

Jaf la un concert caritabil rock din Oradea: un hoţ a fugit cu donaţiile (VIDEO)

Jaf la un concert caritabil rock din Oradea: un hoţ a fugit cu donaţiile (VIDEO) Camerele de supraveghere l-au surprins pe tânăr fugind cu donaţiile spectatorilor
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Un concert caritabil de muzică rock, organizat, sâmbătă seară, de asociaţia EduBiz, pentru susţinerea unor trupe de tineri, s-a terminat în mod neplăcut, căci toţi banii donaţi de spectatori au fost furaţi de un tânăr rămas deocamdată neidentificat.

La evenimentul care s-a derulat în grădina Ma Hub de lângă Parcul Brătianu au cântat trei trupe, Specimenul 45 respectiv Contested din Oradea, şi o alta, Crimson Haze, din Şimleul Silvaniei. Concertul era în desfăşurare, încă, în momentul în care, lăsat nesupravegheat pentru câteva minute, borcanul în care se adunau donaţiile a dispărut.

"S-a întâmplat în jurul orei 20.45, pe scenă era încă una dintre trupe. Un tânăr a luat borcanul cu bani şi a fugit. Din imaginile de pe camere se vede că avea până în 18 ani", a declarat, luni, pentru BIHOREANUL, Răzvan Marchiş, unul dintre organizatori.

Hoţul a fost surprins de camerele de supraveghere, atât de cea din grădina asociaţiei Ma Hub, cât şi de cea de la intrare. În imagini se vede tânărul înalt, îmbrăcat cu blugi şi hanorac, ieşind grăbit din grădină şi luând-o la goană în momentul în care ajunge pe stradă. 

În total, paguba se ridică în jurul sumei de 6.000 lei, a mai spus Marchiş.

Cert este că, în aceeaşi seară de sâmbătă, furtul a fost reclamat la Poliţia Municipiului, iar potrivit purtătorului de cuvânt al instituţiei, comisarul şef Alina Fărcuţa, cercetările sunt în curs.

"Poliţiştii orădeni fac cercetări pentru identificarea autorului şi recuperarea prejudiciului", a declarat Alina Fărcuţa.

De altfel, dacă cineva recunoaște personajul, este rugat să sune la Poliție.

Vezi mai jos momentul!

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
1 Comentariu
HOTUL
Hotul se numeste ADRIAN ANTON zis ADU sau MARIAN, e un infractor de vreo 20 de ani din CHESA de langa TINCA , fura de pe la Oradea de unde apuca , azi era la aparate cu banii si se lauda la prieteni ce isprava a facut
Postat 12 Aprilie 2022, 00:50 de Mare_blue17
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5785 RON
  • 1 EUR = 4.969 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON