URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
06 Septembrie 2012, 19:48

Interlopul Costi Mărie, reţinut şi cu nasul spart după o bătaie pe Corso

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea au emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pe numele cunoscutului interlop orădean Constantin Mărie, pentru ultraj contra bunelor moravuri.

Bărbatul este acuzat că, miercuri, la prânz, împreună cu prietenul său, Petru Puşcaş, s-au luat la bătaie cu Mihai Lasca, zis "Francezu", un fost şmenar  cu care Mărie se află în relaţii de duşmănie.

Apropiaţii lui Mărie spun că acesta a fost atacat de Lasca în timp ce se plimba cu fiica sa de 4 ani lângă o terasă, fetiţa fiind şi ea rănită în urma îmbulzelii. "Nu soţul meu a început altercaţia. El era împreună cu fetiţa şi, oricât ar fi de impulsiv, nu şi-ar pune copilul în pericol. Omul acela (Mihai Lasca - n.r.) l-a atacat în momentul când a văzut că nu e atent. L-a lovit cu pumnii peste faţă, iar Costi s-a dezechilibrat şi fetiţa, care îl ţinea de mână, a căzut. E plină de julituri şi vânătăi. Normal că, văzându-se atacat, Costi a încercat să se apere şi, totodată, să-şi apere copilul. A lovit şi el, dar nu el a început", a povestit BIHOREANULUI soţia interlopului, Cristina Mărie.

Femeia susţine că, în timpul altercaţiei, Lascu ar fi scos şi un cuţit, însă soţul ei l-a lovit peste mână, iar arma i-a căzut. "Mi-a spus şi Costi, dar au spus şi alţii, martori la bătaie, că l-au văzut cu cuţitul în mână. În final, Lasca a fugit. Abia după aceea l-a sunat Costi pe Puşcaş, ei n-au fost împreună. L-a chemat pentru că era ameţit, iar în îmbulzeala aceea, nu o mai găsea pe fetiţa care fusese trasă deoparte de un martor să nu cumva să se rănească. Asta s-a întâmplat. Şi nu a venit poliţia să-i despartă. Lasca a fugit, iar Costi a venit acasă", a susţinut Cristina.

Cert este că, în urma incidentului, Lasca a fost internat la spital, în timp ce Mărie, după o seară petrecută la spital din cauza unui traumatism facial, a fost reţinut, joi, de procurori.

"L-au sunat aseară şi a plecat dimineaţa, să dea declaraţii. De atunci nu l-am mai văzut şi nici nu m-a anunţat nimeni ce s-a întâmplat", a afirmat soţia interlopului, nemulţumită că poliţiştii nu l-au tras la răspundere pentru cele întâmplate şi pe Mihai Lasca, care, în opinia ei, e singurul vinovat. "S-a internat în spital, dar sunt convinsă că nu are nimic. Costi nu a apucat să-l lovească, că a fugit şi s-a ascuns într-un magazin", spune Cristina.

Femeia a povestit că, în urma incidentului, micuţa ei e traumatizată. "Fetiţa mea plânge într-una, e speriată", a spus soţia lui Mărie.

Potrivit unor surse judiciare însă, dar şi conform celor declarate de Mihai Lasca (foto)Lasca Mihai_1.jpg, altercaţia ar fi fost provocată de Mărie. "Se vede pe camerele de supraveghere, Costi a început scandalul. Dacă minţeam, eram şi eu reţinut", a povestit acesta BIHOREANULUI.

Lasca susţine că aştepta în faţa frizeriei de pe Republicii când, zice el, a apărut Mărie. "M-a înjurat, m-a prins de haine, m-a lovit şi, ca să mă apăr, am dat şi eu. Apoi l-a sunat pe Puşcaş şi a continuat scandalul. M-au pulverizat cu spray iritant, au dat cu scaune după mine. Eu am făcut scandal, sau ei?", zice el, negând că ar fi încercat să-şi taie adeversarul cu cuţitul. "Eu nu umblu cuţite la mine", a mai spus bărbatul.

Lasca susţine că altercaţia cu Mărie a pornit de la o alta, consumată în luna ianuarie, când acelaşi interlop, însoţit tot de Petre Puşcaş, l-ar fi agresat la comandă. "Şeful lor, Raita, mă bănuie că am văzut când cineva i-a furat 5000 lei din maşină. Ei m-au căutat şi m-au bătut. Când m-au lovit, am căzut şi mi-au luat 200 euro din buzunar. Am depus plângere la Poliţie împotriva lor pentru că mi-au luxat maxilarul dar nici până azi nu am primit răspuns", pretinde Lasca.

 

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
46 Comentarii
petre puscas praduitorul
gunoiule de PETRE PUSCAS tu esti cel mai mare PRADUITOR DIN ORAS mancate-ar puscaria de jet infect ce esti si faci pe altii praduitorI !!!cati bani iti primesti la fiecare flagrant pe care il faci pentru diicot????politist sub acoperire ce esti tu cu scavul de COSTI MARIE!!!!
Postat 23 Decembrie 2013, 10:30 de ppg praduitorul
INTERLOPII PRADUITORI
Buna ziua.Costi Marie este un praduitor al procurorilor si politiei impreuna cu tiganul Petre Puscas alias PPG si aresteaza baieti pozand in niste interlopi!!!!.Ia zi Costi cati oameni ati arestat doar in 2012?cei care intra in contact cu ei isi asuma un mare risc deoarece ei sant sub acoperire dar in cele din urma tot la puscarie o sa ajunga acolo unde le este locul tuturor trdatorilor praduitori!!!la un momend dat nu o sa mai fiti utili pentru politie,incet incet se afla adevarul!!!
Postat 21 Decembrie 2013, 15:09 de AVOCAT
Adevarul
Nu stiu cum vorbiti de cineva fara sa il cunoasteti cu adevarat.Costi este un om sufletist,un sot si un tata minunat si iubitor care impreuna cu Cristna si-au educat fetita exemplar,credeti-ma,vorbesc in cunostinta de cauza.
Postat 08 Septembrie 2012, 00:29 de Ioana
La Puscarie cu toti !!!
Am vazut si eu ce fel de om e Costi asta si cum actioneaza ... atata tot pot sa spun ca acest individ este un om rau famat si de rea-credinta care provoaca acte de violenta, ameninta, santajeaza, profaneaza si inseala oameni cat`decat onesti (nu sfinti) si ne provoaca si noua cetatenilor de rand un sentiment de disconfort si REPULSIE TOTALA .... DUPA GRATII CU TINE TICALOSULE ca nu aduci nimic bun societatii si omenirii !!!
Postat 07 Septembrie 2012, 19:36 de Bobi
Abuz
Vreau sa vad cand va fi retinut Lasca? Sau Lasca poate ataca pe oricine in centrul orasului?
Postat 07 Septembrie 2012, 18:22 de miha popa
Abuz
Iar vorbesc cei "limitati"...va deranjeaza cand Marie Cristina isi apara sotul? Numai o persoana "limitata" ca Silviu Marie putea scrie asa ceva. Tin sa va reamintesc ca aici se comenteaza in legatura cu Marie si abuzul facut de "sefu". Cand se dau ordine de "sus" sa ne aruncam toti in fantana...ne aruncam! Nu- i asa DOMNU COMANDANT?! Si totusi am crezut ca sunteti diferit fata de cei care v au pus acolo unde sunteti.
Postat 07 Septembrie 2012, 17:56 de miha popa
Abuz
Se pare ca domnul comandant chiar face abuz. Cand el spune: trebuie retinut...militienii si procurori executa fara sa se mai intrebe daca e corect sau nu si fara sa mai cerceteze. De fapt e tara lui Basescu...deocamdata!
Postat 07 Septembrie 2012, 17:41 de miha popa
Puf Cristina Marie
Cristina Marie .cata muuiee ti-a dat Negus pana te-a luat Costica? ..el cat a sclavit la tigani .? si acuma va umflati saraciilor .Costi e si va ramane un sclav si sifon nr 1 ,roaba de cacat ca Lungu !!! mai stau multi la el la rand .a scapat bine ,,in scaun cu rotile e locu lui
Postat 07 Septembrie 2012, 17:20 de Silviu Marie
poponarul avortat
Carnatu asta ne face orasu de rusine si apoi tot el plange ca o fetita ca e victima si ca politia face abuz. Politia sa isi faca treaba si sa ne scape de acest rebut sa ii dea ani grei de puscarie pt camatarie, batai si sechestrari de persoane. Iar pt d-na Marie Cristina mie mila de fetita aia a voastra ca vad ca are parinti un rebut si o proasta idioata fara scoala, injuri si ameninti aici pe toata lumea. Crezi ca la toata lumea nie frica de infectia asta umana de om pe nume costita? Politia nu e mana in mana cu ei sunt doar incompetenti, stie tot orasul ce face poponarul costita stiu si ei dar nu sunt in stare sa adune probe sai dea ani grei de puscarie.
Postat 07 Septembrie 2012, 13:19 de nelu
martorii sa vorbeasca frate!
si Lasca "bietu'" daca a fost ranit atat de grav, de ce nu s-a prezentat de urgenta miercuri imediat dupa altercatie la spital? sau cumva i-au tratat politistii ranile miercuri,si abia joi a avut nevoie de internare si ingrijiri medicale?ce credeti?atunci pe cine protejeaza politia pana la urma?impotriva cui s-a comis un abuz?
Postat 07 Septembrie 2012, 12:58 de miha
uzi
Daca nu ii dadea Romi Negus spreiu paralizant la Costi, baga francezu cutitu in Costi. Francezu a inceput nu Costi Petre puscas nu so bagat Costi i-o dat singur la * aia de Francezu
Postat 07 Septembrie 2012, 12:14 de spartan_66
concluzie
Le propun domnilor in cauza si altora ca rafuielile sa le faca in particular unde sa nu deranjeze pe nimeni; iar, ca si sfat, sa se lupte barbateste (fara lovituri pe la spate, cutite si altele). Pentru doamna Marie Cristina: d-voastra sau familia Lasca nu sunteti singuri in orasul asta; putin respect pentru ceilalti locuitori; lumea o sa va respecte atata timp cat o respectati, si nu o sa va mai rafuiti in public.
Postat 07 Septembrie 2012, 11:45 de unu
NU STATI DOMNULE LIVIU POPA
POLITIA FACETIVA TREABA NU FACETI RETINERI DE OKHI LUMI SI APOI MUSAMALIZATI TOTUL.DOSARELE CU CU TOATE SCANDALURILE UNDE SUNT ,AN SERTARE,SAU DEJA MUSAMALIZATE ,CU SANTAJELE ,CAMATARIILE,SECHESTRARILE,SI BATAILE LUI COSTI SI PETRE ,NU LE TINETI LA NAFTALINA DOMNILOR POLITISTI CA OAMENII DE RAND SE BAZEAZA PE VOI,DAR VOI SE AUDE CA SANTETI CU EI PEO MANA ,,,,,,RUSINE LIVIU POPA SI FEICA.......
Postat 07 Septembrie 2012, 11:44 de COSMIN
concluzie
Le propun domnilor in cauza si altora ca rafuielile sa le faca in particular unde sa nu deranjeze pe nimeni; iar, ca si sfat, sa se lupte barbateste (fara lovituri pe la spate, cutite si altele). Pentru doamna Marie Cristina: d-voastra sau familia Lasca nu sunteti singuri in orasul asta; putin respect pentru ceilalti locuitori; lumea o sa va respecte atata timp cat o respectati, si nu o sa va mai rafuiti in public.
Postat 07 Septembrie 2012, 11:44 de unu
PO-po-NARII.....
costi marie cel mai mare **** din oradea ,a plins cand a ajuns an arest si sa dat victima ,dar sa stiti un lucru peste tot an oras el se leaga de toata lumea si provoaca scandalurile si apoi se da victima,nu are demnitate este un zero,se ascunde ca o fetita dupa fusta lui lungu .la fel si tovarasii lui.asta nu e interlop ..e **** si sifonar ...PRADUITORUL NR.1 SI EL SI PETRE......POLITISTILOR E STRIGATOR LA CER CE FAC ASTIA AN ORASUL ASTA......
Postat 07 Septembrie 2012, 11:33 de cristi
pt bagatori de seama
Fraierilor daca mai avti de zis ceva de Costi sa ii spuneti in fata sa vad daca va tine,nu ca va postati si voi comentariile cu alte nume si va dati si voi cu parere numa sa nu taceti din gura toti astia care ati scris de rau de Costi is sgura ca sunteti niste saraci si lingai si ca ati da orce daca s-ar uita sau daca ar sta Costi de vorba cu voi,m-am saturat de comentariile voastre de cacat,ca scrieti niste lucruri de care habar nu aveti,Costi nu o luat case de la nimeni in primul rand,si nici nu o terorizat copii,macar screti ce ii adevarat nu lucruri ce nu au nici un sens,sunteti toti niste sugaci fara habar de ce se intampla in lumea asta
Postat 07 Septembrie 2012, 10:14 de Marie Cristina
PT TOTI FRAIERI
Sa **** si nu analfabeti or postat comentariile ce eu ,ca mie nu mi frica sa imi sciu numele cum vi voua,lingau cu 2 clase esti tu boschetarule nu il fa tu taran pe Costi si nu mai scrie comentari ca scri si tu habar nu ai ce scri,esti un lingau si un prost un labamgiu un paduche,mai bine zis te-ai nascut un prost si asa o sa si mori prost ,rusine ca stai in orasu asa,fricosu dracului,sa iti dea Dumnezeu sa ai parte numa de chinuri si de tot ce ii mai rau in viata,daca nu il cunosti pe Costi nu mai vorbi de el si scieti numele adevarat daca ai tupeu,sau spunei la Costi in fata ce ai de zis,FRAIERULE,
Postat 07 Septembrie 2012, 09:58 de Marie Cristina
m
politia e cu voi!
Postat 07 Septembrie 2012, 09:58 de marcell
Pt cei "limitati" :))))
INTERLÓP, -Ă, interlopi, -e, adj. Care are o reputație proastă; rău famat, dubios, suspect, deocheat. – Din fr. interlope. CĂMĂTÁR, cămătari, s.m. Persoană care dă împrumuturi bănești în schimbul unei camete. – Camătă + suf. -ar. ȘMENÁR, -Ă, șmenari, -e, s.m. și f., adj. 1. S.m. Escroc, autorul unei înșelăciuni . Poate ca Marie e deocheat, dar Ionel B. si Mihai L. sunt mai rau, sunt smenari(sa cititi definitia) ;)
Postat 07 Septembrie 2012, 09:54 de miha
din nou
Bine zice \\"Opinie \\": \\"Foate frumos..in centrul orasului...Unde e politia cand ai nevoie de ea?\\" Unde a fost politia ca sa-l apere pe domul Marie? :)))))) Probabil la cafea sau....... Si tot Marie a fost retinut! Ii \\"FELICIT\\" pe procurori! Dezamagire totala. Iti este si frica sa te aperi pe strada in caz ca esti atacat pt ca exista posibilitatea sa fi arestat. In ce tara traim?
Postat 07 Septembrie 2012, 09:43 de miha
din nou
Doamna Laura, in caz ca vreti sa scrieti macar un articol in care sa spuneti adevarul vreau sa va ajut. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea ca sa procedeze ca niste oamnei corecti...asa cum noi speram ca ei sunt...trebuiau sa emita ordonanta de retinere si pt Mihai Lasca, nu? Stiti de ce? Pentru ca exista o filmare, martori...si toti spun acelasi lucru: Marie era cu fetita de 4 ani pe centru cand a fost atacat de Mihai L, care la atacat ca un las...in momentul in care Marie s-a aplecat sa vorbeasca cu fetita lui. Eu credeam totusi ca si interlopii sau smenarii...au si ei niste principii....dar sunt cei mai josnici oameni...nu se face asa ceva cand este un copil de fata. Ce faceati in locul lui Marie cand va trezeati cu unul care va ataca pe la spate,vrea sa va injunghie cu un cutit si cu fetita care era cazuta pe jos si nu era nimeni sa va ajute? Stiu...trebuia sa chemati politia...hahahaha...dar cum pe politie nu ne prea putem baza...preferam sa sunam un prieten...ceea ce Marie a si facut. Astfel a aparut domnul Petre in peisaj...care si a aparat prietenul si fetita acestuia.
Postat 07 Septembrie 2012, 09:31 de miha
Oradea de cacao
Foate frumos..in centrul orasului...Unde e politia cand ai nevoie de ea? Te-ai gandi ca in centrul orasului mereu exista numeroase patrule si echipe de curatenie. Ce sa creada turistii care erau in zona? Ce sa creada familiile care au iesit pentru o plimbare linistita in zona pietonala? Ce sa creada ORICE OM CIVILIZAT cand vede asa ceva? Un oras pe zi ce trece mai "COCALARESC". Malul Crisului vandalizat, echipamente alte OTL ului vandalizat, caini si tigani. Pacat de oras ca e locuit. Ca in rest, potential si frumusete exista! Ce cacao frate!
Postat 07 Septembrie 2012, 09:20 de Opinie
RUSINE
Apropo Puscas nu a fost acolo doar aproape la finalul scandalului fiind sunat de Costi sa vina sa ia FATA ca o sarit unu sa-l bata .Deci NU VAD LOGICA RETINERI ACESTORA LEGEA AUTO APARARII NU SE PUNE IN PRACTICA DOMNILOR MILITIENI?SAU JUDECATI DOAR DUPA NUME NU DUPA FAPTE? RUSINE SA VA FIE
Postat 07 Septembrie 2012, 08:16 de nicu
ABUZ
Pentru politia bihor nu mai faceti abuzuri de genul intrebati toate persoanele care au fost la fata locului ce sa intamplat cine a sarit primul la bataie si atunci o sa vedeti cu adevarat ce sa intamplat.Si persoanele vinovate stau la relaxare iar nevinovati de data aceasta sunt retinuti de ABUZUL organelor. IAR PENTRU TOTI CARE II ACUZATI DE CAMATARIE ADUCETI DOVEZI SA LE VEDEM .NU MAI VB FARA ROST
Postat 07 Septembrie 2012, 08:04 de nicu
greu cu gramatica si exprimarea
nu stiu cine-s astia, nici nu as vrea sa stiu mai multe, dar ma distreaza comentariile. greu cu gramatica si cu exprimarea coerenta in lumea de azi.
Postat 07 Septembrie 2012, 00:13 de ioan si nu ion
Mda
Oradea a ajuns cuibul cămătarilor care distrug familii , copii , părinţi , distrug vieţi fără milă. Sprijinul cel mai sincer şi mai loial al cămătarilor sunt reprezentanţii Poliţiei bihorene care îi ştiu pe infractori , dar nu intervin din două motive: unora din Poliţie le este frică de o parte a cămătarilor , iar altora din Poliţie le merge bine de pe urma cămătarilor. Singurii care suferă sunt cetăţenii de rând , adică fraierii , ale căror vieţi sunt distruse , cu familiile batjocorite , evacuaţi din case etc. . Să ştiţi că viaţa cămătarilor nu ar fi aşa roz fără complicitatea notarilor publici , care le redactează contractele şi a magistraţilor din Bihor căre au grijă ca protejaţii lor niciodată să nu păţească nimic.
Postat 07 Septembrie 2012, 00:12 de Mda
anonim
Costi este o persoana de nota 10! Un adevarat haiduc. Ia de la bogati si da la saraci. Il vrem pe Costi primar. Gospodarul nr 1 al orasului. Te admiram Costi!
Postat 07 Septembrie 2012, 00:10 de anonim
COSTI LABAGIU SI LINGAII LUI
Toti lingaii cu 2 clase a lui costi au invatat sa scrie si apar pe aici sa ii ia apararea sau esti chiar tu costi si iti place ca ai aparut la ziar. Taran **** ce esti sa * ca faci orasu de rusine. Cum sa-i spuneti interlop la taranu asta labagiu cand el prinde copii si batrani si ii terorizeaza cu dobanzile lui.****
Postat 07 Septembrie 2012, 00:01 de dam clanta la costi
PT POPONARU DE GICU
AUZI POPONARULE NU MAI ACUZA TU LUMEA CAND HABAR NU AI CE S-O INTAMPLAT VB SI TU NUMA SA NU TACI MAI BINE IATI O PUNGA SI VB IN EA,IS SIGURA CA NU IL CUNOSTI PE COSTI SI SA ITI DEA TIE DUMNEZEU SA FI ARESTAT SI SA STAI ACOLO SA VEZI CUM II CA IS SIGURA CA TE-AI PISA PE TINE DE FRICA POPONARULE,AI FI O FETITA ACOLO TOTI TE-AR LUA PE LA SPATE,AI VRE TU SA FI SMEKER SI RESPECTAT NUMA DIN PACATE TE-AI NASCUT FRAIER SI ASA O SA FI TOATA VITA UN PADUCHE,PENTU CA NUMA UN FRAIER SI PROST CA TINE POATE SA VB DESPRE UN OM CARE NICI NU IL CUNOASTE
Postat 06 Septembrie 2012, 23:34 de anonim
POLITIA FACETIVA DATORIA...
TOATA LUMEA STIE CE FAC ACESTI DOI INTERLOPI COSTI MARIE SI PETRE PUSCAS SI TOTUSI POLITIA NU FACE NIMIC,NORMAL ATUNCI CA OAMENI SA-SI FACA SINGURI DREPTATE SI SAI BATA DAR SA NU SE AJUNGA LA UN NOU CAZ SORIC DE LA PIATRA NEAMT CAND POLITIA FACE DREPTATE DOAR DINTRO PARTE ASA CUM FAC CEI DE LA ORADEA ACUM ...NORMAL CA ALTII CU ORGOLII NU POT TRECE PESTE ACESTE LUCRURI RELE CARE LA FAC COSTI SI PETRE SI CARE PANA ACUM AU FACUT NUMAI RELE AN ORAS SI ASTA E DE OKII LUMII ACUMA CU RETINEREA LUI COSTI ....CA APOI SA-L ELIBEREZE SI SA NU MAI FIE NIMIC SI SA-SI CONTINUIE ACTIVITATEA INFRACTIONALA LINISTIT BA CHIAR AJUTATI DE POLITIE......RUSINE POLITIEI SI JUSTITIEI!
Postat 06 Septembrie 2012, 22:51 de gicu
CAMATARII
LA PUSCARIE CU EI ,JUSTITIA SA FUNCTIONEZE NU SAI ACOPERE PE CEI MAI MARI CAMATARI SI EXCROCI DIN ACEST ORAS ,ORGANELE STATULUI SA-SI FACA DATORIA CA DEACEIA SUNT PLATITI....CA PINA ACUMA NU PREA SIAU FACUTO,......
Postat 06 Septembrie 2012, 22:36 de BOMBA
LA PUSCARIE
HUUUUUUUUUUUUUUU LA PUSCARIE CU EI ,JUSTITIA SA FUNCTIONEZE NU SAI ACOPERE PE CEI MAI MARI CAMATARI SI EXCROCI DIN ACEST ORAS ,ORGANELE STATULUI SA-SI FACA DATORIA CA DEACEIA SUNT PLATITI....CA PINA ACUMA NU PREA SIAU FACUTO,......
Postat 06 Septembrie 2012, 22:33 de BOMBA
PT ROLI SI NICU
BA ANALFABETULE NU VORBI DACA HABAR NU AI CE ZICI,IN PRIMU RAND LA COSTI NU II TINE NIMENI SPATELE SI-L TINE SINGUR CA IL TINE **** NU CA PE VOI PADUCHILOR CA NU SUNTETI IN STARE DE NIMIC NUMA SA SPUNETI SI VOI CE AUZITI SI SA BARFITI CA NISTE FRAIERI,PARCA VAD CA DACA L-AI VEDEA PE COSTI IN FATA TA NU AI AVEA TUPEU SA ZICI NIMICA IAI PUPA SI PICIOARELE CA SA TE BAGE IN SEAMA,SUGACILOR
Postat 06 Septembrie 2012, 22:27 de anonim
jurnalista amatoare
Doamne ce "limitati" sunteti....ce saracie in capul vostru...chiar ma distrez cand vad cat de putin ganditi...daca Marie e pe mana cu procurorii si politia...de ce l-au arestat pentru ca s-a batut pe centru ? Daca Marie a luat case la oameni de ce are doar o casa dobandita cu ajutorul mamei si familiei lui?
Postat 06 Septembrie 2012, 22:27 de miha popa
clan
ACESTIA DEJA SANT UN CLAN CONDUS DE LUNGU SI CEI DE LA FIRMA DE PAZA LIBERTI ACOPERITI DE VIZER ,STIE TOT ORASUL CA MARIE ESTE MANA LUI LUNGU SI DAU BANI CU CAMATA DE 50 LA SUTA SI TERORIZEAZA OAMENI SI LE DUBLEAZA SUMA DACA NU ADUC BANII LA TIMP .CA APOI SA LE IA MASINILE SI CASELE DECI SANT BINE ORGANIZATI UN GRUP INFRACTIONAL ORGANIZAT CU FUNCTII BINE STABILITE SI CARE ACTIONEAZA CU UN SCOP BINE STABILIT,SI TOTUSI POLITIA NU FACE NIMIC OARE DE CE? ....PENTRU CA VIZER LE TINE SPATELE....
Postat 06 Septembrie 2012, 22:20 de poli
jurnalista amatoare
Eu pot demonstra ca ceea ce am scris e adevarat , dar ceilalti care aruncati cu "pietre"...puteti? Nu acuzati pe nimeni, nu barfiti..fara sa va scrieti numele...ca nu stiti niciodata cand ajungeti in situatii similare!
Postat 06 Septembrie 2012, 22:18 de miha popa
PT ALINA SI JON
MA FARIERIILOR DE ALINA SI JON DE CE NU I SPUNETI IN FATA LA COSTI CE AVETI DE SPUS?V-O LUAT VOUA CASELE SAU VA BAGATI SI VOI IN SEAMA SI SPUNETI CE AI AUZIT DEE LA ALTI FRAIRO DACA ESTI CU ADEVARAT ALINA ASA SA TI-O IEI SI TU IN FREZA CAND O SA FI CU COPILU TAU DE MANA SA SARA CINEVA PE LA SPATE PE TINE,NUMA HABAR NU AI TU CE VORBETIB BOSCHETARO,SIGUR NU AI COPII,DOAME DA SA PATESTI SI TU LA FEL SA VEZI CUM II ,GASCA CE ESTI,COMENTATI SI VOI CA NISTE FRAIERI CE SANTETI,SI ASA O SA SI RAMANETI,AI VREA TU SI MULTA LUME SA FIE CA EL,DA NU AVETI CUM,TOATA VIATA TA O SA FI O FRAIERA
Postat 06 Septembrie 2012, 22:11 de ANONIMA
CAMATARI
costi marie si petre puscas,cei mai mari excroci care nau mila de oameni si le iau casele pe bani de nimic si ameninta lumea ca ei sant tari si mari si ca lungu le tine spatele si politia nu le face nimic si ei actioneaza an consecinta,si bate lumea pe strade si fac legea an oras si se lauda ca nici militia nu le face nimic ....rusine politiei si procuraturii ca nu actioneaza ferm....la puscarie cu ei ca numa rau face acestui oras....
Postat 06 Septembrie 2012, 22:10 de ROLI
jurnalista amatoare
Marie a fost externat a doua zi...si Mihai internat in acelasi salon si nimeni nu vroia sa spuna ca Mihai L e internat acolo...de ce? si va rog sa ma credeti ca nu e nici pe departe in halul in care e Marie. Oare de partea cui e politia? Sau se bucura si ei ca au pus mana pe cineva si au activitate? Mie mi au prins hotii pe proprietatea mea si in aceeasi zi politia le-a dat drumul!!!!! Si pe altii ii aresteaza pentru ca au fost atacati si s-au aparat? Nu se poate asa ceva..ori se aplica legea pentru toti, ori nu! De fapt politia e varza, legislatia la fel! Si va dau dreptate, nu e normal ca astfel de lucruri sa se intample in nici o parte a orasului...dar sa se faca dreptate pentru toti. Tot ceea ce am scris se poate verifica oricand...
Postat 06 Septembrie 2012, 22:10 de miha popa
AN FIECARE SAPTAMANA
COSTI CU LUNGU SE AFIRMA AN FIECARE SAPTAMANA SI CAND AI CU EL SE CREDE TARE DAR SURPRIZA >SINGUR O LUATO AN FREZA...EL A ANCEPUT ALTERCATIA SI TOT EL SI-A LUATO AN FREZA NU CA NU SIO MERITA O MERITA DIN PLIN CA LA RANDUL LUI A FACUT NUMAI RAU OAMENILOR SI LEA LUAT CASELA PENTRU BANI DE NIMIC CU BANI PE CAMATA ......POLITIA FACETI CEVA NU STATI CU MAINILE AN SAN......
Postat 06 Septembrie 2012, 21:52 de ALINA
jurnalista amatoare
Doamna Laura, in caz ca vreti sa scrieti macar un articol in care sa spuneti adevarul vreau sa va ajut. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea ca sa procedeze ca niste oamnei corecti...asa cum noi speram ca ei sunt...trebuiau sa emita ordonanta de retinere si pt Mihai Lasca, nu? Stiti de ce? Pentru ca exista o filmare, martori...si toti spun acelasi lucru: Marie era cu fetita de 4 ani pe centru cand a fost atacat de Mihai L, care la atacat ca un las...in momentul in care Marie s-a aplecat sa vorbeasca cu fetita lui. Eu credeam totusi ca si interlopii sau smenarii...au si ei niste principii....dar sunt cei mai josnici oameni...nu se face asa ceva cand este un copil de fata. Ce faceati in locul lui Marie cand va trezeati cu unul care va ataca pe la spate,vrea sa va injunghie cu un cutit si cu fetita care era cazuta pe jos si nu era nimeni sa va ajute? Stiu...trebuia sa chemati politia...hahahaha...dar cum pe politie nu ne prea putem baza...preferam sa sunam un prieten...ceea ce Marie a si facut. Astfel a aparut domnul Petre in peisaj...care si a aparat prietenul si fetita acestuia. Inca ceva interesant...Marie a fost externat a doua zi...si Mihai internat in acelasi sal
Postat 06 Septembrie 2012, 21:43 de miha popa
DREPTATE
are dreptate jon ,stiu si eu aceste lucruri si stie si politia dar nu ia masuri pentru ca sant probabil pe o mana cu ei ,acesti oameni nau scrupule si fac numai faradelegi si nimeni nu ia nici o masura .....RUSINE MILITIEI....PARDON POLITIEI CONDUSA DE D-NUL LIVIU POPA PRIETENUL LOR....
Postat 06 Septembrie 2012, 21:42 de NICU
Cocalarimea de Oradea
Foare frumos..in centrul orasului...Unde e politia cand ai nevoie de ea? Te-ai gandi ca in centrul orasului mereu exista numeroase patrule si echipe de curatenie. Ce sa creada turistii care erau in zona? Ce sa creada familiile care au iesit pentru o plimbare linistita in zona pietonala? Ce sa creada ORICE OM CIVILIZAT cand vede asa ceva? Un oras pe zi ce trece mai "COCALARESC". Malul Crisului vandalizat, echipamente alte OTL ului vandalizat, caini si tigani. Pacat de oras ca e locuit. Ca in rest, potential si frumusete exista!
Postat 06 Septembrie 2012, 21:40 de Cocalarimea....
scoateti dosarele vechi
POLITIA SA-SI FACA DATORIA SI SAI TRIMITA AN JUDECATA SI CU CELALALTE DOSARE CARE LE TIN PRIN BIROURI ASCUNSE CA SANT PE O MANA CU EI ASTIA FAC TOT FELUL DE MAGARII SI IAU CASELE OAMENILOR PENTRU BANI DE NIMIC SI TERORIZEAZA OAMENII SARACI LE DA BANI CU CAMATA CU DOBANZI DE 50 LA SUTA SI SUTA LA SUTA SI DACA NAU BANII LA TIMP LE DUBLEAZA SUMELE SI APOI LE IA CASELE .....ASTIA NAU SUFLET ESTE STRIGATOR LA CER CE FAC COSTI MARIE SI PETRE PUSCAS........AJUTOR POLITIA.....
Postat 06 Septembrie 2012, 21:34 de jon
INTERLOPU COSTI MARIE RETINUT
IN CE ZI A FOST INTERNAT LASCA DACA NECESITA INGRIJIRI MEDICALE TREBUIA SA FIE INTERNAT IMEDIAT MIERCURI ,COSTI A MERS CU COPILU SA SE BATA? SI CA LASCU ERA CU CUTITU LA SPATELE LUI COSTI NU STITI SI CA FETITA A RAMAS CU TRAUME SI NECESITA CONSULTAREA UNUI PSIHOLOG LASCA NU ARE NICI O VINA DECI EL POATE IN CONTINUARE SA FACA CE DORESTE FARA CA ORGANELE IN DREPT SA IL TRAGA LA ROST ORICUM INDIFERENT DE CE PARERE AVET DESPRE COSTI POT SA VA SPUN CA O IUBESTE PE FETITA SI ARE GRIJA DE FAMILIA LUI MAI PRESUS DE ORICE
Postat 06 Septembrie 2012, 21:34 de MARIE CONSTANTA
Solutie
Doua vaci, adică boi, s-au ciocnit pe ulita mare, niște tzaranoi oligofreni care își spun cu mândrie interlopi, umflati cu steroizi, evident impotenti. Soluție, castrati si date coitzele lor mici simulare la rateze.
Postat 06 Septembrie 2012, 19:59 de Ecce homo
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON