URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
07 Septembrie 2012, 19:52

Interlopul Costi Mărie a fost eliberat şi a primit interdicţie de a părăsi localitatea

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea i-au audiat, vineri, pe doi dintre cei trei interlopi orădeni implicaţi, miercuri, în altercaţia de pe pietonala Republicii, Constantin Mărie şi Petru Puşcaş.

Cei doi sunt cercetaţi pentru ultraj contra bunelor moravuri şi au fost reţinuţi, joi, pentru 24 de ore, după ce s-au încăierat cu Mihai Lasca, zis "Francezu", cunoscut ca fost şmenar şi cu care Mărie se află în relaţii de duşmănie.

Poliţiştii au propus arestarea celor doi, invocând faptul că nu sunt la prima abatere şi au provocat un scandal în plin centrul oraşului, la o oră de vârf, riscând să rănească şi alte persoane, pericol susţinut şi de imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale Primăriei Oradea în timpul scandalului, depuse ca probă la dosar.

Procurorii au respins, însă, propunerea poliţiştilor, ca neîntemeiată, şi au emis pe numele celor doi ordonanţe prin care li se interzice să părăsească localitatea pentru 29 de zile.

Lasca Mihai.jpgCel de-al treilea bătăuş, Mihai Lasca (foto), nu a fost pus sub învinuire. Asta cu toate că, potrivit declaraţiilor făcute de soţia lui Costi Mărie, Cristina, bătaia ar fi fost provocată de acesta şi chiar s-ar fi folosit de un cuţit în încercarea de a-şi răni adversarul, armă care i-a căzut însă din mână.

Declaraţiile femeii sunt contrazise, însă, de Lasca. Nemulţumit că a fost catalogat "interlop", doar pentru că a umblat cu şmenarii în urmă cu 15 ani, bărbatul susţine că altercaţia de pe Republicii a fost prima în care a fost implicat de 15 ani încoace. "Ultima dată m-am bătut în liceu şi nici nu sunt interlop. Pe Bocşan nu îl cunosc decât din vedere. Oricum, bătaia de pe Republicii nu eu am provocat-o. Se vede pe camerele de supraveghere. Dacă minţeam, eram şi eu reţinut", a povestit Mihai Lasca BIHOREANULUI. 

Bărbatul aştepta în faţa frizeriei de pe Republicii când, zice el, a apărut Mărie. "M-a înjurat, m-a prins de haine, m-a lovit şi, ca să mă apăr, am dat şi eu. Când a venit Puşcaş, m-au pulverizat cu spray iritant, au dat cu scaune după mine. Eu am făcut scandal, sau ei?", zice Lasca, negând şi acuzaţia că ar fi încercat să-şi taie adversarul cu un cuţit. "Cristina Mărie a declarat că am încercat să-l lovesc pe Costi cu cuţitul. În primul rând eu nu am avut cuţit şi nu umblu cu cuţite pe stradă", a mai spus Lasca.

Legat de motivul scandalului, bărbatul susţine că incidentul a pornit de la un altul, consumat în luna ianuarie, când Mărie şi Puşcaş, l-ar fi bătut la comandă. "Şeful lor, Raita, mă bănuie că am văzut când cineva i-a furat 5000 lei iar ei m-au căutat şi m-au bătut. Când m-au lovit, am căzut şi mi-au luat 200 euro din buzunar. Am depus plângere la Poliţie împotriva lor pentru că mi-au luxat maxilarul", pretinde Lasca. 

Citiţi despre noua reglare de conturi dintre interlopii oraşului în articolul "Interlopul Costi Mărie, reţinut şi cu nasul spart după o bătaie pe Corso"

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
59 Comentarii
MIsule, ai grija de tine
Mai Mihai, ai grija ce faci! e pacat de copiii tai! fii baiat bun, cum te stiu din cls. IX, si o sa ti fie bine! Decebal, fostul coleg de clasa din liceu
Postat 09 Octombrie 2014, 19:45 de DECEBAL
sunt costi si sunt poponar
CENZURAT
Postat 30 Ianuarie 2013, 18:22 de urangutanul costi
sunt costi si sunt poponar
CENZURAT
Postat 30 Ianuarie 2013, 18:20 de urangutanul costi
vreau tzigani ciungi
cineva trebuie sa inceapa sa le taie mainile hotilor. (tiganilor) borfasi gainari , furati de la batrani si neputinciosi.,,, rusine ,,, politia nu face nimik. dumnezeu nu are cum. noi trebuie sa ne facem dreptate. nu e pacat sa faci rau unui tzigan. deci LA TREABA si traiasca Vlad Tepes :)
Postat 03 Noiembrie 2012, 19:50 de legio
costi se va razbuna urat
vai de pielea lu praduitoru asta de LASCA care ia garda in brate de fiecare data .sa vedem daca il va proteja toata viata garda.i se pregateste o mare capcana la fraer
Postat 16 Septembrie 2012, 15:31 de milos
lulu
ATENTIE A VENIT GABI DINAMITA ACASA ! SI FRATILOR FACE IAR PE SERIOSU DA EL UN BOSCHETAR CA TODEAUNA VREA! SA PARE CE NU E ! BA GABI DUTE DRACULUI SI IATI O CASA IN SAT SI SCHIMBATI NUMELE ASTA IDIOT K ESTI UN CACAT DE OM ! CE CIUMEG ESTI K AM AUZIT K PENTRU SCANDALUL DE LUCOIL TE AI INJOSIT SA CER DAUNE MORALE DA CE DRACU ESTI BOSCHETAR ? DA DUTE NAIBI LA SAPA SI LA COASA K ESTI UN TZARAN ! BA GABI STII PROVERBUL ASTA ? MAIMUTZA IMBRACAT IN MATASA E TOT MAIMUTZA ASA K IESI DRACULUI DIN FILM K ESTI EXPIRAT SI PEDEA SUPREA SI BOSCHETAR !
Postat 14 Septembrie 2012, 08:20 de grecu
mihai
vai si amar de voi toti ! ce dracu tot va bagati asa si aruncati vorbe in vant ? cine dracu nu riposta da k in fatza la copilul lui loveste cineva ? cine ? eu ii scoteam ochi din cap de ma lovea cineva in fatza de copilu meu ! ! ! de facea cu tigani asa cred k ii scotea matele pe loc ! sit care e baiu in orasu asta retardata asta de laura gal scrie numai tampani in e bihoreanul minciuna peste minciuna habar nu da ia scrie nu stiu cum mai supoarta sefi de la e bihoreanul sau probabil si ei sunt la fel niste pr !
Postat 14 Septembrie 2012, 08:02 de aha
..
I-AM ZIS SI IN FATA FRAIERE CA MA DOARE-N **** DE EL ...CREZI A TOTI SUNT PIZDE CA SI TINE ....ORICUM MA DOARE-N **** DE TOTI CA EL ...DOAR NU-MI DAU EI SA MANANC PISAT COCLIT...PROBABIL ITI DA SI TIE O FELIE DE PAINE SI II IEI APARAREA...travestitu dracului
Postat 11 Septembrie 2012, 13:41 de mortii matii
cacatule
bai laba trista sa imi mananci * cu mata de javra ce esti si jeg penal.daca te tine dute la el si zii in fata fraerule ca te pune in genunchi si iti da * sau poate iti place ca esti bulan pizduca ce esti .mare curaj de * ai sa injuri pe internet pisamas la mata in gura de fraer
Postat 10 Septembrie 2012, 19:14 de ssss
turtles ninja :)))
rusine si lu ala care ataca oamenii pe strada si pe urma se da ranit ...de-aia si-o ia asta in cap..vaca testoasa ...ptr ca oamenii se dau pe burta si nu se duc pana la capat cu el ...PANA LA CAPAT...cu el ...adica ..LA CAPATUL DRUMULUI!!! :))))
Postat 10 Septembrie 2012, 14:09 de .
RUSINE CELOR CARE ACUZA
imi este rusine cand citesc astfel de comentarii atata stit pacat prin asta va aratati lipsa de cultura incetati. Oare voi sunteti perfecti nu pot sa cred cand il judecati pe Costi va judecati pe voi .Sunteti sincer bolnavi stiti cum se numeste boala de care suferiti voi RAUTATE si se trateaza cu IERTARE SI IUBIRE .Doamne ajuta
Postat 10 Septembrie 2012, 13:58 de dr.Mihaela Rosan
geaorge si testoasa o sug non stop
VREI SA INCEPI CU JIGNITURI SI NU STI CUM...STAI CA-TI ARAT EU CUM SE FACE BAGAMI-AS **** IN RASA LU MATA DE LABAGIU CA SI TAIACATU CARE TE-O FACUT DIN LABA SI ARUNCAT LA MATA IN **** DE FRAIER .DA MI SE RUPE **** SI DE FRAIERU ASTA SI DE TINE SI DE TOTI ASTIA CARE SUNT PE LANGA EL.SUNTETI O RASA DE PROSTI CARE STAU LA 3O SI CEVA DE ANI SI DATI COMENTURI LA LUME.SI NCEPETI SA-I INJURATI...CINE-I ALA TERMINAT....DACA ERA OM LA LOCUL LUI CU NEVASTA AIA PENALA A LUI...NU LASAU COMENTURI SI INJURAU OAMENII...FIECARE ISI DA CU PAREREA DESPRE EL SI O FACE FOARTE BINE PRVIND PARTILE LUI NEGATIVE...II VINE RANDUL LUI SA CADA MULT MAI JOS DECAT A FACUTO ACUMA ..STAI LINISTIT CA LA TOTI LE VINE RANDUL CA VREA CA NU VREA....AICEA SUNT MAI BINE DE 10 PERSOANE DIFERITE CARE A LASAT COMENTURI DESPRE JAVRA ASTA ...
Postat 10 Septembrie 2012, 13:43 de mortii matii
mai schimbati expresiile
MARE DA FOARTE MARE PROST MAI ESTI MA NU VEZI CA NUMAI TU SCRII AICEA TOATE COMENTARIILE NEGATIVE TARATURA DRACULUI.DUTE MAI PLIMBATE MAI IA O GURA DE AER NU STA TOATA ZIUA PE INTERNET SI SCRII DARAR CANCERU IN DEGETELE TALE SI IN FAMILIA TA CARE TE-A FACUT ASA DE FRAER SI DE GAINAR DE DOI BANI.STII CUM ESTI TU MA CA SI GAINARII AIA CARE STRIGA SI INJURA DIN TREN DUPA ACEEA SE ASCUND SA NU II VADA NIMENI.TII CIUDA PE EI CA EI SE DESCURCA SI TU O FRECI LA RECE CA MINTEA TA U ITI STA LA ALTCEVA DECAT SA SCRII COMENTARII LEPRA DRACULUI
Postat 10 Septembrie 2012, 11:51 de george
frustratule
bai pizduca nu mai vorbi tu ca a luat bataie ca deocamdata fraeru asta sa inchis in cofeterie si striga politia ,politia.cine a facut reclamatie?habar nu ai?de ce a fost retinut el?esti un mare da mare fraer si daca nu stii bagati coada intre picioare si dute in gatii mati de prost si de invidios al dracului mai esti de invidios
Postat 10 Septembrie 2012, 11:45 de george
sageata lui vaca
GRASUTA ASTA DE COSTELA SARACA SI-A LUAT-O IN FREZA DE LA UN BAIAT SIMPLU DAR PE PUTERILE LUI...ABIA ASTEPT SA VAD CUM IL BATE SI BOJANI PESTE 2-3 ZILE....O SA FAC PE VACA DE RAS CA CE SAGEATA ARE LANGA EL...
Postat 10 Septembrie 2012, 00:24 de marioara costela
sunteti niste obositi
si daca il jignim ce o sa ne faci? o sa ne s*gi si tu p*la de soarec...daca ma gasesti iti dau 1000 de euro ptr ca esti un adevarat hacker...nu mai vb prostii boilor care ii tot luati apararea la vaca testoasa ...ii un adevarat gunoi si isi merita soarta!!!
Postat 09 Septembrie 2012, 21:50 de DNA
mai dativa jos de pe el
mai da mai dativa jos de pe fratele meu nu il mai jigniti asa ca va descopar care santeti voi afla de unde se scrie ca doar aveti fiecare la internet un nr de identificare la abonament si atunci o * pro
Postat 09 Septembrie 2012, 18:41 de dorin
are el pe cineva
are multe relatii costi si rau nu are cum sa ii faca multa lume din cauza asta ii mare invidia pe el.
Postat 09 Septembrie 2012, 18:38 de secara
cool
chiar e dragut baiatul asta sincer nu as crede despre el ca este asa de rau.eu cred ca sant numai inventii
Postat 09 Septembrie 2012, 18:35 de carmen
buna
CARU CINE **** MEA ESTI TU MA?
Postat 09 Septembrie 2012, 14:10 de Balint
ptr ionel si caru
daca aveti ceva cu baiatul asta si cu familia lui cautatl si spunetii in fata ce vreti nu ca si copii inventati tot felu de prostii si le scrieti aicea pe comentarii.santeti niste fricosi si nu aveti curaj nici cat un copil de gradinita.
Postat 09 Septembrie 2012, 12:28 de anonim
ptr ionel si caru
daca aveti ceva cu baiatul asta si cu familia lui cautatl si spunetii in fata ce vreti nu ca si copii inventati tot felu de prostii si le scrieti aicea pe comentarii.santeti niste fricosi si nu aveti curaj nici cat un copil de gradinita.
Postat 09 Septembrie 2012, 12:26 de anonim
POLITIA
ba ce smecheri as astia unflati care habar nau de nimic numa sa terorizeze batranii si copiii cu cametele lor si cu taxele de protectie ,santaje si asa mai departe cu tot felul de smecherii,unde este politia sa faca ce trebuie nu sai acopere pe lungu si trupa lui ca se stie costi este sageata lui lungu,si fac toate nenorocirile posibile an orasul asta oameni buni.....este strigator la cer...POLITIA NU STATI SI NU FACETI NIMIC ....INTERVENIT PROMPT CA OAMENII CRED AN VOI...LA PUSCARIE CU EI....
Postat 09 Septembrie 2012, 11:25 de caru
vevasta lui costi o cur....
ba nevasta lui costi nu mai vb asa de urat an comentarii,ce dracu nu ai argumente si ancepi sa anjuri lumea ,dai dovada de ca esti inculta si sa nu mai vb ca anainte sa fii cu costi teai culcat cu toata lumea an orasul asta de aceia a primit bojanii ca ai fost si cu el sdreanto,mai bine tiai vedea de treaba ta si de copil ca dosarul tau de femeie usoara sa nu fie deschis............ca saracu costi de la atata steroizi te neglijeaza......
Postat 09 Septembrie 2012, 11:15 de ionel
garcea si interlopii
broscarii si taranii astia umflati cu steroizi is interlopi? militienilor, vai de mama voastra, ce v ati face daca ar trebui sa va activati pulanul si cashcheta in italia, franta, sua...
Postat 09 Septembrie 2012, 11:14 de garcea
iarasi esti tu ionela,ion ,marioara
iarasi ti-ai schimbat numele fraeru dracului.esti bun de barfa ca nanele din sat si mai faci tu pe altii fetita
Postat 09 Septembrie 2012, 07:22 de oana
pentru comentatori plini de rautate
Dragi cei care judecati nu judecati ca veti fi judecati ar fi bine sa va ocupat de problemele voastre DUMNEZEU sa va ierte pentru comentariile voastre si daca putet sa facet un bine facetil daca nu stat si meditat eu nu pot sa va spun decat Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va lumineze mintile avet mare nevoie
Postat 09 Septembrie 2012, 06:45 de cosarca emil
Rusine lui Marioara Costela
Suta la suta cei care sunt de partea lui marioara si ii tin spatele prin mesajele scrise pe acest site sunt la fel ca si femeia de marioara(lasi,corupti,fraieri,inculti,camatari) ca baiat nu se poate spune la acest costi,el nu este baiat intre baieti el este o fetita intre fraieri...adica Liberty ca sa intelegeti mai binee....cand ati auzit sa bata marioara pe cineva singur????niciodata va zic eu,tot timpul a fost cu echipaj dupa el ca altfel nu ar fi facut fata....asta o stie toata lumea....Acum a fost singur si s-a legat de cine nu a trebuit...intradevar acest Mihai zis Francezu nu este smecher nu este un baiat cunoscut dar i-a aratat la mariuta unde ii este locul si f bine a facut....l-a articulat cu niste crosee si i-a dat somn de 2 ori intrun minut....bravo lui....omul a fost singur pe puterile sale fara baieti....costela s-a ascuns in bar si in toaleta pana au venit intaririle(ciorile) si doar dupa aceea a avut curaj sa iasa afara si doar cand i sa dat un spray paralizant a sarit cu cealalta fetita Petronela Puscasa pe Mihai si au luat scaunele si lau spray-at in ochi ca doar asa fac lasele....
Postat 09 Septembrie 2012, 01:14 de marioara costica
INTERESANT
E foarte interesant... Il faceti interlop pe Marie care are cazierul curat! Ce baiat bun e...eu v as da in judecata pe toti !
Postat 09 Septembrie 2012, 00:37 de miha popa
PT MINCINOSU DE IONUT
Nu ti rusine sa minti ma?o sa ai nasu mai mare ca a lui pinochio...habar nu ai nici macar ce s-o intamplat si tu scri,in primul rand era cu fetita lui de 4 ani de mana cand sugaciu asta la lovit si fetita a cazut pe jos,habar nu ai tu ce o fost in sufletu lui cand si-a vazut copilu pe jos,asa sa iti dea si tie DUMNEZEU sa patesti sa vezi cum ii,sa te mance SIDA de mincinos macar scrie si tu ce ii adevarat nu inventa poezii,poponarule
Postat 08 Septembrie 2012, 21:30 de crocodilu
UN SFAT PRIETENESC
COSTI ITI DAU UN SFAT PRIETENESC NU II BAGA IN SEAMA PE TOTI PROSTII CA ASTIA NU IS OAMENI CARE TE JUDECA NUMAI DUPA URECHE.ASTA E LUMEA NU AI CE SA FACI .INSEAMNA CA ETSI IMPORTANT DACA II ROADE INVIDIA.
Postat 08 Septembrie 2012, 21:27 de FLORIN
AVIZ BAGATORILOR DE SEAMA
BAGATORI DRACULUI DE SEAMA CUM VEDETI CA IL ARESTEAZA SAU IL RETINE PE CINEVA CUM SI VOI :PUSCARIE PENTRU INTERLOPI.DACA AR EXISTA PEDEAPSA SI PENTRU BAGATORI DE SEAMA ATI STA O VIATA NUMAI LA PUSCARIE SARACIILOR CARE SANTETI................ASA VA BAGATI IN SEAMA CA SI CHILOTII IN CUR
Postat 08 Septembrie 2012, 21:22 de PRIETEN
PE VIZER SA II ZICETI SARUT MANA
LA DOMNU VIZER NICI SA II FACETI PANTOFII NU AVETI CUM SA AJUNGETI SI VORBITI DE EL .ASTEA VIN DE LA CURVA AIA DE FOSTA NEVASTA A LUI SANDU.DROGATA AIA CARE IN LOC DE CALCIU IN ORGANISM ARE COCAINA.O SA MOARA CA WHITNEY HOUSTON .MACAR AIA A LASAT CEVA IN URMA EI DAR JAVRA ASTA CARE SE FUTE PRIN GERMANIA LA SWINGERI MA SCRIE URAT SIFILISU ASTA DE FEMEIE
Postat 08 Septembrie 2012, 21:15 de vali
invidiosilor
voi credeti ca baietii astia is ai nimanui sau credeti ca pentru ei opinia voastra proasta ii intereseaza .cei care scrieti lucruri rele de ei va macina invidia ca ei sant capabili sa traiasca mai bine decat voi sau ce credeti ca o sa ii bagati voi cu vorbele voastre la puscarie.sa fiti siguri ca si daca vreodata o sa ajunga acolo ei tot smecheri vor fi si se vor descurca ca si afara dar voi veti murii niste frustrati care va treziti dimineata si va duceti la statia de tranvai asteptand tranvaiul si autobuzul.
Postat 08 Septembrie 2012, 21:10 de CORNEL
IOANA SAU ION SAU IONUT ESTI TOT ACELASI
BAI PIERDE VARA CARE ESTI MAI SCHIMBATI NUMELE MACAR DACA VREI SA TE DAI MAI MULTE PERSOANE NUMAI CA VEZI ASTA ESTE ARE LUMEA DREPTATE CA NU AI NIMIC IN SCAFARLIE MAI VREI SA TE PUI TU CU SMECHERII.CA SA FII SMECHER TREBUIE SA AI CEVA IN CA P BAI **** IN CUR CE ESTI VEZI CA O SA FII DESCOPERIT SI SAR PUTEA SA AI VIATA GREA PE PAMANTUL ASTA.
Postat 08 Septembrie 2012, 21:05 de JARDEL
NULITATILOR
VEDETI CA NU IA ARESTAT NIMENI?DACA ERAU UNN PIC VINOVATI II ARESTAU SUTA LA SUTA PENTRU CA PRADUITORU ASTA DE SMENAR II JET LA GARDA SI II UN CACACIOS CARE NU ARE NICI O VALOARE INTRE BAIETII SMECHERI ACUMA SIA FACUT SI EL RECLAMA GRATIS PE SPATELE LA BAIETII ASTIA.MANCALEAR CACATU DAR POATE NICI ALA NU MERITA .CAT AU EI IN BUZUNAR EL NU REALIZEAZA O VIATA CA E UN OLIGOFREN .
Postat 08 Septembrie 2012, 21:00 de SERGIU
pentru saracia de IOANA
saracie de ioana.COSTI A FOST SEFUL DE LA ARCOBALENO DACA VREI SA STII SAU POATE STII CA AI LUCRAT LA EL SI AI MUTAT TU LAZILE .FRAER SAU FRAERA CE ESTI BAIATUL ASTA A FACUT BANI SI LA 15 ANI CA ARE CREIER IN CAP NU BUDINCA DE VANILIE CA TINE .STIFTULE CARE ESTI TU NICI O PLACINTARIE NU POTI SA CONDUCI CA NU TE DUCE MINTEA SA O CONDUCI.
Postat 08 Septembrie 2012, 20:55 de pantera
pentru DNA
bagateasi la mata in * de fraera care scrii urat de costi .mai bine uitate ca ai frane pe chiloti de cacat si stergeti prafu din casa mancatear azilu de gasca internationala.
Postat 08 Septembrie 2012, 20:50 de alexandru
bine,bine
Bine,bine dar ce a cautat acolo Romi Negus?
Postat 08 Septembrie 2012, 18:59 de geamanu
slobozitilor
i-ai luat apararea la vaca asta andrei...bv tie..esti un adevarat erou:))))dar baiatul ala bun pe care il descrii tu tot un caracter jegos ii....si chiar 'ciuda' pe asa ceva nu pot sa aibe majoritatea de aici....si zic eu ca nu vin de la aceasi persoana ...aceasta vaca testoasa este foarte iubit printre oradeni :)))))
Postat 08 Septembrie 2012, 18:32 de DNA
baiat super
COSTI ESTI UN BAIAT SUPER SI DE ANI DE ZILE TE STIU CA NU ESTI CUM TE DESCRIU FRUSTRATII ASTIA.
Postat 08 Septembrie 2012, 18:08 de andrei
vai de voi
vai de voi astia care va plictisiti acasa si scrieti fel si fel de comentarii.se vede de la o posta ca vi ciuda pe baiatul asta si toate comentariile vin de la aceeasi persoana
Postat 08 Septembrie 2012, 18:00 de anonim
vaca
uite-o si pe vaca asta face reclama la turtle power :)))) fiecare isi gaseste nashul...a fost singur, a fost cu gura mare si ia rupt baiatul asta nanau la fatalau asta obosit...asta nu este smecher.nu este interlop .este o sageata ca sa-si faca si el niste bani ca sa traiasca.mi-e mila de el si de taratura aia de nevastasa care pana sa o ia de buna a traso tot orasul in p...adica turtle power a s*pt* la tot orasul....asta ca sa stie toti care are treaba cu vaca asta ...sa nu-i fie inspaimantati de turtle si sa-i raspunda cu aceasi moneda cand il prinde singur...oricum are el foarte multi ''prieteni'' care de-abia asteapta sa io dea la G*oz...a ajuns sa-si bage propria fiica la mijloc ca sa se scape de belea...dar din fericire o sa si-o ia el urat de tot.
Postat 08 Septembrie 2012, 16:42 de DNA
iulia
o ajuns si cocalaru mare interlop..acum cativa ani muta lazile pe la Arcobaleno
Postat 08 Septembrie 2012, 16:40 de ioana
CORUPTIE....?
BA STIMATI POLITISTI SI PROCURORI ASTIA TERORIZEAZA ORASUL DE ANI DE ZILE CU ACORDUL VOSTRU SI CU STIINTA VOASTRA DOMNILOR MILITIENI SI PROCURORI ,TERORIZEAZA BATRANII SI COPIII CU CAMETELE LOR SI TAXELE DE PROTECTIE ,SANTAJE TRAFIC DE DROGURI VAND BADIGARZI DE LA LIBERTI DROGURI AN CLUBURI SI VOI NU FACETI NIMIC DE ANI DE ZILE ,.....OARE DE CE ?..INCOMPETENTA SAU CORUPTIE....?
Postat 08 Septembrie 2012, 13:03 de IONEL
.VIZER ESTE AN SPATE
VIZER IA MANJIT PE TOTI PROCURORI SI JUDECATORI DIN ACEST ORAS POLITIA NU MAI VORBIM ASA CA STATI CUMINTI STIMATI CETATENI CA ASTIA TOT DE CAP ASI VOR FACE AN CONTINUARE SI NU VOR PATII NMIC SE VA MUSAMALIZA TOTUL CU TIMPU SI ASA SE TERMINA POVESTEA MEA........COSTI , LUNGU SI LIBERTY VOR TERORIZA LUMEA CU CAMETELE LOR SI TAXELE DE PROTECTIE SI TOT DE CAP ASI VOR FACE.....
Postat 08 Septembrie 2012, 12:55 de IANCU
PT LAURA GAL
laura de ce esti asa cocalara si iti place sa scrii 80% numai minciuni in articole!!!!!!!sa iti fie rusine ca esti prietena cu asa oameni si sa nu mai vb cum te mituieste SANDU LUNGU>> CAND SCRI UN ARTICOL DE SCANDAL PE EL IL SCRI SPORTIVUL IAR PE CEILALTI INTERLOPI!!!!!!!!!!!!I,SA ITI FIE RUSINE,RUSINE,RUSINE.P.S SI DACA TE SUPARA ADEVARUL STERGE ACEST COMENT ASA CUM LA SOLICITARILE CLIENTILOR TAI LE STERGI COMENTURILE NASOALE DESPRE EI.
Postat 08 Septembrie 2012, 12:47 de VAI
POLTIA CORUPTA.....
CATA LUME AU NENOROCIT COSTI .LUNGU ,SI TRUPA LOR SI POLITIA NA FACUT NIMIC,IA LUAT ACUMA CU UN CACAT DE ULTRAJ ,DA DOSARELE ALEA VECHI CU SECHESTRARI SI MAXILARE RUPTE ,CAMATARIE SI SANTAJE.UNDE SUNT DOMNULE LIVIU POPA ,ESTE STRIGATOR LA CER CE SE ANTAMPLA AN ACEST ORAS SA VINA COMISIILE DE LA BUCURESTI SA FACA ORDINE CA NU SE MAI POATEE EEEEEE ...............
Postat 08 Septembrie 2012, 12:39 de rares
ei ei ei
ei hai sa facem lumina.....eram prin trecere, acest Costi urla si il injura pe celalalt baiat ca mi/ar fi rusine sa injur in halul acela si singur in casa,urla sa i aduca ceva bani...cand acest costi sa repezit catre el baiatul celalalt a ripostat......OAMENI BUNI ESTE NORMAL SA SE INTAMPLE ASA CEVA CAND ACESTI CAMATARI TERORIZEAZA OAMENII PENTRU CAMATA LOR.....ASA COSTI TERMINAI PSIHIC PE CLIENTII TAI SI TE VEI TREZI CU EI IN FATA CASEI DANDU/TI IN CAP.
Postat 08 Septembrie 2012, 12:35 de lonut
POLTIA SI laura gal CU EI....
a si anca ceva saracul baiat cand sa dus sa depuna plangera cu maxilarul rupt ,politisti nici nau vrut sa io anregistreze .si baiatul sa dus la D.N.A.si asa sa anregistrat plangera duupa ce astia de la DNA AU SESIZAT POLITIA CA CE DRACU SE ANTAMPLA ,SI DE MORCOV POLITISTI AU ANREGISTRATO ASA CA D-NA LAURA GAL CARE STAI LA SUC SI CAFEA CU COSTI SI LUNGU SCRIE CE TREBUIE SA SCRI FII JURNALISTA ADEVARATA NU INPARTIALA...............
Postat 08 Septembrie 2012, 12:32 de rares
costi e de vina doamna prietena cu ei.laura gal
costi a anceput altercatia anjurandul pe baiatul ala ,pentru ca costi si mai multi iar fii rupt maxilarul acu 2 sau 3 luni si acuma a vrut sa-l intimideze sa-si retraga plangerea ,si la anjurat si amenintat si ala de frica sau de orgoliu ia dat fara numar apoi costi sia chemat prietenul an ajutor si au luat scaune si pahare de pe mese si au deranjat lumea care erau la terase,lovindul pe baiatul ala.......
Postat 08 Septembrie 2012, 12:24 de rares
a
voi chiar credeti ca era cu copilul??nu v ati prins ca totul era o vrajeala???de ce credeti ca l au retinut doar pe el??si daca era cu copilul de ce nu si a vazut de drum si a cautat scandal??trebuia lasca sa se gandeasca la copilul ala sau taica sau??acum pe bune???voi ce ati fi facut??eu mergeam mai departe si mi rezolvam problemele altadata.pe cati a terorizat costi nu e de minune ca lasca l a lovit cand s a dus spre el.
Postat 08 Septembrie 2012, 08:36 de a
ABUZ
Nu conteaza pana la urma cina a inceput si cine a continuat.PROBLEMA ESTE CAND ATACI PE CINEVA CARE II INSOTIT DE UN COPIL. Copilul ramane cu traume psihice aceste lucruri trebuiesc luate in seama de catre ORGANELE competente nu faptul ca il retii tot pe cel nevinovat doar ca il cheama Costi sau Petre,lucrurile acestea deranjaza CA NU SE APLICA LEGEA DOAR PREFERENTIAL.Pentu ULTRAJ max. o amenda nu aceste interdictii sau mai grav RETINERE ar trebui adresat la CEDO pentru abuzurile facute de politie si procuratura DREPTURILE OMULUI FRATILOR!!!!
Postat 08 Septembrie 2012, 08:22 de nicu
problema este copilul
aici este o problema mai delicate ca este vorba de un minor de 4 ani care a fost si lovit si traumatizat psihic.eu nu stiu care judecator in cauza va da castig de cauza celui care acuza aici adica asa cum se numeste LASCA sincer in treaba asta o sa aiba el de dat socoteala.
Postat 08 Septembrie 2012, 07:50 de avocat
* de Oradea
Inca o poveste made in Cocalarimea Oradeana! Bravo! Tot asa...o sa avem si noi peste 10000000 de ani un oras si judet civilizat si linistit.
Postat 08 Septembrie 2012, 00:00 de rahat de Oradea
interlopi
dracu' sa-i ia pe toti !
Postat 07 Septembrie 2012, 23:04 de doc
a
de ce nu scrie cum s a intamplat???e adevarat ca mihai l a lovit primu pe costi dar cearta a inceput o costi.el a inceput sa l injure in plin centru pe mihai si s a indreptat spre el,mihai n a mai stat si i a dat 3 crosee de a vorbit singur costi.
Postat 07 Septembrie 2012, 22:22 de a
Felicitari
Acum sun curioasa cand va fi retinut Lasca. S-a internat in spital pentru ce? Doar si asistentele spun ca "nu are mare lucru"....dar poate "cineva " e de partea lui. :)
Postat 07 Septembrie 2012, 20:44 de miha popa
Felicitari
Felicitari, doamnei Laura! Incepe sa se apropie de adevar!
Postat 07 Septembrie 2012, 20:39 de miha popa
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON