URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 06 MARTIE 2021
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Cine a construit la viaţa lui orice înjghebare mai mare decât un coteţ de găini ştie cât de complicată şi grea e viaţa când ai de-a face cu şantieriştii. Ne plângem, pe bună dreptate, că şantierele oraşului nu se termină niciodată la timp, uitând de fapt că marea realizare a Primăriei este că s-a străduit să le înceapă. Un caz clasic: Piaţa Ferdinand...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Diferenţa dintre Forin Cîţu şi Ludovic Orban e precum aceea dintr-un rocker veritabil şi ceea ce ilustrează porecla de Şică Mandolină ce s-a lipit de şeful liberalilor, de când cu prestaţiile sale artistice îndoielnice de prin emisiunile TV, menite să mai aducă o brumă de popularitate. E diferenţa între sunetul grav al unei chitare electrice şi acordul fals al unei mandoline prost manevrate, de un artist preocupat mai degrabă de reacţiile publicului decât de sonorităţile propriei creaţii...
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, Consiliul Judeţean Bihor a respins, cu opoziţia grupului UDMR şi a unei părţi din PSD, plângerea celor 21 de primari UDMR împotriva Regulamentului pentru curăţenie adoptat în decembrie, ce impune primăriilor cosirea de trei ori pe an a marginilor drumurilor asfaltate care traversează localităţile. Chestiunea Regulamentului pentru curăţenie este, însă, doar una dintre direcţiile de atac ale UDMR Bihor.
Vorba lu' Lulu
Lucian Cremeneanu
Printre miturile perpetuate la nesfârşit despre poporul nostru drag şi nepereche, cel al îndemânării şi priceperii la treburile practice este în Top 3. Suntem harnici ca nimeni alţii, ne pricepem la orice şi găsim soluţii geniale de evitare a soluţiilor din manuale.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți despre faptul că elevii pot din nou să meargă la școală în format fizic?
De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Cu mai mult de un deceniu în urmă, stabileam cu redacţia BIHOREANULUI apariţia în cadrul săptămânalului a unei rubrici intitulate sugestiv "Avocatul bihoreanului". De atunci şi până astăzi, aproape în fiecare săptămână, la început doar în ziar, iar odată cu dezvoltarea segmentului online şi în mediul virtual, am scris despre subiecte din mediul juridic despre care am apreciat că sunt de interes pentru publicul larg.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Situaţia sanitară din Franţa s-a degradat în ultimele zile. Între 15 şi 19 februarie numărul de cazuri pozitive a crescut cu 8 %, fapt explicat prin creşterea infecţiilor cu noile variante de virus. Actualmente varianta "britanică" are tendinţa de a deveni predominantă în marile oraşe (49% din testele RT-PCR pozitive, faţă de 6% pentru variantele "sud-africană" şi "braziliană").
06 Ianuarie 2021, 09:00

Începerea proiectului "Capital de lucru Primus Technologies SRL"

Anunţ de presă

06.01.2021

Începerea proiectului 

"Capital de lucru Primus Technologies SRL"

PRIMUS TECHNOLOGIES S.R.L., cu sediul în BIHOR, localitatea Oradea, str. Str. Oneştilor, nr. 3, telefon 0744632883, înregistrată sub nr. J05/1302/2009 la oficiul Registrului Comerţului, CUI/CIF 26128713, a început implementarea proiectului cu titlul: "Capital de lucru Primus Technologies SRL", co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanţare nr. M2-2858 din 11-12-2020 încheiat cu Agenţia pentru IMM, Atragere de Investiţii şi Promovarea Exportului CLUJ-NAPOCA, AIMMAIPE, în calitate de ordonator tertiar de credite.

Valoarea totală a proiectului este de 86.102,8575 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă este de 74.872,05 lei si cofinantare 11.230,8075 lei.

Proiectul se implementează la punctul de lucru al societăţii în Regiunea Nord-Vest, judeţul Bihor, Municipiul Oradea, strada George Emil Palade, nr. 95, prin Programul Operaţional Competitivitate, Axa prioritară 3 - Sprijinirea IMM-urilor ca reacţie la pandemia COVID-19, Prioritatea de investiţii 3d - Sprijinirea capacităţii IMM-urilor de a creşte pe pieţele regionale, naţionale şi internaţionale şi de a se angaja în procesele de inovare, Granturi pentru capital de lucru acordate beneficiarilor IMM-uri cu activitate economică în unul din domeniile de activitate prevăzute în anexa nr. 2.

Scopul proiectului constă în asigurarea coparticipării la constituirea capitalului de lucru în procent de minimum 15% din valoarea grantului la data utilizării grantului pentru capital de lucru, menţinerea numărului de salariaţi, faţă de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum şase luni de la data acordării grantului, precum și utilizarea fondurilor obţinute numai în scopurile prevăzute de OUG 130/2020.

Rezultatele așteptate ale proiectului constau în:

- menținerea numărului de 9 angajați la nivelul societății pe o perioadă de minimum şase luni de la data acordării grantului.

- sprijinirea activității societății conform cod CAEN 6311.

Data de începere a proiectului: 11.12.2020

Data de finalizare a proiectului: 09.06.2021 (180 de zile)

Date de contact: Pentru detalii suplimentare vă stăm la dispoziţie la sediul firmei sau la tel. 0744 632883, e-mail dan.noje@primus-tech.ro, persoana de contact Noje Dan Catalin.

Proiect cofinanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Competitivitate.

(advertorial)

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.0503 RON
  • 1 EUR = 4.8784 RON
  • 1 HUF = 0.0134 RON