URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 27 IULIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
E clar că s-a dereglat grav clima și, chiar dacă de acum înainte vom fi cuminți și nu vom mai atenta la stratul de ozon, nu vom mai polua planeta, nu vom mai împuți aerul cu noxele de la automobile, tot va mai fi nevoie de jumătate de secol pentru ca temperatura planetei să scadă.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Plicticoasa campanie electorală s-a animat abia pe final, când am avut parte și de o adevărată „lovitură de imagine”, amintind de marile dezvăluiri ce făceau „deliciul” confruntărilor politice din anii 90. Prefectului liberal Dumitru Țiplea i-a fost „extras”, din debaraua în care-l credea bine ascuns, un schelet încă urât mirositor, datând din perioada studenției...
Zic şi eu
Adrian Cris
Dacă are de returnat un credit modic, luat, să zicem, pentru o mașină, dar i se ivește șansa să cumpere și o casă la doar a șasea parte din preț, iar pentru această achiziție ar fi nevoie să contracteze încă un împrumut, sunt convins că aproape niciun om cu capul pe umeri nu ar sta mult pe gânduri, ci ar profita de posibilitatea să aibă și casa. Cu atât mai mult cu cât, repet, ar fi la nici 17% din prețul real.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Credeți că aducerea antrenorului Gustavo Aragolaza și preparatorului Maurizio Miele la FC Bihor este o mișcare strategică bună? Că va da roade?




De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În ultimele săptămâni, atenția publică a fost îndreptată spre reglementarea testelor rapide antidrog utilizate de Poliția Rutieră. După multe bâlbe ale guvernanților, printr-o nouă OUG s-a stabilit că permisele retrase vor fi restituite titularilor dacă în termen de 72 de ore nu sosesc rezultatele testelor efectuate la medicina legală.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
După stabilirea diagnosticului de diabet de tip 2, medicul va elabora o strategie terapeutică în concordanță cu existența factorilor de risc existenți (în principal cardiovasculari și renali), de obiceiurile alimentare și de modul de viață al pacientului. De asemenea, medicul va prescrie și unele măsuri igienico-dietetice de tratament constând într-un regim alimentar echilibrat și o activitate fizică regulată. Aceste măsuri sunt de multe ori primordiale pentru ameliorarea echilibrului glicemiei.
12 Decembrie 2012, 09:03

Ghilea vrea să rezolve problemele judeţului împreună cu ceilalţi parlamentari din Bihor

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Preşedintele interimar al PDL Bihor, Gavrilă Ghilea, se declară nemulţumit de rezultatele obţinute de organizaţie la nivel de judeţ, chiar şi după ce a aflat că Alianţa România Dreaptă va avea doi parlamentari din Bihor, pe el senator şi pe Liviu Laza Matiuţă deputat.

"Eu mă aşteptam să avem trei parlamentari la început şi cred că, cu un mic efort suplimentar, puteam obţine trei, dacă toate organizaţiile ar fi muncit la fel de mult", a spus Ghilea.

Acesta a afirmat că, în calitate de senator, va încerca să-şi îndeplinească toate promisiunile făcute în campania electorală. "În opoziţie e un pic mai greu, dar voi încerca să realizez ce mi-am propus. Cel mai important obiectiv al meu, al nostru, al celor doi parlamentari, va fi să ne alăturăm celorlalţi parlamentari de Bihor pentru a rezolva unele probleme foarte importante ale judeţului. Cea mai importantă e cea legată de aeroportul Oradea", a declarat PDL-istul.

În legătură cu Bogdan Manafu, contracandidatul lui Szabo Odon din partea ARD în Colegiul 2 Deputaţi, despre care încă de luni se estima că va merge în parlament în locul UDMR-istului, Ghilea a spus că Manafu, care e şi preşedinte al Organizaţiei de Tineret a PDL Bihor, este un tânăr cu perspective care are timp să se formeze.

"Manafu va fi consilier judeţean prin plecarea lui Liviu Matiuţă. În Consiliul Judeţean va acumula experienţă şi peste 4 ani va fi unul dintre candidaţii pregătiţi", a zis preşedintele interimar al PDL Bihor.

Ghilea a mai precizat că în perioada următoare va urma o analiză clară a activităţii fiecărei organizaţii din judeţ şi că urmează să se stabilească de la nivel naţional şi când vor avea loc noi alegeri în PDL.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
5 Comentarii
Eu rezolv tot !
Saracu de el ! acum dupa ce a devenit mare senator vrea sa rezolve tot ! A ! Adica a vrut sa spuna ca vrea sa rezolve tot ce se poate rezolva pentru interesul propriu in primul rand , contracte beneficii , numiri in functiile pentru aghiotanti sai , eliminarea dosarelor penale pe care le are pe rol etc. Deci cam astea ar fi problemele principale de rezolvat pentru acest judet plus daca se poate sa mai rezolve si problema majora cu zona protejata Padis pe care ar dori sa detina in proprietate ! PS: Singura problema pe care nu poate sa o rezolve cred ca e problema amantelor la care nu le mai poate face fata din punct de vedere financiar , sentimental cat despre partea privind conditia fizica nici nu are rost sa mai vorbim pentru ca la el cred ca este ceva de genul " Stiti care este culmea impotentei ? Culmea impotentei e sa impingi limba cu degetul !!!
Postat 13 Decembrie 2012, 11:07 de abdul
nu se poate asa ceva!!
dati o lege ca cei ce au contracte cu banul public sa nu poata candida , au supt odata de la poporu, mai du te n mortii tai de gunoi, lasa si tinerilor dreptul la un viitor ! REFUZ sa intretin parvenitii pana mor din banul public , refuz categoric, sa iesim sa protestam DEMOCRATIC !
Postat 12 Decembrie 2012, 13:23 de ce suntem noi ?
ce sunteti CARRRRPE ?
astia merita executati nu PLATITI ! ODATA traiesc din banul public si mai naspa decontatile si PENSIA , ce facemmmm ?
Postat 12 Decembrie 2012, 13:21 de luptati nu furati
AGRAMATUL TUPEIST
Cineva spunea ca „cu cat esti mai needucat cu atat esti mai tupeist”... multa dreptate avea...Uite la ghilea...politruc analfabet si milionar din contracte cu statul in procent de 100%...!!! Ai intrat in parlament pe usa din dos si acum ai prins glas...parvenit tupeist ce esti...?! Ai mare grija cu imunitatea parlamentara ...este doar o iluzie...nu te baza prea mult pe ea cand o sa inceapa „organele” sa te caute la „primul milion” ...!!!
Postat 12 Decembrie 2012, 11:35 de DOCTORUL
mizerie cui dai tu LECTII !!
ce ai facut TU pentru BIHOR l ai sapat in FAMILIE ?CRA-CANA-TUL :))))
Postat 12 Decembrie 2012, 09:38 de ce tupeu are !
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5785 RON
  • 1 EUR = 4.969 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON