URMĂREȘTE-NE PE
LUNI, 17 IUNIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă nu avem aeroport, de ce nu avem? Dacă am făcut aeroport, de ce nu avem avioane? Dacă avem avioane, de ce sunt așa de scumpe biletele? Dacă subvenționăm biletele, sigur în altă parte e mai ieftin. Dacă ar veni Birta și Bolojan să dea 10 euro fiecărui călător, precis vom afla că în alte locuri companiile lasă pasagerii să joace cruce cu pilotul automat, bașca asigură întâlniri romantice cu însoțitoarele de zbor...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Plicticoasa campanie electorală s-a animat abia pe final, când am avut parte și de o adevărată „lovitură de imagine”, amintind de marile dezvăluiri ce făceau „deliciul” confruntărilor politice din anii 90. Prefectului liberal Dumitru Țiplea i-a fost „extras”, din debaraua în care-l credea bine ascuns, un schelet încă urât mirositor, datând din perioada studenției...
Zic şi eu
Adrian Cris
La ora acestor comentarii, urnele au vorbit, după o campanie pe care unii candidați au dus-o intens, în ciuda redusei probabilități ca challengerii să-i detroneze pe deținătorii celor două funcții cheie ale administrației din Bihor, de președinte al Consiliului Județean și de primar al Oradiei. Pentru că războiul electoral a fost decis într-o singură bătălie, dar și pentru că tandemul Ilie Bolojan - Florin Birta a avut ce etala alegătorilor, perdanții au avut din start șanse modeste, ceea ce, în parte, le și scuză rezultatele.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ați votat la alegerile locale și europarlamentare?




De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
La momentul apariției acestui material, campania electorală pentru alegerile locale se va fi încheiat deja, iar localitățile României vor avea noi conduceri alese în urma alegerilor din 9 iunie 2023. Modul în care guvernanții noștri au procedat în ultimele luni în mimata „luptă” contra jocurilor de noroc la sate va produce, însă, consecințe pe termen lung și va putea afecta serios bugetul statului...
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Prevenirea sindromului de burnout se poate face de către fiecare dintre noi dacă în cadrul muncii considerăm că există condiții care ne pot predispune la stres. Dacă vă simțiți suprasolicitați și aveți impresia că nu mai puteți face față condițiilor de muncă, este bine să faceți o listă cu responsabilitățile și sarcinile de serviciu în ordinea priorităților, stabilind astfel ceea ce efectiv puteți realiza...
24 Mai 2024, 17:15

FC Bihor dă bătălia pentru calificarea în finala barajului! Suporterii sunt aşteptaţi, sâmbătă, în număr mare pe stadionul din Oradea

FC Bihor dă bătălia pentru calificarea în finala barajului! Suporterii sunt aşteptaţi, sâmbătă, în număr mare pe stadionul din Oradea credit foto: Alex Covaci
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Fotbaliştii de la FC Bihor vor disputa sâmbătă, de la ora 17:30, meciul retur din semifinala barajului de promovare cu ACSO Filiaşi.

Jocul se va desfăşura la Stadionul Iuliu Bodola, după ce miercuri, în tur, s-a consemnat rezultat de egalitate, 1-1.

După partida de miercuri de la Filiaşi, echipa orădeană s-a deplasat până la Petroşani, unde a fost cazată peste noapte şi de unde joi dimineaţa a pornit spre Oradea. Apoi, jucătorii formaţiei orădene au avut în cursul serii de joi un antrenament la Stadionul Iuliu Bodola, după care au intrat în cantonament pentru jocul de sâmbătă.

Conform antrenorului Florin Farcaş, după meciul de la Filiaşi, jucătorii Eric Vînău şi Sergiu Jurj au acuzat mici probleme medicale, contuzii, dar se speră ca ei să fie recuperaţi în totalitate până la ora jocului de sâmbătă.

„Trebuie să abordăm cu o altă încredere jocul de acasă faţă de jocul din deplasare, pentru că acolo am fost uşor timoraţi de miza şi de presiunea jocului, dar ţinând cont că jucăm acasă, noi suntem încrezători şi suntem responsabili de tot ceea ce trebuie să facem ca jocul să fie în favoarea noastră. În ce priveşte şansele, eu zic că avem şanse mari, pentru că ţinând cont de jocul de miercuri, nu cred că ar trebui să fim temători, chiar dacă am văzut anumite declaraţii destul de aberante ale conducătorului şi antrenorului de la Filiaşi. Nu cred că au fost la acel joc, pentru că dacă stăm să analizăm, până în minutul 60 nu ştiu dacă au intrat o dată sau de două ori în careul nostru, noi având şapte cornere şi două ocazii destul de mari. Dar, sigur, acest lucru poate ne motivează mai mult. Probabil au făcut o declaraţie pentru a încuraja echipa lor, dar adevărul este că trebuie să fie mai atenţi şi să se uite la joc şi să tragă concluziile corecte”, a declarat antrenorul principal al FC Bihor, Florin Farcaş.

Suporterii sunt îndemnaţi să fie alături de echipă

Având în vedere importanţa confruntării de sâmbătă, tehnicianul echipei orădene a avut un mesaj şi pentru publicul spectator.

„Pentru noi este foarte important aportul publicului nostru, pentru că se ştie foarte bine că publicul bihorean aduce o calitate şi o încurajare fantastică. Dorim să fie într-un număr cât mai mare, să ne susţină, pentru că avem nevoie de susţinerea lor, chiar dacă rezultatul de miercuri nu a fost tocmai cel pe care l-am fi dorit noi, dar este important că nu am pierdut şi avem un avantaj din punctul acesta de vedere pentru că jucăm pe teren propriu şi sperăm din tot sufletul să aducem bucurie publicului nostru, pentru că merită asta”, a conchis tehnicianul echipei orădene.

Din cele peste 3 000 de bilete scoase la vânzare pentru jocul de sâmbătă, până vineri la ora 14, s-au vândut aproape 700. În continuare, suporterii echipei FC Bihor sunt aşteptaţi să îşi achiziţioneze bilete la preţul de 10 lei, pentru confruntarea retur cu ACSO Filiaşi. Acestea pot fi procurate online pe Eventbook sau în format fizic la casa de bilete a stadionului (Poarta 3), vineri, între orele 17:00 – 19:00, dar şi în ziua meciului, în funcţie de disponibilitatea lor, începând cu ora 16:00.

Reamintim că persoanele cu dizabilităţi şi copiii sub 14 ani au accesul gratuit, iar abonamentele sunt valabile pentru acest joc.

Accesul pe stadion

Clubul FC Bihor reaminteşte şi faptul că sâmbătă accesul în stadion se va putea face începând cu ora 16:00, după cum urmează:

- Suporterii bihoreni: Porţile 2 şi 3 (Str. Prof. Dr. Ioan Cantacuzino - porțile clasice pe partea cu parcarea) și Poarta 5  (Str. Tr. Lalescu - lângă benzinărie).
- Oficialități, presă: Poarta 1
- Oaspeți: Poarta 6

Aşadar, accesul publicului va fi permis cu o oră şi jumătate înainte de startul partidei, astfel spectatorii sunt rugaţi să vină din timp la stadion pentru a nu aglomera porţile înainte de fluierul de start, dar şi pentru a ocupa locul dorit în tribună sau pentru a avea timp să viziteze Fan Shop-ul FC Bihor de la intrarea pe la Poarta 3, de unde se vor putea achiziţiona tricouri şi eşarfe.

Întrucât zona adiacentă stadionului va fi deschisă doar pietonilor, spectatorii sunt rugaţi să parcheze prin împrejurimi sau să vină pe jos ori cu mijloacele de transport în comun.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
1 Comentariu
ASCO
Mult succes ASCO Filiasi!!!
Postat 25 Mai 2024, 11:23 de AnaConda
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6576 RON
  • 1 EUR = 4.9771 RON
  • 1 HUF = 0.0125 RON