URMĂREȘTE-NE PE
MARȚI, 30 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
La fel cum creștinii ortodocși scot anual moaștele sfintei Paraschiva la Iași, tot așa, la patru ani, în perioada electorală, liberalii apelează la moaștele prorocului Ilie, mai exact Ilie Bolajan, ca să întărească credința în activul de partid.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 18 aprilie 2024 a fost publicată în Monitorul Oficial și urmează să intre în vigoare în 10 zile de la publicare o lege care modifică condițiile în care se pot organiza jocuri de noroc în România. Legea nouă instituie restricții severe și sancțiuni contravenționale foarte mari pentru nerespectarea prevederilor legale.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
05 Aprilie 2024, 19:01

Emil Rengle şi iubitul său, Alejandro Fernandez, s-au logodit în Mexic (VIDEO)

Emil Rengle şi iubitul său, Alejandro Fernandez, s-au logodit în Mexic (VIDEO) (Sursa foto: captură Instagram)
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Orădeanul Emil Rengle şi iubitul său, Alejandro Fernandez, s-au logodit în timpul unei vacanţe în Mexic.

Aceştia au publicat joi seara pe reţelele de socializare un clip în care se sărută şi îşi arată inelele de logodnă.

„Împreună vom crea o casă plină cu flori, bunătate, perne confortabile, odihnă, somn bun, dans, dansuri minunate, cărţi, spaţiu pentru a fi tu, spaţiu pentru a fi eu şi spaţiu pentru a iubi, iubi, iubi, iubi", a scris Emil Rengle pe pagina sa de Instagram, într-o postare comună cu partenerul lui.

Cei doi se află într-o vacanţă în Mexic, în zona Puerto Escondido.

Coregraful orădean Emil Rengle, în vârstă de 33 de ani, şi solistul Alejandro Fernandez, de 27 de ani, care provine din Londra, s-au afişat pentru prima dată împreună în toamna lui 2023. Cel din urmă a devenit cunoscut publicului larg după ce a participat la emisiunea "Vocea României" în 2023.

La scurt timp după ce şi-au oficializat relaţia, Rengle a stârnit tot felul de reacţii spunând că vrea să rămână însărcinat. La începutul acestei săptămâni, coregraful orădean a apărut la emisiunea iUmor, unde a făcut glume pe seama faptului că este gay, precum și pe seama declarațiilor sale privind sarcina.

Emil Rengle este un susţinător al schimbării legislaţiei în România, prin recunoaşterea cuplurilor de acelaşi sex.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
14 Comentarii
Prea mult zgomot pt nimic
Ceea ce reusiti este sa iritati comentatorii. Elevi si studenti merituosi (fete si baieti), de ce nu ne prezentati cu atata insistenta ?
Postat 07 Aprilie 2024, 06:26 de TheSolarConnection
sanduivanov aka vasi13
Te cauta Alejandro ::::))))
Postat 06 Aprilie 2024, 22:39 de Sandu2100
@moderator mai catolic decât papa
Decât să ciuntiți comentariile care vă deranjează mai bine le-ați șterge cu totul, altfel distorsionați mesajul. Și asta n-ar fi o problemă, dar obișnuidu-vă cu metoda riscați s-o aplicați și asupra realității și atunci s-a dus naibii etica jurnalistică. Cât despre etica subiectului articolului, nu cred că am greșit cu nimic că mi-am permis să fac o glumă de aceeași factură cu cele expuse de personaj la iumor.
Postat 06 Aprilie 2024, 19:17 de User anonimizat
@SANDU2100
Sper sa se casatoreasca si sandu2100 cu vre-un Pnlist , ca sa il dezvolte.
Postat 06 Aprilie 2024, 19:05 de sanduivanov
funny
Chiar de ce nu semneaza nimeni articolul? are curaj cineva din redactie sa faca lumina in sensul asta,macar sa aflam motivul pentru care nu e semnat !
Postat 06 Aprilie 2024, 14:21 de alex3x
Open minded
Unii zic că e deschis la minte, alții zic contrariul. Acu io nu știu ce să zic!
Postat 06 Aprilie 2024, 11:26 de User anonimizat
Partea amuzanta e...
...ca nici macar autorul articolului nu se semneaza si nu apare la asemenea "stiri" mizerabile care doar consuma degeaba traficul pe fibra optica si spatiul pe server. Adica chiar si jurnalistul/jurnalista care a publicat articolul stie ca isi va lua doar blesteme pt acest gen de mizerie... :))) Dar tot ne baga pe gat...
Postat 06 Aprilie 2024, 10:11 de cristianteofil
Incrediil
Cum ni-l bagati pe gat, zi de zi, pe asta cu perversiunile sexuale. E o devianta de comportament. Daca toata lumea ar fi ghei si lezbi, ar disparea omenirea.
Postat 06 Aprilie 2024, 07:01 de Riviera
@IrinaLoghin
Nu exista nicio ura vis a vis de nimeni! Vorbești doar sa nu taci! Nu ne interesează cine este gay sau nu, pur și simplu nu ne dorim ca pe viitor copii mei sau al altor cititori sa vadă doi bărbați cum se logodesc sau cum se sărută pe bănci în parcuri. Și nu ar trebui sa vorbești tu despre oamenii care merg la biserica și i-au lumina de Paște! Vrei sa fii gay? Fii gay, dar la tine acasă!!! Sunt convins ca niciun cititor nu are de suferit de pe urma orientărilor tale, indiferent care ar fi ele! Ura cred ca este a ta visa vis de noi..
Postat 05 Aprilie 2024, 23:19 de Alex07
Pe olimpici nu-i caută nimeni...
...sau pe cei cu burse de merit care învață și mulți cu situații financiare precare și care ar trebui sprijiniți dar toți debusolații sunt promovați, scoși în față cu toată debusolarea lor. Pt un om normal, asemenea știri, ca cea ce mai sus, nu pot provoca decât dezgust. Cine are alte sentimente sau senzații, are o problemă!
Postat 05 Aprilie 2024, 22:38 de georgemarian
Există verdict pe speța asta...
CINE trebuia să se pronunțe pentru această speță s-a pronunțat deja. În 1 Corinteni, cap. 6 găsim scris: "Nu știți că cei nedrepți nu vor moșteni Împărăția lui Dumnezeu? Nu vă înșelați în privința aceasta: nici curvarii, nici închinătorii la idoli, nici preacurvarii, nici malahii, nici SODOMIȚII, nici hoții, nici cei lacomi, nici bețivii, nici defăimătorii, nici hrăpăreții nu vor moșteni Împărăția lui Dumnezeu." Este trust când oamenii trăiesc într-o destrăbălare fără nici un viitor lumesc și cu perspective de chin veșnic. Este și mai trist când bihoreanul se prostituează pt audiențe / bani cu asemenea titluri, gesturi prin care promovează niște practici cu rezultat 0 dpdv al continuității neamului românesc/ omenesc.
Postat 05 Aprilie 2024, 22:30 de georgemarian
BOLILE TREBUIE
Bolile trebuiesc tratate si nu lasate sa devina cronice si pandemice! Miselia a devenit pentru unii blazon! STOP proliferarii bolilor!
Postat 05 Aprilie 2024, 22:24 de scortosul
Cata ura
De cate ori e o astfel de știre, curge cu venin prin comentarii. Aceeași oameni care peste câteva săptămâni vor sta să-și dea coate în gură în biserica ca să-și ia "lumina". Va dați mari creștini iubitori de semeni, dar în voi e doar ură in forma sa cea mai pura. Indiferent dacă omul e gay, dacă e vecinul sau chiar ruda apropiata. Uitați-vă în oglinda, sunt multe de rezolvat. Redacția de ce nu face nimic?
Postat 05 Aprilie 2024, 22:19 de IrinaLoghin
Asta da știre
Toate problemele s-au terminat în România?! Asta e știre de eBihoreanul? Asta ne trebuie noua LGBTQXWZY? Cu asta ne mândrim noi orădenii, cu Emil Rengle?! Sunt deacord cu orientările sexuale ale fiecărui om, dar sa fie la ei acasă, nu ma interesează nici homosexualii nici lesbienele! Sunt dezamăgit. Doamne ajuta
Postat 05 Aprilie 2024, 20:11 de Alex07
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6438 RON
  • 1 EUR = 4.9758 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON