URMĂREȘTE-NE PE
MARȚI, 30 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
La fel cum creștinii ortodocși scot anual moaștele sfintei Paraschiva la Iași, tot așa, la patru ani, în perioada electorală, liberalii apelează la moaștele prorocului Ilie, mai exact Ilie Bolajan, ca să întărească credința în activul de partid.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Vă mai amintiți bancul care circulă tot la patru ani, cu alegerile care în România se fac doar pentru a stabili cu cine guvernează UDMR? În Bihor e pe cale să apară altul: alegerile se fac ca să se știe pe cine a bătut Bolojan.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 18 aprilie 2024 a fost publicată în Monitorul Oficial și urmează să intre în vigoare în 10 zile de la publicare o lege care modifică condițiile în care se pot organiza jocuri de noroc în România. Legea nouă instituie restricții severe și sancțiuni contravenționale foarte mari pentru nerespectarea prevederilor legale.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
11 Februarie 2021, 16:45

Discret, liberalii au instalat o şefă nouă la ARR Bihor: Camelia Dulca, fosta patroană a Fulger Taxi şi şefă în PNL Oradea

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Fără ca Prefectura Bihor sau Autoritatea Rutieră Română să fi anunţat, agenţia Bihor a ARR are o şefă nouă de mai bine de două luni.

Camelia Dulca, vicepreşedintă a PNL Oradea şi consilier local în muncipiu, aflată la al doilea mandat, a fost numită la conducerea ARR Bihor, informaţie care apare pe site-ul instituţiei şi a fost confirmată pentru BIHOREANUL chiar de noua şefă.

"Aşa este, am fost numită interimar, pe 3 decembrie, pentru o perioadă de şase luni", a declarat Dulca pentru BIHOREANUL. Aceasta nu a putut lămuri de ce numirea ei n-a fost anunţată public.

De profesie economist, Dulca nu a mai lucrat în ARR Bihor până acum. În schimb, alături de soţul ei, a fondat în anul 1993 firma de taximetrie SC Savi Com Fulger 2000 SRL, pe care a şi condus-o, ca administrator. "Am ieşit din firmă, nu mai sunt nici măcar acţionar", a spus liberala.

Datele din Monitorul Oficial confirmă că, în noiembrie, aşadar cu puţin timp înainte de a fi numită şefă la ARR Bihor, Dulca a abandonat funcţia de administrator al firmei, iar în decembrie s-a şi retras din companie, cedând acţiunile celorlalţi asociaţi.

Consilier local la al treilea mandat, Dulca este şi preşedinta Fundaţiei pentru Protejarea Monumentelor Bihor, funcţie neremunerată.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
4 Comentarii
!?
economist presedinte la fundatia pentru protejarea monumentelor, directoarea este jurist, asta explica multe, ambele controversate. incredibil cat profesionalism aduc liberalii astia. nu ma mir ca se arunca stalpi in camp sau ca se pune marmura pe soclul teatrului.
Postat 12 Februarie 2021, 08:52 de User anonimizat
Il rog
Il rog pe autorul articolului sa-mi spuna cum arata o angajare indiscreta. Sau, de unde si-a dat el seama ca angajarea a fost discreta, pe cine nu au notificat in legatura cu intentia lor de a face angajarea, sau, mai concret, pe cine trebuiau sa notifice si nu au facut acest lucru?
Postat 11 Februarie 2021, 21:51 de marginan
noaptea ca hotii
Unii faceau noaptea ca hotii, astia vad ca fac ziua, dar pe tacute si nestiute, ca hotii.
Postat 11 Februarie 2021, 20:53 de oradea_mea_si_a_ta
Ghici ciuperca...
Cine e duoamna director al Fundației pentru Protejarea Monumentelor Bihor? ???? Oare dupa expirarea interimatului, de cate ori i se va prelungi interimatul de 6 luni presedintei neremunerate, pana la masluirea concursului pe post cu intrebari din tehnica dispeceratului din firma de taxi, dupa tiparul patentat deja la moo de duamna director remunerata in al 3-lea job?
Postat 11 Februarie 2021, 17:21 de Torqemada
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6438 RON
  • 1 EUR = 4.9758 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON