URMĂREȘTE-NE PE
MARȚI, 14 MAI 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
La nivel de Oradea şi Bihor, aşa cum arată marile proiecte de investiţii, este evident că în doi-trei ani vom avea o infrastructură aeroportuară, feroviară şi rutieră absolut rezonabilă. La fel e şi cu spitalele şi şcolile, care, după ani buni de investiţii, încep să ofere condiţii mai mult decât decente.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Poate ați observat, vinerea trecută a început campania pentru dublele alegeri din 9 iunie, locale și europene. Cum, nu v-ați prins? Trebuia! Au dispărut de pe străzi bannerele partidelor și ale candidaților.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Partidele și-au depus candidaturile pentru alegerile locale. Ce vă doriți de la viitorul primar și viitoarea administrație a Oradiei?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 29 aprilie 2024 a fost publicată în Monitorul Oficial și urmează să intre în vigoare o lege care modifică Codul rutier și are o istorie interesantă. Legea va intra în scurt timp în vigoare și va permite deținătorilor de permis categoria B (valabil pentru autoturisme) să conducă și motociclete, în anumite condiții.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
22 Octombrie 2015, 18:23

Baremurile restante au fost achitate. Jocul dintre FC Bihor şi UTA Bătrâna Doamnă se desfăşoară duminică

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Deşi clubul este abandonat de investitori, preşedintele executiv al FC Bihor, Mircea Fodor, a reuşit să mai obţină o sponsorizare,  de 14.000 de lei, astfel încât să plătească baremurile de arbitraj restante, iar jocul de duminică FC Bihor - UTA Bătrâna Doamnă să se poată disputa.

"În urma celei mai negre săptămâni pe care am avut-o eu de când conduc acest club, în care antrenorul principal şi-a anunţat demisia, iar disputarea jocului cu UTA era într-o mare incertitudine, pot să spun că am trecut peste aceste două hopuri şi jocul de duminică se va desfăşura în condiţii normale", a declarat Mircea Fodor.

Bareurile rămase restante de la jocurile cu Metalul Reşiţa şi Şoimii Pâncota au fost achitate în cursul zilei de miercuri.

Astfel, echipa orădeană FC Bihor va disputa următorul joc din campionatul Ligii a II-a, Seria a II-a, duminică, de la ora 11, pe teren propriu, la Stadionul Iuliu Bodola. În cadrul etapei a X-a, formaţia orădeană va primi replica arădenilor de la UTA Bătrâna Doamnă.

Echipa orădeană are din nou un adversar din prima parte a clasamentului. Dacă FC Bihor ocupă locul XI, cu 10 puncte, UTA Bătrâna Doamnă se situează pe poziţia a IV-a, cu 16 puncte.

"Sper ca băieţii să mai dea încă o dată, dacă mai e nevoie, dovadă de caracter şi să evolueze ca în ultimele meciuri, pentru a-şi apropia victoria. Sunt conştient că este un meci greu, un meci care oricum reprezintă o rivalitate istorică între aceste cluburi, dar am convingerea că vom face un meci bun şi nu vom înşela aşteptările suporterilor noştri. Încă o dată, cum am făcut-o şi-n cursul acestei săptămâni, fac din nou apel la suporterii orădeni, să vină în număr cât mai mare la stadion şi să încurajeze această echipă, să arătăm României că FC Bihor încă mai există", a mai declarat preşedintele clubului orădean, Mircea Fodor.

De precizat că, deocamdată, nu se constată probleme de efectiv pentru acest joc, toţi jucătorii orădeni fiind apţi.

La meciul de duminică, pe banca tehnică va sta secundul Claudiu Mutu. Însă nu se ştie ce se va întâmpla pe viitor, având în vedere faptul că după acest meci şi Mutu va pleca din funcţie.

Meciul FC Bihor - UTA Bătrâna Doamnă va fi televizat de Digi Sport şi cel mai probabil va fi preluat şi de Dolce Sport.  

Preţul unui bilet de intrare la joc costă 10 lei, doar copii sub 14 ani au accesul gratuit.

Primul joc din etapa a X-a a Seriei a II-a din Liga a II-a la fotbal este programat vineri, de la ora 13, la Reşiţa, între Metalul din localitate şi Unirea Tărlungeni. Sâmbătă vor avea loc cele mai multe meciuri, iar etapa se va încheia duminică, cu partida de la Oradea.


Iată însă programul seriei vestice din Liga a II-a din acest week-end:

Vineri:

Ora 13:00 Metalul Reşiţa – Unirea Tărlungeni

Sâmbătă:

Ora 11:00 CSM Rm. Vâlcea – Olimpia Satu Mare

Ora 11:00 FC Braşov – CS Mioveni

Ora 11:00 FC Caransebeş – Gaz Metan Mediaş

Ora 11:00 Chindia Târgovişte – Şoimii Pâncota

Ora 16:00 FCM Baia Mare – Universitatea Cluj

Duminică:

Ora 11:00 FC Bihor – UTA Bătrâna Doamnă

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
2 Comentarii
Mens sana ,asta conteaza pina la urma !
Cititorii saiturilor bihorene au nervi de otzel, ceea ce e minunat ! Asta inseamna sa faci sport ! Bravo ! La mai mare ! Deshi nu prea cred ca se poate asha ceva !...
Postat 22 Octombrie 2015, 22:32 de User anonimizat
Nu inteleg...
... la ce mama naibii atata chinuiala? Bun, s-a facut rost de bani pentru acest meci, dai apoi? Iar vor urma declaratii ca "incercam sa rezolvam banii pentru meciul urmator, la tati ni greu", bla bla? Dar jucatorii? Au sau n-au salarii? Daca au, sa joace fotbal, daca n-au, sa se "lepede de Satana" si sa se termine odata cu incertitudinea, sa devina liberi de contract. Deci ne chinuim permanent sa demonstram ce, cui si de ce? Ce alte interese mai pot fi la mijloc? Ce asteptam? Sa se nasca investitoru' cu teschereaua plina peste noapte? Altfel, chiar nu inteleg care-i scopul acestei continue agonizari...
Postat 22 Octombrie 2015, 20:55 de ineuanul
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6156 RON
  • 1 EUR = 4.9765 RON
  • 1 HUF = 0.0129 RON