URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 27 IULIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
E clar că s-a dereglat grav clima și, chiar dacă de acum înainte vom fi cuminți și nu vom mai atenta la stratul de ozon, nu vom mai polua planeta, nu vom mai împuți aerul cu noxele de la automobile, tot va mai fi nevoie de jumătate de secol pentru ca temperatura planetei să scadă.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Plicticoasa campanie electorală s-a animat abia pe final, când am avut parte și de o adevărată „lovitură de imagine”, amintind de marile dezvăluiri ce făceau „deliciul” confruntărilor politice din anii 90. Prefectului liberal Dumitru Țiplea i-a fost „extras”, din debaraua în care-l credea bine ascuns, un schelet încă urât mirositor, datând din perioada studenției...
Zic şi eu
Adrian Cris
Dacă are de returnat un credit modic, luat, să zicem, pentru o mașină, dar i se ivește șansa să cumpere și o casă la doar a șasea parte din preț, iar pentru această achiziție ar fi nevoie să contracteze încă un împrumut, sunt convins că aproape niciun om cu capul pe umeri nu ar sta mult pe gânduri, ci ar profita de posibilitatea să aibă și casa. Cu atât mai mult cu cât, repet, ar fi la nici 17% din prețul real.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Credeți că aducerea antrenorului Gustavo Aragolaza și preparatorului Maurizio Miele la FC Bihor este o mișcare strategică bună? Că va da roade?




De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În ultimele săptămâni, atenția publică a fost îndreptată spre reglementarea testelor rapide antidrog utilizate de Poliția Rutieră. După multe bâlbe ale guvernanților, printr-o nouă OUG s-a stabilit că permisele retrase vor fi restituite titularilor dacă în termen de 72 de ore nu sosesc rezultatele testelor efectuate la medicina legală.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
După stabilirea diagnosticului de diabet de tip 2, medicul va elabora o strategie terapeutică în concordanță cu existența factorilor de risc existenți (în principal cardiovasculari și renali), de obiceiurile alimentare și de modul de viață al pacientului. De asemenea, medicul va prescrie și unele măsuri igienico-dietetice de tratament constând într-un regim alimentar echilibrat și o activitate fizică regulată. Aceste măsuri sunt de multe ori primordiale pentru ameliorarea echilibrului glicemiei.
15 Ianuarie 2024, 15:51

Alţi doi jucători au semnat cu FC Bihor: Sergiu Ciocan şi Krisztian Gagyi

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Campania achiziţiilor la FC Bihor continuă. Luni, clubul orădean de fotbal a anunţat transferul altor doi jucători.

„Un nou jucător care în stagiunea de toamnă a evoluat în Liga a II-a a venit la echipa noastră şi se alătură proiectului FC Bihor. Este vorba despre Sergiu Robert Ciocan, fotbalist care evoluează pe postul de mijlocaş lateral şi care vine la Oradea de la Unirea Dej”, a transmis, în cadrul unui comunicat, clubul orădean.

Născut în 20 septembrie 1998, la Baia Mare, Sergiu Ciocan a semnat cu FC Bihor un contract valabil pe doi ani şi jumătate.

De precizat că în actualul sezon el a evoluat în 14 dintre cele 15 meciuri la Liga a II-a pentru Unirea Dej şi a disputat şi două partide în Cupa României.

„Este un jucător cu calităţi tehnice foarte bune, un jucător de execuţie. El a activat şi la Baia Mare, în Liga a II-a şi Liga a III-a, un jucător care ne-a pus destul de multe probleme în campionatele precedente, când jucam în compania celor de la Baia Mare. L-am ştiut, mi l-am dorit ca jucător, ne bucurăm că ne-a ales pe noi şi sperăm ca, împreună, să facem o figură frumoasă”, a declarat antrenorul Florin Farcaş.

Înainte să ajungă la FC Bihor, Sergiu Ciocan a mai evoluat pentru Comuna Recea, Gaz Metan Mediaş, Minaur Baia Mare şi Unirea Dej.

Cea de-a doua achiziție anunțată luni este Krisztian Gagyi, un tânăr fotbalist român care s-a şcolit în Anglia. În vârstă de 19 ani, el a semnat cu FC Bihor pe o perioadă nedeterminată.

Krisztian Gagyi este fundaş stânga, dar poate evolua şi pe postul de mijlocaş stânga.

Născut în Târgu Mureş, Krisztian a plecat cu părinţii în Anglia pe când avea 9 ani. El a început acolo fotbalul, iar ultima dată a evoluat la echipa Boston United din Liga a IV-a engleză. Odată cu venirea la FC Bihor, el se află la primul contact cu fotbalul din România.

„Este un tânăr jucător care provine din Anglia. Un român plecat de mic copil din ţară, a fost angrenat în academiile din Anglia şi a fost un jucător al unei echipe de Liga a IV-a din Anglia. L-am urmărit în câteva videoclipuri, mi-au plăcut calităţile lui. Este un jucător de perspectivă, de viitor. Am avut o înţelegere cu familia şi a fost de acord să vină pe o perioadă mai lungă. Noi credem foarte mult în calităţile fizice şi tehnice ale jucătorului”, a declarat antrenorul Florin Farcaş.

Merită reamintit că pe 10 ianuarie, în ziua reunirii lotului, FC Bihor a mai semnat cu trei jucători: Eric Andrei Vînău, Luca Tincău şi Ionuţ Tănase, cu toţii venind din Liga a II-a.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5785 RON
  • 1 EUR = 4.969 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON