URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 02 MAI 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Acum ceva ani s-a făcut o analiză a calificării pe care o aveau slujbașii CNAIR, pentru că lumea era intrigată de ce nu se mișcă lucrurile în atât de sensibilul domeniu al construirii de autostrăzi. S-a constatat că mare parte dintre cei care luau salariile pe acolo erau ori absolvenți de teologie, ori profesori de română.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Vă mai amintiți bancul care circulă tot la patru ani, cu alegerile care în România se fac doar pentru a stabili cu cine guvernează UDMR? În Bihor e pe cale să apară altul: alegerile se fac ca să se știe pe cine a bătut Bolojan.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Partidele și-au depus candidaturile pentru alegerile locale. Ce vă doriți de la viitorul primar și viitoarea administrație a Oradiei?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 18 aprilie 2024 a fost publicată în Monitorul Oficial și urmează să intre în vigoare în 10 zile de la publicare o lege care modifică condițiile în care se pot organiza jocuri de noroc în România. Legea nouă instituie restricții severe și sancțiuni contravenționale foarte mari pentru nerespectarea prevederilor legale.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
14 Septembrie 2023, 18:32

A început montarea instalaţiei de nocturnă la Stadionul „Iuliu Bodola” (FOTO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Febra meciurilor din Cupa României cu FCSB şi Dinamo, anunţate pentru toamna aceasta, a creat forfotă mare la Stadionul „Iuliu Bodola” zilele acestea.

Se montează instalația de nocturnă

Joi a început montarea instalaţiei de nocturnă, pentru ca cele două partide să se poată disputa la Oradea.

De asemenea, în aceste zile continuă comercializarea abonamentelor pentru sezonul competiţional 2023-2024, atât online, cât şi la Stadionul „Iuliu Bodola”.

După cum transmite conducerea clubului orădean, la stadion sunt aşteptaţi cei care doresc să achiziţioneze abonamentele cu bani cash, joi, între orele 14-19, şi vineri, între orele 11-19.

Cei care şi-au comandat abonamentele online le pot ridica de la stadion, vineri, între orele 11-19.

Reamintim că tarifele abonamentelor FC Bihor Oradea pentru sezonul competiţional 2023-2024 sunt de 100 lei pentru un abonament obişnuit și de 1.000 lei pentru abonamentul „membru suporter”.

Abonamentul obişnuit include şi meciurile din Cupa României, iar cei care achiziţionează abonamente „membru suporter” devin membri oficiali ai clubului. Aceştia vor primi şi un tricou personalizat şi o eşarfă în culorile clubului.

2.500 de abonamente vândute

Clubul FC Bihor a transmis într-un comunicat că până joi dimineaţă au fost vândute deja 2500 de abonamente.

„Faptul că avem deja vândute 2.500 de abonamente este un lucru cât se poate de îmbucurător, pentru că noi suntem o echipă de Liga a III-a şi sunt echipe de Liga I care nu au un astfel de număr de abonamente vândute.

Le mulţumesc suporterilor pentru interesul acordat echipei noastre în ultimele zile, suntem conştienţi că meciurile din cupă cu FCSB şi Dinamo au contat, dar noi îi aşteptăm în număr cât mai mare şi la jocurile din campionat, acolo unde este principalul obiectiv al echipei noastre”, a declarat preşedintele clubului, George Tătar.

Biletele la meciul cu FCSB nu au fost puse încă în vânzare. Cel mai probabil acest lucru se va întâmpla săptămâna viitoare, când se va anunţa în mod oficial data şi ora disputării meciului cu echipa bucureşteană. Atunci se va opri comercializarea abonamentelor şi se va trece la vânzarea de bilete.

Orădenii sunt mulţumiţi cu abonamentele, ştiut fiind faptul că la un preţ de 100 de lei, cât e un abonament obişnuit, au acces la toate jocurile din sezon, atât la cele din cupă, cât şi la cele din campionat, play-off şi, dacă va fi cazul, şi la barajul de promovare, pe când un bilet la meciul cu FCSB se aşteaptă să fie în jur de 50 de lei.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
3 Comentarii
KP aka mama Omida
Draga propagandă, noul stadion nu se face in Nufarul, noul terminal al aeroportului e in lucru precum si largirea pistei. îți dau niște link-uri https://www.bihon.ro/ stirile-judetului-bihor/ finantarea-noului-stadion-din-oradea-in-pericol-primarul-birta-lucrarile-ar-urma-sa-fie-intarziate-cu-un-an-4369375 /#:~:text= Conform%20estim%C4%83rilor%20 Prim%C4%83riei%20Oradea%2C%20noul, Ordonan%C8%9B%C4%83% 20de%20Urgen%C8%9B%C4%83% 20a%20 Guvernului. https://arenaconstruct.ro/ cine-oferteaza-pentru-noul-spital-de-boli-infectioase-din-oradea/
Postat 15 Septembrie 2023, 09:51 de Sandu2100
Nocturnă nouă la vechiul stadion.
Că meciurile sunt programate noaptea, nu-i așa? Dar noul stadion din Nufărul cum de nu-i gata? Dar mărețul spital de pe Vlădeasa? Dar terminalul aeroportului internațional? Dar celelalte din programul "Ziua și Proiectul" ?!?!?!?!?
Postat 15 Septembrie 2023, 06:23 de KP
Miroase a șmecherie
Dacă omul își face abonament toți banii intra în contul clubului. Dacă la meciurile de cupa cetățeanul de rand își cumpără bilet, din încasările de bilete se va împărți câștigul cu echipa adversa :)) aici e toată șmecheria,nu? :)) oricum suporterii vor veni doar la meciurile cu Steaua și Dinamo
Postat 14 Septembrie 2023, 20:24 de Alex07
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6361 RON
  • 1 EUR = 4.9759 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON