URMĂREȘTE-NE PE
MIERCURI, 24 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
21 Septembrie 2012, 08:01

Vânzătorii de iluzii: O firmă din Oradea a ţepuit de bani sute de creduli promiţându-le locuri de muncă în Germania şi Austria

Vânzătorii de iluzii: O firmă din Oradea a ţepuit de bani sute de creduli promiţându-le locuri de muncă în Germania şi Austria BANI PE VORBE. La fel ca alte zeci de şomeri, orădeanca Dana Lucaciu (medalion) a reclamat firma Personalvermittlung, cu sediul pe strada Iuliu Maniu nr. 31 (foto), că a plătit-o degeaba ca să-i găsească un loc de muncă în Germania. Taxă pe credulitate...
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

De o jumătate de an Poliţia încearcă să descurce iţele afacerilor firmei orădene Personalvermitlung SRL, recrutor de forţă de muncă pentru "export", împotriva căreia s-au strâns o mulţime de reclamaţii.

Oamenii se plâng că au plătit diverse sume pentru un serviciu în Germania ori Austria, primind însă doar promisiuni, iar când şi-au cerut banii au fost trimişi la plimbare de administratorul firmei.

Taxă pe credulitate

Când a ajuns la sediul Personalvermitlung, orădeanca Dana Lucaciu a crezut că-i surâde norocul. O impresiona chiar şi numele nemţesc al firmei, care în traducere înseamnă "recrutare de personal". "Primăvara asta, în aprilie, mi-au spus că în trei săptămâni pot pleca la Dusseldorf, în Germania, să lucrez în agricultură ori într-o fabrică. Am plătit 400 de lei şi, după ce am semnat un contract de mediere, cei de la firmă mi-au zis că mă caută ei când îmi găsesc de lucru".

Fiindcă n-a sunat-o nimeni, după o lună femeia s-a întors să întrebe ce se întâmplă. Degeaba. A primit doar o amânare de două săptămâni. Apoi încă una şi încă una. "I-am mai căutat de trei-patru ori şi de fiecare dată mă minţeau, ba că nu-s traduse actele, ba că n-au ofertă pentru mine, ba că-s pe o listă de aşteptare", zice Dana Lucaciu.

Lămurită, luna aceasta femeia şi-a cerut banii înapoi. "Administratorul, un bărbat pe nume Mitruţiu, a zis că nu-mi dă nimic, pentru că încă nu mi-a expirat contractul", spune orădeanca. Aşa că s-a dus aţă la ITM şi la Poliţie. "Chiar dacă nu-mi mai văd banii, măcar să n-o păţească şi alţii", îşi motivează ea gestul.

Profit garantat

Personalvermittlung SRL funcţionează din vara anului trecut, fiind acreditată de Ministerul Muncii să recruteze şi să plaseze forţă de muncă în străinătate. Firma a fost înfiinţată în Oradea, pe starda Iuliu Maniu 31, de două asociate provenite din Arad, Lucia Paiu, 56 de ani, domiciliată în prezent în Viena, şi Nagy Ines Edith, 34 de ani, administrator fiind numit un tânăr de 29 de ani, născut tot în Arad, pe nume Cristian Marcel Mitruţiu.

Clienţii şi-i găseşte pe internet, cu anunţuri de genul "Recrutăm urgent". Apoi, la telefon, reprezentanţii firmei promit marea cu sarea, îndemnându-i pe curioşi: "Veniţi repede". La întâlnirea faţă în faţă, cursa e deja pregătită. Oamenilor li se spune că pentru a fi trimişi la lucru trebuie să încheie un contract de mediere şi să plătească 95 de euro (aproximativ 400 de lei), urmând ca alţi 205 euro să-i achite "la semnarea contractului cu angajatorul străin".

Clienţilor li se induce astfel siguranţa rezolvării unui loc de muncă. În realitate, însă, SRL-ul se obligă doar să "prelucreze" dosarul clientului pentru că, aşa cum îi spune şi numele, contractul de mediere e unul de mijlocire, în niciun caz o garanţie pentru obţinerea unui job. Lucru de care clienţii nu se prind. Dacă în opt luni, cât e valabil contractul, aceştia nu primesc nicio ofertă, pot cere firmei doar o mică parte din banii daţi. Înainte de trecerea celor opt luni pot pretinde doar 10% din taxă, iar după opt luni 20%, pe baza unei cereri depuse la sediul firmei.

Majoritatea celor care au crezut în promisiuni nu au primit însă nicio ofertă de muncă, şi nici n-au mai văzut vreun leu din banii achitaţi. Sumele fiind mici, reprezentanţii firmei au mizat că nimeni nu va face scandal pentru câteva sute de lei. Aşa că, fără a face eforturi reale pentru a le găsi oamenilor de lucru, afaceriştii îşi garantează din start 80%-90% din taxele încasate la semnarea contractelor, nefăcând apoi decât cel mult nişte hârtii.

Ţepe în toată ţara

Firma a găsit creduli şi dincolo de graniţele Bihorului. Soţii Maria şi Elisei Colhon din Miercurea Sibiului au contactat Personalvermittlung anul trecut în august. "Ne-au zis să ajungem repede că mai au două joburi în Germania. Am plătit, am semnat contractele şi trei luni am aşteptat degeaba. Îi sunam, dar răspundea robotul. În decembrie ne-au amânat pentru la primăvară. În mai ni s-a spus că au expirat contractele, iar termenul e depăşit şi nu mai primim niciun ban înapoi", spune femeia.

Pe lângă cei care au reclamat firma la Poliţie şi ITM (în total 35 de persoane), alţi clienţi se plâng pe forumuri, cum e cel de la adresa http://consilierjuridicgermanoroman.com/pagina-cititorilor/tzepe-si-tzepuiti/. "«Aşteaptă!» - asta e Personalvermittlung", scrie un anume Anto. O altă clientă, Denisa, a iniţiat o coaliţie a nemulţumiţilor: "Să depunem toţi sesizări la ITM, la OPC şi la Poliţie, să ne recuperăm măcar o parte din bani!". "Din iulie 2011 tot aştept şi nici nu mai pot lua legătura cu nenorociţii", se plânge şi Tomas Ştefan.

06 Nicolae Hodut.jpgDoar amendă

Şeful ITM Bihor, Nicolae Hoduţ, spune că firma e în atenţia Inspecţiei Muncii după ce mai multe persoane au depus plângeri. "Cel mai mult iese în evidenţă faptul că firma nu a finalizat niciun contract, n-a trimis oameni la muncă, adică nu şi-a onorat obligaţia principală pentru care încasa bani. După verificările făcute la sediul firmei, am constatat şi că lipsesc anumite clauze esenţiale din contractele de mediere, precum informarea clienţilor privind condiţiile de salarizare, de cazare, de masă şi de transport pe care trebuie să le asigure angajatorul", zice Hoduţ.

Ca atare, ITM a amendat firma pentru nerespectarea legislaţiei privind protecţia cetăţenilor români care lucrează în străinătate, deşi - culmea ironiei - clienţii nici nu au ajuns peste hotare.

Anchetat pentru escrocherie

La rându-i, Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul Poliţiei Bihor îl anchetează pe administratorul firmei pentru înşelăciune, infracţiune pedepsită cu închisoare de la 6 luni la 3 ani. "Avem peste 20 de reclamaţii ale unor persoane care susţin că au plătit ca să fie trimişi la muncă în străinătate, dar nu au beneficiat de niciun serviciu", spune purtătorul de cuvânt al Poliţiei, inspectorul principal Alina Dinu.

Deocamdată, cercetările sunt în desfăşurare, dar Poliţia a descoperit că din vara anului trecut firma a încheiat aproape 700 de contracte, încasând sume între 400 şi 500 de lei pentru fiecare "dosar", însă în doar 15 cazuri şi-a trimis clienţii la muncă în străinătate. În rest, a aşteptat expirarea contractelor, ca să rămână cu procentajul de 80-90% din sumele încasate de la clienţii amăgiţi cu promisiunea unor locuri de muncă "afară".

06 Cristian Mitrutiu.jpgTupeu de tupeu

Pe de altă parte, cum era de aşteptat, administratorul firmei, Cristian Marcel Mitruţiu (foto), susţine că nici nu a promis nimănui că garantează găsirea unor locuri de muncă. "Clienţii plătesc pentru procesarea dosarelor, iar noi facem demersuri pentru obţinerea unui contract individual de muncă pe lângă parteneri ai noştri din Germania şi Austria. Dacă aceştia acceptă dosarul unui client, bine, dacă nu, nu. Nu ne-am obligat să-i trimitem efectiv la lucru", zice Mitruţiu, recunoscând, practic, că ia banii clienţilor indiferent dacă le asigură un serviciu sau nu.

Rămâne de văzut, însă, dacă la fel de sigur va rămâne pe sine şi după ce va fi luat la întrebări de oamenii legii, mai puţin dispuşi să tolereze o înşelăciune doar pentru că dimensiunea faptei o aseamănă, mai degrabă, cu o găinărie. E drept, una repetată de sute de ori, pe principiul că ban cu ban se face leul gros...


FĂRĂ TAXE, FĂRĂ COMISION
Simplu, sigur, gratis

06 Daciana Nica.jpgDeşi în ţară activează numeroase firme de recrutare a forţei de muncă, puţini români ştiu că pot pleca la lucru în străinătate şi prin AJOFM, instituţie parteneră a reţelei EURES, care facilitează libera circulaţie pe piaţa muncii în Europa. Pe siteul www.eures.anofm.ro oricine poate alege din oferta de posturi vacante în 31 de ţări. Spre deosebire de firmele private, EURES nu percepe nicio taxă, iar reţeaua îi pune pe doritori în legătură directă cu angajatorii străini. "Oferim inclusiv consiliere oricui pentru a-şi căuta un loc de muncă în UE. Prin noi se pleacă la sigur", spune Daciana Nica (foto), director adjunct al AJOFM Bihor.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
35 Comentarii
loan offer
Alo, Acest lucru este de a informa publicul larg că doamna Grace Okowa, un creditor împrumut privat are deschide o oportunitate financiar pentru toată lumea care are nevoie de nici un ajutor financiar. Ne da afară împrumut la rata dobânzii de 2% pentru persoane fizice, firme si companii sub un punct de vedere si starea clare și inteligibile. contactati-ne azi prin e-mail la: (embassyloanfirm@gmail.com)
Postat 05 Decembrie 2015, 10:15 de okowa
imprumut
buna ziua Sunteți în căutarea pentru asistență financiară? Ai nevoie de un împrumut de urgență pentru a plăti facturile sau datoriile? indiferent de împrumut poate ar trebui să ne contactați astăzi prin e-mail: anitaloanfirm1@live.com Clienții interesați trebuie să completeze formularul nostru de cerere de mai jos te (Solicitanții grave buc) Împrumut Formular de aplicare. Numele Intreg: Țară: Sex: Numărul de telefon: Suma de împrumut Necesare: Împrumut Durata: Venitul lunar: Ocupația: Ne va fi de așteptare pentru a primi informațiile de tine bine. Notă: toate răspunsurile ar trebui să fie transmise anitaloanfirm1@live.com Mulțumesc. doamna Anita
Postat 31 Octombrie 2014, 11:38 de doamna Anita
Oferta de împrumut între special
Bună ziua acolo Sunt un creditor privat, am oferi bani împrumut într-o stare favorabilă de oameni serioși care-mi va plăti .je are capital care va fi utilizat pentru a oferi împrumuturi pe termen lung privat de scurtă și de la 5.000 € la 5.000.000 € pentru toate persoanele grave sunt în nevoie reală de ajutor financiar, rata dobânzii este de 2% pe an, am acordă împrumuturi financiare facturile, cumpara o masina, casa sau trimiteți educație și altele nu exista sa ma contactati pe adresa mea de email: alexandromaximeo@hotmail.com
Postat 30 August 2014, 20:44 de alexandromaximeo
Mitrutiu Cristian, taparul in articol e la Arad
Mitrutiu Cristian, cel care a dat sute de tepe la Oradea si Sibiu, acuma se ascunde in Arad, intr-un cartier numit Alfa. Se ocupa cu filmari cu drona, la negru...ia avans de la oameni, apoi dispara cu banii...de tine siteul www.filmariaero.ro iar pe facebook il gastiti la filmariaero. Cine vrea sa ii ureze de bine, deasemenea il gaseste la nr de tel: 0748597950
Postat 27 August 2014, 22:25 de Andrei
oferta de împrumut
CENZURAT
Postat 28 Iulie 2014, 03:47 de collins scott
CODENY REALJOB din Mioveni!! Ce este de fapt??? Cine este?
CODENY REALJOB din Mioveni!! Ce este de fapt??? Cine este,de fapt?!?! Aceasta firma este de fapt continuitatea fidela a ceea ce a fost VYD OFFER LOGIC SRL din Pitesti ?f=43&t=1456 Dupa ce a dat sute de tepe si cand oamenii si-au cerut drepturile si banii furati de aceasta firma cu documentatii si inscrisuri false dna administrator a bagat firma in faliment si a trecut pe alt nume. http://lege5.ro/Dosar/ge2taobtgaytixzrgi2ts/121-1259-2014-tribunalul-comercial-arges Sunt in masura sa declar aceste informatii deoarece atat eu cat si sotia mea am fost inselat prin documentatii si inscrisuri false,semnaturi in fals si documente incerte de catre firma VYD OFFER LOGIC si dupa ce am chemat firma si reprezentantul in instanta,aceasta firma a intrat in insolventa pentru dizolvare si a continuat pe piata cu alte nume CODENY REALJOB din Mioveni....practic aceleasi persoane dar schimbare nume firma. http://lege5.ro/dosar/geztiobsgm2dsxztgeyq/7450-311-2013-judecatoria-slatina Am destule documente de la autoritati care atesta faptul ca firma vyd offer logic lucra cu documentatii false,acesta este motivul pentru care i-am chemat in instanta si acesta este motivul pentru care ei s-au trecut pe alt nume de firma si alta inregistrare. Stiu prea bine ce fac si asa lucreaza,asa au lucrat,se practica si functioneaza in Romania. Mai bine sa isi plateasca datoriile se extrag in aceasta maniera,este mai simplu si fara batai de cap. Deci CODENY REALJOB din Mioveni este copia fidela a ceea ce a fost VYD OFFER LOGIC din Pitesti,diferenta consta decat in numele firmei,in rest totul e la fel. Dna manager credea ca asa va scapa de mine dar s-a grabit si omis multe lucruri,o sa-i reamintesc de fiecare data ca m-a inselat cu varf si indesat,ori de cate ori va fi nevoie si are de inapoiat niste datorii,nu mai vorbesc de pericolele la care am fost supusi si timpul pe care l-am pierdut in Italia,acolo unde am fost abandonati de doua ori si am fost mintiti cu locuri fictive de munca. Deci ce este de fapt CODENY REALJOB?? Raspuns: FOSTUL VYD OFFER LOGIC,firma tepara de rang inalt! SOCIETĂŢILE COMERCIALE ÎNREGISTRATE LA ITM ARGEŞ AL CĂROR OBIECT PRINCIPAL DE ACTIVITATE ESTE SELECŢIA ŞI PLASAREA FORŢEI DE MUNCĂ ÎN STRĂINATATE VYD OFFER LOGIC Pitesti, BD.Republicii, nr.162, ap.1 0751423477 CODENY REALJOB MIOVENI,Str.Părăşti,bl.R9,sc.A,et.5,ap.38 0751423477 S.C. CODENY REALJOB SRL C.F.32756070 J3/177/2014 JUD.ARGES ACREDITARE I.T.M. ARGES NR 4587/53/2014 A.N.S.P.D.C.P 0006659 TEL 0723.708.651 0769376216 0751423477 ADRESA E-MAIL angajari.codeny@gmail.com realjob.office@gmail.com strada parasti,bl.R9,sc.A,etaj 5,ap.38 Mioveni,Arges cp.115400 SC VYD OFFER LOGIC SRL Head office: Pitesti Bld Republicii nr 162 camera 1 et 1 Nr inregistrare la Registrul Comertului : J03/1105/2012 C.U.I 30535774 Agent de ocupare inregistrat la ITM Pitesti sub nr 21810/50/12 Operator date caracter personal NR 26293/28./09/12 Tel: Mobil 0751.423.477 - 0762.292.804 Tel Fix/Fax 0348.410.943 0772.286553 E-mail vyd.offer.logic@gmail.com deci CODENY REALJOB este continuarea VYD OFFER! Cum se face ca iar e mare coincidenta,asa cum s-a intamplat cu plecarile mele si ale sotiei de 2 ori,ambele identice(lasarea intr-o spalatorie,respectiv o rulota) nicidecum pensiune sau restaurant conform ofertei si contractului de mediere.(contractul de munca a aparut in fals cand am facut plangeri la politie) Se vede ca sunteti veterana in aceste firme de recrutare care nu fac altceva decat sa insele o lume amarata si plina de datorii care cred in minciunile ordinare si facute dupa un plan bine intemeiat. Coincidenta este ca,conform: ITM ARGEŞ CRM AVIZAT 19.02.2014 adica ( SOCIETĂŢILE COMERCIALE ÎNREGISTRATE LA ITM ARGEŞ AL CĂROR OBIECT PRINCIPAL DE ACTIVITATE ESTE SELECŢIA ŞI PLASAREA FORŢEI DE MUNCĂ ÎN STRĂINATATE) atat firma VYD OFFER LOGIC SRL cat si firma CODENY REALJOB SRL apar inregistrate cu acelasi numar de telefon: 0751423477 (numar care nu apare pe sitte-urile de joburi,se stie de ce:sa nu il reperez eu!)...dar vocea,vocea mi-a ramas memorata dna Constantin Monica,am poza dv si am pus-o din nou aici si raspunsul de la Parchet,cum ca d-voastra sunteti autoarea in spatele acestor siretlicuri. Asta o data iar a doua oara,pacat ca nu a-ti fost atenta la id meu care era inregistrat in baza de date a VYD OFFER LOGIC si mi-au aparut ofertele acelea imaginare si renumite pe mail de la firma CODENY REALJOB,deci e clar ca daca nu eram inregistrat cu id meu,nu aveam cum sa primesc aceste oferte,e logic! Apoi cand am sunat sa vad cu cine discut,cu greu mi s-a raspuns la telefon,e clar ca imi stiati numarul de telefon si pana a-ti gasit ceva de discutat mi-ati raspuns intr-un final,oricum niste aberatii totale mi s-a spus! Am pus si un prieten si va trimis mail pe sitte-ul tocmai.ro,acolo unde inca mai aveti oferte cu firma VYD OFFER LOGIC si surpriza,reply-ul mesajului apare CODENY REALJOB! Oare credeti ca sunteti asa de neobservat,mai ales ca stiti ce si cum lucrati,mie nu aveti cum sa imi spuneti,sunt prea satul si incarcat de toate aceste magarii pe care le faceti si eu imi permit sa le observ de la distanta. Oare nu stiti ca aveti sa-mi inapoiati niste sume de bani,oare nu va intrebati de ce eu inca caut dreptatea pe care mi-ati furat-o si de ce ma tin de d-voastra (vedeti ca inca mai vorbesc civilizat desi nu meritati sub nici o forma,am o scoala si o demnitate pe care d-voastra nu o aveti si nu o veti avea niciodata) Indiferent sub ce nume lucrati,sub ce nume de firma lucrati,eu sunt pe urmele d-voastra dna Monica,si stiti de ce?' pentru ca v-ati batut joc de mine si m-ati inselat si ruinat in ultimul hal....! Asa cum pe firma VYD OFFER LOGIC a-ti facut documente cu numele de MIROIU FLORINA IULIANA o persoana de sex feminin din Mioveni,nascuta in 1992,asociat unic al firmei iar pe rezolutia de la Parchet Pitesti apare de fapt numele real al d-voastra Constantin Cornelia Monica(cea din poza pe care am pus-o pe forum) asa faceti si acum cu CODENY REALJOB,firma de dupa VYD OFFER LOGIC,pe VYD OFFER LOGIC a-ti bagat-o in insolventa pe data de 18.02.2014 si pe piata apareti cu acesta firma inregistrata pe 6.02.2014,de fapt o continuitate a ceea ce a fost precedenta. Tot dumneavoastra sunteti in spatele acestei firme,doar sunteti o veterana,era culmea sa o puneti din nou manager si furnizor pe MIROIU FLORINA IULIANA,de numele d-voastra nici nu poate fi vorba,asa ca la firma CODENY REALJOB apare acest domn pe nume NICOARA DEROLEDE. Deci ca sa se inteleaga dna MONICA,indiferent sub ce forma veti aparea pe piata,eu sunt pe urmele d-voastra iar pentru cei care nu stiu ce este de fapt CODENY REALJOB,este continuitatea a ceea ce a fost VYD OFFER LOGIC,concluziile le trageti singuri. Ca sa fie mai clar,am pus poza cu mine si cu dna care este in spatele acestor siretlicuri ieftine ,sa stie si dansa ca eu sunt cel care a avut incredere in minciuni si nu s-a ales decat cu multi bani pierduti,nu mai pun pericolele la care am fost expusi si timpul pierdut si alte lucruri pierdute. Deci,dna Constantin Monica daca aveti ceva nelamuriri,ma puteti suna:0720526275 marius!
Postat 18 Mai 2014, 22:38 de marius19
sunt si firme serioase
cu firma asta a plecat tatal meu in germania, la constructii si deja are cateva luni acolo si e ok..
Postat 30 Aprilie 2014, 12:34 de bianca
sunt si firme serioase
salut ce stiti de firma sc.plasare internationala de munca srl? eu am auzit ca au mai dus oameni in strainatate cu contracte serioase, o sa sun si eu la ei sa vad ce oferte au
Postat 22 Aprilie 2014, 16:22 de draghici aurel
Atingerea obiectivelor de viață, ușor
Ajunge la tine obiective în viață ușor, rapid, și în condiții de siguranță cu împrumut noastre Serviciu oferă.    Nu dumneavoastră au un credit rău? Ești în nevoie financiare? Ați încercat să obțineți un împrumut bancar, fără nici un rezultat? Atingerea obiectivelor de viață, ușor, rapid și în condiții de siguranță cu împrumut noastre Ofertele de servicii de rată a dobânzii de 3%. Va rugam sa Contactati-ne prin e-mail cityloangroup@yahoo.co.uk Mulțumesc mult
Postat 01 Octombrie 2013, 19:10 de CITY LOAN USA
vreau sa aud parerea dumneavoastra
buna....am trimis un mail unei postari care nu percepea niki un fel de taxe sau comisioane .o firma din spania de cultivare si distributie plante ornamentale,plante de apartamen,gradini,etc...mi a raspuns domnu mailului meu...poavestea e foarte asemanatoare k a domnului popescu ion....zona este in telde pe insulele gran canaria din spania....i am cerut numele firmei adresa tot....am verificat pe net...intradevar exista si are mai multe puncte de distributie....e intra devar o zona fff frumoasa...mi sa spus k nu tb sa fac absolut nimik doar sa mi cumpar biletu de avion sa trimit o copie la ei sa fie siguri ca merg,sa vada ora sosiri sa pot fi asteptata,si knd ajung acolo as mai avea nevoie de adeverinta de la CAS copie de buletin si cam atat...am vb ieri prin mail si l am mai intrebat cam ce m a interesat la care i am pus si intrebarea dak nu se poate sa mi cumpere ei biletu de avion sa fiu sigura k nu ajung acolo si e tapa k nu ma astepta nimeni etc....la care am primit un rasp de genu:k mi plateste jumatate din transport firma suma care i mi va fi trasa din salar,iar jumatate eu....dar asta nu stiu care prin transfer sau prin ce metoda....mi a mai zis sa sun luni dimineata
Postat 25 August 2013, 20:41 de ferent bianca loreda
Tepe si Tepari cu locuri de munca in special in Strainatate
Buna ziua, De mai bine de 3 luni am intrat si eu in "lumea" celor ce sunt in cautarea unui loc de munca, incercandu mi norocul si postand CV uri pentru Job uri atat in tara cat si in strainatate. Vreau si eu sa multumesc celui sau celor ce au avut ideea de a infiinta acest Site, care este util in mare parte, doar celor cu o farama mica de creier ! Din pacate sunt multi necajiti care, ca si noi, se bucura de cateva vorbe, de cateva poze si cad inevitabil in plasa ESCROCILOR, care din pacate se inmultesc pe zi ce trece, precum ciupercile OTRAVITOARE! In cele ce urmeaza am sa postez detalii cu trei ( 3 ), TEPE mai importante, (incercari ale Teparilor au fost mai multe), ce am reusit sa le evit. Cum? Pai e simplu: orice, dar absolut orice se poate verifica pe Google, (desi banui ca vor comenta cei mai "avansati" in ale' Internetului), tastati numele Companiei, numele celui ce v a contactat, orice nume sau numar de telefon si atunci Google va va spune cu siguranta ceva despre "EL"! Cautati apoi si " Comentarii despre: " , mergeti pe Google Maps si verificati adresele, pozele, verificati de 1000 de ori inainte de a crede ceva sau pe cineva, pe care nu l ati vazut in viata voastra! Intrebati, pe Forum uri pe oricine, daca a auzit cereti pareri, DAR NICIODATA, NICIODATA NU TRIMITETI BANI pentru nimic, nimanui! Consider ca sfaturi am dat destule si cu siguranta nu le am epuizat, voi detalia acum si TEPELE in sine ce le am evitat, nu din cauza ca am vre un “HAR” special, sau ..., ci din cauza ca sunt cam "Toma Necredinciosu", "Gica Contra", sau mai exact singurul om din lume care nu am castigat niciodata nimic, nemuncit, nu am primit niciodata un ajutor dezinteresat si la varsta mea...e cam greu sa se mai intample vre o minune! -Va avertizez ca din motive de securitate personala unele date sunt ascunse- Deci Nr.1; Si "medalia de bronz" ; TENERIFE - TEAPA suna cam asa: From: Mudanzas JoseRuiz <mudanzasjoseruiz@yahoo.es> To: "-----@yahoo.com" <----@yahoo.com> Sent: Saturday, Ju?? 00, 2013 ?:0? PM Subject: Buna ziua! Suntem firma transport intern si international,mutari de mobila,colete,pachete posta rapida,curierat rapid,depozitare marfa,inchiriere masini si personal pentru mutari de logistica. Cautam personal dinamic cu disponibilitate la deplasare pe termen lung. Se lucreaza pe masini noi si seminoi de maximum 3,5 tone cu sistem navigatie.Firma asigura cazarea in conditii decente in camere individuale,un contract de munca pentru un an de zile cu posibilitate de prelungire si salariu 1100 euro plus bonusurile specifice deplasarilor. Varsta maxima pentru obtinerea unui post in cadrul firmei este 50 ani. Acte necesare: un buletin de identitate sau un pasaport valabil,permisul de conducere cu minimum 3 ani vechime si o adeverinta de la Casa de asigurari de Sanatate (CAS) in cazul in care sunteti asigurat,in caz contrar o negatie. Locatia noastra este in Insulele Canarias in Spania. C/La Guancha, 64 38520 Igueste de Candelaria Tenerife - Canarias - España Telefon contact : 0034631142173 O zi buna! Acest anunt l am primit pe Mail la acea data, insa mai detaliat, cu poze in detaliu, masini, cladiri…etc. Totul cat se poate de real. Raspund la eMail, ii spun omului ca am toate actele pregatite si il intreb care e urmatorul pas? Imi zice sa imi scanez: C.I.; Permis; Pasaport si sa le trimit prin eMail! OK ! Scanez toate actele, i le trimit si ii cer in schimb un Precontract, ceva, ceva sa vad si eu conditii, sa am ceva “palpabil”! Bun, imi trimite omul, contract Original, NE -COMPLETAT, cu Antetul Ministerului Muncii si o gramada de alte cereri si acte, toate cu Antetul firmei sau “fortelor de munca’ Spaniole, dar in alb (necompletate), dupa cum am spus, Cu mentiunea sa l sun luni pentru o discutie, un Interviu telefonic si sa lamurim alte aspecte sau intrebari! Numarul era, normal de Spania! Am sarit imediat pe Google Maps, am dat Search si am crezut ca lesin, cand am vazut ce zona frumoasa, ce conditii si cate oportunitati sunt acolo, simteam ca imi sare inima din piept, mi am zis atunci ca Dzeu. m a iertat si ca s a intors cu fata catre mine oferindu mi sansa vietii! Dar... Si de aici incep sa ma luminez, ma uit sa vad cat costa biletul de Avion, ca pana acolo..., cam asta e mijlocul de transport, cu sau fara escala mai iei un tren , un autocar si o barcuta si dupa vre o doua zile ajungi ! Scump biletul, chiar si cu rezervare din timp, dar lasa, nu mai plange Femeie ii zic nevesti mii, ce daca e departe, ce daca dau atat pe avion, gandeste te, scapam de saracie si de rusinea in care ne afundam, usor, usor, in tara noastra! Ma inversunez si mai tare si sunt hotarat sa vand multe, mobila, haine...etc., pt. a face rost de bani de drum, ca de mancat mai am ceva zacusca si magiun, chiar si vre o doua gogonele, imi cumpar doar paine si apa, muncesc si cu putin noroc imi scot familia din saracie! Duminica seara insa intru pe forumuri, pe site uri si vad comentarii despre TEPE si iar TEPE ! Off sarmanii oameni, imi zic, si citind asa imi vine o idee: ce ar fi sa i spun “Angajatorului” ca nu am bani de drum? Ma apuc repede si cu un nas mai lung si rosu, scriu un Mail plin de lacrimi si oftat, dar ce sa vezi, omul intelegator (ca sa nu zic pregatit), ia uite: - “Buna ziua! daca nu aveti posibilitate financiara nu a spus nimeni ca sunteti neserios. exista posibilitatea sa cumparam biletul de avion din Spania si in acest caz firma plateste jumatate din pret pe care ii opreste din salariu si dvs jumatate prin transfer astfel se evita si taxa de rezident de 91euro. indiferent ca luati dvs un bilet din tara sau il luam noi de aici trebuie sa ne auzim la un tlf sa stabilim detaliile. O zi buna!” Pentru a nu mai pierde timpul, partea subliniata, DE MINE, a fost suficienta ca sa fac legatura cu o TEAPA asemanatoare ce o citisem pe Forum! Deja fierbeam de furie si de ciuda, ca Visul meu s a Spulberat din fasha! M am consultat cu famiia si am hotarat sa i spun “Angajatorului” ca nu am nici acei “Jumatate” ce ar trebui sa ii trimit Lui prin transfer bancar! Astfel am evitat Prima TEAPA cu care m am confruntat! SCURT ! La fel de Scurt cu s ar fi dus si banii mei daca eram prea prost sa l cred si s a i trimit! Oameni buni numarul de telefon este al TEPARULUI daca sunteti sunati, sau trebuie sa sunati, intrati aici si verificati, credeti ma, ei sunt mult mai prosti ca noi, nu il schimba, nici metoda, decat dupa o perioada indelungata, dece? Pentru ca sunt multi naivi care isi spun: “Eii ! 200-300 de Euro nu e o suma foarte mare, merita sa risc”! NU ! Oameni buni trimitand bani unui necunoscut, intr un cont personal, nu inseamna un risc, e PROSTIE! Si asta o platesti pierzand banii, atat de necesari familiei, care tace si se sacrifica, sperand ca tu sa judeci corect, sa alegi ce e mai bun pentru tine si pentru ei! Odata cu tine, desi nu ti o arata, menajandu te, sufera si ei, in cazul unei TEPE ! Am uitat sa mentionez ca aceste TEPE (prin eMail), le am primit in urma postarii CV ului meu pe SITE uri Serioase, locul unde nu te astepti sa dai peste astfel de LICHELE. Site uri de pe care am primit pana acum sunt: ejobs; bizoojobs; myjob; RETINETI: SITEURILE enuntate nu au nici o vina si nici obligatia de a verifica postarile asa zisilor “angajatori”! Sunt ceea ce sunt, Site uri LEGALE si bine intentionate sa ne ajute sa gasim locuri de munca sau angajati, dupa caz ! Ceea ce vreau sa spun este ca acesti TEPARI se folosesc de Increderea pe care ti o da aceste Site uri foarte serioase si BUM ti o trag! Teapa Nr.2 – “Medalia de Argint” Sunt sunat pe numarul de Mobil, lasat special pentru a putea fi gasit de posibili Angajatori, de o duduie Andreea Cioclu, care se recomanda ca ma suna din partea unei firme din Brasov, in urma aplicarii mele cu CV de pe Site: “Stimate candidat, Numele meu este Andreea Cioclu, reprezint BANCA DE JOBURI si sunt consultantul care se va ocupa de dumneavoastra.Astept sa-mi trimiteti cv-ul in engleza, copii dupa buletin, permis auto si , cel mai important, poza full body - de indata ce am aceste documente - le trimitem mai departe. Ca urmare a interesului dvs. pentru un loc de munca in strainatate, ati fost preselectat pentru programul „Curieri auto in GERMANIA (livrare colete)”. Va trimit mai jos prezentarea detaliata a programului care va ofera o sansa reala de a ajunge rapid pe piata muncii din Germania, precum si un ghid de completare a cv-ului. Va recomand programul datorita zecilor de feed-back-urilor pozitive primite din partea candidatilor care au beneficiat de el. Este un program care acorda multiple posibilitati celor care doresc o plecare rapida, un salariu bun si o cariera in Germania, o tara unde eforturile lor sunt apreciate. Astept sa completati CV-ul d-voastra pe site-ul nostru ( ) si sa detaliati toate locurile de munca pe care le-ati avut, inclusiv experienta relevanta de la locul de munca (daca e cazul) trecuta la experienta profesionala. Astept un raspuns de la dvs. pe numarul de telefon 0726 - 534 483(Vodafone) sau pe e-mail andreea.cioclu@bancadejoburi.ro pana in data de 03.07.2013, ora 15.00. Soferi/Curieri in GERMANIA Denumire job : URGENT! Companie de logistica cauta 35 SOFERI categoria B pentru GERMANIA! Domeniu - Transport Locatia locului de munca - Germania (Frankfurt) Experienta preferata - 0 luni Program de lucru - 8 ore/zi, 6-7 zile/saptamana CERINTE Numarul de joburi : 15 lunar Cerinte de limba : Varste preferabile : 18 - 45 ani Educatie ceruta : Descriere : Selectam URGENT CURIERI (SOFERI categoria B), cu experienta, pentru GERMANIA - Frankfurt, pentru livrari pachete. Candidatii selectati trebuie: - sa respecte contractul de munca; - sa respecte colegii de munca si superiorii; - sa nu aiba incidente rutiere grave Daca job-ul necesita o anumita licenta/calificare, va rugam descrieti : Carnet auto cat. B. Cerintele jobului : Se recruteaza lunar: - 15 barbati; - varsta intre 18-45 ani; - detinerea permisului de conducere categoria B + experienta in condus; - nu se cere limba straina; - persoana selectata trebuie sa aiba o atitudine buna, o personalitate placuta, sa fie muncitoare, sa fie un bun executant si sa fie intr-o forma fizica buna; - se cere seriozitate. Programul de lucru : 8 ore/zi, 6-7 zile/saptamana OFERTE : Salariu oferit : Minim 1200 EUR / luna Durata contractului de angajare : 12 luni Transport asigurat : nu Cazare asigurata : nu Masa asigurata : nu Data limita la care trebuie sa soseasca noul angajat : Plecarile se fac lunar, in ordinea inscrierilor. Alte bonusuri oferite angajatului : Se ofera: - contract legal pe minim 12 luni; - salariul: minim 1200 EURO/luna (se poate opta si pentru plata per pachet livrat, ajungand la castiguri de 1800-1900 Euro/luna); Conditii de cazare: - cazarea se face temporar sau permanent (in functie de dorinta angajatului) intr-un Hostel (2-4 persoane in camera); - costul cazarii in hostel: 200-350 Euro/luna (in functie de numarul persoanelor din camera) se plateste de catre angajat, angajatul trebuie sa plateasca la sosire 200 Euro; - sprijin gratuit din partea angajatorului pentru cazarea la hostel; - plecari URGENTE. ALTE DETALII : Acte necesare pt. inscriere: - CV in engleza (se va utiliza aplicatia online disponibila pe situl nostru); - o poza tip pasaport si o poza tip 9/13 la tinuta office (se pot incarca direct pe site, completand formularul de aplicare disponibil); - copii xerox: buletin, certificat nastere, permis conducere categoria B, certificat casatorie (daca e cazul), pasaport (daca aveti); - cazier judiciar; - adeverinta medicala de la medicul de familie, cu specificatia "clinic sanatos si apt de munca din punct de vedere psihic si fizic"; - copii xerox dupa toate diplomele de studii; - detaliile contului bancar deschis in Romania sau Germania, in cazul in care angajatul detine deja un astfel de cont; - copia asigurarii medicale private sau Cardul European de Asigurari Sociale de Sanatate. Costul programului: - 500 RON - Taxa de inscriere si procesare dosar; - 806 EURO (TVA inclus) - Comision de mediere (se achita la semnarea contractului de mediere); PROMOTIE!!! persoanele care se inscriu pana in 05 Iulie 2013, beneficiaza de posibilitatea platii in 2 rate :400euro ii platesc la semnarea ofertei de munca si 406 ii platesc din primul castig - Biletul de avion. Interviul de preselectie: Trebuie sa ne contactati telefonic pentru a sustine un interviu de preselectie cu consultantii agentiei noastre (ATENTIE!!! Consultantii va vor lua in considerare doar daca ati completat CV-ul in limba engleza si ati aplicat la acest job). Nu sunt luate in considerare CV-urile incomplete (treceti toata experienta profesionala, indiferent daca este sau nu relevanta postului pentru care aplicati). In cazul in care ati fost preselectat, va vom contacta sa va informam ce pasi aveti de parcurs pentru a participa la selectia finala. CV-urile fara poze nu sunt luate in considerare. Posturile sunt limitate si urgente!!! Nota: Aceasta este o prezentare ce contine date cu caracter general. Pentru detalii amanuntite si programari contactati consultantii nostrii: Email: info@bancadejoburi.ro. Adresa: Str. Zizinului nr. 38-36 – parter; Brasov Web: www.bancadejoburi.ro VA DORIM MULT SUCCES! Cu stima , Andreea Cioclu BANCA DE JOBURI S.R.L Recruitment Office: Str. Zizinului nr.38-36, parter; Brasov Mobil:0726 - 534 483 (Vodafone) E-mail: andreea.cioclu@bancadejoburi.ro Website: www.bancadejoburi.ro Anunturile acestei Escroace sunt inca active si promovate, in special pe My Job ! E plin de asemenea Internetul cu plangeri despre aceasta firma iar “personajul” este fals, se foloseste de numele si calificarea altei persoane reale din Brasov ! Numai daca faci un simplu calacul asupra comisioanelor cerute iti dai seama ca ai sa muncesti ca un sclav pt. ei ! TEAPA Nr. 3 ‘medalia de aur” / cel mai vechi tepar din Bransa, care e destul de idiot ca nu si a schimbat inca stilul sau textele: “WWW.ROLAVORO.COM CV-UL Dumneavoastra un Acceptat FOST! VA INFORMAM CA ATI FOST SELECTAT PENTRU MUNCA IN Domeniul: AGROTURISM - INTRETINERE Generala REGIUNEA in Toscana, Motecatini ALTO (Regiunea Toscana - Città di Montecatini) ESTE Necesar sa ne contactati TELE FONIC CAT DE Repede Orar: DE LUNI PANA Vineri intre orele 12:00 17:00 SI Sâmbăta intre orele 11:00 15:00 ORA ITALIEI SI, PENTRU O UA DA RO Informatii utile moștenirile ANGAJAREA Dumneavoastra. PREZENTATI CODUL DE identificare: ROM xxx – xxx ITA SI ADRESA DE EMAIL Dumneavoastra OPERATORULUI PENTRU A FACE VA RECUNOASTEREA IN PRIVINTA LEGISLATIEI PENTRU CONFIDENȚIALITATE ÎN VIGOARE " " Numer IN LIMBA ROMANA DE CONTACT: tel. 0039/388/7853325 NUMAR LIMBA ITALIANA IN DE CONTACT: TEL: 0039/331/2701146 SAU Fax: +39/011/7432215 SERVICII TOTAL - ROMÂNIA CAPOLAVORO VIA2 giugno 20 - PORCARI 55016 (LU) PI 01968490464 TEL: 0039/388/7853325- Fax: +39/011/7432215 DE LUNI PANA Vineri ORE 12:00 la 17:00 www.rolavoro.com rolavoro@gmail.com La Direzione Generale per il Mercato del Lavoro del Ministero del Lavoro e delle Politiche Socialiste pubblica la nota del 20 maggio 2011 con le Linee Guida per l'Albo Informatico, il Registro elettronico în cui sono le iscritte Agenzie autorizzate per il lavoro che contiene tutte le Informazioni utili un CONTACTE di ogni Agenzia accreditata. La nota elenca i Nuovi soggetti legittimati de lege al singur esercizio dell'attività intermediazione e di la del Descrizione flusso informativo necessario all'accreditamento. Fra Gli allegati ci sono i modulele di Comunicazione Preventivă pe soggetti sottoposti o Una Procedura particolare di accreditamento, ovvero Università e Fondazioni universitarie, associazioni dei Datori di lavoro e dei prestatori di Lavoro, associazioni în possesso di riconoscimento istituzionale, gestori di Siti internet ed Ientități bilaterali. Text original TEL:0039/388/7853325- Fax: +39/011/7432215 Mail ul Nr. 2 / in care va trimite cateva acte cu care spera sa “va ia ochii” : “Buna Ziua IN URMA CONTROLULUI EFECTUAT VA DEBLOCAM CONTUL SI VA ATASAM Magnolias DE MUNCA PENTRU CARE ATI FOST SELECTAT. DACA ACCEPTATI ACEASTA Magnolias DE MUNCA VA RUGAM SA NE contactati TELE FONIC PNTRU Instructiuni. OVIDIU POP Directe manager - Risorse Umane România Lavoro - Divisione di Romana www.rolavoro.com Dupa care avand si numele “directorului de resurse umane” Celebrul si arhicunoscutul TEPAR Ovidiu Pop, dau Search pe Google si vad ca nu mai e loc si pt. altii, de cate fapte si reclamatii are Idiotul : #output=search&sclient=psy-ab&q=Ovidiu+Pop&oq=Ovidiu+Pop&gs_l=hp.3..0l4.22048.29299.0.31975.10.8.0.2.2.0.219.1438.0j7j1.8.0....0...1c.1.23.psy-ab..0.10.1395.Pi027oihQoU&pbx=1&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.50165853%2Cd.ZWU%2Cpv.xjs.s.en_US.seW1cfrvSKg.O&fp=ec364d28890aa9fc&biw=1280&bih=667 ?biw=1280&bih=667&q=ovidiu+pop+lavoro+stranieri&revid=561792668&sa=X&ei=PkT6Uer7MYjiPP-agMAF&ved=0CIYBENUCKAE http://m.moneystreet.ro/cluj/piata-muncii/teapa-cu-locuri-de-munca-in-italia-se-repeta-asociatia-lavoro-stranieri-condusa-de-un-clujean-insala-romanii/ Ce e drept ar’ spune cativa Carcotasi si chiar si TEPARUL in persoana, nu cere mult ! Dar cui ii place sa fie inselat? Voua va place sa fiti furati? Mai ales cand sunteti in aceasta situatie, in care cauti un loc de munca, “sa te carpesti, nu sa te rupi” ! De asemeni am sesizat ca e plin de TEAPE cu “locuri de munca” in Anglia ! Cele mai vizate posturi unde se baga TEPE sunt cu posturi de Sofer Taxi sau Curierat, sau Constructii – Amenajari Interioare ! Sunt multe anunturi ale unor TEPARI atat de Prosti ca...se calca pe picioare intre ei folosind aceeasi metoda acelesi texte, doar la poze au mai “lucrat” putin, sau poate fi unul si acelasi?! Parerea mea NU CREDETI si nu va incredeti in vorbe si poze colorate, insa nu renuntati sa cautati, iar daca observati sau patiti ceva rau POSTATI aici poate asa reducem numarul celor prostiti dar si al Teparilor ! Va doresc mult succes si o viata mai buna !
Postat 06 August 2013, 14:23 de Popescu Ion
AM LUAT TEAPA
OAMENI BUNI HAIDETI SA NE UNIM SI SA MERGEM SAI BAGAM LA PUSCARIE CA NEAU LUAT BANI SI SA NE DEA BANI INAPOI, EU VB FOARTE SERIOS, DIN 2011 ASTEPT ,AM TOT SUNAT SI AM PRIMIT DOAR PROMISIUNI.HAIDETI SA NU NE LASAM LA EI CAS BANI NOSTRI.FACEBOK MEI.EMI RATIU
Postat 22 Mai 2013, 22:33 de RATIU GRIGORE
AM LUAT TEAPA
am fost si eu tepuit de firma asta PERSONAL VERNIT LUNG,SUNT DIN BISTRITA SI AM MERS LA ORADEA, SI ACOLO AM DAT 400 DE LEI PT ACTE SI 200LEI PT ANALIZE MEDICALE,SI TOT ASA AM PRIMIT DOAR PROMISIUNI.SUNT NISTE HOTII SI NISTE ESCROCI.AU FURAT SUTE DE OAMENI,PROMITINDULE CA LE OFERA LOCURI DE MUNCA.ASA SA LE AJUTE DUMNEZEU.
Postat 22 Mai 2013, 22:25 de RATIU GRIGORE
...
Caut loc de munca in alta tara.fara comisioane si taxe in romania....nu inteleg ce tupeu pot avea unii sa tepuiasca romanii.nu se gandesc ca au copii...nu se gandesc ca poate ia banii la un nebun si ala o sa ii ia c..apul? grasu_tt@yahoo.com
Postat 10 Mai 2013, 09:04 de ionut
Calina
NU POT SA CRED! Astept din august 2012 sa ma sune.. va ca e teapa... Cum fac plangere? La politie??
Postat 21 Februarie 2013, 09:46 de Chelaru
teapa
CLAUDIA MOHR o femeie fara scrupule. isi bate joc de romani. ii minte despre joburi in germania. sa nu aveti incredere in ea. am fost 8 romani in SANKT PETER ORDING germania la restaurantul GRAN CAFE RIALTO. cand am ajuns totul era altfel decat a zis ea. niste italieni care nici nu vroiau sa ne vada, ne-au tinut afara, apoi ne-au bagat pe toti intr-o camera, fara mancare, fara apa. a doua zi ne-au oferit 400 de euro pe luna, cate 12 ore pe zi, fara pauza. daca vroiam sa acceptam bine daca nu sa plecam. fara acte. fara nimic. numa niste vorbe de la niste oameni fara scrupule. am cheltuit foarte multi bani sa ajungem acolo. acum nimeni nu-si asuma nimic. feriti-va de acesta femeie CLAUDIA MOHR - sta in orasul HEIDE - 40 de km de SANKT PETER ORDING si are anunturi pe net cu joburi cu acest mail : job-mohr@t-online.de +49 01724784517 +49 4816838615 si de barbatul MARIUS GHEORGHIU - sta in Hunedoara si are multe anunturi pe net cu joburi cu acest mail : deutschlandjob@yahoo.com +40 727023961 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Postat 16 Februarie 2013, 11:30 de iulia
ford expert oradea
DORESC SA SCRIU CATEVA CUVINTE DESPRE FORD EXPERT ORADEA USER NERSERIOS!!! DACA CUMVA AVEATI DE GAND SA CUMPARATI DE LA EI CEVA, CEL MAI BINE ESTE SA VA FERITI. FIRMA, SC PIESE NUFARUL CU SEDIUL IN ORADEA, STR NUFARULUI, NR 8, SITE WWW.FORDEXPERT.RO AM COMANDAT PIESE DE LA EI IN VALOARE DE 2600 LEI IN DATA DE 5 OCTOMBRIE SI NICI PANA IN ZIUA DE ASTAZI NU LE-AM PRIMIT: AU TRIMIS DUPA O LUNA DE ZILE PIESE DE 600 LEI, FARA FACTURA SI FARA GARANTIE. DE RESTUL BANILOR (PLATITI IN AVANS) TREBUIA SA TRIMITA PIESELE. DUPA INDELUNGI PERIOADE DE AMANARI IN CARE MI SE SPUNEA CA PIESELE AJUNG BA VINERI BA JOI BA LUNI AM CERUT RESTITUIREA SUMEI RAMASE. DE 3 LUNI DE ZILE CU TELEFOANE APROAPE ZILNICE MA ROG DE EI SA TRIMITA BANII SI INTOTDEAUNA MA PACALESC CA BA MAINE BA PESTE CATEVA ORE II DEPUN LA BANCA BA CA II TRIMIT PRIN CURIER ETC. FORD EXPERT = EXPERT IN MINCIUNI!!! FERITI-VA DE EI, PRETURILE SUNT BUNE PACAT CA PIESELE RESPECTIVE NU EXISTA SAU DACA CUMVA VA SUNT LIVRATE SIGUR SE VA OMITE EMITEREA FACTURII SI A CERTIFICATULUI DE GARANTIE!!! II UREZ PERSONAJULUI DIN SPATELE AFACERII SA DEA CAT MAI REPEDE FALIMENT, MACAR SA NU MAI PACALEASCA SI ALTI OAMENI.
Postat 05 Februarie 2013, 19:00 de respected
doresc de lucru
doresc sa muncesc in strainatate eu si prietenul meu.fara sa dam comisioane si sa luam tepe.daca cineva ne poate ajuta rugam sa ne contacteze:0765075486
Postat 22 Ianuarie 2013, 20:33 de ianchis denisa
teapa personalvermittlung
teaapa vreau sa informez toate persoanele care vor sa plece in strainatate sa nu se duca la oradea la personalvermitlung iului maniu 31 este cea mai mare teapa care o poate lua cineva am facut contracte anul trecut in februarie si nu am primit nicun loc de munca,am mers acuma la firma pe iuliu maniu nr.31 si nicun semn de firma.romania este plina de hoti:.
Postat 14 Ianuarie 2013, 13:50 de ion
eee
va rog il cunoaste cineva pe alexandru iacob ,,firma pt plasarea muncii in belgia stie cineva ceva va rog daca aveti informati despre el sau firma lui din baia mare adresa mea e danadud@yahoo.com
Postat 04 Ianuarie 2013, 18:51 de daniela
comentariu
pe aceasta nagy ines nimeni nu poate sa o desfiinteze escrocheaza atata lume saraca si totusi nu se ia nici o masura cine trebuie sa faca dreptate noi ca pagubiti sau autoritatile care vad ca nu fac nimic .de ce nu i se inchide firma cand sunt atatea plangeri atunci sa ne dea statu inapoi banii pierduti daca tot ii tine in brate va propun sa facem si noi ce face aceasta tepara daca totul e permis in tara
Postat 26 Decembrie 2012, 14:23 de seceleanu
VermittLungul puli
na bine, bagamiasi * de S.C. personalvermittlung srl. mai oamenii bun, cum sa obtineti banii inapoi ? :))
Postat 25 Noiembrie 2012, 20:37 de LinuxGuru [HUN]
PERSONAL VERMITTLUNG-TEAPA!!!
Citat:Cine a dat bani..... [21.09.2012, 09:07] .Cine a dat bani la fizionomia asta care umbla cu ochelari de soare noaptea ,,isi merita soarta. postat de: rau ei,bine,sa stii ca la sediul firmei,cand faceai contractul sau cand mergeai sa ceri informatii,acest individ nu era prezent.probabil ca nu isi facea aparitia pe acolo decat dupa terminarea programului pentru a incasa ceva banuti...si inca un aspect pe care l-am observat in timp:personalul se schimba foarte des...probabil pentru a nu avea cui cere prea multe explicatii pentru amanarile repetate.din cele 4 persoane care erau prezente in asa zisele birouri,dupa 2 luni nu mai era decat una,restul se evaporasera si au aparut altele noi...cea care ramasese mi-a spus ca nu cu ea am vb si nu am semnat cu ea contractul... eu si sotul am luat teapa cu aceasta firma si ca noi multi altii.bine ar fi ca toti sa depunem plangere la organele compete.
Postat 09 Noiembrie 2012, 21:32 de lili-sorin
teapa
vreau sa informez toate persoanele care vor sa plece in strainatate sa nu se duca la oradea la personalvermitlung iului maniu 31 este cea mai mare teapa care o poate lua cineva am facut contracte anul trecut in septembrie eu cu prietena mea si inca 2 prieteni nici pana in ziua de astazi nu m au anuntat de cate ori ii sun zic k am dosarul expirat si nu se mai poate face nimi in schimb zic k ei au plecari in fiecare saptamana dar pe net sunt numai reclamatii impotriva lor eu sunt la 600 km distanta de oradea dak mai am ocazia sa merg odata acolo si ei sa fie pe piata va asigur k o arunc in aer asta e romania plina de hotii,nimeni nu face nimik pt tara asta .vreti sa mergeti la o firma asemanatoare pt a pleca in strainatate nu uitati sa cereti o garantie pe banii care ii dati ai atunci va dati seama cat de serioasa este firma.va multumesc si sper sa numai puneti botul la acesti escroci si hoti.
Postat 02 Octombrie 2012, 15:31 de sergiu
avem cainele cu mai multe capete de ucis !!!
daca statul permite ca cetateanul sa fie vanat ce sa i faci asta e viata ne luptam si cu Statul si cu infractorii :))) avem cainele cu mai multe capete de ucis !!!
Postat 29 Septembrie 2012, 11:45 de vai si amar
am impresia ca si asta teapa...
Descriere Cautam pentru Germania , in agricultura la cules de struguri, pentru cupluri sau grupuri de la 1 la 10 persoane intr-un loc, salarii de la 1200 euro , cazare gratuita , fara limba germana, pana la 55 ani,transportul gratuit. Locuri sigure prin contracte vizate de fortele de munca . Contact: LARISA 0724464587,0764676211 Detalii generale Adaugat de saksrl - Offline Contact online Trimite Mesaj Privat Judet Bihor Localitate / Oras oradea Contact Telefon / Mobil 0724464587
Postat 23 Septembrie 2012, 11:02 de Ion
nu mai votam decat tineri si apolitici
daca ne conduc comunisty care pacalesc tinerii si fura de unde pot ce sa facem ? noi tot in dezastru vom merge daca votam tot fosti comunisty! nu are rost votul daca nu votam liber si democratic nu obligat politic! noi sustinem un caritas al infractiunilor si un sistem criminal .
Postat 22 Septembrie 2012, 11:22 de nu are rost sa votez
heloo
O firma cu nume foarte asemanator cu cea din material (probabil aceeasi), adica S.C. PERSONAL VERMITTLUNG S.R.L./ se afla pe site/ul ITM-ului la pozitia 30. Daca tot exista numeroase sesizari, de ce ITM nu atentioneaza public ca exista probleme cu firma respectiva. Asa poate multi ar fi ramas cu banii in buzunar.
Postat 22 Septembrie 2012, 10:25 de ada
Azi maine va fi si la noi mai rau. Iar populatie nu e pregatita ...dpv social
Iar cei aproximativ 300k lei facuti de catre "santajisti" arata nivelul romanilor creduli de-a nu citi ceea ce semneaza.
Postat 21 Septembrie 2012, 15:08 de B
Azi maine va fi si la noi mai rau. Iar populatie nu e pregatita ...dpv social
Stiu ca in Statele Unite se dadeau pe vremuri tepe de genul asta insa mult mai mari: gen , it lua 30 000 $ pe un BMW, insa in contract scria ca ei doar iti cauta masina la suma asta, iar daca nu iti gaseste masina iti da inapoi 25 000 $, 5000 $ fiind comisonul lor ca au cautat masina :) Si iti trimiteam ianpoi 25 000 $ din proprie initiativa. La fel se procedau si cu apartamentele. Sa nu mai vorbim de casele de amanet din Romania, lol... care pacaleau legal pe fata. Oricum ,cititi de 10x ori contractul daca nu il intelegeti, sau cereti copie dupa contract sa il cititi acasa.
Postat 21 Septembrie 2012, 15:07 de B
suntem bolnavi rau ca natie daca suportam tortura si minciuna in propria casa=tara :))))
oamenii sunt vanati si furati ca isi cauta loc de munca si STATUL rade de ei prin reprezentantii sai legali, mergeti sa munciti orice nimic nu se face cu acte, rad de tine, ce acte ? si atunci ii auzi pe cei care ne conduc ca ne compara cu Germania salar de 200 euro cu salar de 2000 de euro, alocatie de 10 euror cu alocatie de ...... suntem bolnavi rau ca natie daca suportam tortura si minciuna in propria casa=tara :))))
Postat 21 Septembrie 2012, 10:13 de bolnavi
tepari si tepari
cei cu studii incalca legea ce sa faca un amarat de prapadit (de la cine sa invete BINELE) care se chinuieste sa si traiasca viata intr o societate bolnava, nu comparati Germania si alte tarii cu Romania noi numai si numai probe lasam in uram orice am face ca sa se imbogatesca anumite categorii sociale si statul , de ce mai votati ca oricum sunteti scalvi si buni de distractie ca asa vor anumiti Stapani ?
Postat 21 Septembrie 2012, 10:06 de tepari
tepari si tepari
asa se intampla cu doasarele de credit si fonduri nerambursabilesi avocatii :))) eu le spun TUNARII care inmultesc bugetul la STAT :))) cu impozite false , ireale .Timpul costa banii dar nu si fara randament un PRODUS in mana :))))) tpari si tunari are Romania , sa te feresca D-zeu de banii murdari ca faci si inchisoare Nevinovat:)) GRUPUL LYONESS la fel inregistreaza platii dar tu nu ai venituri , omul sare in capacane care lasa probe negru [pe alb pentru maruntisuri :)))) alt sistem de a tepui oamenii.Problele il incrimineaza si pe cel mai nevinovat posibil asa de miselesc este sistemul social impus:)))) o ambuscada deschisa plian de victime nevinovate .
Postat 21 Septembrie 2012, 09:58 de tepari
eu consider VINOVAT pe cel care da nu cel care CERE.
nu se poate asa ceva de ce sa platesti anticipat fara sa semnezi un contract de munca ? nu are loooogica fara un contract semnat nu platesti NIMICCCCCCC, asa este LEGEA , cum pot unii sa fie asa de INCUIATI la cap, nu dau banii fara un act in mana , nu ti dau, punct.Nu te prezinti in instanta pe vorbe si fara MARTOOOOR !!!!! FEMEIA asta poate orice sa o VICTIMIZEZE oricine ca ea iti da ca vrea ea , nu ca ii ceri tu :)))) eu consider VINOVAT pe cel care da nu cel care CERE. ORICAT de DISPERAT ai fi nu te lasi si inselat, om cu scaun la CAP.
Postat 21 Septembrie 2012, 09:52 de e trist!
Cine a dat bani.....
.Cine a dat bani la fizionomia asta care umbla cu ochelari de soare noaptea ,,isi merita soarta.
Postat 21 Septembrie 2012, 09:07 de rau
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6699 RON
  • 1 EUR = 4.9762 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON