URMĂREȘTE-NE PE
MARȚI, 16 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă suntem prea prost îmbrăcați pentru Qatar Airways? Dacă sacoșele de rafie nu cadrează cu standardul lui Turkish Airlines? Dacă poziția prea apropiată de Debrețin nu e pe placul lui Wizz Air? Dacă Ryanair e un low cost la fel de scump ca orice companie de linie, dar mult mai imprevizibil? Dacă, dacă, dacă... Atunci mai bine zburăm de la Oradea cu frații noștri moldoveni de la HiSky!
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
De nu puține ori, pe meleagurile noastre veștile „de bine” se lasă cu surprinzătoare reacții adverse. Dacă trece prin Oradea o vedetă sau un turist oarecare și comite imprudența să-i remarce frumusețea, apar imediat frustrați și nefericiți gata să facă orice vizitator să se simtă, post factum, nepoftit. Îi cer intrusului aspru, cu indignare, ba și cu suspiciune, socoteală. De ce nu s-a plimbat și prin cartiere, să le vadă mizeria...
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
07 Septembrie 2019, 17:04

Un orădean a fost fotografiat pe plaja din Saint Tropez cu Jennifer Lopez! Cine e bărbatul (FOTO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Faimoasa cântăreaţă Jennifer Lopez a fost fotografiată recent plimbându-se pe plaja din staţiunea exclusivistă Saint-Tropez alături de un român. BIHOREANUL a descoperit că este vorba chiar de un orădean şi i-a aflat povestea. 

Bărbatul care a apărut în fotografiile publicate de mai multe tabloide internaţionale este Eduard Orac, un orădean care a ajuns "îngerul de pază" al celebrităţilor care ajung pe faimoasa plajă Nikki Beach din la fel de celebra staţiune de lux Saint Tropez (Franţa). Cu alte cuvinte, orădeanul este şeful securităţii pe Nikki Beach. 

Recent, el şi echipa lui i-au păzit pe Jennifer Lopez şi logodnicul acesteia, fostul jucător de basebal Alex Rodriguez. Aceştia s-au aflat în Saint Tropez la mega-petrecerea aniversară organizată de faimosul baschetbalist Magic Johnson care a împlinit 60 de ani. 

În imaginile surprinse de paparazzi, Eduard Orac o apără de aproape pe Jennifer Lopez, aceasta fiind o apariţie de senzaţie pe plajă. La 50 de ani, starul latino a impresionat cu un top scurt, arătându-şi abdomenul şi o fustă de plajă crăpată.  

Cel care s-a asigurat că J. Lo nu va fi deranjată are o poveste interesantă. Eduard Orac a studiat bio-chimia la Colegiul Naţional Mihai Eminescu, iar apoi a absolvit Facultatea de Medicină, specializarea Farmacie, la Oradea. 

Ulterior, însă, orădeanul a decis să-şi schimbe radical domeniul de activitate. "Am căutat să fug de o viaţă monotonă", s-a confesat bărbatul BIHOREANULUI

Drept urmare, între 2002 şi 2007 el a luptat în Legiunea Străină, o trupă de elită a Armatei Franceze, care execută misiuni periculoase. "Am obţinut cetăţenie franceză, iar după 2007 am început în domeniul securităţii", spune Eduard. În paralel, a fost şi luptător de Mixed Martial Arts (MMA), având câteva meciuri serioase în spate. 

Ca om de securitate, Eduard Orac a lucrat şi cu alte vedete. Între acestea se numără fosta solistă a formaţiei Pussycat Dolls, Nicole Scherzinger, cântăreţul Akon, precum şi de fostul campion mondial la categoria grea, boxerul Vladimir Klitschko. 

În ceea ce priveşte viaţa ca manager de securitate la Nikki Beach, o zonă plină cu celebrităţi şi oameni bogaţi, Eduard spune că trebuie să fie mereu vigilent. "Încercăm să anticipăm problemele. De exemplu în 2016, când au fost atentate în Franţa, eram în alertă roşie. Atunci suntem şi mai vigilenţi şi avem un sistem aparte. În rest, all good", spune orădeanul. Adică, toate bune!

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
1 Comentariu
wow, senzationescu
Asta da da stire. Pe ce isi pierd femeile timpul.
Postat 08 Septembrie 2019, 07:45 de User anonimizat
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6664 RON
  • 1 EUR = 4.9737 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON