Terminalul cargo de lângă Aeroportul Internațional Oradea are un nou chiriaș, al doilea după ce Cargus a închiriat o suprafață de 3.400 mp. Cel de-al doilea rezident din CTPark Oradea Cargo Terminal este „cel mai mare distribuitor de ambalaje pentru protecție și materiale pentru izolații din România”.
Conform unui comunicat de presă transmis luni de CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator listat de spații industriale și logistice din Europa Continentală, noul chiriaș al terminalului cargo este INATECH Packaging, care a închiriat o suprafață de 2.300 mp în terminalul cargo pentru spații de depozitare și birouri.
Cu centrul din Oradea, INATECH Packaging „va acoperi din Oradea întreaga zonă de vest a României și Ungaria”, potrivit informării.
„INATECH Packaging intră într-o nouă etapă de dezvoltare, astfel încât relocarea într-un parc industrial premium, precum CTPark Oradea Cargo Terminal, a fost un pas natural, pentru care avem planificate investiții de peste 150.000 de euro. Din Oradea acoperim zona de vest a țării, iar recent am câștigat clienți în Ungaria și Austria. Livrăm în maximum 48 de ore oriunde în țară pentru jucători din diverse industrii: producători de componente auto, de componente electronice, producători de mobilier, dar acoperim și zona de e-commerce”, a declarat Cristian Bădescu (foto), fondatorul INATECH Packaging, conform comunicatului.
INATECH Packaging furnizează o gamă variată de ambalaje pentru protecție, are o echipă de 50 de angajați și o capacitate de aproximativ 200.000 de tone de marfă livrată anual.
„Ne bucurăm să anunțăm un nou chiriaș în CTPark Oradea Cargo Terminal, un proiect unic în România pentru care interesul potențialilor rezidenți a fost extrem de mare încă de la debutul proiectului. INATECH Packaging este o companie românească de succes, care dovedește că Oradea poate fi un hub regional și pentru piețe precum Ungaria și nu numai”, a declarat Oana Tănase (foto), Asset Manager în cadrul CTP.
CTPark Oradea Cargo Terminal este construit pe un teren cu o suprafață de 14,4 hectare și beneficiază de conexiune directă cu Aeroportul Oradea. Proiectul include numeroase elementele de infrastructură specifice finalizate într-un timp record, cum ar fi platforma de garare a avioanelor sau calea de rulare, care face legătura dintre platforma de staționare a aeronavelor și pista aeroportului.
Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.