URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
25 Mai 2011, 11:04

Turnător amuţit

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Descoperit de Consiliul Naţional de Studiere a Arhivelor Securităţii că a semnat două angajamente şi a dat note informative despre foştii subalterni în tinereţea sa de inginer, Mihai Bar, fost preşedinte al CJ, fost lider al PSD Bihor şi fost deputat, s-a declarat revoltat că jenantul amănunt biografic îi era dezvăluit de BIHOREANUL în urmă cu mai bine de o lună.

16 dosar.jpgCa să stingă scandalul, Bar promitea atunci public că îşi va scoate personal dosarul de la CNSAS în două săptămâni şi că îl va oferi spre publicare întregii prese, ca să probeze că, de fapt, a fost un turnător cumsecade, care n-a făcut niciun rău nimănui şi, dimpotrivă, fiindcă fără notele sale informative "de bine" colegii n-ar fi fost lăsaţi să plece, în interes de serviciu, în alte ţări din lagărul socialist.

Numai că, deşi Bihorel i-a amintit săptămâna trecută promisiunea, Bar a făcut-o pe niznaiul, refuzând categoric să pună dosarul pe masă. Să-şi fi descoperit între paginile lui grozăvii mai mari decât cele ce deja i-au fost date în vileag? Sau să-şi fi amintit, subit, de cele două angajamente de care "uitase" când era întrebat de ziarişti? Cum e, tovarăşe Bar?

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
6 Comentarii
replica la comentatorul cu nick name-ul Costica
@Costica tu stii numai prostii si poupincurism la cei din conducerea PSD Bihor , poupirecte senatorul PSD Ioan Mang presedintele ,,legal si legitim ales `` al filialei PSD Bihor:))=)).@Costica nu ai tu fericirea aceea ca sa scapi asa de usor de @Romanul Simplu ,un roman simplu din ROMANIA care scrie doar ADEVARAUL si DREPTATEA despre PSD Bihor,un simplu membru de partid PSD Bihor ,dar ai grija @Costica ce-ti doresti,ca se intoarce impotriva ta si mori drecului tu :))=)).Costica sa creasca inima in tine de bucurie ,si sa crape sa-ti bem palinca la priveghi si inmormantare :))=)).Costica nu mai scrie informartii de astea pe aici ,du-te la Cariciul serviciu de comunicare electronica al PSD Bihor sa le scrie ei,vezi ca homalaul PEPEa Homosexualul alias Pavel Emilian consilier judetean PSD facut la apelul bocancilor prin plecarea ex consilierului Ioan Mang in Senatul Romaniei ,asta este expert IT ,Sebi Tont este expert foto,totii cei din TSD cu care consilieru judetean Emilian Pavel beau totii se de frige si se frig unul pe altul prin cluburile de sub pasajul vulturul negru ,incepind cu Columbus :))=))Diversificati nick name-urile:)). Aceasta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 26 Mai 2011, 14:03 de Romanul Simplu
@romanul
Te stiam cu infarct la Cluj ,Romanule!
Postat 26 Mai 2011, 11:45 de costica
replica la Paul alias PEPEaHomosexualul alias PavelEmilian consilier judetean PSD
@Paul alias PEPEa homosexualu alias Pavel Emilian invatatul filozouful ****, scriu pe acest forum de 5 ani de zile sub acest nick name@Romanul Simplu si am scris intodeuna ADEVARUL si DREPTATEA despre PSD Bihor,dreptul la opinie al ,,romanului simplu `` este scris in Constitutia din ROMANIA ,nu o sa-mi cenzurezi tu acest drept pentru ca te supara cele afirmate de mine @Romanul Simplu :))=))@Paulepouole ti-este frica ca o sa pierzi avantajele functiei din PSD Bihor ?Sa-ti fie pentru ca viitorul tau in PSD Bihor nu exista,esti ratat :))=))Paulepoule esti un terminat politic iti garanteaza talibanii din PSD Bihor, ti-ai batut joc destul de romanii simpli din ROMANIA .Paul tu pe mine nu ma faci nebun bagatiai poula in scumpa ta de matta ,analfabet esti tu si toata familia ta incestuosu amantu lu mata care esti Pavel Emilian homalaul cu Sebi Tont nevasta:))=)).BAHratatul drecului kakamash pe capoul tau sa-mi las toate ,,dejectiile ``pe cap la tine semneazate pe forum bah PEPEa Homosexualul alias Pavel Emilian presedintele TSD Bihor consilier judetean facut la apelul bocancilor prin plecare senatorului PSD Ioan Mang in Senatul Romaniei .Aceasta este opinia lui Romanul Simplu
Postat 25 Mai 2011, 19:37 de Romanul Simplu
Mult succes!
Cu sau fara angajamente si note la securitate Bar nu se va regasi pe listele USL in 2012. Dar, exista si solutia candidaturii ca independent care-i poate confirma "celui mai iubit dintre bihoreni" adevarata credibilitate politica. Mult succes, domnule Bar!
Postat 25 Mai 2011, 16:58 de safe
@romanul simplu
Iar apare nebunul acesta analfabet pe forum?De ce-i publicati toate dejectiile?
Postat 25 Mai 2011, 15:26 de paul
replica la articol si la consilieru judetean PSD Mihai Bar
Tovarse Mihai Bar eu unul tovarasul @Romanul simplu un simplu membru de partid PSD va spun Adevarul si Dreptatea faptelor in fata chiar daca acestea va supara ,,Adevarul supara intodeauna persoana ``:))=))Lista cu candidatii aliantei PUSLA este restrinsa si trebuie ca sa cuprinda candidatii din cele 3 partide din alianta ,care vor fi tot atite locuri cite sunt pe lista la PDL :))=)),iar dumneaoastra tovarase Mihai Bar sunteti certat si la dusmanie pe fatza cu presedintele ,,legal si legitim ales `` al filialei PSD Bihor senatorul PSD Ioan Mang,iar acesta o sa-si impuna pe lista P USL A cu protejatii de genul PEPEA homosexualul alias Emilian Pavel presedinte TSD Bihor,secretaru Radu ,Iuhasu ,poate iarasi batrinu Retegan ,si o sa ramineti pe dinafara listei,asta binenteles daca nu se fac alegeri in PSD Bihor cu candidatii votati de catre membrii partidului fiecare membru PSD Bihor sa voteze candidatul pe care -l crede el de cuviintza alegeri curate drepte adevarate si cinstite ,pentru ca altfel va fi scandal ,dar scandal mare este si asa in PSD Bihor :))=))Dosarul Mihai Bar irelevant la 20 de ani de la comunism,altii-s mai patatii:).Acesta este opinia lui Romanul Simplu
Postat 25 Mai 2011, 14:23 de Romanul Simplu
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON