URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 28 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Primăria Oradea a decis să modifice regulamentul de salubrizare. La fel cum deja ne-a obișnuit, schimbarea s-a făcut fără o dezbatere publică serioasă. Mi se pare o greșeală strategică, pentru că despicarea firului în patru atunci când e vorba de problemele tuturor locuitorilor poate duce la soluții bune, unde mai pui că elimini din start suspiciunile și speculațiile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oradea și Bihorul au ajuns într-o perioadă fastă, cum din perspectiva dezvoltării infrastructurii n-au mai cunoscut niciodată. Anul acesta se deschid circulației o mulțime de noi drumuri, vreo 70 de kilometri: legătura centura Oradea - Autostrada Transilvania (chiar la finele acestei săptămâni), plus centurile Sânmartin, Aleșd, Beiuș, Oșorhei, Nojorid, Sântandrei (în vară). „Miracolul” ar putea fi explicat prin faptul că 2024 e an electoral. Și, da, este! Dar, totuși, nu asta-i explicația, ci parcurgerea întregii evoluții de la germinarea la coacerea proiectelor.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Din data de 31 martie, România devine, parțial, parte a spațiului de liberă circulație Schengen, aspect care ar trebui să ne bucure, ca națiune, deoarece vine după un îndelung proces de negociere cu celelalte state ale Uniunii Europene, aspectele privind negocierea cu Austria fiind comentate pe larg în ultima perioadă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
23 Iunie 2014, 13:41

Cu pistolul în parcare: Patronul Famous Place susţine că scandalul de la Han a fost declanşat de cei care se dau victime

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Reprezentanţii clubului Famous Place susţin că scandalul din noaptea de vineri spre sâmbătă, când a avut loc deschiderea sezonului de petreceri în aer liber la Hanului Pescarilor, nu are legătură cu angajaţii localului, aşa cum au insinuat victimele. Cum se ştie, scandalul, petrecut în parcarea hanului, s-a soldat cu rănirea a două persoane, Raul Ferche şi Raul Pintean, primul fiind chiar înjunghiat.

Potrivit lui Felix Buzgău (foto), asociat în cadrul clubului, victimele au jignit-o pe una dintre chelneriţe, incidentul fiind însă aplanat de agenţii de pază. "Unul dintre băieţi a cerut bonul, chelneriţa i l-a dus. Acel client a plecat dar însoţitorii lui, doi băieţi, au rămas, iar Ferche a cerut din nou bonul, pe un ton nepoliticos şi injurios, acesta fiind motivul pentru care ospătăriţa a solicitat ajutorul bodyguarzilor", a explicat Buzgău.

Problema a fost lămurită pe loc, zice Buzgău, clientul agresiv fiind liniştit de însoţitorii săi şi de oamenii de ordine. "I s-a explicat că bonul fusese deja adus, consumaţia a fost plătită. Atunci, Ferche şi-a cerut scuze de la ospătăriţă iar spiritele s-au calmat", a mai spus Buzgău.

O oră mai târziu, însă, când cei doi băieţi au plecat spre parcarea Hanului, au avut un schimb de replici cu un alt grup de clienţi. "A fost vorba despre o altercaţie dintre două grupuri, care, însă, nu are nicio legătură cu Famous Place. Ferche a plecat şi a revenit cu un pistol, pe care îl tot agita în mână, ameninţând că va trage. Sunt camere de supraveghere în parcare, sper să fi surprins ce s-a întâmplat. Dacă nu, există oricum martori", a mai spus Felix Buzgău.

Alături de asociaţii săi, Buzgău intenţionează să-i dea în judecată pe bătăuşii care i-au deningrat localul, dacă nu îşi retrag afirmaţiile. "Ni s-a adus un grav prejudiciu de imagine, insinuându-se că angajaţii Famous nu eliberează bonul fiscal, iar cei doi clienţi au ajuns victime pentru că ar fi cerut bonul. Este o minciună! Angajaţii noştri eliberează bon. Acest lucru se poate verifica", a declarat Buzgău.

Citiţi despre scandalul cu interlopi de la Hanul pescarilor în articolul: "Scandal cu interlopi la Hanul Pescarilor: Doi clienţi au ajuns în spital, unul dintre ei înjunghiat! (FOTO)"

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
19 Comentarii
patronii de la famous
,,Ni s-a adus un grav prejudiciu de imagine, insinuându-se că angajaţii Famous nu eliberează bonul fiscal, iar cei doi clienţi au ajuns victime pentru că ar fi cerut bonul. Este o minciună! Angajaţii noştri eliberează bon. Acest lucru se poate verifica"....cine sa verifice?garda la care voi sifonati?itm-ul condus de ,,rosii"?in buda aia intens colorata nu se da bon niciodata,atunci dati la han?EVAZIONISTI SI TEPARI....asa sa mai faceti voi bani cum eliberati bonuri...asa sa mai manance indries pe cum nu stie fura bata-l d-zeu de hot si pe el si pe buzgau...auzi DUDU...pi..a broscarilor
Postat 25 Iunie 2014, 15:12 de alexandrescu
patronii de la famous
Alexandrescu,Buzgau,Indries....marii patroni sifonari la garda de la famous place...pai de la astia care toata viata lor au stat printre hoti si gunoaie,au facut tot felul de magarii si au tras tepe la oameni ca sa isi deschida buda aia multicolora la care ei ii zic cafenea...la ce te poti astepta de la astia,decat sa patroneze un loc unde se intampla ceea ce este firesc sa se intample...dupa mintea aia a lor de sifonari tepari
Postat 25 Iunie 2014, 14:59 de alexandrescu
ipocrizie maxima
Fratilor acest DUDU, marele patron care mai si face pe cinstitul este un nenorocit si jumatate care face pe corectul si pe victima. Pai acolo nu numai ca nu se elibereaza bon dar si toti angajatii sunt fara contracte de munca. Insa cine ar trebui sa verifice acest lucru este nimeni altul decat MARIUS ROTAR de la P.S.D, cica seful marioneta al ITM- Bihor. O intreaga cloaca rosie, PSD-ista care cica mai vor sa conduca orasul in frunte cu PLAGIATORUL MANG si viceprimarul MURESAN. Sa ne fereasca Dumnezeu de ASEMENEA BLESTEM.
Postat 25 Iunie 2014, 09:06 de coco
PENTRU DOMNISOARA DUDU
asa sa mai mananci tu paine si toata familia ta, daca minti, amin. pai cine sa-l mai creada si pe limbincuristu ala de DUDU ? ce pistol ? cine sa ii vorbeasca urat ospatarei ma, nemancatule ? ospatara, dupa ce a dus primu bon la masa .. s-a achitat nota, a venit dupa juma de ora cu alt bon, ca defapt nici ala nu e achitat (cei care a-ti patit-o, vorbiti !!!) .. iar de acolo era normal ca oamenilor sa nu le convina sa fie trasi in piept, de acest **** inegalabil fara pereche. daca ferche a folosit un pistol, de ce la perchezitia masiniii lui nu s.a gasit nici un pistol si nici asupra lui ? arunci cu vorbe aiurea DUDULE si nu stii cand se supara baietile .. mare grija !!!! cat despre domnityzele care comentati aiurea si nu va semnati, va rog, abtineti-va .. caci din spatele calculatorului si-al pseudonimele anonime care le folositi, nu aratati decat cat de mare vii LINDICU !!!
Postat 25 Iunie 2014, 04:30 de DUDU-LINDIC
pt jiji
jiji in asia ca in India de unde ai venit? din banjara hills?
Postat 24 Iunie 2014, 22:10 de Pt jiji
pt Sandor supusul regelui
sandore, frustatule, cheama-ti regele si carati-va in panonia, scuze, ... in asia. Hai marsh, coloratule
Postat 24 Iunie 2014, 13:00 de jiji
Negus E Rege!
LAS` CA VIN SHANY ACASA EL E ADEVARATUL REGE. VA ARATA EL CE INSEAMNA INTERLOP. SHANY NEGUS = REGE!!
Postat 24 Iunie 2014, 09:06 de Sandor
hemo
nu am fost martor la cele intamplate dar daca tragi cu ochiul la pagina de fb a victimei poti sa-ti dai seama cati neuroni invarte sub chelie. pare un hemoroid tatuat, neglijat in copilarie. stai acasa tati, invata alfabetul, nu-i tarziu niciodata.
Postat 23 Iunie 2014, 22:46 de gore
fiecare primeste ce merita
Mereu e bine sa fii pe conceptia: Dumnezeu nu doarme si la un moment dat fiecare primeste ce merita. De Ferche cel putin vreau sa subliniez faptul ca este o persoana de prost gust care stie sa o tina in barfe, sa se laude si sa jigneasca pe toata lumea (in special femeile) acuzandu-le pe toate ca sunt la produs chiar daca majoritatea trag din greu in cafenele sau cluburi de noapte pe un salariu decent. De asemenea orasul Oradea este plin de \"bagabonti\" care se cred oameni smecheri in toata firea cu bani, iar daca avem bani avem dreptul sa si judecam lumea, asta spunandu-si ei in minteal lor bolnava. De discoteca de la Han nu am cum sa spun vorbe negative deoarece Buzgau a amenajat in asa fel incat fiecare sa se simta bine, iar daca spatiul amenajat e asa cum sustineti VOI, presupun ca nu v-ati mai pierde noptile distrandu-va \"La Han\". Aviz interlopilor si persoanelor scandalagii, vedeti-va de vietile voastre monotone nu mai iesiti in cluburi sa analizati lumea, distrati-va pana nu ajungeti la racoare, cat de curand.
Postat 23 Iunie 2014, 22:40 de ex a.
Bagabontii naibii...
Bagabontii aceia a avut tupeul mâncați-as sa ceara bon fiscal. Da cine sunt ei gara sa ceara bon fiscal? Normal ca celnerita s-a simțit jignita, da ce ea da bon fiscal când iese la produs pe Aradului? Da unde suntem noi aicea?
Postat 23 Iunie 2014, 21:04 de emil
Buzgau
Dupa mecla mea pot io sa va mint?
Postat 23 Iunie 2014, 20:01 de Buzgau
ferche o mizerie de om
bine face ca ala Raul Ferche e o mizerie de om infractor cu fete la produs la puscarie cu el!
Postat 23 Iunie 2014, 19:03 de Telu
eu cred
eu cred ca tot ce spune omu asta ii adevarat!!Ferche si * lui s-au crezut smecheri, va meritati destinu bai, si pe langa faptu ca o sa aveti probleme cu politia o sa mai aveti si alte probleme, politia stie deja cine sunteti bah infractoriilor!!nu mai apucati voi inca vara viitoare in libertate!!!..
Postat 23 Iunie 2014, 18:56 de M
Patronul.
Patron mare,buzgau aista. Si-o vandut vacile si terenurile din mostenire, si-apoi o deschis si el club la oras,ca doar asta e la moda.
Postat 23 Iunie 2014, 16:04 de Kent
Informatorul lui Mugur Poenar
Felix Buzgau,informatorul sefului de la Crima Organizata,asta-i singurul lui merit,sa sifoneze si sa sa faca dosare altora.Sifoooooon!
Postat 23 Iunie 2014, 14:58 de Sorin
doar padurea :)))
doar daca mergem in munti sau in padure mai avem liniste de aceste personalitati pentru care nu exista legi sau justitie. P.S. localuri ok fara cocalari vor fi in curand cat mai departe de oras si de centru, undeva pe la tara la cocalari, ca toti au venit la oras si la ei localurile sunt goale :))))))
Postat 23 Iunie 2014, 14:47 de wsm
dudu curu
taci ma dudu drac; din gura tu te vinzi pe 2 lei auzi ca t-iau deningrat localul? :))) local de 2 m patrati buda ieftina
Postat 23 Iunie 2014, 14:43 de sebi
Cuibul bronzatilor
Eu ii clar ca nu mai merg in cuibul ala de persoane .... bronzate. Nu mai gaseste omul un local ok fara cocalari in orasul asta. PACAT!
Postat 23 Iunie 2014, 14:01 de Cuibul bronzatilor
cea mai buna aparare e atacul
Sa mori tu , Buzgau ?
Postat 23 Iunie 2014, 13:52 de coco
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5892 RON
  • 1 EUR = 4.971 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON