URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 26 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
23 Iulie 2012, 15:15

Tinerii pedelişti orădeni au reaprins "flacăra democraţiei" (FOTO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Organizaţia de tineret a PDL Bihor a anunţat, luni, printr-un comunicat de presă, că "aproximativ 30 de tineri" cărora li s-au alăturat şi "alte persoane de toate vârstele" au reprins la Oradea "flacăra democraţiei", simbolul preşedintelui suspendat Traian Băsescu în campania pentru referendum. Tinerii bihoreni s-au adunat în semn de protest faţă de primarul USL din Orşova care, duminică, a luat torţa cu "flacăra democraţiei" şi a aruncat-o în Dunăre.

"Tinerii prezenţi în Piaţa Unirii s-au declarat apărători ai democraţiei, ai statului de drept şi au venit pentru a aprinde "flacăra democraţiei" din dorinţa de a păstra viu spiritul celor care au murit în 1989 pentru ca în România să existe libertate de opinie şi pentru a-i sancţiona pe cei care încearcă în aceste zile să îngrădească aceste libertăţi fundamentale", se arată în comunicatul OT PDL.

"Apărătorii democraţiei" au aprins însă nu o flacără, ci chiar mai multe. Fiecare dintre ei s-a pozat ţinând în mână o torţă de grădină similară cu cele ce se găsesc de vânzare în hypermarketurile de bricolaj.

"Flacăra aprinsă la Oradea reprezintă simbolul tinerilor de dreapta prin care ne manifestăm susţinerea faţă de principiile democraţiei şi totodată dezacordul faţă de actiunile abuzive ale USL. Continuând în acest ritm, mâine-poimâine vom ajunge să fim ridicaţi de pe stradă doar pentru că avem altă opinie decât a unor persoane din USL", a declarat, conform comunicatului, şeful tinerilor PDL-işti, Bogdan Manafu.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
15 Comentarii
ha ha ha
Daca as fi in locu lor ,as tine si eu cu dintii de Basescu.Toti din partid au sustinere si pot face cam ce vrea basca lor in diferite domenii(cine stie cunoaste).cat despre democratie.... la noi este doar un ideal, noi inca traim intr-un comunism reformat ,adica poti sa faci ce vrei teoretic, dar practic nu prea! Oricum , ca pe vremea lu chirou' nu am dus-o asa naspa,drept urmare orice alternativa e buna venita la pisatii astia portocaliiiiii!!!!
Postat 24 Iulie 2012, 14:00 de emilut din germania
Crisul
In Cris cu toate festilele lui Basescu!
Postat 24 Iulie 2012, 11:15 de oti
BOICOT LA VOT !
Felicitari ! Nu-i lasati sa ne fure democratia! EU NU VOI PARTICITA LA REFERENDUM !
Postat 24 Iulie 2012, 10:21 de cineva
Ro
O noua inscenare marca PD.Salvati democratia si plagiatul lui Ponta.Cea mai buna metoda de a influenta poporul.Daca presedintele suspendat nu este demis la referendum inseamna ca traim intr-o tara de handicapati si ne meritam soarta.
Postat 24 Iulie 2012, 01:31 de Pentru tara
Nu ne vindem tara,ci lam distrus cu politica psd iliescu.
Cred o greseala criminala sa distrugem tarasi oglinda romaniilor din strainatate,tot teatrul fals jucat de usl(uniunea saraciei lungi)al vom plati greu,cum am platit ptr. politica iliescu cand neau mintit ca nu ne vindem tara,mai bine lau distrus si lau luat bogatasii fara bani dar afaceristi sponsori psd,deci am distrus tara si acum se doreste la fel,trezitiva romani ca prostia o platim tot noi si nu bogatasi peste noapte de carto,ce ne fraieresc .
Postat 23 Iulie 2012, 23:59 de Peter
Putzani de prin cluburi
Putzani adunati de prin cluburile din zona. Copii de bani gata care terorizeaza noaptea orasul cu gipane cu motoarele turate si ziua mai calca cate un pensionar care nu alerga destul de repede pe trecerea de pietoni. Li s-a taiat alocatia de la taticu si mamica care de cand nu mai sug din afaceri cu statul si cu autoritatile locale trebuie sa fie mai cumpatati.
Postat 23 Iulie 2012, 22:37 de dorin
Bashila
nu are o scanteie de democratie,nici vorba de flacara ( sau flacari in cazul nostru ).Deci bagati-v-o in curr!
Postat 23 Iulie 2012, 20:33 de werw
Bihoreni, la vot!
USL a castigat alegerile locale in Bihor, iar dupa o luna bihorenii nu-l pot iubi pe Basescu, iar de pedelisti nu cred ca vor sa mai auda mult timp de aici inainte. Bihoreni, mergeti la referendum si votati DA!
Postat 23 Iulie 2012, 19:22 de Apolitic.
Sa VA CHIS IN FREZA !!!
mda... parca difera acesti sustinatori de Basina chior fata de acei oameni care toata iarna au stat in ciuda frigului si au protestat la statuia lui Mihai Viteazul.. se vede ca sunt imbracati bine si cu burta plina ... doar parintii au avut de unde "ciordi' pana acum.. s-a terminat cu hotia cu polonicu chiar daca va dati foc la freza in loc de torta... 29 IULIE = Jilava lui chior JOS BASESCU !!!!!!!!!!!
Postat 23 Iulie 2012, 19:12 de Frizeru
viitori politicieni
uitati-va la ei... ei reprezinta viitorul Romaniei, viitori politicieni:)) is curios dupa ce or aprins torta pe unde or mers sa se imbete :)
Postat 23 Iulie 2012, 18:44 de eu
Cam nasoale tipele...
Ai bruneta ar fi buna la o tura la padure dar in rest cam nasoale tipele. Nici nu ma mir ca majoritatea baietilor din cate am inteles sunt gay pe la tineretul PDL-ist.
Postat 23 Iulie 2012, 18:39 de emil
ziua mortilor vii
Cam asa ceva, pedeleul e mort si ingropat si astia i-au "cintat" vesnica pomenire...traiasca base...la rahova!
Postat 23 Iulie 2012, 18:32 de doctor
BRAVOS COPII!
NUMAI TATUCUL VOSTRU - MATEI, MAI AVEA ASTFEL DE INITIATIVE, PE TIMPURI (VEZI AFISELE NEGRE CU ALPAREA UNIVERSITARA, DIN 2004). DATI-I INAINTE CU FESTILELE SI ALTE ALEA. O SA AJUNGETI DEPARTE! IN VREMEA CAND ROMANIA NU APUCASE INCA SA FIE '"SPURCATA" DE "BINEFACERILE DEMOCRATIEI BASISTE", COPII NU ERAU LASATI SA JOACE CU FOCUL. ACUM ... NU MAI CONTEAZA.
Postat 23 Iulie 2012, 17:49 de Tarbostes
atitudine
ma bucur ca cineva ia atitudine! felicitar! nu toti trebuie sa avem aceleasi opinii!
Postat 23 Iulie 2012, 17:26 de raduca duca
cata ipocrizie...
cata ipocrizie...
Postat 23 Iulie 2012, 16:40 de cata ipocrizie...
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6386 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON