URMĂREȘTE-NE PE
MARȚI, 07 MAI 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
La nivel de Oradea şi Bihor, aşa cum arată marile proiecte de investiţii, este evident că în doi-trei ani vom avea o infrastructură aeroportuară, feroviară şi rutieră absolut rezonabilă. La fel e şi cu spitalele şi şcolile, care, după ani buni de investiţii, încep să ofere condiţii mai mult decât decente.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Vă mai amintiți bancul care circulă tot la patru ani, cu alegerile care în România se fac doar pentru a stabili cu cine guvernează UDMR? În Bihor e pe cale să apară altul: alegerile se fac ca să se știe pe cine a bătut Bolojan.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Partidele și-au depus candidaturile pentru alegerile locale. Ce vă doriți de la viitorul primar și viitoarea administrație a Oradiei?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 18 aprilie 2024 a fost publicată în Monitorul Oficial și urmează să intre în vigoare în 10 zile de la publicare o lege care modifică condițiile în care se pot organiza jocuri de noroc în România. Legea nouă instituie restricții severe și sancțiuni contravenționale foarte mari pentru nerespectarea prevederilor legale.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
31 Mai 2012, 12:01

Şeful APM Bihor, Ovidiu Dăescu, numit comisar general al Gărzii de Mediu

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Încă un bihorean ajunge demnitar cu rang de secretar de stat. Potrivit unui comunicat de presă al Guvernului, remis joi, premierul Victor Ponta a semnat numirea şefului Agenţiei pentru Protecţia Mediului Bihor, Ovidiu Dăescu, drept comisar general al Gărzii Naţionale de Mediu. De la începutul lunii mai, Garda de Mediu era condusă de un comisar interimar, după ce fostul comisar, Silvian Ionescu, şi-a dat demisia.

Conform comunicatului, decizia ce-l vizează pe Dăescu, la fel ca restul deciziilor date de prim-ministru, va intra în vigoare odată cu publicarea ei în Monitorul Oficial.

Garda Naţională de Mediu mai are un bihorean în conducere, PDL-istul Radu Pentie jr., care ocupă funcţia de comisar adjunct, dar e de aşteptat să fie la rândul său înlocuit de noua guvernare.

Membru PSD, Ovidiu Dăescu este director executiv APM Bihor din iunie 2009.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
13 Comentarii
Ovidiu Dăescu
Cum a putut fi numit acest individ comisar general?!-
Postat 13 Decembrie 2012, 18:12 de Dantes
Felicitari
Felicitari Ovidiu, Fii mandru cat esti invidiat pentru ca se vede ceva in urma ta,iar pentru ca cineva sa-ti planga de mila nu trebuie sa faci nimic!
Postat 03 August 2012, 18:47 de Din Biharia
c
un incult , incompetent cu doctorat luat la Sorbonica ,pe principiul copy-paste,si frustrat sexual pe deasupra...
Postat 12 Iulie 2012, 19:45 de f
nn
un hot , care isi ascunde dosarele penale , prin santaj si minciuna.Halal oameni
Postat 12 Iunie 2012, 15:48 de tu
daescu, prototipul prin excelenta al parvenitului
Dintre bihorenii ce se ocupa cu politica doar octavian bot il ,,intrece\'\' pe acest neica-nimeni foarte apreciat de TOATE partidele ! A coindus RAR, a condus Casa Auto, APM Bihor.... Asa erau si activistii pcr-ului, se pricepeau la toate si la nimic, dar dadeau ,,indicatii\'\'...
Postat 01 Iunie 2012, 06:02 de .
sss
...asta a fost director la Casa Auto Oradea?????? hahhahahhahahhah vai de noi.
Postat 31 Mai 2012, 21:07 de gogu.
departe
undeva...departe...merg toate gunoaiele
Postat 31 Mai 2012, 20:50 de undeva
rusine usl!!!!
un incompetent!!!!
Postat 31 Mai 2012, 20:16 de rus
nu-mi vine sa cred
Incep sa cred ca lumea va plange dupa PDL
Postat 31 Mai 2012, 18:31 de eu
aoleu
Aoleuuuuuuu !!!!!!!! De unde l-ati mai scos si pe asta? Daescu??? Sub comanda PDL toate institutiile au functionat la un nivel civilizat datorita unui regim drastic impus de directori, acuma ajung aceste institutii sa fie conduse de niste bufoni !!!afara cu tovarasii!!!
Postat 31 Mai 2012, 18:11 de Druta
REVOLTATOR
revoltator. inca un psd-ist dus la bucuresti. rosu va fi tot. de durereeeeeeeeeee. poate in schimb ca-i mai bine ca scapam noi bihorenii de ei. plecati toti. dar afara din tara
Postat 31 Mai 2012, 17:59 de revoltat
jos daescu
cum a ajuns omul asta atat de sus? ne faceti de ras la varf, domnilor din usl
Postat 31 Mai 2012, 17:56 de jos daescu
comentarii
In tara aceasta nu mai sunt intelectuali? Este strigator la cer ca toata lumea sa fie prostita de promisiunile USL! Sa vezi in sondaje ca PPDD are peste 10%,ma astept sa apara pe lista de candidati in toamna Elodia,Cioaca,Nichita,Tolea,Magda nustiucum,etc.Rusinos pentru tineretul din tara,nici acum nu stiu sa faca diferenta,sau probabil voteaza cum zice tata ca doar el a cumparat jeep-ul.
Postat 31 Mai 2012, 12:53 de Nusi
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.65 RON
  • 1 EUR = 4.9764 RON
  • 1 HUF = 0.0128 RON