URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 18 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
26 Noiembrie 2019, 16:31

Radio ZU îi aduce în Oradea, "oraşul faptelor bune", şi pe Carla’s Dreams, Alex Velea şi Antonia. Vezi lista tuturor celor 28 de invitaţi! 

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Radio ZU a făcut publică, marţi, lista completă a invitaţilor care vor concerta la Oradea, desemnat anul acesta "Oraşul faptelor bune", pe lângă artiştii deja anunţaţi numărându-se Carla’s Dreams, Alex Velea, Antonia şi Alina Eremia.

România Bună 

Timp de 7 zile şi 7 nopţi, DJ-ii radioului, între care Mihai Morar şi Daniel Buzdugan, vor transmite live dintr-o casă de sticlă instalată în Piaţa Unirii, la Târgul de Crăciun. 

Proiectul "Oraşul faptelor bune", demarat de Radio ZU, se va desfăşura în premieră la Oradea, în perioada 15-21 decembrie, sub sloganul "Trăieşte prin dăruieşte". 

Pentru al 4-lea an consecutiv, Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Răzvan Popescu, Flick "Domnul Rimă", Raluca Benavides, Emma, Tea Teodorescu şi Adi Mihăilă "The Hitman" se vor muta în "Oraşul Faptelor Bune".

"Dragi oameni din Omenia, construim Oraşul Faptelor Bune în unul dintre cele mai frumoase locuri din România! ORADEA!!! Piaţa Unirii. Din 15 decembrie. Când 8 DJ se închid o săptămână într-o casă, poate că nu fac România mai frumoasă. Dar când milioane de oameni îşi dau mână de la mână, ei sigur pot face România Bună", este mesajul pe care-l transmite Mihai Morar. 

28 de artişti în Oraşul Faptelor Bune

Maratonul faptelor bune va fi completat de mai multe concerte.

În fiecare seară, scena amplasată în mijlocul Târgului de Crăciun din centrul Oradiei, lângă casa Oraşul Faptelor Bune, va fi locul în care vor concerta cei mai cool artişti ai momentului, au transmis organizatorii.

Este vorba despre: Edward Sanda, Mark Stam, Vescan, Andreea Olaru, Mira, Adda, Sore, DJ Project, Minelli, Alexandra Stan, Lino, Ruby, Randi, Antonia, Ami, Nicole Cherry, Alex Velea, Noaptea Tarziu, JO, Alina Eremia, The Motans, Liviu Teodorescu, Delia, Spike, Smiley, Carla's Dreams, Irina Rimes, Lora.    

Evenimentul "Oraşul Faptelor Bune 2019" este organizat de Radio ZU şi Visit Oradea cu sprijinul Primăriei Municipiului Oradea. 

Fii mai bun!

Radio ZU anunţă că Fundaţia Sensiblu continuă să susţină Oraşul Faptelor Bune. Pentru al doilea an consecutiv, Fundaţia Sensiblu pune la dispoziţia Radio ZU urna care se află în casă şi conturile în care se pot depune banii pentru cazurile promovate în cadrul campaniei.

"În plus, ca o dezvoltare firească a proiectului, de anul acesta vor fi montate încă 36 de urne în mai multe farmacii Sensiblu din oraşele mari din România. Vorbim despre oraşe precum Bacău, Braşov, Buzău, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Galaţi, Deva, Iaşi, Sighişoara, Sibiu, Suceava, Focşani, Timişoara, Bucureşti, Ploieşti, Bradu", au transmis organizatorii.

Tot ce se va întâmpla în Oraşul Faptelor Bune se va auzi 24 de ore din 24 ON AIR pe frecvenţele Radio ZU şi va putea fi live pe radiozu.ro - visual radio, pe Youtube Radio ZU şi pe ZU TV. 

Citeşte şi:

Oradea este "Oraşul faptelor bune": Radio ZU va transmite live din Piaţa Unirii şi-i va aduce pe Smiley, Delia şi The Motans (VIDEO)

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
3 Comentarii
Nu am vazut pe niciunul sa dea..
Pe nici unul nu am vazut sa doneze vreo data un ban pentru nimenea doar vorbe, nu acela e prost cine cere, prost e cel care da. Cred ca sunt destule probleme fiecarui cetatean platitor de taxe. Ma intreb INSTITUTIILE STATULUI ce au facut pana in prezent caci bani s-au dat si pentru ce se solicita in prezent, atat pentru spitale, social, scoli, dispensare, ce sa mai vorbim de salariile functionarilor publici, iar ei ne trateaza ca pe niste vite, prosti, idioti etc.. Comfiscati toate averile ilicite celor care au fost condamnati si de la cei pe care le dati doar pedepse cu suspendare pentru furturi de milioane de EURO, bani transformati in masini, conturi bancare, case, cladiri si firme pe numele rudelor de gradul I.II.III.IV.V. si alte categorii de cumetrii. Consider ca o asociatie mica care se constituie, nu are sanse sa faca mai nimic bun, deoarece nu sunt promovati ca de altfel toate parasutele din MEDIA, TV, RADIO etc.. Suntem o societate de inconstienti, observ ca romanii pentru asta au bani, pentru chefuri daca trebuie zi de zi. Doar in vara asta s-a cheltuit milioane de EURO pe chefuri saptamanale si concerte, fara sa ne gandim cine va platii. Daca cei care donati doriti sa o faceti donati un ulei, un zahar etc., o haina ori ce nu aveti nevoie, nu donati bani, ca nu ajung acolo unde se face reclama. ONG din asta traiesc din sponsorizari, personalul este remunerat din acele fonduri, prea putin ajung la cei cu nevoi.
Postat 28 Noiembrie 2019, 22:03 de opiniastrazii
Exprimare zu...
"Trăiește prin dăruiește"... Asta a scos o Odeon sau de ce sună atât de aiurea?
Postat 26 Noiembrie 2019, 21:05 de Vlaicu
Dacă sunt invitați ...
... cam cât mănâncă gura lor ?!? În mod exagerat, din cei 120.000 Euro puși la bătaie se servesc numai icre negre la șampanie de colecție ... că sarmalele sunt pentru postul contribuabililor orădeni !?!
Postat 26 Noiembrie 2019, 20:14 de CrisDumi
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6739 RON
  • 1 EUR = 4.9754 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON