URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 26 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
08 Iunie 2012, 12:42

Primăria a pus filigorii şi pe malul Peţei

0 clipuri
0 audio
0 fisiere
Potrivit unui comunicat de presă al Primăriei Oradea, remis miercuri, orădenii care locuiesc în zona străzii Aleea Călinului au noi zone de relaxare aproape de casă. Asta pentru că săptămâna trecută municipalitatea a montat două filigorii pe malul pârâului Peţa.

Tot săptămâna trecută, Primăria a mai terminat din lucrările din Parcul Liniştii, montând porţile terenului de minifotbal şi cele două piste speciale, destinate mersului cu rolele, cu bicicletele şi cu skateboardurile.

Conform aceluiaşi comunicat, în această săptămână vor fi montate şi porţile terenului de minifotbal din parcul de pe strada Xenopol.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
6 Comentarii
@pista
la "irma urmei" poate ai dreptate,as vrea sa apuci si tu pensia ca mine si sa fii gospodarit de unul ca bolovanu',oricum fii sigur ca nu mi-am facut studiile la sorbonica cu uslasul zerox profesor
Postat 08 Iunie 2012, 20:51 de luky
BANI ARUNCATI IN VANT
Acele filigorii le vor taia tiganii pentru foc, asa ca cu baniipe care noi ii platim pe parcare, dragi oradeni, Bolojan plateste lemne de foc tiganilor. Multumim domnului Bolojan ca are grija sa investeasca banii nostii in cele mai mizerabile (dar care aduc comisioane), lucruri.
Postat 08 Iunie 2012, 16:49 de ORADEAN
@Pista
PISTA ESTI PROST GRAMADA LA FEL CA TOTI CEI CAREIL VETI VOTA PE BOLOJAN, SI SA AJUNGETI SA VA FACA BOLOJAN CE MI-A FACUT MIE. UN RAU FOARTE MARE, DESI EU I-AM FACUT LUI BINE.
Postat 08 Iunie 2012, 16:43 de @Pista
4 luky
Vezi tu laky spre desosebire de tine, caruia ii va pica in curand ciolanul din gura, eu nu voi fi boschetar, legat de parcari, chiar de nu-mi convine la irma urmei asa este peste tot, gresesti - platesti! gazele nu depinde de primar, nici cu carbunele nu va fi mai ieftin, avand in vedere pierderile de 40%, iar in curand nu o sa ai loc nici unde sa duci cenusa, iar carbunele e de proasta calitate, calorie redusa....oricum cet -ul trebuie reabilitat di de ce sa nu fie modernizat?! asta cu cabunele mai tine un an doi..sau nu te deranjeaza cenusa pe masina dimineata? iti place aerul asta poluat? Uitasem, atentie la "cand" , "cat" ca se scriu de un secol cu â ! (bag sama esti omul verde sanatos cu vitamine:)
Postat 08 Iunie 2012, 14:48 de Pista
chiar asa Pista?
vei avea unde sa dormi cind vei deveni boschetar,ca la cum decurg lucrurile ne aduce la sapa de lemn,oare cit or fi costat filigoriile sau ce ar fi putut face cu acei bani te-ai intrebat?acolo sint banii din amenzi date pt ca ai parcat 5 minute sa-ti iei un ziar sau o legatura de ceapa verde si nu ai platit macar o ora parcarea,dar nu te amagi,o sa fie si mai rau cu el la primarie,o sa vezi cind creste pretul la gaze si o sa ramii restant la asociatie cum ramin somerii si pensionarii care nu mai stiu pe unde sa scoata camasa
Postat 08 Iunie 2012, 14:35 de luky
Asa BOLO~!
Uite ca unii vorbesc prin fapte si nu se falfaie prin oras cu afirmatii stupide, de gen : inchidem duminca Ocska! este foarte frumos ce a facut ptr noi primarul actual! Felicitari si bafta in urmatorii 4 ani!
Postat 08 Iunie 2012, 14:02 de Pista
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6386 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON