URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 27 IULIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
E clar că s-a dereglat grav clima și, chiar dacă de acum înainte vom fi cuminți și nu vom mai atenta la stratul de ozon, nu vom mai polua planeta, nu vom mai împuți aerul cu noxele de la automobile, tot va mai fi nevoie de jumătate de secol pentru ca temperatura planetei să scadă.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Plicticoasa campanie electorală s-a animat abia pe final, când am avut parte și de o adevărată „lovitură de imagine”, amintind de marile dezvăluiri ce făceau „deliciul” confruntărilor politice din anii 90. Prefectului liberal Dumitru Țiplea i-a fost „extras”, din debaraua în care-l credea bine ascuns, un schelet încă urât mirositor, datând din perioada studenției...
Zic şi eu
Adrian Cris
Dacă are de returnat un credit modic, luat, să zicem, pentru o mașină, dar i se ivește șansa să cumpere și o casă la doar a șasea parte din preț, iar pentru această achiziție ar fi nevoie să contracteze încă un împrumut, sunt convins că aproape niciun om cu capul pe umeri nu ar sta mult pe gânduri, ci ar profita de posibilitatea să aibă și casa. Cu atât mai mult cu cât, repet, ar fi la nici 17% din prețul real.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Credeți că aducerea antrenorului Gustavo Aragolaza și preparatorului Maurizio Miele la FC Bihor este o mișcare strategică bună? Că va da roade?




De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În ultimele săptămâni, atenția publică a fost îndreptată spre reglementarea testelor rapide antidrog utilizate de Poliția Rutieră. După multe bâlbe ale guvernanților, printr-o nouă OUG s-a stabilit că permisele retrase vor fi restituite titularilor dacă în termen de 72 de ore nu sosesc rezultatele testelor efectuate la medicina legală.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
După stabilirea diagnosticului de diabet de tip 2, medicul va elabora o strategie terapeutică în concordanță cu existența factorilor de risc existenți (în principal cardiovasculari și renali), de obiceiurile alimentare și de modul de viață al pacientului. De asemenea, medicul va prescrie și unele măsuri igienico-dietetice de tratament constând într-un regim alimentar echilibrat și o activitate fizică regulată. Aceste măsuri sunt de multe ori primordiale pentru ameliorarea echilibrului glicemiei.
01 Aprilie 2022, 10:55

Oradea este nominalizată pentru titlul de Destinaţia Anului 2022

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

"Destinaţia Anului", cea mai importantă competiţie de promovare a turismului intern, se află deja la a II-a ediţie. Competiţia doreşte promovarea destinaţiilor turistice ale României în mediul online, în emisiunile PrimaTV, prin implicarea directă a românilor pe site-ul destinatiaanului.ro şi prin colaborarea cu bloggeri şi influenceri de turism.

Aflată la a doua ediţie, Destinaţia Anului ridică ştacheta prin parteneriatul cu Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului şi Alianţa Pentru Turism, prin introducerea unei jurizări extinse in două etape (pe regiuni şi naţională) şi o dublare a intensităţii comunicării.

"Prin nominalizarea destinaţiei preferate, îi oferi şansa de a câştiga competiţia şi de a fi promovată la nivel naţional. Un efort minim pentru un câştig uriaş. Promovarea în turismul intern are şi beneficii financiare şi creşte şansele de expunere la nivel internaţional. În acelaşi timp este o mândrie şi un sentiment de apartenenţă să vezi destinaţia ta de suflet în competiţie," menţionează iniţiatorii campaniei.

După ce în 2021, Oradea a obţinut Premiul Juriului în competiţia Destinaţia Anului 2021, fiind una dintre cele 6 finaliste din ţară, anul acesta, Oradea este nominalizată din nou pentru titlul Destinaţia Anului 2022.

Pentru susţinerea destinaţiei, Oradea poate fi votată pe site-ul www.destinatiaanului.ro până în 10 aprilie. Astfel, toţi iubitorii Municipiului Oradea sunt încurajaţi să îşi susţină destinaţia favorită, pentru a fi eligibilă la etapa următoare a competiţiei. 

Asociaţia pentru Promovarea Turismului în Oradea şi Regiune
(Visit Oradea)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5785 RON
  • 1 EUR = 4.969 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON