URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
01 Noiembrie 2012, 17:06

O şoferiţă de BMW X1 a provocat un accident cu două victime pe Şoseaua Borşului (FOTO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

O şoferiţă de BMW X1 a provocat, joi, în jurul orei 16.15, pe Şoseaua Borşului, un accident în urma căruia ocupanţii celeilalte maşini au fost transportaţi la spital, doi dintre ei cu leziuni uşoare.

Orădeanca S.C.M., în vârstă de 34 de ani, a vrut să intre de pe drumul secundar dinspre Vama Oradea pentru a o lua pe Şoseaua Borşului, în direcţia de mers înspre Oradea, dar s-a angajat să traverseze cele două benzi de pe contrasens fără să se asigure, lovind în lateral dreapta un autoturism KIA înmatriculat în Germania, care circula regulamentar spre ieşirea din ţară.

În autoturismul KIA, condus de cetăţeanul maghiar C.L.E., de 56 de ani, se mai aflau cei doi doi copii minori ai şoferului, în vârstă de 7 şi 10 ani, şi tatăl său, ocupant al locului din dreapta.

La locul accidentului au intervenit trei echipaje SMURD şi unul de la Ambulanţă, doi dintre pasagerii din KIA - ocupantul locului din dreapta şoferului şi copilul de 10 ani - fiind transportaţi la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean, respectiv la Centrul de Primire Urgenţe al Spitalului Municipal, cu leziuni uşoare.

Cu toate că nu acuzau traumatisme, şoferul maşinii şi celălalt minor au fost conduşi şi ei la spital pentru investigaţii.

După primele cercetări de la faţa locului, poliţiştii au constatat că vinovată de producerea evenimentului rutier este şoferiţa. "Accidentul a fost provocat pe fondul neacordării de prioritate şi neasigurării la manevra de înscriere pe banda de mers spre Oradea a conducătoarei auto de pe BMW", a declarat pentru BIHOREANUL Alin Gherman, subcomisar în cadrul Serviciului Poliţie Rutieră Bihor.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
19 Comentarii
pentru"..."
Draga, ...,e usor sa afirmi despre oricine, orice , atata timp cat nu ii cunosti, aici e un portal unde fiecare are dreptul la libera exprimare, cat despre tine nu m-as hazarda sa afirm ceva..(citind postarea ) care nu are nici o noima, probabil esti si tu o femeie, la faza cu BMW, trebuie sa recunosc, barbat fiind, am remarcat lipsa de corectutudine in trafic a persoanelor ce conduc bolizi de 'n' mii, sau sute de euro, ei parca au alt Cod Rutier, alte reguli, sau mai bine zis nu au reguli si ce e si mai ciudat ce usor scapa. Revenind cu o mica remarca strict la adresa ta: Huidu e nume, deci se scrie cu litera mare, si" ale carui victime" ca-s mai multe... sau tu esti de dincolo de punctul de trecere a frontierei Bors?P.S. e o simpla aluzie trebuie tratata ca atare, daca te oftici inseamna ca am perfecta dreptate.
Postat 04 Noiembrie 2012, 10:51 de Crisan
Frustratilor
Citesc articolul:un accident pe borsului. Borsului e vesnic scena pt accidente. Citesc comentariile: incep sa rad. Miroase a frustrare: si femeie si conduce bmw? ..... De la leziuni usoare trecem la comparatii cu huidu, care e barbat si a carui victime sunt moarte.......trecem la smurduri si descarcerari...
Postat 04 Noiembrie 2012, 10:31 de .....
interesant
Fiecare avem dreptul sa ne pastram opinia.... eu am fost acoloo cand s-a produs accidentul..nu e cazul sa verificam verighete sau mai stiu eu ce...nu cred ca ai gandi la fel daca ai fi pus in situatia de a astepta mult si bine sa ajunga la cineva drag tie o salvare ...cand la un foc de paie alerga odata patru astfel de masini .....
Postat 03 Noiembrie 2012, 10:39 de ana
vorbitul la telefon cand conduci
Spre marea mea mirare(precizez ca fac peste 3500 km. lunar)constat ca majoritatea posesorilor de masini de ultima "fitza" nu folosesc functia bluethoot, de care dispune marea majoritate a acestor masini.Prefera sa tina telefonul la ureche si normal ca se intampla atatea evenimente.O colega de breasla,in mod constant strabate peste 100 de km. la un drum stand cu telefonul lipit de ureche.E incredibil cat de incostienta e!In cazul de fata,totusi sa nu ne dam cu parerea,mai ales cei ce nu am fost de fata!
Postat 03 Noiembrie 2012, 10:30 de bluethoot
draga Ana
Mai Ana mai, sa nu imi spui ca "femeia sotul si cei 2 copii".... de unde ti-ai dat seama...?!?!...stiu!!!! semanau verighetele si tu le-ai vazut, ce ochi de soim....banuiesc ca tu le-ai vazut verighetele in timp ce ii descarcareau...iar ADNul celor 2 copii era atrnat de eticheta de la bluza....acum chiar nu va inteleg, daca nu se prezenta nicu un echipaj de ambulanta era gaura in cer, normal cand se anunta un accident...la dispecerat intreaba cate persoana au fost implicate in accident, de aceea au trimis atatea masini de smurd si ambulanta, iar referitor la descarcareare banuiesc ca nu aveau de unde sa stie in ce stadiu de incarcerare se aflau...masineile de politie...simplu hai sa va( ana si alice) explic, dat fiind faptu ca Borsului e o artera foarte circulata ce implica si camioane si masini mici sa ne intelegem e zona industriala a orasului si cel mai important punct de trecere a frontierei...dar poate trebuia sa va explic....
Postat 03 Noiembrie 2012, 09:42 de Crisan
interesant
Da Alice , ai dreptate ...foarte dubios , prea mare agitatie pt nimic...sunt stupefiata ...am vazut cu ochii mei impreuna cu colega mea de birou cum stateau langa masina femeia, sotul si cei doi copii ...apoi peste cateva minute erau " incarcerati " in masina .....Vreau sa va spun ca consuc de 20 de ani , sunt femeie si nu am avut nici un accident ...de aceea e gresit sa generalizati cei impotriva femeilor la volan , poate sunt "barbati " soferi care nu stiu sa ridice capota la o masina dar nimeni nu ii critica aici... Pe de alta parte , in locul d-nei care a provocat accidentul putea fi oricine , pt ca la iesirea de la terminalul vamal cu viraj la stanga spre oras , din cauza copacilor si a camioanelor stationate nu te poti asigura perfect ...asa i s-a intamplat si ei ...acolo era candva un semafor care nu mai functioneaza.....
Postat 02 Noiembrie 2012, 19:35 de ana
apropos
ar fi frumos sa vedem ca macar o data sa infunde puscaria cei vinovati, prea usor scapa magnatii de puscarie, iar vacile ca cea in cauza sa nu mai beneficieze de banii sotului, oricum astfel de oameni nu au Dumnezeu, legi sau buna crestere....
Postat 02 Noiembrie 2012, 17:26 de crisan
despre cati bani poate fi vorba?
mai mult ca sigur "soferita de X1" isi va permite sa cumpere tacerea victimelor, sa fim seriosi, Huidu a omorat cateva persoane si tot liber e. Sincer nu stiu de ce, dar persoanele instarite tind sa rezolve totul cu bani, probabil de altceva nu sunt in stare, poate daca ar fi muncit pentru banii respectivi nu ar arunca cu bani in stanga si in dreapta, e vorba de vietile altor oameni, referitor la blue"shtutz", cum zice JIJI, poate persoana in cauza are mai multe telefoane doar e business woman...si isi permite...sa moara saracii ca ea are bani! vai si amar...oameni fara scrupule
Postat 02 Noiembrie 2012, 17:17 de oana
in attn d-nei/d-rei alice
degeaba are masina blue"shtutz", ca nu stie sa-l conecteze. vrei sa caute mufa unde sa bage cablu "wireless". cum sa mai fie atenta la condus. femeile ar trebuii lasate sa conduca intre 2 si 5 dimineata. nu mai mult, ca blokeaza TURBOGIRATIA.
Postat 02 Noiembrie 2012, 16:51 de jiji
atata tam tam
da, ana, ai dreptate, ceva era ciudat acolo...nimeni ranit si atata mobilizare de forte....X1 din cate stiu are bluetooth incorporat, deci vorbitul la telefon cade.
Postat 02 Noiembrie 2012, 11:57 de alice
interesant
este foarte interesant ce s-a intamplat acolo ...am fost acolo la momentul producerii accidentului ...masina lovita era pe in mijlocul soselei ..ocupantii ei o femeie, un barbat , probabil impreuna cu cei doi copii se aflau langa masina , exact in partea unde este lovita , m-am mirat de ce nu ii protejeaza pe copii si stau in mijlocul soselei. La nici 15 minute cand m-am intors spre oras la fata locului erau o gramada de masini de politie , smurd vreo doua , salvari nu mai stiu cate , se ietrvenea la descarcerare ... a cui ?....sa inteleg ca cei patru au urcat din nou in masina !!!!!.... oare care este motivul ..sunt cetateni straini si vor bani de la d-na care i-a lovit cu masina ? ... e singura explicatie...atata tamtam pt o masina indoita ... atata mobilizare de forte inutila cand sunt atatia bolnavi care au nevoie de ajutor ...
Postat 02 Noiembrie 2012, 10:40 de ana
MUIERE.........
ADICA PROASTA, IN CAZUL DE FATA, DE BUBUIE !!!!!!!!!
Postat 01 Noiembrie 2012, 22:51 de CARLA
@m5489574
draga "m5489574'' ,femeile IN MARE PARTE sunt vaci la volan. Pe "doamna" cu X1 ...sincer o si cunosc cat de cat, si am si vazut-o de prea multe ori conducand ...de ex . in timp ce vorbea la telefon . Iara de mata ,sora-ta etc.....nu stiu si nici nu vreau sa pomenesc nimik.
Postat 01 Noiembrie 2012, 21:29 de m52
Pentru m52
Draga m52, daca mata, sora ta sau nevasta sunt conducatoare auto tu le numesti ,,VACI PROASTE"? Accident poate face oricine si daca te uiti pe la televizor majoritatea accidentelor sunt provocate de barbati. P. S. Eu nu sustin ca femeile sunt cei mai buni conducatori auto!!!
Postat 01 Noiembrie 2012, 20:04 de m5489574
Bucatarie....
Femeile (daca le putem spune asa) , nu stau in bucatarie numai cand maninca si ele ceva....au servitoare, bone....etc..etc
Postat 01 Noiembrie 2012, 19:25 de m52
Kiiiitchen
Era in misiune.... se grabea sa ajunga in bucatarie! >:-)
Postat 01 Noiembrie 2012, 19:17 de Un_mic_nesimtit
femeile la volan
in general femeile sunt dezastru la volan sunt si exceptii, conduc destul de mult p.s. nu sunt misogin dar nu se pot concetra multe la volan si nu gandesc cea ce fac
Postat 01 Noiembrie 2012, 18:52 de someone
Da!
Asa sa lasi o VACA PROASTA la volanul unei masini.
Postat 01 Noiembrie 2012, 18:37 de m52
ati gresit modelul masinii
nu e X3 ci X1.
Postat 01 Noiembrie 2012, 18:09 de bet
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON