URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 28 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Primăria Oradea a decis să modifice regulamentul de salubrizare. La fel cum deja ne-a obișnuit, schimbarea s-a făcut fără o dezbatere publică serioasă. Mi se pare o greșeală strategică, pentru că despicarea firului în patru atunci când e vorba de problemele tuturor locuitorilor poate duce la soluții bune, unde mai pui că elimini din start suspiciunile și speculațiile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oradea și Bihorul au ajuns într-o perioadă fastă, cum din perspectiva dezvoltării infrastructurii n-au mai cunoscut niciodată. Anul acesta se deschid circulației o mulțime de noi drumuri, vreo 70 de kilometri: legătura centura Oradea - Autostrada Transilvania (chiar la finele acestei săptămâni), plus centurile Sânmartin, Aleșd, Beiuș, Oșorhei, Nojorid, Sântandrei (în vară). „Miracolul” ar putea fi explicat prin faptul că 2024 e an electoral. Și, da, este! Dar, totuși, nu asta-i explicația, ci parcurgerea întregii evoluții de la germinarea la coacerea proiectelor.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Din data de 31 martie, România devine, parțial, parte a spațiului de liberă circulație Schengen, aspect care ar trebui să ne bucure, ca națiune, deoarece vine după un îndelung proces de negociere cu celelalte state ale Uniunii Europene, aspectele privind negocierea cu Austria fiind comentate pe larg în ultima perioadă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
05 Decembrie 2012, 13:32

Ioan Mang a scos o carte din care, dacă va fi ales, Florian Bodog ar trebui să înveţe cum să fie senator

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Preşedintele PSD Bihor, Ioan Mang, şi-a prezentat miercuri, într-o conferinţă de presă, cea mai recentă carte: "Mandat de senator - sinteza activităţii parlamentare 2008-2012". Volumul este ediţia prescurtată a ceea ce putea fi o publicaţie de 1.600 de pagini, care să conţină prezentarea mandatului său de parlamentar, şi a fost prezentată de autor ca fiind utilă candidatului PSD Florian Bodog.

"După ce mi-am încheiat mandatul de parlamentar am considerat oportun să cuprind toată activitatea mea din Senat într-o carte. Dat fiind volumul mare de material, care ar fi necesitat peste 1.600 de pagini, am renunţat la tipărirea sa integrală, în favoarea unei ediţii prescurtate. Intenţia acestei cărţi este de a încerca să schimbăm percepţia oamenilor despre parlamentari, care nu dorm ci chiar muncesc", a spus Ioan Mang, liderul PSD Bihor.

Conform celor cuprinse în sinteza publicată, mandatul lui Mang a însemnat 51 de declaraţii politice, 34 de interpelări, 7 întrebări adresate primului ministru, 98 de luări de cuvânt în plen şi 31 de iniţiative legislative. "Sper ca această sinteză să fie punctul de pornire al viitorului senator Florian Bodog, care să nu fie nevoit să o ia de la zero ca şi mine", a spus Mang, optimist în privinţa rezultatelor alegerilor parlamentare din 9 decembrie.

Prezent la conferinţa de presă, candidatul PSD Bihor la Senat, Florian Bodog, a spus că, dacă va fi mandatat senator, prioritatea sa numărul unu va fi susţinerea Legii Educaţiei în forma propusă de alianţa USL. "Un parlamentar ar trebui să fie cu adevărat reprezentantul celor care l-au ales şi, prin activitatea sa în forul legislativ al ţării, să facă totul pentru a veni în întâmpinarea problemelor electoratului", a spus Florian Bodog.

Bodog a mai adăugat că speră într-o prezenţă ridicată a electoratului la urne, îndemnându-i pe orădeni să iasă la vot.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
25 Comentarii
Felicitari
cei mai buni candidati din oradea sunt din partea USL...merita pe deplin votul nostru !
Postat 07 Decembrie 2012, 07:31 de Oradean
copy-paste
tovarasul mangleala o fi plagiat o si pe asta? sau i a dat doar copy-paste?
Postat 07 Decembrie 2012, 01:37 de mangleala
Mang
Daca poate scrie o carte de 1600 de pagini legate de activitatea din parlament...inseamna ca nu so plictisit omu in parlament .....
Postat 06 Decembrie 2012, 23:45 de Mang
asfdasfdsa
NU UITATI SA VOTATI pe 9 DECEMBRIE !
Postat 06 Decembrie 2012, 23:39 de blabla
cu tupeu
Prima noastra oportunitate, ca univ. din Oradea sa aibe un pic de buget pentru cercetare cu ceva mai mare, a cazut din cauza unor invidiosi pe dl Mang. Am avut o oportunitate si am ratat-o. Spulberati si ultima sansa cu Bodog, ca poate ii mai gasiti si lui ceva lucrari plagiate printr-o padure amazoniana.
Postat 06 Decembrie 2012, 23:06 de dan
DA - Mang e de vina pentru tot in Romania
Acum mi-am dat seama , char acum. Mang e de vina pt toate nedreptatile din tara asta pentru ca e acuzat ca si-a plagiat una din lucrarile lui de Doctorat . Mang e devina pentru pensiile mici , Mang e devina pentru salariile mici si pentru gropile din asfalt. Mang e de vine ca romania are imagine prosta in Europa in plus si-a mai cumparat si 3 ferarri - Ba voi chiar nu vedeti bine - Va luat basescu mintile in cateva luni. Chiar ma mut din tzara asta cu totul daca nu castiga USLU alegerile
Postat 06 Decembrie 2012, 18:54 de DRACULLL
USL este viitorul
Avand in vedere prezenta campanie, USL a lucrat, a aratat ce are de oferit si ce are de gand sa faca in urmatorii 4 ani. Celelalte partide au stiut doar sa aduca acuze USL-ului, la fel ca voi toti. Sunt tare curios cati aveti licente/disertatii/doctorate 100% originale scrise de voi, toti sunteti perfecti, voi nu gresiti. VOTATI USL !!!! VIITORUL TARII !!!
Postat 06 Decembrie 2012, 18:04 de vld
Votez USL
cei mai buni candidati din oradea sunt din partea USL...merita pe deplin votul nostru
Postat 06 Decembrie 2012, 18:03 de mihaela
Romania
in situatia in care se afla aceasta tara alianta USL reprezinta salvarea noastra oameni buni ...sa nu mergem mai departe de cate a realizat primarul nostru si sunt sigura ca si domnul Bodog va fi pe masura asteptarilor noastre dupa ce va castiga alegerile...sunt oameni de bine
Postat 06 Decembrie 2012, 18:00 de Sofia
Clubul copy-paste
Ce poate sa-l invete Mang pe Bodog, in afara de singurul lucru la care se pricepe : COPY-PASTE ?????????
Postat 06 Decembrie 2012, 17:40 de Ponta
Postacii
Si dai si lupta.... postacii intre ei! Forumul acesta de comentarii a ajuns o latrina infecta unde fiecare partid isi varsa laturile! vai, Nu mai are nicio valoare...Nah, ce sa facem, asa inteleg unii sa-si faca imagine!
Postat 06 Decembrie 2012, 17:03 de Postacul SRL
Hai Bodog
De la Mang incoace nu am mai avut asa un candidat bun pentru Oradea! Votez USL !!!
Postat 06 Decembrie 2012, 16:36 de Oradean
votez USL
Pana si eu votez USL ! Sunt mult mai buni decat ARD=PDL
Postat 06 Decembrie 2012, 16:35 de Manafu
Profesor Mang
Bravo USL pentru candidatii alesi.. PD-L si alte sosii n-au ce oferi.. Tineretul PD-L voteaza USL!!!
Postat 06 Decembrie 2012, 16:33 de Manafu
usl
Hai USL!
Postat 06 Decembrie 2012, 16:32 de Ionut
PD-l-sti complexati
Mai da ce apar PD-l-ii la commenturi .. Voi nu sunteti in stare sa gasiti oameni ca Bodog si Mang nici dca va mai nasteri inca o data! Ne-am saturat de voi si de Baselu vostru. Oamenii astia au lasat ceva in urma lor. Voi ati lasat doar saracie si disperare! Hai USL! Aveti votul meu! :)
Postat 06 Decembrie 2012, 16:30 de Brelocu85
Lasati intixicatiile
Alte aberatii mai aveti ? Fotza usl !!! Votez Bodog, respect Mang !
Postat 06 Decembrie 2012, 16:30 de Vladimir
MANGA LITA-fost- Senator de la Bihor
Da despre cum a calarit-o pa aia de la ITEMEU pa care a pus-o directoare nu scrie in carte?Aia de s-a calarit cu tata lumea Simonica zisa Gaura
Postat 06 Decembrie 2012, 07:25 de matei
Medicale
Misto carte, sigur are un capitol întreg intitulat Plagiatura in doi timpi pt doctori in furuncule! Nu votez nici dacă Bodog îmi face gratis o prelungire de organ, operație indicata doctorilor in general cunoscuți cu or putze mici...sorry, așa spun asistentele medicale!
Postat 05 Decembrie 2012, 18:07 de Votatores
tara are nevoie de brancardieri si de chelneri
Pentru Decanul Bodog singura carte pe care o poate plagia Mang este: "Manualul Brancardierului ajuns in Senatul Romaniei". Mai mult de atata nu citeste nici Bodog si nici Mang nu mai poate copia.
Postat 05 Decembrie 2012, 16:47 de liviu pop
A scos o carte sau a băgat ceva la xerox ?
Şi de unde a copiat cartea, din lucrarea de doctorat a lui Popa Ciordel ?
Postat 05 Decembrie 2012, 16:23 de prof.dr. Trăşculescu
Ati gresit titlul articolului
Titlul articolului trebuia sa fie "Ioan Mang a plagiat o carte din care, daca va fi ales, Florian Bodog ar trebui sa invete cum sa fure mai mult". E de-a dreptul hilar aces "domn" mang...
Postat 05 Decembrie 2012, 16:15 de Geo
furatul ca politica de partid
Ministrul educatiei in Guvernul Ponta, domnul Mang, un fel de capra raioasa care umbla cu coada pe sus, in loc sa "dispara" o vreme dupa rusinea descoperirii plagiatului sau, ce sa vezi: lanseaza o carte! Orice om cu bun simt se gandeste la cartea lansata acum de plagiatorul Mang, ca si la o noua furaciune! Orice intelege ca domnul Mang, la fel ca si Ponta, Andronescu, Adrian Severin si atatia altii de-ai lor, dupa ce incalca legea incalca si principiile moralei. Acesti oameni sunt niste infractori si niste badarani!
Postat 05 Decembrie 2012, 15:41 de copy-lotul
replica la articol
Senatorul PSD PLAGIATORUL `` Ioan Mang a scos o carte din care ,daca va fi ales Florian Bodoc (Brancardierul) ar trebui sa invete cum sa fie senator`` Sa invete ce?cum sa plagieze !:))=))NU! Astea trucuri de politician sunt luate din indelungata experienta a lui PLAGIATORUL in Senatul Romaniei unde a facut de rusine judetul Bihor.NU uitam cum la investrirea in functia de ministrul al invatamantului a fost atentionat de catre presedintele ROMANIEI Traian Basescu de responsbilitatea pe care si-o asuma ca si ministru ,a facut-o de varza cu scandalul plagiatului ,a facut de rusine si PSD ,cu ce oamneii incompetenti plagiatori se prezinta ,dar tombola cu electrocasnice PSD a lui Mang,dar promovarea foufelor parasute in PSD Bihor pe listele de consilieri locali si judeteni ,dar cite scandaluri ? Interpelari la prim ministru Boc s-au suprapus cu interpelarile Ecaterinei Andronescu Abramburica !:))=))Trebuia ca sa-si de-a demisia de onoare in urma scandalului cu plagiatul ,demisia din Senatul Romaniei dupa ce a fost ales local consilier judetean s Bogata experienta alui senatorul PSD Ioan Mang PLAGIATORUL?Hai SICTIR da-te dreacului!:))=)) Acesta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 05 Decembrie 2012, 14:17 de Romanul Simplu
he, he, he, he
De unde te-ai ,,inspirat", manglitorule ?
Postat 05 Decembrie 2012, 14:11 de .
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5892 RON
  • 1 EUR = 4.971 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON