URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 27 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
12 Martie 2024, 10:00

Frații Tate, reținuți din nou, la solicitarea autorităților din Marea Britanie. Sunt acuzați de infracțiuni sexuale (FOTO)

Frații Tate, reținuți din nou, la solicitarea autorităților din Marea Britanie. Sunt acuzați de infracțiuni sexuale (FOTO) Inquam Photos / Octav Ganea
Frații Tate, reținuți din nou, la solicitarea autorităților din Marea Britanie. Sunt acuzați de infracțiuni sexuale (FOTO) Inquam Photos / Octav Ganea
Frații Tate, reținuți din nou, la solicitarea autorităților din Marea Britanie. Sunt acuzați de infracțiuni sexuale (FOTO) Inquam Photos / Octav Ganea
Frații Tate, reținuți din nou, la solicitarea autorităților din Marea Britanie. Sunt acuzați de infracțiuni sexuale (FOTO) Inquam Photos / Octav Ganea
Frații Tate, reținuți din nou, la solicitarea autorităților din Marea Britanie. Sunt acuzați de infracțiuni sexuale (FOTO) Inquam Photos / Octav Ganea
Frații Tate, reținuți din nou, la solicitarea autorităților din Marea Britanie. Sunt acuzați de infracțiuni sexuale (FOTO) Inquam Photos / Octav Ganea
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Frații Andrew și Tristan Tate au fost reținuți, luni seară, de polițiștii din Ilfov, de data aceasta la solicitarea autorităților din Marea Britanie, anunță site-ul stirileprotv.ro. Ei sunt acuzați că ar fi implicați în activități ilegale de natură sexuală pe teritoriul Regatului Unit.

„La data de 11 martie a.c., în jurul orei 23:15, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale și polițiști din Voluntari au pus în aplicare două mandate europene de arestare, emise de către autoritățile judiciare din Marea Britanie, pentru comiterea de infracțiuni sexuale, de exploatare a unor persoane pe teritoriul Marii Britanii. Cei doi bărbați au fost prezentați procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București, care a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, față de cei în cauză”, a transmis Poliția Ilfov.

Reprezentanții fraților Tate susțin că aceștia sunt „consternați și profund afectați” de noile acuzații care li se aduc și care vizează agresiuni sexuale pe care le-ar fi comis în anii 2012-2015.

„Acuzațiile, referitoare la perioada 2012-2015, includ presupuse agresiuni sexuale, care au fost anterior respinse și clasate de către Serviciul de Parchet (CPS) în 2017-2019. Curtea de Apel București urmează să decidă astăzi cu privire la executarea mandatului. Această tentativă de reconsiderare a unor acuzații vechi de peste un deceniu i-a surprins pe frații Tate, lăsându-i consternați și profund afectați. Ei resping în mod categoric toate acuzațiile și exprimă dezamăgirea profundă față de faptul că astfel de acuzații serioase sunt aduse din nou în atenție fără dovezi noi semnificative”, au transmis reprezentanții celor doi, citați de aceeași sursă.

În vara anului trecut, frații Andrew și Tristan Tate au fost trimiși în judecată în România, pentru constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de persoane în formă continuată şi viol în formă continuată. Ei ar fi obligat femei să creeze materiale pornografice, care apoi erau vândute pe site-uri de profil, afacere care le-ar fi adus celor doi frați, cu cetățenie britanică și americană, importante sume de bani.

Frații Tate racolau tinere sub pretextul începerii unei relații de iubire, arată anchetatorii, apoi le sechestrau într-o casă din județul Ilfov. Victimele au povestit că în vila din judeţul Ilfov era amenajat un studio de videochat, fiind întâmpinate la venire de paznici înarmaţi. Totodată, ar fi fost obligate să îşi facă tatuaje cu mesajul „owned by Tate", adică „deținută de Tate”.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
6 Comentarii
daca procurorii ar fi vrut,
puteau foarte rapid sa deschida un nou caz, ptr finantarea grupurilor teroriste din orientul mijlociu,ei cu gura lot spunand in videouri ca au "donat" zeci de milioane de dolari catre ele! 2 mizerabili care prostesc generatia Z cu ceasuri,masini scumpe si calatorii lux,toate acestea oferite lor de catre teroristii musulmani!
Postat 13 Martie 2024, 17:59 de florea
TOP G :)))))
Mare top g o sa fie la puscarie :)))
Postat 12 Martie 2024, 14:18 de cristianteofil
Scurt circuit la mansardă...
Se opun sistemului..... Ca să vedeți dece are șosoaca 6% , gândiți-vă că-ți din ăștia votează, ăștia "se opun sistemului " cică...
Postat 12 Martie 2024, 12:18 de sss
Boii astia ar merita tatuati in frunte, “owned by the Devil”
Cat de jalnici pot fi cei 2 convertiti la islam, pur si simplu se comporta de parca femeile ar fi obiecte si scalvi. Trimisi la o puscarie pe catova 260 de azi, din aia unde sa isi apere spatele de frica morcovului
Postat 12 Martie 2024, 11:32 de unu
Dosare fabricate pentru cei ce se opun sistemului
Nu sunt singurii care pățesc asta.
Postat 12 Martie 2024, 11:09 de CivisUlpianum
Deja trebuia sa fie la puscarie de mult timp oricum...
Puscarie pe viata ar merita minim, si in timpul liber vopsit borduri la periferie...
Postat 12 Martie 2024, 10:59 de cristianteofil
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6386 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON