URMĂREȘTE-NE PE
MIERCURI, 08 MAI 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
La nivel de Oradea şi Bihor, aşa cum arată marile proiecte de investiţii, este evident că în doi-trei ani vom avea o infrastructură aeroportuară, feroviară şi rutieră absolut rezonabilă. La fel e şi cu spitalele şi şcolile, care, după ani buni de investiţii, încep să ofere condiţii mai mult decât decente.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Vă mai amintiți bancul care circulă tot la patru ani, cu alegerile care în România se fac doar pentru a stabili cu cine guvernează UDMR? În Bihor e pe cale să apară altul: alegerile se fac ca să se știe pe cine a bătut Bolojan.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Partidele și-au depus candidaturile pentru alegerile locale. Ce vă doriți de la viitorul primar și viitoarea administrație a Oradiei?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 18 aprilie 2024 a fost publicată în Monitorul Oficial și urmează să intre în vigoare în 10 zile de la publicare o lege care modifică condițiile în care se pot organiza jocuri de noroc în România. Legea nouă instituie restricții severe și sancțiuni contravenționale foarte mari pentru nerespectarea prevederilor legale.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
25 Mai 2012, 20:01

Dorel Luca, înlocuit de la şefia Inspectoratului Şcolar cu directorul Liceului Sportiv, Dan Matei

0 clipuri
0 audio
0 fisiere
Guvernul Ponta continuă schimbările la conducerea instituţiilor deconcentrate. Vineri după-amiază au ajuns la Inspectoratul Şcolar Judeţean Bihor ordinele Ministerului Educaţiei, de revocare din funcţia de inspector şcolar general a PDL-istului Dorel Luca, respectiv de înlocuire a lui cu PSD-istul Dan Matei, care în prezent este directorul Liceului cu Program Sportiv Bihorul.

Contactat de BIHOREANUL, Dan Matei a spus că încă nu se gândeşte la schimbarea inspectorilor adjuncţi ori a echipei cu care va lucra. "Prima oară voi purta o discuţie cu colegul Dorel Luca, apoi vom vedea ce va fi. E o perioadă grea, urmează încheierea anului şcolar, Evaluarea Naţională, Bacalaureatul. Trebuie făcută o analiză a situaţiei actuale, o diagnoză, iar apoi o prognoză", a declarat acesta.

Dan Matei este directorul LPS Bihorul din 2008, fiind profesor de educaţie fizică şi sport de 34 de ani. El a mai lucrat în IŞJ Bihor ca inspector general adjunct, între noiembrie 2003 şi aprilie 2005.

Dorel Luca a fost instalat în funcţia de inspector general în mai 2009. În 2010, el a fost cercetat de procurori, acuzat fiind de profesorul Călin Hebriştean de şantaj. Dascălul, care predă la şcoala din satul Orvişele, l-a acuzat pe inspectorul general că i-a cerut să modifice nişte note mici date unor elevi de-ai săi, copii ai unor membri PDL, adică colegi de partid cu Luca.

Deşi profesorul a prezentat procurorilor şi înregistrarea audio în care Luca cerea modificarea notelor, ameninţându-l că altfel îşi poate pierde locul la catedră, procurorii au decis să nu înceapă urmărirea penală a şefuluI IŞJ.

Premierul Victor Ponta a declarat, săptămâna trecută, că va schimba şefii de instituţii deconcentrate implicaţi în orice fel în campania electorală pentru alegerile din 10 iunie. Dorel Luca este candidat al PDL la un post de consilier judeţean, pe locul 12 pe lista partidului.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
65 Comentarii
tot comunisti ati ramas
psd-istilor daca pasta l-ati gasit nu mai votez cu voi. unde sunt oamenii de valoare si cinstiti cu care va laudati. macar daca ati fi promovat tineretul si tot ar fi fost ceva. va duceti de gat cu nastase si ponta. vai de voi.
Postat 28 Mai 2012, 13:36 de bbbbbb
ce se ia se da-napoi
pedel -istilor daca nu va ia tot ce ati furat degeaba va schimbat, inseamna ca vin ei la furat, Vrem sanctini pentru hoti altfel sloganul;plecati voi sa furam si noi 'vi se potriveste USL, Hai sa vedem cum explica AVEREA PDL-ISTUL SEF. Va spunem noi proiecte europene din belsug hai sa va votam USL DACA NE DATI PROBA cum s-au praduit fonduri europene
Postat 27 Mai 2012, 20:50 de comunistul
mare schimbare
exact ce nu ne doream...pleca diabetistul asta de Luca si l-ati adus pe pinguinul asta de Matei!
Postat 27 Mai 2012, 17:48 de timotei
vai si amar
Ati schimbat pe dracul cu masa!Dl Matei nu prea avea el habar nici ce era in liceu,dar la ISJ.
Postat 27 Mai 2012, 17:46 de eu
Unde-i competenta?
Asteptam ca la sefia ISJ Bihor sa vina o persoana competenta care sa dea dovada de arta elocintei,inovarii,promovarii valorilor si a demnitatii.
Postat 27 Mai 2012, 16:46 de Ioana
asta e
Oricum ministrul invatamantului a promis ca va revoca din functii pe inspectorii şcolari care sunt pe listele de alegeri sau sunt implicaţi în campania electorală, indiferent de partidul din care fac parte.Luca apare pe listele PDL la alegerile din iunie.Un prilej bun sa plece.
Postat 27 Mai 2012, 15:00 de Sebi
Tent
E pionul numaru unu ,stie multe ..hehe
Postat 27 Mai 2012, 14:46 de adrian
SLI Bihor
Domnule ȚENȚ stiti ceva de aceasta numire?
Postat 27 Mai 2012, 14:38 de Sargon din Venetia
E normal, vere!
Domnilor, atât dl Luca cât și dl Matei sunt doi oameni de școală din Bihor, haideți să-i respectăm! Așa se procedează, fiecare îi pune pe ai săi, ei sunt colegi, se cunosc și se respectă! Au lucrat împreună și vor mai lucra! Haideți să respectăm ȘCOALA! Asta e tot! E normal să schimbe toată echipa PDL-istă, și ei au făcut la fel!
Postat 27 Mai 2012, 14:28 de Nicu
interesant
Dar nu inteleg rationamentul, adica daca cei care erau la putere nu i-au dat afara si nici nu le-a cerut demisia celor din alte partide si apoliticilor nu inteleg de ce ar trebui acum sa i dea afara sau sa isi dea demisia, din cate stiu eu doar cei din canducere sunt pusi politic si de asemenea domnul prim ministru a spus ca nu schimba pe nimeni dar de la a spune pana la a face mai este..... mie ie groaza de ce va fi cu copii nostri nu de alta ....
Postat 27 Mai 2012, 14:07 de alsa
PDL-istiii
Bine. Atunci simpatizanti, membri PDL sa plece
Postat 27 Mai 2012, 13:19 de Dinel
apropo
Si apropo din cate stiu eu Andru este pesdist, Seres si Sincelean sunt penelisti iar Bacter, Giory si Popa nu fac parte din nici un partid politic, dar probabil ma insel.
Postat 27 Mai 2012, 13:01 de pt. Dinel
pt. Dinel
Dar de ce sa isi de-a numai Taichis, Turcas, etc demisia de ce sa nu isi dea si Rosu, Negrutiu, Szabo, Mielut, Giory, Sincelean, Andru, , Seres,sau astea sunt vesnici pe uni iau lasat acolo psdisti, iau lasat si penelisti si-i vor gasi si uselisti. Si apropo Vancu nu este inspector din septembrie 2009 daca imi amintesc bine. Luca atunci a schimbat doar trei inspectori nu imi amintesc sa isi fi dat careva demisia. informeaza-te inainte de a scrie prosti.
Postat 27 Mai 2012, 12:51 de alsa
Prada la lei
Ce puscarie ? Trebuiesc bani si-acol pentru intretinerea lor. Imbarcati toti pe o nava si trimisi departe, prada la lei
Postat 27 Mai 2012, 10:06 de Mafiotul
ASTEPT CU INTERES SA VA VAD IN ZEGHE ... basistilor !!!
Crap de ras cand vad cum se „sufoca” de indignare basistii...Dar ce asteptari aveti mamelucilor...nu cumva ca USL sa guverneze cu politruci basisti la decocentrate ?! Aaaa...spune-ti ca nu sunt politruci, ca nu au furat la greu pt. ei si poate si pt. partid, ca au devenit apolitici peste noapte...Din partea mea puteti sa si crapati la cat am inghitit din cauza voastra...basisti nenorociti. V-ati obisnuit cu traiul boieresc in timp ce noi crapam de foame si inghiteam umilinte peste umilinte...Nu va bucurati prea repede de ce ati adunat caci daca se demonstreaza ca ati furat puscaria va mananca...!!!
Postat 27 Mai 2012, 09:57 de USLASUL
NELU din Ineu
Nelutu din Ineu., imi pare bine
Postat 27 Mai 2012, 09:53 de Nelutu
Pentru Saracu: P
De ce nu dai nume?
Postat 27 Mai 2012, 09:50 de Rozi
Pt.
Raluca, dute inapoi la somn ca esti obosita dupa o noapte alba, razi aiurea.
Postat 27 Mai 2012, 09:49 de Nelutu
Tipic românesc
Tipic românesc... Tot poporul roman își da cu părerea fără sa știe de ce...si ne mai miram de ce merg lucrurile cum merg in România :)))))
Postat 27 Mai 2012, 09:31 de Raluca
TORJOC
TORJOC tu ce faci acuma , ramai pe Titanic sau treci maine inapoi in barca pnl-ista , poate cine stie , un adjunct ceva , prietenii stiu de ce .
Postat 27 Mai 2012, 09:22 de costi
ADIO,visul frumos de a fura s-a terminat
LUCA = un spagar care nu ia 50-100 de euro ci de la o mie de euro in sus , de unde credeti ca are bani sa - si faca casa (palat) la Buntesti si nu de mult avea un ronghi de dacia.DNA unde esti, pe luca sa-l prajesti ? Restu inspectorilor demisia ! Ungur,Pataki,Turcas,Vancu,Taichis,Bacter ,etc.,
Postat 27 Mai 2012, 00:18 de Dinel
E normal
Orice partid isi pune oamenii lui. Asa e de fiecare data. Nu inteleg ce e asa mare branza. Traim in Rromania si asta ne ocupa tot timpul.
Postat 26 Mai 2012, 23:33 de ORADEA
Este usor sa critici dar mai greu sa faci ceva
Ba tampitilor care postati comentarii, sunteti niste ratati care in viata lor n-au facut nimic . Va macina invidia pe altii care realizeaza ceva. Pentru ce puneti comenturi tampite despre oameni pe care nu-i cunoasteti personal?
Postat 26 Mai 2012, 21:53 de Andrei
Corect
Sigur niciunul dintre ei nu a stiut macar de aceasta numire. Probabil ca azi sau luni va fi corectata sper aceasta scapare.
Postat 26 Mai 2012, 19:16 de @ Safe
@Vladimir
Corect, Vladimire, schimbarea slugilor pedeliste este obligatorie, dar nu cu specimene gen Matei. Mang si Popa trebuie sa ia masuri de anulare a unei porcarii, iar cei vinovati de prejudiciul politic provocat de asemenea numire, sa plateasca.
Postat 26 Mai 2012, 17:56 de SAFE
dorel menegeru.
Dorele Loază ia zi-ne tu câți bani ai luat de la Dumexim - societate specializata in jefuirea -reconditionarea școalelor bihorene, de când ai ajuns tu la ciolan ? Mulți, nu? Dar pe proiectele de reintegrare și desegregare a rromilor, finanțate inițial din fonduri europene și apoi, când ai realizat că s-ar putea să te arzi (că ăia verifică modul de cheltuire) ai trecut pe fonduri de la Ministerul Educației , că aveai blatu cu Sarău și Daragiu?
Postat 26 Mai 2012, 16:42 de hotiii baa!
Saracu :P
Saracu Dorel :)))))))))))))))))))))))))))) La cate pile o bacat prin eminescu partenie si altii, nu fiti suparati...
Postat 26 Mai 2012, 14:31 de Gusti
K ur vele si Bagabontii din PDLEU
Bai fomisti pdl-isti, nu-i vorba ca schimba ca asa ati facut si voi, e vorba CU CINE SCHIMBA! Din pacate cu niste pulalai alde asta si Mang,si Pup,si, Muresan care plezneste de clisa, iar Bitea ce sa mai vorbim s-a facut din portocaliu galben ( cu mama si tata PORTOCALII, isi aduce incet incet pa pd-listii lui pa la institutii! A inceput cu K u r va aia de la Dialog social cu care se smardeste si pa care vrea s-o aduca in PNL*eu ca sa ramana sefa!Stiti voi nasoala aia, cica domnisoara batrana care-si extermina subalternii de la Directia de Dialog social!HUO
Postat 26 Mai 2012, 13:44 de Dir.deDialogSoc
PSD-istul PDL-ist
Alta nulitate PSD-isto-PDL-ist
Postat 26 Mai 2012, 13:35 de PNL
Si-a facut si el rostul
La cat si-a tras si Dorel Luca ala, nu ii plangeti de mila. S-a umplut si sacul lui! Numa cate smecherii s-au facut la titularizari! Plin de profesori pilosi pe aici!
Postat 26 Mai 2012, 12:51 de Dan
doi
ati schimbat un PDList cu altul. nu se intreaba nimeni cum un director al unui liceu mare din oradea a rezistat pe functie in perioada portocalie, cind nimeni si nimica nu a scapat pdleului?
Postat 26 Mai 2012, 12:03 de unu
rusine
Este o gresala ca acum inainte de examene sa se faca schimbari la isj sau schimbari de directori . Oare nu se putea astepta pana la sfarsitul anului scolar? De ce bulversati copiii si parintii , parca ponta declara ca nu vor mai fi pusi directori politic , cum ati ajuns la ciolan ati si uitat de promisiuni.Stim foarte bine de ce la-ti scimbat pe luca ,pt pe 28 le expira la directori mandatul si acum sa va puneti voi pupilele si incompletentii. RUSINE !
Postat 26 Mai 2012, 09:58 de anca
JOS USL
MAI BINE AR SCHIMBA USL-UL TARA SI NU TOTI OAMENII.VAI DE VOI COMUNISTI CE SUNTETI,DOAR PRIN SANTAJ STITI SA CONDUCETI
Postat 26 Mai 2012, 09:57 de fellix
Catre propaganda PDL
Dragi propagandisti inflacarati, ati fi putut lua aceasta atitudine si atunci cand l-au numit pe Luca strict pe considerente politice. Sau cand umbla cu Mocanu sa santajeze profesori. Cred ca nimeni intreg la minte nu se asteapta ca oameni ca Luca sau ca Parcioaga de la DSP, Hodisan de la DA, Mocanu de la GM care au proslavit din toate puterile maretele realizari ale Dnei Udrea si a lui Boc sa ramana pentru a putea sa faca aceleasi porcarii in continuare. USL-ului i se poate reprosa doar persoana total nepotrivita si cu un caracter infect.
Postat 26 Mai 2012, 09:03 de vladimir
Penibil.
Sa-l schimbi pe Luca cu Matei este o greseala pe care nu o poate face decat un nenorocit si un nepriceput.
Postat 26 Mai 2012, 08:50 de Bihorean.
Rusine, USL!
Multi romani regreta regimul Ceausescu, iar USL face tot posibilul ca romanii sa regrete regimul Basescu. Rusine, USL!
Postat 26 Mai 2012, 08:46 de SAFE
moralistii USL unde sunt?
unde sunt acum marii aparatori ai USL-ului, aia care ne faceau "lingai basisti" sau "jeguri pdl" pe toti cei ce nu aveam pareri pro USL. acuma sa va vad, cum ii aparati si acuma pe salvatorii USL? moralistii pushtii
Postat 26 Mai 2012, 01:19 de cristi
Rusine
Foarte frumos.... Corectitudinea USL-ista incepe sa iasa la suprafata...Cat de mult doresc ei binele acestei tari... Bine zicea cineva "veti regreta guvernul boc"... Si daca tot veni vorba de studii, de oameni politici care sunt in fruntea judetului, gen actualul presedinte (interimar) al Consiliului Judetean, ar fi interesant de aflat cum in 4 ani de zile a reusit sa devina absolvent de scoala generala, liceu si facultate de drept... Rusine sa va fie !!! Dragi bihoreni, votati mizeria asta numita USL in frunte cu oamenii de succes gen "cornel" sau "gigi"...
Postat 26 Mai 2012, 00:30 de aloha
pacat
La USL doar la asta le sta capul la functii...acum cand se apropie examenele nationale in loc sa vada ce se poate face pentru elevi si studenti ei dau afara oameni sa puna oamenii lor....JOS USL!!!!
Postat 25 Mai 2012, 23:14 de arsss
......
asta ii una dintre multele mutari gresite . vor mai urma
Postat 25 Mai 2012, 23:10 de mihnea
USl= vot pierdut
Mie unul mi-a ajuns cateva saptamani de guvernare USL....si-au aratat intentiile...daca acum fac de-astea nici nu vreau sa ma gandesc ce vor face pe viitor...sper sa nu apuc sa vad!!!! Votul meu sigur l-ati pierdut USL!!!
Postat 25 Mai 2012, 23:08 de oradean
...
inaintea examenelor i-si bat joc de munca lui dorel stoica.
Postat 25 Mai 2012, 23:07 de fane
urat
nu era momentul inaintea examenelor sa se faca astfel de schimbari doar ca guvernul pnl nu are experienta necesara sa ia asemenea deciizii. pacat de munca depusa pana acuma.
Postat 25 Mai 2012, 23:06 de petru f
jos usl
Ma intreb pana unde o sa se mearga cu nesimtirea astia de la USL...chiar nu credeam dar isi dau cu stangu in dreptu...credeam ca is copilarii fazele ca o sa se ingroape singuri, credeam ca au atata cap...dar saracii sunt orbiti de bani, nu vad in fata numai bani si functii, o sa se bata pe ele pana o sa se destrame.....
Postat 25 Mai 2012, 23:05 de oradean
MARIONETE!!!!
USL = o echipa de marionete in frunte cu Ponta mascariciul principal manipulat de o mana de gunoaie care is fac facutele... de ce va bateti joc de tara asta?? nu ati putut sa stati in opozitie si sa lasati oameni capabili sa isi faca treaba???
Postat 25 Mai 2012, 23:00 de dinu
vai de mama noastra
PUNETI-L PE MANG!!!! =))))))))) Poate ne ajuta sa copiem ceva bun si in Bihor :))) Hahaha...vai de mama noastra si cine ne [pune sa votam la alegeri USL....
Postat 25 Mai 2012, 23:00 de cetatean
iliescu
A inceput marea epurare politica...fratilor, daca vreti sa va intoarceti in comunism, votati CANCERUL USL...apropos...stiati ca zilele acestea s-a votat asa mai in tacere o lege conform careia se stocheaza pentru 6 luni de zile orice convorbire telefonica sau mail? USL ne ingradeste drepturile!!!!!!!! JOS USL!!!
Postat 25 Mai 2012, 22:59 de USL
SUPER
MATEI E MAI RAU DECAT COPY MANG PASTE !!!
Postat 25 Mai 2012, 22:58 de super
JOS USL!!!!!!
USL isti astia nu se gandesc la saraci elevi care au acuma examene... se gandesc doar buzunarele lor, o sa fie inspectoratul gata pana la examene?? o sa fie pe dracu, o sa isi faca si Dan Matei o investire ca si Bitea....pe bani nostri. SA VA FIE RUSINE
Postat 25 Mai 2012, 22:56 de danut
iliescu
Vladimir Tismăneanu, cel pe care premierul Victor Ponta l-a înlocuit din fruntea IICCMER, a condus comisia care a redactat raportul privind condamnarea comunismului, devenind astfel "inamicul public nr. 1" al lui Ion Iliescu.
Postat 25 Mai 2012, 22:56 de USL
HUUU!!!!!!
ANUL TRECUT MATEI ERA CERCETAT PENTRU CA A FURAT BANI DIN FONDURI EUROPENE .... AZI E SEF LA INVATAMANT ??? :))) ADIO USL !!!!!!!!!
Postat 25 Mai 2012, 22:55 de petrica americanu`
iliescu
Poate il puneti pe Iliescu si pe Nastase in toate posturile, poate il aduceti si pe Ceasca din mormant sa nu ma scapam in veci de voi!!! Fir-ati voi sa fiti de comunisti ordinari!
Postat 25 Mai 2012, 22:52 de cetatean
SISTEM BOLNAV
daca tot schimbati directorii de la invatamant poate ii da`ti si lui BOGDAN FLORIN o diploma .. ca l`ati trecut pe pliante inginer ... dar nu sunt sigur ca are bacul luat inca !! Sunteti PENIBILI !!!
Postat 25 Mai 2012, 22:49 de auto
USL=CANCER
SA fim seriosi...se astepta cineva sa credem ca USL nu va schimba pe nimeni cand va veni la guvernare? Is muritoti de foame de atatia ani de zile acuma vor sa puna mana pe ciolan...
Postat 25 Mai 2012, 22:49 de Andrei
CANCER
Acum puteti sa va umpleti de diplome membrii de partid :)))
Postat 25 Mai 2012, 22:42 de cancan
BACALAUREAT
Domnilor socialisti .... Inainte de bac trebuia schimbat inspectorul sef pentru a putea dumneavoastra sa va faceti jocul ?
Postat 25 Mai 2012, 22:38 de sadam
USl
Parca nu faceau schimbari de cadre domnii de la USL .... sau foame e chiar asa de mare?
Postat 25 Mai 2012, 22:36 de black
Hai PDL
HAI PDL
Postat 25 Mai 2012, 22:12 de anti USL
Jos Ponta
Ce om ii si Ponta ...asa s-au inteles ca nu fac schimbari da nu se tin de cuvant... vor repede sa se imbocateasca cei de la USL...Vai si amar de Guvernul Ponta.. A fost mult mai bine cu Cuvernul Boc
Postat 25 Mai 2012, 22:09 de ana
pile pile si relatii
bineinteles ca il da afara, ca doar asta asteptau de ani de zile sa puna mana pe tot si sa ingroape totul in gunoiul lor. Mult succes lor in tot ceea ce fac si multa putere de suferinta celor care ii voteaza. sa ne gandim bine ca astia sunt doar niste pasi premergatori schimbarilor pe care si le propun. vreti furt, si mita, votati usl, o sa primiti din plin
Postat 25 Mai 2012, 21:59 de Maria
pile pile si relatii
ar trebui sa se gandeasca ca le strica viitor si propriilor lor odrasle cand fac miscari de genul, a da, stai era sa uit, ei sunt obisnuiti sa rezolve totul pe bani si pile.... jos USL .... ne murdariti tara.
Postat 25 Mai 2012, 21:56 de Maria
Dorel Luca un baiat bun....
Dorel Luca un baiat bun dar prea a ascultat de ,,SFATURILE LUI GHILEA ,, in schimbatul directorilor de scoli .
Postat 25 Mai 2012, 21:06 de inspector
balbe
care-i diferenta dintre unii si altii? usl n-a zis ca nu schimba oamenii din functii? abia au asteptat sa puna liberalii si social-democratii mana pe ele
Postat 25 Mai 2012, 20:35 de balbe
A INCEPUT.....
A inceput de ieri sa cada, cate un "director " . Acum a stat . Norii s-au mai adunat peste sat.... Cine este urmatorul . Copy -Past -ul politic a inceput
Postat 25 Mai 2012, 20:33 de politicos
usl nu face schimbari politice...asta sa inteleg?
USL NU FACE SCHIMBARI POLITICE....SA FIM SERIOSI....NERUSINATILOR MINCINOSILOR....LA PUSCARIE CU VOI...ALATURI DE NASTASE SI RESTU
Postat 25 Mai 2012, 20:21 de rodion mircea
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6253 RON
  • 1 EUR = 4.9757 RON
  • 1 HUF = 0.0128 RON