URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 28 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Primăria Oradea a decis să modifice regulamentul de salubrizare. La fel cum deja ne-a obișnuit, schimbarea s-a făcut fără o dezbatere publică serioasă. Mi se pare o greșeală strategică, pentru că despicarea firului în patru atunci când e vorba de problemele tuturor locuitorilor poate duce la soluții bune, unde mai pui că elimini din start suspiciunile și speculațiile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oradea și Bihorul au ajuns într-o perioadă fastă, cum din perspectiva dezvoltării infrastructurii n-au mai cunoscut niciodată. Anul acesta se deschid circulației o mulțime de noi drumuri, vreo 70 de kilometri: legătura centura Oradea - Autostrada Transilvania (chiar la finele acestei săptămâni), plus centurile Sânmartin, Aleșd, Beiuș, Oșorhei, Nojorid, Sântandrei (în vară). „Miracolul” ar putea fi explicat prin faptul că 2024 e an electoral. Și, da, este! Dar, totuși, nu asta-i explicația, ci parcurgerea întregii evoluții de la germinarea la coacerea proiectelor.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Din data de 31 martie, România devine, parțial, parte a spațiului de liberă circulație Schengen, aspect care ar trebui să ne bucure, ca națiune, deoarece vine după un îndelung proces de negociere cu celelalte state ale Uniunii Europene, aspectele privind negocierea cu Austria fiind comentate pe larg în ultima perioadă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
02 August 2021, 09:10

Zilele mărcii germane Villeroy&Boch au început la Interioo în Era Home Center! (FOTO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Zilele Villeroy&Boch sunt la Interioo in perioada 1-31 August pentru tine si pentru casa ta. Villeroy&Boch te asteapta cu preturi speciale in aceasta perioada la Interioo, Era Home Center Oradea!

Obiectele sanitare pe care vezi înscrisă marca Villeroy&Boch confirmă prezența valorii, a calității și a unor materiale innovative dezvoltate de inginerii germani și create de designeri de top.

Designul, calitatea, tradiția și inovația se simt în fiecare muchie, unghi sau linie rotunjită perfect.

Marca germană Villeroy&Boch transmite și garantează calitatea obiectelor sanitare care vor da valoare casei și spațiului în care sunt așezate.

Villeroy&Boch – "o istorie a calității”

Cu o bogată tradiție de “modelare activă a culturii băii”, Villeroy&Boch a reușit de-a lungul anilor să transmită eleganța clasică, dar și designul urban prin modelele sale incitante.  Longevitatea Villeroy & Boch a constat în abilitatea de a anticipa tendințele și de a rămâne relevant și modern – odată cu continua schimbare a nevoilor consumatorilor.

Villeroy & Boch propune în fiecare an produse inovatoare și elegante, pentru a-ți oferi inspirație și a deschide noi orizonturi pentru un design interior cu adevărat personalizat.

Proiectele echilibrate și armonioase, împletite cu funcționalitatea, oferă produselor de la Villeroy & Boch caracterul lor unic, inconfundabil. Indiferent de stil - designerii Villeroy & Boch dezvoltă ceramică, mobilier de baie și accesorii, care poartă semnătura perfecțiunii companiei.

Produsele și inovațiile Villeroy&Boch

QUARYL®

Frumuseţe pentru eternitate

Prima atingere este fascinantă. Fiind mătăsoase şi fine, precum şi plăcute la atingere, produsele de baie din Quaryl® sunt perfecte pentru a va face să vă simţiţi bine.

Găsiți-vă inspirația în designul simplu și precis, fără vârstă, care este posibil numai cu produsele din  Quaryl®. Suprafețele robuste și calitatea durabilă vă vor face experiența de îmbăiere și duș perfectă.

TITANCERAM            

Ceramică atent meşteşugită

Villeroy & Boch combină materii prime naturale, cum ar fi feldspat, cuarț, lut și dioxid de titan, pentru a crea un material inovator care combină proprietățile ceramicii de înaltă calitate cu rezistența excepțională: TitanCeram. Acesta permite forme delicate impresionante, cu muchii bine definite, care sunt foarte stabile și robuste în același timp.

Material ceramic innovator:

+ Materialul inovator TitanCeram permite un design foarte precis și delicat.

+ Stabilitate excelentă a materialelor și produselor datorită unui material inovator și unui proces de producție special.

+ Calitate remarcabilă a produsului datorită strictei asigurări a calității.

+ Rezistență deosebită la temperaturi ridicate și la temperaturi scăzute datorită materialului ceramic de înaltă calitate produs în fabrica noastră.

MOBILIER PENTRU BAIE VILLEROY&BOCH

Nu doar frumos, ci şi practic

De cea mai înaltă calitate și cu numeroase posibilități de combinare: meșteșugul tradițional se îmbină armonios cu tehnolgia modernă.

Design

+ De la eleganța fără vârstă la designul modern.

+ Un amestec atrăgător de materiale cu lemn, furnir, lac, marmură și sticlă.

+ Numeroase variante de culoare și combinații posibile pentru a se potrivi gusturilor individuale.

+ Accente atmosferice datorită iluminării LED integrate.

+ Stil încrezător datorită mobilierului de designer și ceramicii.

Inovație și durabilitate

+ Utilizarea materiilor prime ecologice

+ Utilizarea materialelor durabile

+ LED-uri de economisire a energiei

DIRECTFLUSH

Curățenia maximă în toaletă are acum un nou standard. Când vine vorba de ultimele standard în materie de curățenie și igienă, vă puteți baza pe DirectFlush de la Villeroy & Boch.

Igienă maximă a toaletei

+ Întregul vas interior este curățat cu atenție

+ Rezultatul maxim de spălare fără stropire

+ Curățare și întreţinere rapidă și ușoară, datorită designului fără margini

 

Vă așteptăm la Interioo, unde echipa de consultanți și designeri vă vor oferi toate detaliile și vă vor prezenta întraga gamă de produse Villeroy&Boch.

Interioo este deschis şi în weekend, iar echipa profesionistă de consilieri şi designeri de interior este pregătită să te ajute să faci alegerile potrivite pentru proiectul tău de amenajare cu produsele aflate în promoţie atât în showroom-ul din ERA Home Center, cât şi online, valabile până în 31 august 2021!

Interioo – ERA Home Center, Oradea
Aradului nr. 62
Oradea România
www.interioo.ro

(advertorial)

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5892 RON
  • 1 EUR = 4.971 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON