URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
01 Martie 2023, 19:20

Zboruri Oradea - Constanța, din 25 iunie. Cât costă biletele

Zboruri Oradea - Constanța, din 25 iunie. Cât costă biletele (sursa foto: Facebook / Air Connect)
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

În această vară, orădenii vor putea ajunge pe calea aerului la Marea Neagră. Compania aeriană Air Connect și-a prezentat marți orarul pentru sezonul estival, care cuprinde zboruri Oradea - Constanța și retur, în fiecare duminică, în perioada 25 iunie - 17 septembrie.

Potrivit adevarul.ro, lansarea zborurilor pentru perioada de vară a avut loc pe 28 februarie în sediul Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța.

Pe lângă cele de la Oradea, programul Air Connect mai cuprinde curse spre litoral de la Suceava, Timișoara și Cluj. 

„În lipsa unei infrastructuri terestre, care să lege cele mai mari orașe din România, inițiativa AirConnect, de a deschide rute aeriene către Nordul și Vestul țării, este una extrem de binevenită”, a afirmat Mihai Daraban, președintele CCINA Constanța și al Camerei de Comerț și Industrie a României, potrivit aceleiași surse. 

Tudor Constantinescu, director general Air Connect, a spus în cadrul acelei conferințe că „introducerea zborurilor estivale între Constanța și Cluj, Oradea, Suceava, Timișoara a fost un pas firesc, oferind turiștilor o opțiune de transport rapidă, confortabilă și în siguranță pe litoralul românesc”. 

Biletele s-au pus în vânzare pe site-ul www.air-connect.com. De pildă, pentru zborurile 25 iunie (Oradea-Constanța) - 2 iulie (Constanța-Oradea) se pot cumpăra bilete tur-retur la prețul de 150 de euro, în tarif fiind inclus însă doar un bagaj mic de mână, de maximum șase kilograme și cu dimensiuni maxime de 40x30x20 cm. 

Cumpărate de pe acum pentru luna august, de pildă pentru perioada 13 august (Oradea - Constanța) și 20 august (Constanța - Oradea), biletele tur-retur costă 128 de euro, tot la categoria „fly light”, adică doar cu un bagaj mic.

Air Connect este o companie aeriană românească nouă care are mai mulți acționari și administratori, printre care și tur-operatorul Karpaten.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
11 Comentarii
Iar ma mincinosule sandu
Are si Oradea un zbor dupa 3 ani, si sandu2100 sluga se plange ca e scump? Hopa , e scump, dar cum asa paraca Oradea e Dubai, avem salarii mari. Nu te plateste partidul destul ca sa zbori, vezi asa e si 90% din oradenii ramasi in oras, nu au bani. Banii oradenilor merg in betoanele zeului tau, si hopa betoanele nu produc bani, nu aduc bunastrae , doar depopulare, saracie si imbatranirea orasului. Asa ca mars in Teleorman daca nu iti place dezvolatrea. Vezi ca Oradea e la fel ca Vasluiul, nu are nimic peste Vaslui.
Postat 05 Martie 2023, 19:08 de adi13
sandu nebunu
Hai mars in Teleorman, acolo e locul slugilor ca tine
Postat 05 Martie 2023, 16:29 de adi13
adi13-bolnăvel
Îți duc țigări la Socola dacă vrei
Postat 03 Martie 2023, 18:18 de Sandu2100
sandu mincinosu
Ce tot comentezi sandule2100, daca nu iti place pretul mars in Telroman ca esti mai aproape, si poti merge cu caruta la mare.
Postat 03 Martie 2023, 16:05 de adi13
dragos_gio
Mai ieftin cu mașina adevărat, dar sunt oameni care nu merg la mare cu un portbagaj plin de haine.
Postat 02 Martie 2023, 10:12 de Sandu2100
Sandu2100
cu masina de 200-250 euro alimentezi dus intors si ai si bagaje...dar corect,sunt 10-11ore de drum,insa iti raman 350 de euro de distractie
Postat 02 Martie 2023, 08:22 de dragos_gio
În urmă...
Cu vrio 2 ani, prețurile erau sub prețul unui bilet de tren ruta Oradea-Constanța, acum a intrat Conect ăsta și ne face capul calendar, desigur circulă cu tarife de zbor de linie, nu tarife Low cost.
Postat 02 Martie 2023, 00:54 de Morometul
dragos_gio
Exagerat prețul, dar nici cu bani de bilet de autobuz sa zbori. Cu mașina nu se merită.
Postat 02 Martie 2023, 00:20 de Sandu2100
aha
deci la 4 persoane...600 euro doar biletele, cu niste bagaje minuscule...nevoie de taxi la destinatie...deci a innebunit lupul
Postat 01 Martie 2023, 23:15 de dragos_gio
SALONIC !!!
La Salonic avem nevoie de curse peste vara! Sau Lefkada! Cine dracu se duce la Mamaia sau Eforie cu 1800 euro/săptămână cand mergi in Lefkada cu 800? Cursele de Creta au fost pline la refuz toata vara! Daca schimbam cu Salonic va fi rupere!!
Postat 01 Martie 2023, 21:17 de BlackDot
Abureli de 2 bani
Din vara se inchide aeroportul pentru modernizarea pistei(din nou!!!!) , asa ca de unde vor fi zborurile daca aeroportul va fi inchis ?
Postat 01 Martie 2023, 19:58 de Mihaita
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON