URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
04 Mai 2018, 16:13

Bolojan despre demisiile de la UPU-SMURD: "Voi avea sâmbătă la prânz o întâlnire cu domnul Borcea"

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Final deschis pentru criza demisiilor de la UPU-SMURD Bihor. Valul de demisii de vineri după amiază, declanşat de gestul doctorului Hadrian Borcea, l-a luat prin surprindere pe primarul Ilie Bolojan, aflat în delegaţie la Bucureşti.

Contactat telefonic de BIHOREANUL, edilul a declarat că şeful UPU-SMURD l-a informat cu privire la demisia sa printr-un SMS şi nu cunoaşte toate semnificaţiile acestui gest.

"L-am sunat pe domnul Borcea imediat după ce am primit mesajul său şi am stabilit să avem mâine la prânz o întâlnire", a declarat Bolojan.

Primarul de Oradea a refuzat să facă alte declaraţii cu privire la criza fără precedent declanşată vineri în sistemul medical local. "Înainte de toate trebuie să mă informez despre ce este vorba", a spus Bolojan.

După cum se ştie, doctorul Hadrian Borcea, şeful UPU-SMURD Bihor, şi-a dat vineri demisia în semn de protest faţă hotărârea Consiliului Local de a diminua cu 60% sporurile acordate medicilor şi cu 25% cele acordate asistentelor, care au beneficiat în ultima vreme de creşteri salariale consistente, şi de a transfera aceste sume infirmierelor şi personalului auxiliar, care nu a beneficiat de majorări.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
34 Comentarii
@control-room
taci!! ca totusi ai cap frumos!
Postat 05 Mai 2018, 21:32 de Christa
!!!
@Control_Room: Stai calm! E greu cu Justi...am trecut prin așa ceva! Nu-ti pierde vremea! TE IROSESTI INUTIL!
Postat 05 Mai 2018, 20:07 de dani-e-let
@christa
O sa vedem la tribunal daca vei fi si acolo la fel de nesimtita, in fata procurorilor si a judecatorilor.
Postat 05 Mai 2018, 19:09 de Control_Room
Cei care o duc cel mai bine, o fac pe datorie sau furând din buzunarul altora (aparent legal, uneori prin HCL).
Referitor la „schimbarea în bine a oraşului” care se vede, pot spune doar că este o poleială susţinută din fonduri europene care au doar calitatea de a fi cheltuite. La fel de bine, văd că măreţele realizări sunt doar de formă. Nimic de fond. Începând cu următorul ciclu de finanţare, vom constata (majoritatea cu tristeţe) că trăm „într-o veche casă nouă, plină de noi amintiri vechi”. Definiţia îi aparţine profesorului arh. Andreescu de pe vremea când descria „iluzia unui trecut pe care nu-l ai”. Asta rămâne după epoca Bolojan! Investiţii prin care să-şi justifice un viitor trecut menit să-i asigure lui şi acoliţilor lui o rentă viageră. Dacă e aşa sustenabil progresul, de ce merge ca lobbystul sau milogul, după caz, în fiecare toamnă la guvern pentru ajutor din fondul de rezervă „pentru asigurarea continuităţii serviciului de încălzire care, în lipsa acordării, este în pericol de a fi sistat”? Asta, în timp ce tot el acordă împrumuturi colegilor de partid. Certificate verzi la Timişoara, preluarea gunoiului de la Cluj, „importul” modulelor termice de la Reşiţa şi ce îi va mai trece lui prin tărtăcuţă. În vremea lui Cioloş, „ştia el” că se va da o ordonanţă de urgenţă … Poate că, dacă cei cu girofar albastru îşi făceau treaba la timp, nu mai apuca să îndatoreze cetăţenii în halul ăsta. (Datoria este a oraşului, PLATA revine cetăţenilor!). În privinţa „con-sideraţiilor” dumneavoastră privind faptul că „nu merită aceşti bani”, nu pot decât să mă bucur că societatea nu a ajuns încă să fie răsplătită după valoroasele dumeavosatră criterii. V-aş întreba: detectivii, unde sunt situaţi pe scara valorilor pe care le promovaţi? Ştiţi cât cheltuie anual descreieratul pe firme de pază, protecţie şi „servicii de investigaţie şi siguranţă”? Nu aştept un răspuns pentru că ştiu toate astea şi pentru că nu doresc să purtăm vreun dialog.
Postat 05 Mai 2018, 18:51 de eutanasiu
@control_room
NU mai fa mizerie aici.pleaca
Postat 05 Mai 2018, 18:48 de Christa
@fabula
da-i pace, e cu capu, nu are tiglele pe acoperis. Logica control_room e plecata
Postat 05 Mai 2018, 18:47 de Christa
@control_room
esti dus! nu ai sanse. copil problema
Postat 05 Mai 2018, 18:45 de Christa
@Fa Bula, frustratule:
Eu ti-am spus ca esti dobitoc pt ca asta esti. Ai un discurs al urii. Am explicat mai jos. Mai sunteti cativa d'astia pe site. Veti primiti citatii. O sa infundati puscaria, ca sa va invatati minte.
Postat 05 Mai 2018, 18:39 de Control_Room
RE: @Fa Bula, frustratule:
Gata, ajunge cu insultele!
Postat 05 Mai 2018, 21:34 de Moderator
@ christa
1. Ma acuzi ca am ceva cu ungurii ! Asta e inca un capat de acuzare impotriva ta. Eu nu am nimic cu ungurii. Postarile mele sunt publice, le vede toata lumea. La fel, ceea ce postez sunt informatii publice (topul celor mai corupte tari din UE, etc). Vad ca te deranjeaza foarte tare. E problema ta. 2. De ce te deranjeaza statuile romanilor din oras si istoria locului ? 3. Te-au intrebat unii pe aici daca vrei sa pui in Oradea statuia lui horty si nu ai raspuns. Te intreb si eu: Vrei sa pui in Oradea statuia lui horty ?
Postat 05 Mai 2018, 18:33 de Control_Room
Da
Medicii ar trebuii plătiți si mai bine decât sunt. Dar in primul rând sa le faca , condiții de muncă mai bune. Este o munca grea si nu oricine poate fi doctor sau asistent.
Postat 05 Mai 2018, 17:47 de Sandu1201
sac fara fund...
Practic vorbim despre niste saci fara fund, vesnic nemultumiti. Acesta e adevarul, pe langa salar spaga e OBLIGATORIE, daca era vorba de 500 milioane tot nu era bine, sunt infestati ci virusul banilor. Domnule doctor, va rog sa imi spuneti cum de nu reusiti sa va descurcati cu asa salar, ce lipsuri aveti, poate va ajuta familiile cu cate 3-4 copii si venit sub 3.000 lei pe luna. Dumneavoastra nu va descurcati cu un salar lunar pe care majoritatea familiilor nu reusesc sa il puna deoparte in doi ani. Avand in vedere salariile din Romania, nu meritati acesti bani sub nici o forma. Avand in vedere lucrul practic pe care il faceti nu meritati mai mult decat oricare alt medic. Dar aici nu se poate trata nici un subiect fara politica, totul e politica. Va garantez ca in strainatate nu ii da nimeni acesti bani pt munca prestata in Romania. Va garantez ca nu pleaca el de la ciolan asa usor, face teatru, pacat ca Bolojan nu om de el, eu i-as ura "drum bun!". @eutanasiu "având în vedere că mata ai început cu falimentarea unui ABC şi îţi dai doctoratul în falimentarea oraşului", daca vorbesti de falimentarea orasului apoi cred ca esti decuplat de la realitate, esti orb? chiar nu vezi schimbarea in bine a orasului? Nu e Bolojan perfectiunea dar e cel mai bun din tot ce a fost, pt oras. Daca esti mai capabil te asteptam pe listele de votare. Succes!
Postat 05 Mai 2018, 17:31 de detectiv
zece
@eutanasiu: Din nou 10! Stai jos! Sunt foarte "invidios" că ești mai bun ca mine! Asta e! Bine ca exiști...
Postat 05 Mai 2018, 17:09 de dani-e-let
Trăim vremurile în care doctorii taie salariile medicilor
După ce şi-a făcut stagiatura în politică, Carp, cu o carieră exploatată la fel ca aceea a colegului de partid Videanu, a devnit peneleist şi coadă de topor a lui Bolojan. E interesant că nimeni nu e revoltat nici de salariile şi nici de sporurile primite de cei ce ar trebui să-i trateze, tot în regim „de urgenţă”, şi care beneficiază şi ei de girofar. „Piticul de grădină” replantat în curtea DNA Oradea n-a lucrat nici măcar o zi în regim de urgenţă şi, cu toate astea are salariul mai mare decât el „însuşi”. O fi culoarea de vină! Dr. Borcea are ghinionul să nu aibă uniforma şi girofarul albastru! Preoţii justiţiei sunt alţi membri ai clubului în care Bolojan a fost promovat de la chelner la majordom. În curând, după ce protocoalele nu vor mai fi operaţionale, urmează perioada în care edilul va încerca să suplinească toate aceste „ajutoare” prin dictatura care îl caracterizează. „Apusul” e şansa tratamentului de care, din ce în ce mai des, are nevoie. Se dovedeşte că hotărârile Consiliului Local sunt luate de penelişti după criterii capitaliste. "Sunt două variante: să menţii sporurile la toată lumea, ceea ce înseamnă de fapt scăderi de salarii la angajaţii cel mai prost plăţiţi, cum ar fi infirmierii şi angajaţii auxiliari, CARE SUNT MAJORITARI, sau să tăiem 60% din sporurile medicilor şi 25% din sporurile asistenţilor şi să transferăm aceste sume la personalul care nu a beneficiat de creşteri, ca să nu le scadă salariile". Adică principiul majorităţii satis-făcute, cu gândul la alegerile ce urmează. Pe termen scurt s-a urmărit susţinerea Carp-ului pentru un nou mandat, cel care, nu mai târziu de duminică va trebui să lingă unde a scuipat atunci când a făcut EL analiza „şmanagerială” a cheltuielilor Spitalului Judeţean. Cine te crezi, alogenule, ca să îndoi, să „tunzi” (toaletezi), să cheleşti legea prin HCL? Eleganţa de care a dat dovadă şeful SMURD este remarcabilă, având în vedere că mata ai început cu falimentarea unui ABC şi îţi dai doctoratul în falimentarea oraşului.
Postat 05 Mai 2018, 16:41 de eutanasiu
@Control_Room: mai am un singur dor
Până la deșteptare, am o rugăminte: hai sa nu provocam mânia moderatorului că iar șobolănim prin marfa expusă pe tarabă. Poate să ne închidă accesul și atunci ce ne facem? Eu ca eu, o să mă fac șoarece de bibliotecă, dar matale, un hamster politic, te vei întoarce în cușca stăpânului tău. Și e păcat, nu mai ai nici o șansă să alegi planul A.
Postat 05 Mai 2018, 15:40 de User anonimizat
RE: @Control_Room: mai am un singur dor
Chiar aşa, puţin respect pentru moderator, este weekend şi la noi!
Postat 05 Mai 2018, 21:35 de Moderator
@Control_Room: Așa-i românul! Ce bine că nu toți!
Calmează-te monșer! Mi-e și frică să îți răspund cu aceeași monedă că iar îți pierzi controlul. Ba, ca să te înveselești, uite nu mă răzbun cu citații că m-ai facut dobitoc! M-ai fi jignit dacă îmi ziceai că sunt o plantă care își face fotosinteza după soarele din Teleorman, și mă usuc dacă nu mă udă madame Firea ori Dăncilă. Afirmațiile despre români nu sunt făcute în sens peiorativ. Dacă totuși nu te-am făcut să revii la sentimente mai bune, atunci îți recomand să începi citațiile cu Andrei Mureșanu. Imnul național mi-a fost prima sursă de inspirație pentru a sensibiliza pe cei ce nu se regăsesc în "mândria" românului pesedist. Deșteptarea invocată în imnul național se referă la cu totul altceva decât beția după micii primiți gratuit. La trezirea din beție e suficientă zeama de varză. Dacă vrei și imn pentru așa ceva, se poate folosi "Ionel, Ionelule, nu mai bea băiatule..." cântat de nevastă pe post de ceas deșteptător. Ca să nu îți sară muștarul, la imnul național autorul a avut grija să nu te simți forțat și grăbit cu deșteptarea, poți să alegi. Există planul A: acum, și planul B: ori niciodată. După cum ții să ne demonstrezi, tu ai ales planul B.
Postat 05 Mai 2018, 15:13 de User anonimizat
@control_room
Ce sa contesti.Ea este care este ea, care va sa zice este ea......daca intelegi vrea sa pui. Dar nu inteleg ce ai cu Hu si maghiarii si cu etc. Dache nu place la tine exista un spital pentru conrtol. No offense 6 e numaru'. Si apropo eu sunt de alta minoritate ai auzit de ROMANI, tzigani etc??? ce zici? Apropo am scris la MIshto incorect sa te enervez....,merge???? SI valea ca faci praf, si tu esti praf. Ea trimite ceva citatii ca avem arhiva ta.....
Postat 05 Mai 2018, 14:43 de Christa
!!!
Moderatorul ( de data acesta rezistă!)...
Postat 05 Mai 2018, 14:19 de dani-e-let
@christa
Contesti istoria locala si te deranjeaza statuile romanilor din oras. La arhiva ce vrei sa-mi arati ?
Postat 05 Mai 2018, 14:03 de Control_Room
Escroci/escroace
Sunteti cativa/cateva aici care intruniti toate elementele constitutive ale infractiunii de discurs al urii (hate speech)! Generalizati injurand si insultand un mare numar de oameni (romanii, in cazul de fata). Oameni pe care nu-i cunoasteti, pe care nu i-ati vazut si cu care nu ati schimbat o vorba in viata voastra. Nu va linistiti pana cand nu o sa va treziti cu niste citatii. Pana cand nu infundati puscaria nu va invatati minte.
Postat 05 Mai 2018, 13:53 de Control_Room
@control room
Fa tu bine si pleaca, faci praf si mizerie aici.(Jignesti, ataci si te comporti ca un copil ). E greu cand nu-ti dai seama. nu-i asa? Pune mana pe 1 bucata carte (nu de bucate, nu de benzi desenate) si dupa aia mai vb. Ai un comportament infantil.
Postat 05 Mai 2018, 09:24 de Christa
Fa.... Bula ....
Au plagiat cativa escoci, nu au plagiat toti romanii. De ce ii insulti *? Eu ti-am mai demonstrat ca esti escr@c. La unguri a fost prins ca a plagiat presedintele, primul om in stat. Poti sa afirmi ca toti ungurii sunt hoti * ? Cat despre istorie si imperii, toate imperiile din jurul nostru s-au destramat, pierzand si mare parte din teritoriile pe care le-au avut, obtinute, bineinteles, prin furt. In timp ce imperiile s-au destramat, romanii s-au unit. Cine sunt prostii** ?
Postat 05 Mai 2018, 07:27 de Control_Room
@Control_Room: controleaza-te, aici nu e forum!
Așa e, nu eu am pus plagiatul pe masa românilor: Mang, Bodog, etc. Nu știu de ce se supără unii când îi acuzi de hoție. Toată floarea cea vestită a întregului Apus s-a îmbogățit, la un moment dat, prin furt. Italienii cu Imperiul Roman, nordicii cu vikingii, ungurii cu hunii, nemții cu razboaiele mondiale, iar cei mai stilați (englezii, francezii, spaniolii, belgienii, olandezii ) cu coloniile. Pe toți istoria i-a consemnat cuceritori. Dar noi, noi românii cu frica de Dumnezeu, n-am furat pe nimeni. Noi ne-am furat singuri căciula. Și istoria ne va însemna ca proști. Să tot fii mândru că ești român! Și să votezi ca atare!
Postat 05 Mai 2018, 07:04 de User anonimizat
@Fa Bula
Nu ti-e rusine, bai, * sa insulti pe toata lumea ? Cica, "romanul hot sa fie pleonasm. Mai *, muncesti tu in locul romanilor, le cresti tu copiii, le pui tu mancare pe masa, le platesti tu cheltuielile zilnice ? Poti sa te iei de mana cu christa-trista, si sa va cautati la doctori, desi, in cazul vostru e greu de crezut ca exista vindecare,
Postat 05 Mai 2018, 00:44 de Control_Room
@christa
Este evident ce te macina pe forumul asta. Mai sunt vreo doi trei ca si tine. Despre ce arhive vorbesti ? Nu stii nici macar sa scrii, dar contesti istoria. Eu stiu istoria locala, istorie care incepe cu mult inaintea migrarii ungurilor in Ardeal. @ Fa Bula... Nu ti-e rusine, *, sa insulti pe toata lumea ? Cica, "romanul hot sa fie pleonasm". Pai, bai, * tu esti caz de psihiatrie. Poti sa te iei de mana cu christa asta, si sa va cautati la doctori.
Postat 05 Mai 2018, 00:39 de Control_Room
@ control _room
Daca nu esti pe subiect ce te bagi. Iar Christa e un pseudonim asa cum tu esti control room. Iar daca imi exprim o parere nu cred ca este o problema si mai ales a ta. Cu statuile nu am terminat , daca doresti si tu una fa cerere la primarie. Se rezolva, bag eu o vorba buna ca pot. Iar daca tii minte am zis ceva de istorie, ce zici da-m o fuga la arhiva? Daaa, sper ca stii citi si nu ma faci de ra, daaaa.....ne-am inteles? Si te rog nu mai fa praf si mizerie pe aici. Daca ai o problema de NATIO-NAZISM valea la politie si fa o reclamatie. Dar sper sa si vii inapor sa nu ramai acolo cativa ani.
Postat 04 Mai 2018, 22:16 de Christa
Erata: Acum, fiecare dintre noi...
Adăugare : ...și fiecare diavol din noi... :)
Postat 04 Mai 2018, 19:53 de User anonimizat
Divide et impera
Partidul Satanic Desolidarizator e un lup îmbrăcat în piele de oaie. De oaie furată . La ceas de centenar, acești mândri că sunt români, prin acțiunile întreprinse, nu ne unește ci ne dezbină. Dezbină categoriile profesionale și clasele sociale. Face apel la solidaritate dar promoveaza retribuțiile speciale(pensii, indemnizații, salarii) acordate nu pe baza performanței ci după interese proprii. Fondul din care s-au alocat sumele se bazează fie pe împrumut, deci creștere a datoriei, fie pe fondurile de investiții ale infrastructurii naționale. Așa că, dragi români nu mai așteptați să vedeți realizate marile spitale regionale promise! Autostrăzile? Nici atât! Acum fiecare din noi suntem duși de nas cu cașcavalul, ca pisica la dresaj. Scapă cine poate! După felul cum sunt făcute legile justiției, infractorii politici vor putea scăpa cu toții. La final de mandat, PSD-ALDE-UDMR se vor putea mândri cu ce au realizat: românul hoț să fie pleonasm.
Postat 04 Mai 2018, 19:45 de User anonimizat
christa-trista frustrata
Ai terminat cu statuile ? De ce nu te duci in Hu, acolo nu o sa vezi statui de romani, sau o sa vezi foarte putine. Du-te in Hu, nu se supara nimeni. Acolo o sa-ti fie mai bine, traind in top trei cele mai corupte tari din UE.
Postat 04 Mai 2018, 18:40 de Control_Room
danika draga
salariul meu de la asa zis revolutie fiscala marca PSD a scuzut cel putin cu 500 lei. din pacate am decis ca dau demisia,vand tot ce am si plecam din tara.mii de multumiri pt tine si pt semenii tai si ma gandesc ca nu sant singurul asa ca daca nu-ti place ceva mutata-te in teleorman ca te asteapta cineva drag
Postat 04 Mai 2018, 18:31 de tepes
!!!
...OTL,...dictatorială...sălbaticii... greșeli de telefon îndreptate... iute!
Postat 04 Mai 2018, 18:03 de dani-e-let
Să vedem ce-o să iasă
Stimate și mult apreciat-ule Domn Primar Ilie Gavril Bolojan! Am o bănuială că UPU nu este OLT iar D-l Borcea nici pe departe Pop! Nu știu despre ce sporuri e vorba sau dacă sunt meritate! Discut atitudinea dictdictatorială! "Să știi că te spun lu' Doamna..." ( replica aparține personajului interpretat de Marin Moraru în filmul " Actorul și sălbăticii" regizat / pe bune /de Manole Marcus! Precizarea a fost făcută pentru minunatul actor și regizor( ????), PNL-ist-ul de mare calibru.... poate știe, poate ....nu!).
Postat 04 Mai 2018, 18:01 de dani-e-let
ili3
Mare MACHO esti tu. Podul are alt nume, mai cauta si tu. Nu jigni tu pe nimeni, nu esti in masura sa faci tu pe cineva dobitoc. Cu atata mai ult cu cat ne uitam la felul in care scrii.
Postat 04 Mai 2018, 17:26 de poiu
se poate
RO este tara tututor posibilitatilor. Se poate ca un om cu experienta, valoare, daruire sa fie luat la misto cu banii??? Se poate!!! Se poate ca o agramata sa devina prim-ministru.....Se poate!!! Se poate ca un sef de partid sa dea tara peste cap ca el sa se scoata basma curata ...Se pooooaaaateee!!! Sa vedem noi in 20 de ani cine va mai lucra in RO. Ori se plateste ori pa...s-a terminat cu textele si vrajeala ca buget ca la anu' ca etc.
Postat 04 Mai 2018, 17:22 de Christa
.......
Borcea poate oricand sa mearga afara sa se angajeze pe cateva mii bune de lire, tot ca medic si tot in comeniul medicinei de urgenta. Nu cred ca ar fi vreun loc in care sa si depuna cv si sa nu fie chemat la interviu, cu sanse mari sa fie angajat! Alalalt nu are sanse sa se angajeze nici ca profesor de socoteli, nici ca inginer. Primar nu se ia in calcul, cei de afara nu sunt nici pe departe precum dobit*cii care l au votat. Ce sa scrie in cv, ca a daramat Oradea, ca a indatorat o pt inca trei generatii, ca a taiat mii de copaci si de pomi fructiferi din Oradea?! Ce se mai aude cu banii de la podul Macho?! Pe procurori ii intreb!
Postat 04 Mai 2018, 16:36 de ili3
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON