URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 28 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Primăria Oradea a decis să modifice regulamentul de salubrizare. La fel cum deja ne-a obișnuit, schimbarea s-a făcut fără o dezbatere publică serioasă. Mi se pare o greșeală strategică, pentru că despicarea firului în patru atunci când e vorba de problemele tuturor locuitorilor poate duce la soluții bune, unde mai pui că elimini din start suspiciunile și speculațiile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oradea și Bihorul au ajuns într-o perioadă fastă, cum din perspectiva dezvoltării infrastructurii n-au mai cunoscut niciodată. Anul acesta se deschid circulației o mulțime de noi drumuri, vreo 70 de kilometri: legătura centura Oradea - Autostrada Transilvania (chiar la finele acestei săptămâni), plus centurile Sânmartin, Aleșd, Beiuș, Oșorhei, Nojorid, Sântandrei (în vară). „Miracolul” ar putea fi explicat prin faptul că 2024 e an electoral. Și, da, este! Dar, totuși, nu asta-i explicația, ci parcurgerea întregii evoluții de la germinarea la coacerea proiectelor.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Din data de 31 martie, România devine, parțial, parte a spațiului de liberă circulație Schengen, aspect care ar trebui să ne bucure, ca națiune, deoarece vine după un îndelung proces de negociere cu celelalte state ale Uniunii Europene, aspectele privind negocierea cu Austria fiind comentate pe larg în ultima perioadă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
26 Octombrie 2018, 10:33

Plăteşte cum vrei: Clienţii RER Vest au la dispoziţie şase opţiuni pentru achitarea facturilor de salubritate

Plăteşte cum vrei: Clienţii RER Vest au la dispoziţie şase opţiuni pentru achitarea facturilor de salubritate SIMPLU ŞI RAPID. Orice orădean poate obţine pe site-ul www.rervest.ro toate informaţiile despre operatorul de salubritate, dar şi să vadă cât are de plată şi să achite factura
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Operatorul licenţiat de salubritate al Oradiei, RER Vest, se preocupă nu doar de curăţenia străzilor oraşului, ci şi de confortul cetăţenilor la plata serviciilor.

Pe lângă plăţile "clasice", la ghişeu ori prin virament bancar, clienţii RER Vest mai au la dispoziţie încă alte patru modalităţi pentru achitarea facturilor: online, prin contul anume creat pe site-ul operatorului, prin aplicaţia Pago sau la terminalele Pay Point şi Un-Doi, disponibile în magazine şi în centre comerciale.

"Pay" peste tot

Dacă nu vor să meargă la ghişeele RER Vest din strada Tudor Vladimirescu nr. 79 ori de la parterul clădirii Primăriei, orădenii pot să-şi achite facturile de salubritate când îşi fac cumpărăturile, în drum spre casă.

De mai mulţi ani, compania are un parteneriat cu PayPoint, un operator de plăţi cash, care are dispozitive de tip POS amplasate în diverse hypermarketuri, magazine şi alte spaţii comerciale. Practic, vânzătorul scanează factura, clientul plăteşte suma şi primeşte chitanţa aferentă, având astfel certitudinea că şi-a achitat datoria. În plus, zilele trecute, RER Vest a încheiat o înţelegere similară şi cu centrul de plăţi Un-Doi, care, de asemenea, are POS-uri în magazine din tot oraşul.

Cont online

Dacă nu vor să umble cu facturile după ei, orădenii pot face plăţi chiar cu telefonul în mână! Pe site-ul operatorului de salubritate, www.rervest.ro, orice client îşi poate crea un cont, în baza unei adrese de e-mail valide şi a codului de client care se găseşte pe factură. În acest cont online, utilizatorul va regăsi lunar factura şi va putea face plăţi, în mai puţin de 3 minute şi în condiţii complet securizate.

În plus, RER Vest se află şi pe lista operatorilor din aplicaţia de mobil Pago, dedicată exclusiv plăţii diferitelor facturi. Acest program este disponibil gratuit în magazinul de aplicaţii, iar după instalare şi configurare va furniza facturile, precum şi memento-uri privind data scadenţei. Desigur, orădenii mai pot să-şi achite facturile şi prin virament bancar, la orice bancă ori din faţa calculatorului, dacă folosesc un serviciu de homebanking.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
3 Comentarii
@traian
Excelenta observatia! Ai dreptate, daca le ar pasa de clienti, ar avea conventie cu Banca Transilvania, banca cu cei mai multi clienti persoane fizice in Oradea! Ce zici, birtinezule, ca toata e convinsa ca esti jupanul din spatele afacerii?!
Postat 27 Octombrie 2018, 12:11 de ili3
Facilitate adevarata
Facilitate adevarata de plata ar insemna, pentru facturile mici ale rer, direct debitul la clbanca cu cea mai mare cota de piata din bihor si anume BT, pana cand asta nu exista cuocu mic ca nu va pasa de facilitati de plata. Direct debit inseamna sa nu trebuiasca nici sa-ti amintesti de plata nu sa pierzi timp sa efectuiezi plati de doi lei catre rer.
Postat 26 Octombrie 2018, 17:22 de Traian
Factura prin posta
Ma intreb cand se va putea seta in contul online personal sa NU MAI PRIMESC factura prin posta. Exista posibilitatea de a selecta factura electronica dar nu pot renunta la factura prin posta. Daca tot avem grija de natura cred ca ar fi un pas necesar. Mersi
Postat 26 Octombrie 2018, 14:35 de unulaltul
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5892 RON
  • 1 EUR = 4.971 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON