URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 18 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
12 Ianuarie 2011, 08:36

Fosta nevastă a lui Sandu Lungu s-a trezit fără superbul Audi Q7!

Fosta nevastă a lui Sandu Lungu s-a trezit fără superbul Audi Q7! WANTED. Deşi anul trecut, Alexandru Lungu a plătit 40.000 euro pe bolid, pe piaţa maşinilor furate "şeptarul" Loredanei Enache (medalion) nu valorează mai mult de 10.000 de euro. Supărarea proprietarei e cu atât mai mare cu cât maşina nu avea decât asigurarea obligatorie şi, ca atare, nu va beneficia de despăgubiri
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Interlopi, recuperatori şi poliţişti deopotrivă caută, de mai bine de o lună, bolidul Loredanei Enache, fosta soţie a luptătorului K1 Alexandru Lungu.

Maşina cu pricina e un Audi Q7 argintiu şi o ştie întregul oraş. Poartă lângă numărul de înmatriculare însemnele MMA, de la Mixed Martial Art, sportul practicat de Lungu, şi a fost primită cadou de Loredana în urmă cu un an de la fostul ei soţ. Nu s-a bucurat însă prea mult de ea. I-a fost furată, printre suspecţi numărându-se Monica şi Denisa Bocşa, soţia respectiv fiica celebrului hoţ de maşini de lux Ovidiu Bocşa!

Vizită cu ghinion

01 Loredana Enache.jpgPlecată mai mult la Budapesta, unde locuieşte împreună cu actualul ei prieten, Sorin Rădeanu, un cunoscut interlop din anturajul patronilor Super Security, Mihai "Grecu" Gabor şi Aurel Gavriş, cap al unei filiere de clonări de carduri, Loredana Enache a decis la sfârşitul lunii noiembrie să vină cu bolidul la Oradea pentru a-i face un schimb de ulei.

În timpul vizitei, însă, maşina a dispărut. I-a fost furată, în seara zilei de 1 decembrie, dintr-o parcare, în apropierea unui salon de frumuseţe de pe bulevardul Dacia. "Maşina nu a fost parcată la vedere. Era între blocuri, într-o parcare, între alte maşini. Acolo a fost toată după-amiaza, cât am stat la coafor. Seara, la 8, când am ieşit, nu mai era. Am sunat imediat la Poliţie", spune tânăra.

Cercul de suspecţi

Din start, bănuiala păgubaşei a fost că maşina, care valorează aproximativ 40.000 euro, a fost furată la pont. Puţină lume ştia că venise cu ea la Oradea şi, în plus, era dotată cu un sistem avansat antifurt, neputând fi deschisă decât cu cheia proprie ori cu un aparat special de decodat, deţinut de puţini hoţi de maşini de lux din România.

În prima fază, a crezut că a fost victima răzbunării fostului ei soţ, luptătorul K1 Alexandru Lungu, care-i făcuse cadou bolidul în timpul mariajului şi de care s-a despărţit în urma unui divorţ cu scântei. Însă acesta a negat vehement.

Lungu.jpg"Au profitat de faptul că noi eram despărţiţi şi toată lumea va crede că eu m-am răzbunat. Dar e o prostie. Eu am luat maşina ca ea şi copilul meu să fie în siguranţă atunci când călătoresc. I-am lăsat-o de bunăvoie după divorţ. Dacă nu voiam, o luam înapoi. Am fost la Poliţie, am dat declaraţii, m-am oferit să mă pun la detector şi chiar să o ajut să o recupereze. Am dat telefoane, m-am interesat pe la cunoştinţe, dar deocamdată nu am reuşit să aflu mare lucru", spune Sandu (foto), convins că, atunci când a luat maşina, hoţul nu a ştiut a cui este. "Părerea mea e că acum se tem să o dea, chiar şi cu răscumpărare", spune sportivul.

"Filată" de prietene

Principalele suspecte prezentate de Loredana Poliţiei sunt, însă, fostele ei prietene, Monica şi Denisa Bocşa, soţia respectiv fiica celebrului hoţ de maşini Ovidiu Bocşa, încarcerat tot pentru furturi de maşini de lux. Cele două au avut acces luni de zile la cheile maşinii şi chiar au circulat cu aceasta în mai multe rânduri, deoarece după despărţirea de fostul ei soţ, Loredana a stat o vreme în locuinţa lor.

Relaţia s-a stricat cu o lună înainte de dispariţia maşinii pentru că, după cum declară Loredana, femeile au refuzat să-i returneze 6.000 de euro, pe care îi luaseră cu împrumut. Supărată, a rupt legătura cu ele şi le-a sunat doar înainte de vizita din decembrie, când le-a spus că vine în ţară şi le-a cerut din nou să-i înapoieze banii.

"Când m-am întors la Oradea, am locuit în casa tatălui meu. Ciudat este însă că, deşi eram certate, Denisa m-a tot sunat să mă întrebe unde sunt, ce fac, mi-a tot dat întâlniri, să mă împace. Parcă mă tot urmărea. În seara în care maşina a fost furată, aflând că sunt la coafor, au venit amândouă acolo, ceea ce a fost iar foarte ciudat. Denisa a şi fost până la maşină, i-am dat cheile să îmi aducă ţigările. Iar când am plecat, ele n-au mai venit, au zis că rămân la coafor, deşi nici nu aveau programare", spune Loredana.

Recuperare cât o datorie

Suspiciunile sunt amplificate şi de faptul că, de când cu încarcerarea lui Bocşa, cele două au probleme financiare şi cunosc hoţi de maşini din vestul ţării cărora puteau să le dea pontul. În plus, după incident, femeile nu i-au mai răspuns Loredanei la apeluri, pentru ca, mai apoi, să o sune şi să-i spună că au găsit pe cineva care să-i recupereze maşina în schimbul a 6.000 de euro. Adică tocmai suma pe care i-o datorau!

Cert este, însă, că mama şi fiica neagă implicarea în furt. Audiate de poliţişti, au respins acuzaţiile dar, pe de altă parte, au refuzat să se supună testului poligraf care le-ar fi întărit declaraţia. "Au spus că nu au făcut testul poligraf nici pentru Ovi şi nu o vor face nici în acest caz. Pe de altă parte, nici probe nu avem împotriva lor. Sunt în cercul de suspecţi şi atât", spun poliţiştii.

"Nesimţire"

Denisa Bocşa e foc şi pară. "Femeia aceea are probleme mintale. Adică i-am fost prietenă şi am ţinut-o în casă 4 luni, când alţii nu voiau să audă de ea. A dormit în pat cu mine, i-am luat apărarea, i-am îngrijit copilul, iar acum a ajuns să mă acuze de astfel de aberaţii. Nesimţire, e puţin zis. Eu nu cred că am circulat mai mult de 10 minute cu maşina ei, pe când ea a umblat non-stop cu a mea".

Tânăra susţine că datoria la care face referire Loredana nici măcar nu există. "De unde să aibă ea 6.000 de euro să-mi fi dat? Dacă avea banii ăia, îşi lua chirie, nu stătea la noi. Nu îi datorăm nimic, nici eu şi nici mama mea", spune fata care declară, totodată, că de când cu incidentul, persoane necunoscute au încercat să o răpească, mai mult ca sigur "la comanda Loredanei sau a unui apropiat de-al ei".

"Pe 3 decembrie, în timp ce eram la o prietenă pe strada Henrik Ibsen, în faţa locuinţei au venit patru bărbaţi, dintre care unul cu cagulă. Sunt convinsă că au fost puşi de ea sau de cel cu care stă. Am şi depus plângere la Poliţie. Oricum, nu avem nicio legătură cu dispariţia maşinii. E absurd. Nici măcar nu cunoaştem pe cineva. De când a fost închis tatăl meu, parcă am fi paria, nu mai vorbeşte nimeni cu noi", pretinde Denisa.

Una peste alta, deşi a fost dată în urmărire de poliţişti, de prietenii lui Lungu dar şi de interlopii lui Grecu şi ai lui Rădeanu, bolidul Loredanei rămâne de negăsit. Se spune că maşina ar fi fost furată de un hoţ din Timişoara care, speriat de ce-l aşteaptă dacă va fi descoperit şi convins că nu mai poate spera la bani din răscumpărare, a decis să o vândă, mai departe, în Bucureşti, pentru piese de schimb. Deci, la ora asta, s-ar putea să fie bucăţele...


08 Ovidiu Bocsa.jpgPROLIFIC
După gratii

Ovidiu Mircea Bocşa (foto) este capul unei reţele de hoţi de maşini de lux care activează de mai bine de 10 ani în nord-vestul ţării şi a fost încarcerat la sfârşitul lunii august, pentru o condamnare de 7 ani pe care a încasat-o împreună cu un alt hoţ de maşini, Cătălin Bixa, pentru furtul unor autoturisme de lux şi vânzarea acestora pe acte falsificate.

De asemenea, Bocşa mai e anchetat în prezent într-un dosar privind mai multe furturi de maşini pe care le-a comis în judeţele Cluj, Satu Mare,  Alba şi Bistriţa Năsăud. De-a lungul anilor, a fost implicat în numeroase furturi de maşini, printre victimele sale fiind şi celebrul Uţu Rohozneanu, lider al lumii interlope arădene, căruia în 2001 i-a sustras un Mitsubishi Pajero împreună cu alţi doi hoţi de maşini, Horia Chiş şi Florian Zaharia.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
41 Comentarii
Cum am luat-fostul meu iubit înapoi
CENZURAT
Postat 04 Ianuarie 2016, 23:20 de Dora2
.....
nu le-a vazut nimeni pe niciuna din ele participand la orgii. sunt doar vorbe din partea celor care vor sa le faca rau. vorbiti fara sa stiti nimic. toti vorbiti dar daca trebuie sa spuneti cu cine si-au tras-o spuneti ca tot orasul a trecut prin patul lor.
Postat 16 Ianuarie 2013, 06:10 de mery
pt mircea
cred ca ejaculezi pe tine cand le vezi.
Postat 16 Ianuarie 2013, 05:58 de cristina
pt mircea
daca te dai asa prieten cu ovi de ce te-ai culcat cu nevasta lui? eu cred ca nici nu o cunosti. vrei doar sa arunci cu noroi in ele. esti prietenul lui loredana. si cred ca ai vrea sa o ai macar o data pe pe una din ele. cred ca ai doar filme.
Postat 16 Ianuarie 2013, 05:56 de cristina
.....
nici eu nu-l cunosc pe acest Alex Lungu,sant deacord cu tine in ceace-l priveste pe Bocsa,dar sincer cine l-a pus pe Lungu sa-si ia o femeie ce se preteaza sa umble cu zdremtele (Deni si MONI) lui Bocsa.Masina ia furat-o Bocsa,stiu din sursa sigura ,initial a vrut s-o dea pe Cluj ,apoi a facut-o disparuta,
Postat 19 Februarie 2012, 13:40 de darius
.....
nici eu nu-l cunosc pe acest Alex Lungu,sant deacord cu tine in ceace-l priveste pe Bocsa,dar sincer cine l-a pus pe Lungu sa-si ia o femeie ce se preteaza sa umble cu zdremtele (Deni si MONI) lui Bocsa.Masina ia furat-o Bocsa,stiu din sursa sigura ,initial a vrut s-o dea pe Cluj ,apoi a facut-o disparuta,
Postat 19 Februarie 2012, 13:40 de darius
pt interlopi
Nu sunt din Oradea si nu il cunosc personal pe acest Ovi,dar,daca e la pirnae ca a furat,pentru mine reprezinta un rest,gunoi stift sau cum vreti voi sa-i mai spuneti,al societatii romanesti,la fel sunt si cei care ii arata respect si se asociaza cu un infractor.Acest articol nu-i face bine lui Alex Lungu.Sunt sportiv de performanta,am facut acelasi sport pe care l-a practicat si Sandu si anume judo si daca e cineva caruia sa-i porti respect in povestea asta acele este Sandu si nu interlopii ,gen Ovi.Imi pare rua sa vad ca oamenii care au renutat la multe,pentru un sport care l-a cizelat,format si care mai tarziu ar trebui sa-i aduca satisfactii este tarat in scandaluri de acest gen si asociat cu infractori sau mai bine spus cu neica nimeni.
Postat 04 Decembrie 2011, 10:37 de bad75
da da
V-ati gasit sa recunoasca astea doua,eu nu inteleg si politistii astia ,ce s-au asteptat sa zica da avem vreo legatura,sa se bage singure la puscarie,mai aste,sant curve dar nu sant proaste.Moni pana nu demult era mama curvelor din Oradea,timpul trece si acum a devenit bunica curvelor,rusine,santeti o familie de infractori ,va sapati unul pe altul,tu Moni il inseli pe Ovi cu cine-ti mai cade,ar trebui sa fiti uniti macar la greu,nu acum sa umbli ca disperata sa-ti cauti pe altul,tine minte cine fuge dupa mai multi iepuri nu prinde nici unu,sau poate prinzi vreunu orb..........si surd care sa nu vada si sa nu auda de orgiile ce le faceti tu cu Deni,vai de viata voastra ,aia mizera,Ovi ti-e mai bine in puscarie decat alaturi de zdremtele astea
Postat 15 Aprilie 2011, 20:22 de alex
respect Ovi
Aici aveti dreptate,degeaba Moni si Deni scrieti in apararea voastra ca nu aveti cu ce,daca nu v-am cunoaste nu am avea curajul sa scriem,dar din respect pentru Ovi, trbuie sa stie si aia putinii care nu stiu cine santeti cu adevarat,pe mine zau ma doare de omul asta, care trage in timp ce tu catea batrana de Moni de tragi cu cine mai vrea,ca ti-a trecut vremea si nu te mai vrea nimeni.Ovi fa-ti curatenie in familie,nu mai poti sta cu o infecta,impusco ca nu plange nimeni dupa ea.din asta nu mai scoti femeie niciodata,omule respectate si tu ca noi te respectam
Postat 15 Aprilie 2011, 12:56 de dane
jegosii la jegosi trag
ce mai tura vura ,jegosii la jegoase trag,Moni este o penala nesimtita ,daca tot o face macar sa no faca cu prietenii lui Ovi,k il face de *,si aia ce prietenii ii sant ?? atata timp cat se trag cu nevastasa, tovarasii se respecta cei care incalca legea sant niste lingai care depind de pi.....lui Moni sa se ridice si ei,daca nu-i duce capu, pacat de tine Ovi esti un tovaras adev,dar pe langa tine traieste cateaua de nevastata, care a stricat-o pe Deni ,sa le fie rusine la aia ce se tin tovarasi cu tine ,si s-au incurcat cu cateaua ta, n-au bun simt si niste sange p...,lipsiti de caracter...............eu te resp Ovi si te-astept la o poveste
Postat 15 Aprilie 2011, 12:49 de sebi
hahaha
Pai voi numai acum vorbitii de ele,care din noi astia care i-am dat * la nevastasa,am avut curajul sa-i spunem lui Ovi? eu tac,omul asta,daca a furat a furat pentru ele e greseala lui ,el stia k Moni e tarfa,asa a luato,dintr-o curva nu putea iesi decat o alta curva,si tot asa,eu m-am lecuit decand am vazut ce depravata este, da si eu am vz cand ia dat moni limbi la prietenasa,ea crede k e la moda asta,saracuta,vezi-ti de batranetile tale ,ca pana vine Ovi va duceti pe rapa,sau gaseste-ti pontul ala de care vorbeai,cica unu tanar prost si cu bani de pe la Cluj,sa va intretina,sedu-l asa cum ai spus si vezi daca tine ,altfel santeti pe spate,anii trec Moni, si oricat de prost spui tu ca ar fi tipul de la cluj,nu este si orb si te vede cu alti ochii,pacat ca Deni sa prostituat,puteai sa-i dai o alta educatie,santeti de ras,si-l faceti si pe Ovi,doamne fereste.............oare ce va urma
Postat 14 Aprilie 2011, 15:08 de Marcel
vai de ele
SARACU OVI,PANA IESE DE LA RACOARE,ASTEA SE TRAG CU CINE A MAI RAMAS,AICI LA NOI NU LE MAI VREA NIMENI ,AUZISEM CA SAU DAUS PRIN CLUJ,MONI SE DA LA FOSTII PRIETENII AI LUI OVI,LE DA PONTURI SI-I SANTAJEAZA,DOAR SA IO TRAGA,VAI DE AIA CARE PUN BOTUL,SI LA MINE SA DAT ............HAHAHA DAR EA CHIAR NU VEDE EA E BATRANA IAR EU SANT TANAR,MA FAC PE PONTURILE EI CIND II VAD PIELEA ZBARCITA.......................HAI OVI SI FA ORDINE LA TINE ACASA ,K E JALE CURVA E CURVA,PACAT DE DENISA ,A LUAT DE LA VOI CE A FOST MAI RAU,MONI ESTI O MAMA DENATURATA,IA DICTIONARUL SI VEZI CE INSEAMNA ASTA ,CU SIGURANTA NU STI.
Postat 14 Aprilie 2011, 14:40 de marius popa
infractoarele
Astea doua, fata si nevasta lu BOCSA erau printre colaboratorii lui pe vremea cand acesta fura masini , stateau noaptea de "sase" prin apartamentele cunoscutilor din curtile in care bocsa opera.Au avut de la cine invata. Cine trebuie , e cu ochii pe voi, stati linistite.
Postat 08 Februarie 2011, 23:59 de SRI
hello
ce vb de cate ori era denisa cu fetita si mama nicaieri ,e ceva normal so lase la lungu pe fetita oricum o iubeste mai mult ca mama ei ,cu cine era fetita cand mami era la budapesta ,sandu lupta pt fetita ta trebue sa stea langa tine
Postat 05 Februarie 2011, 00:30 de hello
oaoooooo
pacat ca si denisa a luat/o pe urmele mamei ei,doua curve,pe langa asta si hoate???.denisaaaa oare cine te mai ia?????
Postat 04 Februarie 2011, 12:40 de cipri
rautati
din cate stim loredana i/si duce fetita cu ea in ungaria iar cand vrea sa o lase undeva nu o lasa la parintii ei o lasa TATALUI,macar,nu face ca alte femei divortate sa nu lase tatal sa isi vada copilul.
Postat 04 Februarie 2011, 12:33 de cristi
rautati
din cate stim loredana i/si duce fetita cu ea in ungaria iar cand vrea sa o lase undeva nu o lasa la parintii ei o lasa TATALUI,macar,nu face ca alte femei divortate sa nu lase tatal sa isi vada copilul.
Postat 04 Februarie 2011, 12:33 de cristi
anonim
de ce faci pe denisa jegoasa esti cumva jeloasa stai cuminte si pe tine te..oi f,,,,,,
Postat 02 Februarie 2011, 23:43 de anonim
mariana
nu va e rusine sa faceti curve pe moni si deni asa cum sant nu au luat tata de la copii ce sa zic lori nu are grija nici de fetita ei rusine
Postat 02 Februarie 2011, 21:57 de iuhas
anonim
denisa ...o jegoasa si o curva imputita....pute de proata ce ii se da mare smechere..dar rade orasu de ea ce curva penibila iii...pe langa curva ii si hoata..pisataaaa
Postat 27 Ianuarie 2011, 11:58 de anonim
fratiilor sunteti someri
nu CRED nimic din ce ati scris!
Postat 25 Ianuarie 2011, 16:32 de !protest
fraieru
proasta de Lore crede k fam. Bocsocu chiar are nevoie de interventia nevestei si a fici lui:))) mai repede din jurul ei actuali prieteni....hiene drogangii!!!!!!
Postat 21 Ianuarie 2011, 22:14 de ....
barvoooo
asa patesc fostele CUCUVELE daca nu mai au stapan =barbat =sot ajung ce au fost simple carpe de intins pe PXXX:)) bravoo SANDU LUNGU schimbati le naibi sa si simta NEAMUL pana in oase , IN TOT RAUL EXISTA un BINE si orice bine exista un rau :)) iubim pentru ca defapt nu stim ce iubim!
Postat 18 Ianuarie 2011, 10:10 de anca
epave
oare cine urmeaza sa ramana fara masina din oras??//monica daca te rugam ne spui si noua????
Postat 17 Ianuarie 2011, 12:53 de corleone
vai de ele
vai de voi denisa si monika alcoolistele orasului,imi pare rau ca ati ajuns in halul asta,lasa ca vine ovi acasa si o sa va dea sa mancati catelelorrrrrrr!!!!!
Postat 17 Ianuarie 2011, 12:49 de misu
hahhahahaha
loredana nu te mai obosi sa scri in numele lui eugen,observam ca ti-e ciuda ca sandu nu a fakut atata taraboi pt tine ka te-a prins cu radi,asta e diferenta dinte o fata si o penala hahahahahahaha
Postat 15 Ianuarie 2011, 18:40 de aiiaaiiaiaia
bla bla bla
loredana draga ai fost si ai sa ramai tot o dansatoare la bara....ca de nu te lua sandu la ora asta tot la bara ramanea-i....ai mancat ai dormit la ele in casa...doar pe ele le-ai avut cand ti-a fost greu si acum dai cu nori in ele?rusine sa iti fie..aici se vede caracterul tau..nu le ajungi nici la degetul mic...oricum la ora asta iti pare rau!!!
Postat 15 Ianuarie 2011, 18:34 de .....
buna
as vrea so cunosc pe denisa..
Postat 14 Ianuarie 2011, 10:51 de didi
bagaboante si escroci.kk
bagaboante si escroci.kk
Postat 13 Ianuarie 2011, 21:15 de online
3+3
3 p.... fac mai mult decat toti interlopii astia de 2 lei din oras si au facut un audi frumos aaa deni si moni nu fiti suparate de mesaje daca vreti va iau eu la pachet pe amandoua cu silicoane cu tot dar grabiti-va ca orasul e plin de stoarfe profitati acuma cat sunteti in top
Postat 13 Ianuarie 2011, 20:48 de gogo
pt koko
Ai dreptate,furtul acestui Audi este o inscenare....bine gindita,dar adevarul va iesi la iveala mai repede decit credeti si atunci vai de c lui Radi.Te va f tot penetenciarul.
Postat 13 Ianuarie 2011, 20:26 de un oradean
furt fals
Iarasi politia primeste nota 0.Dlor politisti de ce nu verificati la copiat acte daca nu cumva acest Audi s-a vindut pe bune de catre vreun intermediar care avea actele masinii Cred ca RADEANU a dus masina in Spania cu alte acte,iar romanii fraieri cred ca a fost "furata".Inca nimeni nu prea se misca de la politie (cei de la furturi auto),astia asteapta sa le duci hotul pe tava ca sa se laude apoi ca ei l-au depistat....incompetenta dlor,rusine...
Postat 13 Ianuarie 2011, 20:21 de koko
pt family BOCSA
Mai dus la un chef si i-ai dat limbi in p..da la o prietena de a ta .Ai crezut ca imi mai trebuiesti de nevasta? Ai sperat sa faci Craciunul si Revelionul cu mine? Esti tarfa orasului .. te sun doar cand am chef de un golit......
Postat 13 Ianuarie 2011, 19:56 de eugen
pisica porno
Mai 'PISICO PORNO' macar Loredaneii ii sta bine si si-a luat cel mai frumos Barbat din oras , dar ma mir ca tie DENISA .. mata ta isi duce futalaii adica pritenii lui OVI(care sunt destui)cu care faci orgii sexuale.Suntem curiosi ce se va intampla cu tine cand va iesi OVI. Oare iti va baga din nou 'VAR' in * , cum a mai facut o data cand te-a prins cu avocatul lui cu care faceai orgii sa iti fie rusine... mie mi-ar fi rusine sa am asha un halal de mama...
Postat 13 Ianuarie 2011, 19:47 de eugen
au
Au au, fiti voi atenti aiciea` cat de imporanti putem noi fi in satocul nostru :)
Postat 13 Ianuarie 2011, 10:23 de bendeac
NUI MINCIUNA
normal ca ca a fost pont ca alcumva o masina de aia cam trebe un timp verificati cheia domnilor!!!!!!!!!!!
Postat 13 Ianuarie 2011, 09:53 de malec
naspa
rusine sa ii fie la prostituata asta de loredana ca se tot da in spectacol apoi ea este un zero.de ce nu ii cumpara futalau ei radi o masina.?ca nu ii fraer ca sandu.inca unu ca sandu nu mai gaseste ea.de denisa vorbeste ea unde so frecat la ea in casa si sio dus amantii acolo
Postat 13 Ianuarie 2011, 07:43 de calin
pt denisa
fa rapandulo de dai si tu vedeta prin ziar . esti o nasoala si o urata degeaba umblii tu asa figuranta prin oras ca oricum lumea rade de tine.
Postat 12 Ianuarie 2011, 22:39 de anonim
naspa anturaj
mamyyy nu fi trista cumperi tu alta masina ca bre hainele si masina fac omul ca in rest iti dai seama te confunda lumea cu o simpla PARASUTA, in viata nimic nu e intamplator ai schimbat barbatul schimbi si masina:)) mamyyyy
Postat 12 Ianuarie 2011, 22:33 de mamyy
prosti mai sunt unii...
vai de capatzana lor.
Postat 12 Ianuarie 2011, 19:01 de IQ 7
bravo
hahahah mafioatele orasului denisa si monica corleone luav-as in * pe amandoua ca dupa ce nu mai va da mamalica ovi ati ajuns sa ai calcati in urma. la produs fetelor prin italia ca aici vin vremuri cacaciose pt voi
Postat 12 Ianuarie 2011, 15:28 de bobi
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6739 RON
  • 1 EUR = 4.9754 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON