URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 25 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
14 Decembrie 2012, 09:08

Ţepari pe Corso: Orădenii, amăgiţi pe bani grei că pot deveni modele şi actori în reclame

Ţepari pe Corso: Orădenii, amăgiţi pe bani grei că pot deveni modele şi actori în reclame ŢEPAR LA AGĂŢĂT. Unul dintre recrutorii Sun Media International Models a fost surprins de BIHOREANUL în timp ce aborda pe Corso o femeie care numai a viitor model nu arată (foto), dar pe care a ştiut s-o "aburească" şi s-o ducă la sediul firmei din strada Mihai Eminescu 10. Pregătită de jumulit...
Ţepari pe Corso: Orădenii, amăgiţi pe bani grei că pot deveni modele şi actori în reclame ŢEPAR LA AGĂŢĂT. Unul dintre recrutorii Sun Media International Models a fost surprins de BIHOREANUL în timp ce aborda pe Corso o femeie care numai a viitor model nu arată, dar pe care a ştiut s-o "aburească" şi s-o ducă la sediul firmei (foto) din strada Mihai Eminescu 10. Pregătită de jumulit...
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Fără tăgadă, orădenii au lipici la ţepe. Aşa se explică de ce, în ultimii 8 ani, au căzut cu miile în plasa unor şarlatani aciuaţi în Oradea sub acoperirea unor falşi agenţi de publicitate, care agaţă oameni pe stradă, le vântură "şansa unei cariere în modeling sau promovare" şi îi tapează de bani, dispărând apoi fără urmă.

Cum fraierii par să nu se mai termine, înşelăciunea continuă an după an, sub paravanul altor firme care aplică aceeaşi reţetă. Ultima venită e Sun Media International Models. Terenul de vânătoare: pe Corso. Ţintele preferate: adolescenţi şi părinţi cu copii. Poliţia şi Protecţia Consumatorului avertizează: "Nu le daţi banii, că luaţi ţeapă!"...

Ispita

Escrocheria e simplă şi bazată pe naivitatea oamenilor. Clienţii sunt agăţaţi pe stradă de agenţi care patrulează pe pietonală în zona intersecţiei cu strada Mihai Eminescu. Acostează toţi trecătorii, indiferent de vârstă, sex sau aspect fizic, vizând în special adolescenţii. Modul de abordare e pervers, la sentiment: "Ce ochi frumoşi, ce păr, ce ten...". Apoi, le oferă oamenilor "şansa vieţii": să promoveze produsele unor firme de marcă ori să joace în videoclipuri publicitare. Preselecţia - "o simplă şedinţă foto". Unde? La sediul agenţiei, pe Mihai Eminescu nr. 10, punctul de lucru local al Sun Media International Models.

Aici, clienţii sunt luaţi în primire de nişte dame "bine", cu zâmbet larg şi cu alte "texte" convingătoare. Măguliţi cum poate n-au fost niciodată, credulii îşi pierd raţiunea, semnează acte fără să le înţeleagă şi plătesc cu bani grei visul de a ajunge vedete.

Frumoasa adormită

Aşa a crezut şi orădeanca T.G., agăţată în 15 noiembrie de "agentul" George. Flatată peste poate, a acceptat să-l însoţească pe individ la firmă. "M-au preluat două asistente, spunându-mi că sunt specială şi că «indiscutabil» pot face carieră în promovare. Trebuie doar să fac măcar o şedinţă foto, să văd cum e. Am plătit 69,5 lei să mă înscrie în baza lor de date, la secţiunea amatori", povesteşte T.G. cum a muşcat nada.

După ce a pozat, a luat-o în primire directoarea, o anume Claudia Barbu. "Zicea că m-a ales între cei pe care vrea să-i promoveze la nivel de profesionişti, că voi face reclame TV, spoturi la companii de telefonie... S-a lăudat că lucrează cu clienţi importanţi, gen Cătălin Botezatu. Mi-a arătat un contract de reprezentare pe doi ani, zicând că trebuia semnat «urgent» deoarece «locurile sunt limitate». Preţul era de 298 euro, plătibil în rate. L-am semnat şi am plătit pe loc 450 lei. M-a chemat a doua zi la o şedinţă foto, cerând să-mi aduc eu ţinuta. Atunci mi-am zis că ceva nu e în regulă".

Femeia s-a trezit la realitate abia după ce şi-a sunat prietenii. S-a întors la firmă cerând rezilierea contractului, posibilitate prevăzută printr-o clauză ce oferă clientului acest drept în 30 de zile de la semnare. A fost scoasă pe uşă afară, ba chiar ameninţată că, dacă nu plăteşte şi restul de bani, va fi dată în judecată! De atunci, n-a mai călcat pe acolo. De frică.

La liberă alegere

05 Andrei Savu.jpgBIHOREANUL a căutat-o degeaba pe Claudia Barbu. Săptămâna trecută, şef la Sun Media International Models era Adrian Savu (foto), un craiovean de 31 de ani, care a recunoscut că n-are niciun fel de studii de specialitate, ci doar "un curs de formare".

Despre promisiunile pomenite de T.G., nici vorbă. "I s-a propus doar o colaborare, n-a obligat-o nimeni să accepte. Noi nu promitem clienţilor că vor apărea în nu ştiu ce reclame. Li se dă doar şansa de a face meserie în promovare dacă sunt selectaţi de partenerii noştri. Ce, o agenţie imobiliară promite vânzarea unui apartament?", s-a dat deştept Savu, fără a spune cine sunt partenerii firmei, şi fără a explica de ce orădencei i s-a refuzat rezilierea contractului.

Recitându-şi lecţia, olteanul a explicat că cei care acceptă să intre în baza de date a firmei la secţiunea "amatori" completează un formular şi plătesc 69,5 lei, primind în schimb o fotografie tip carte poştală, care e postată apoi pe site-ul sun-media-agency.ro timp de un an. Pentru cei care vor la "profesionişti", contractul costă 248 euro pe un an, iar pe 2 ani 298 euro. Pentru aceşti bani primesc 20 de poze format A4, din care 3-4 sunt postate pe acelaşi site timp de 1-2 ani. Atât şi nimic mai mult, zice Savu, refuzând să spună câţi clienţi a avut în Oradea şi câţi au primit vreo ofertă de lucru în publicitate.

Pungăşie moştenită

Că Sun Media International Models continuă, de fapt, escrocheriile începute de alte asemenea false agenţii e uşor de demonstrat. Mergând pe fir, BIHOREANUL a descoperit că firma a preluat anul acesta afacerea de la Sun Media Management, care la rându-i a moştenit-o anul trecut de la Sun Media Advertising. Aceasta luase locul lui First Face Models, care a activat între 2007-2009, până când Protecţia Consumatorului a "ejectat-o" printr-o sentinţă judecătorească. Înaintaşa sa fusese Sun Media International, care preluase reţeta de la Dream Models, lansată în 2004. Deci, de 8 ani consecutiv, orădenii sunt abonaţi la "ţepe-model".

Că afacerea e o înşelăciune în formă continuată o arată şi faptul că, exceptând Dream Models, patronii tuturor firmelor sunt aceiaşi: harghiteanul Ovidiu Rusu, de 31 ani, (cu 95% în ultima firmă) şi doljeanul Daniel Frumuşelu, de 24 ani (5%). De ce "rotesc" firmele? Simplu. Pentru că nu vor să renunţe la piaţa din Oradea, unde fraierii par fără număr. Iar când li se adună reclamaţiile şi autorităţile prind de ştire, transferă afacerea pe altă firmă. Practic, în ultimii 5 ani, printr-o asemenea suveică, Rusu şi Frumuşelu au făcut sute de mii de euro din credulitatea orădenilor. Şi continuă....

Cu un pas în urmă

Deşi în final oamenii realizează păcăleala, aşteptând în van să primească vreo ofertă, ori aflând tardiv că falsa agenţie nu mai există în Oradea, cei care reclamă înşelăciunea sunt foarte puţini. Doar 12 plângeri au fost înregistrate în ultimii doi ani la Protecţia Consumatorului şi Poliţie. Motivele? Ruşinea, dar şi neîncrederea în autorităţile depăşite de situaţie. Iar asta întrucât forma contractelor e inatacabilă, redactată de avocaţi bine plătiţi. Şi de vreme ce au semnat, iar pentru banii plătiţi au primit chitanţe, oamenii nu se mai pot plânge de nimic.

O confirmă şi poliţistul de la Serviciul de Investigare a Fraudelor care se ocupă de cazul Sun Models. "Înşelăciunea e greu de demonstrat! E cuvântul clientului împotriva celui a reprezentanţilor firmei", spune agentul Remus Morar, care se ocupă de reclamaţia orădencei T.G., pe baza căreia a întocmit un dosar înaintat deja la Parchet.

05 Traian Bejan.jpgCei care au putut interveni prompt au fost inspectorii de la Protecţia Consumatorului, care au anulat contractul. "E ilegal şi nul de drept, fiind parafat cu ştampila Sun Media International Models, dar purtând antetul firmei de la care a preluat afacerea, Sun Media Management", a spus Traian Bejan, şeful Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor, care săptămâna trecută a amendat firma cu 25.000 lei. Bejan a recunoscut, însă, că întocmirea frauduloasă a contractului e "o eroare norocoasă", de care probabil nu vor mai avea parte pe viitor şi alţi creduli, şi că alte hibe n-a prea avut ce să găsească.

Lucru clar, autorităţile par depăşite de şmecheri care au inventat o escrocherie legală. Şi, în atare situaţie, singurii care-i pot alunga din Oradea sunt chiar orădenii care n-ar mai trebui să le pice în plasă.


CARACATIŢA SUN
Fomişti de bani

05 site Sun Media.jpgDimensiunea afacerii dezvoltate de Rusu şi Frumuşelu o dezvăluie site-ul sun-media-agency.ro. Galeria foto arată cât au adunat firmele Sun într-un an în oraş: 4.000 de poze înfăţişând tot atâtea persoane care au plătit între 70 lei şi 298 euro. Doar în septembrie-noiembrie, Sun Models a adunat peste 1.200 de fotografii, însemnând încasări de 70.000 euro.

Cât despre profesionalismul agenţiei în a promova imaginea clienţilor vorbeşte de la sine modul în care sunt postate pozele pe site: la grămadă, fără nicio selecţie de sex, vârstă, tipologia feţei ori conformaţie corporală. Lucru ce denotă clar că singurul interes e de a aduna bani fără măcar să mimeze un efort pentru "vedetele" păcălite. Site-ul sun-media-agency.ro a fost suspendat după descinderile Poliţiei şi ale Protecţiei Consumatorului.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
29 Comentarii
MUNCITI SI DEVENITI
Aatazi am prelungit contractul pentru inca 2 ani prima data am semnat cu GENERAL MANAGEMENT MODELS in 2009, am facut sedinte foto, am fost la cursuri de coregrafie, de mers scenic, actorie, dictie, momica, bune maniere, prezenta scenica am o cariera de model acum si am invatat foarte multe de la aceasta agentie am platit azi 298 de euro sunt fraier? Nu pentru ca la facultate platesc 500 euro pe an dar acolo o sa am o alta cariera, deocamdata ceea ce fac imi place deci toti fraierii care scrieti si nu stiti despre ce e vorba pentru ca nu va acordati o sansa sa taceti. si inca ceva GENERAL MANAGEMENT MODELS E IN TOATA TARA PENTRU CA E O AGENTIE MARE.
Postat 25 Octombrie 2013, 00:14 de ALBERTO
Domnului Dinu Stan
Era chiar culmea sa nu apara aceste Dinu Stan si aici sa povestesaca de copilul lui timid,care probabil nici nu exits ace mult a fost ajutat de acesti nemernici care nu fac altceva decat sa fraiereasca oamenii si sa-i lase fara bani. Rusine domnule Dinu,cred ca ar trebui sa incepeti sa si lucrati sa vedeti ce inseamna munca adevarata,asa cum fac si cei pe care ii inselati dumneavoastra.
Postat 22 Iunie 2013, 10:59 de Elena
TEPE DE PROPORTII!NU MAI FITI CREDULI!
SUNT NISTE NENOROCITI CARE NU AU LIMITE! CEL MAI BINE ESTE SA SE FACA CATEVA ARTICOLE IN PRESA SI SA SE REZOLVE ACEASTA NENOROCIRE! CINE ESTE INFORMAT CU PRIVIRE LA ACESTI NENOROCITI, NU MAI ARE CUM SA PICE IN PLASA BLESTEMATILOR!!! MASS MEDIA E SINGURA REZOLVARE IN ACEST CAZ!!!!
Postat 21 Aprilie 2013, 14:50 de CRIN
noua tepa la obor
feriti-va de general management models, sunt aceeasi teapa, au reusit sa faca rost de cateva evenimente ca sa para credibili insa nu sunt o firma de modeling reala, firma apartine aceleiasi persoane ca si viviene models si au acelasi sediu social.
Postat 04 Februarie 2013, 16:50 de mara
GENERAL MANAGEMENT MODELS
GENERAL MANAGEMENT MODELS este una din cele mai serioase agentii din Bucuresti verificati lista evenimentelor pe care le au in plus multeparti bune GENERAL MANAGEMENT MODELS m-a ajutat mult... baiatul meu Alexandru era foarte timid si aveam probleme mari cu el cind ieseam in public. De cand paricipa la cursurile acestei agentii chiar vad o schimbare majora la el, ba mai mult vom avea si o prezentare televizata .Cu toate ca am strans din dinti cand am platit cei 300 de euro acum nu-mi pare rau, inca ceva catalogul foto pe care l-au facut am dat pe ceva asemanator dar ce e drept cu ceva mai multe pagini 500 de euro la botez asa ca imi pare rau sa va spun ca sunt de partea agentiei. Dar sa nu uitam ca inainte de toae e o afacere facuta cu drag de cei ce se inplica si nu cred ca e vreo unul dintre noi care mergem gratis la servici asa ca nu te obliga nimeni Alexandra verifica preturile din piata si vezi pe unde e pe degeaba.
Postat 12 Ianuarie 2013, 12:03 de DINU STAN
inca o teapa general management models
Feriti-va de General Manaement Models in Bucuresti. Aceeasi afacere cu un alt nume, recuteaza la Obor iar site-ul lor este plin numai cu poze amatoare neflatante.
Postat 02 Ianuarie 2013, 03:19 de Alexandra
el
chiar acum ma uitam pe site-ul lor... macar de era cat de cat un site mai de doamne ajuta da' e vai de curu' lui. suspendat? unde? cand? cum? site-ul e sus ... functioneaza :)
Postat 24 Decembrie 2012, 11:13 de negru voda
he, he, he
Ce s-ar face desteptii daca n-ar fi prostii ?!
Postat 17 Decembrie 2012, 13:01 de aiurel
tepari
astia sunt tepari de ani de zile in Oradea,vor numai banii fraierilor :))),a tot scris presa despre ei ,bine ca se scrie mereu sa se avertizeze oamenii sa nu mai fie si altii pacaliti!!!
Postat 17 Decembrie 2012, 12:43 de Miha
ehhh
si eu am luat teapa pe noiembrie, fain frumos, te aburesc de te crezi cel mai iubit dintre pamanteni:)))))bine, la mine erau copiii momeala, deci clar ca am muscat bine:))))aveti grija ca nu le pasa de esti frumos ,de esti orb, inalt, mic, sau gras,dar mare atentie daca sunteti cu copil:)))no way in cazul asta
Postat 17 Decembrie 2012, 12:27 de eu
andrea
nu e suspendat,isi continua bine mersi activitatea si politia nu face nimic
Postat 16 Decembrie 2012, 22:06 de Andrea
penibil
eram sigur ca "articolul" asta expirat e scris de Sotoc. cre ca l-au luat astia de mila la bihoreanu, ca scrie bietul de el numai "subiecte" expirate, pe care le-a mai scris si acum cativa ani :)))))))))))))
Postat 16 Decembrie 2012, 21:58 de bossul penal
....
vreau sa va aduc la cunostinta ca numita Ingrid Pal,de care vorbiti cu atata "'pasiune"',nu mai lucreaza la aceasta agentie,deci ar fii momentul sa terminati cu jignirile!!!
Postat 15 Decembrie 2012, 16:56 de bogdan
ce teapa !! teapa primim noi ca omul e analfabet , stati in casa
ce tampiti sunt cei care au MUSCAT o RAUUU ! voi nu vedeti ce fete de speriat copii au ? dati le in portofel la toti PROSTyyy sa stea in casa ca vine apocalipsa daca mai continua asa, nu platim PERSONAL in JUDECATORIE sa educam PROSTIMEA !! Pe banul public nu ne permitem PROSTIME, luati si cititi nu faceti SEX si avorturi ca pe urma sa umblati in calduri in cubluri 1
Postat 15 Decembrie 2012, 16:45 de ana;fabeti stati in
ce teapa !! teapa primim noi ca omul e analfabet , stati in casa
ce tampiti sunt cei care au MUSCAT o RAUUU ! voi nu vedeti ce fete de speriat copii au ? dati le in portofel la toti PROSTyyy sa stea in casa ca vine apocalipsa daca mai continua asa, nu platim PERSONAL in JUDECATORIE sa educam PROSTIMEA !! Pe banul public nu ne permitem PROSTIME, luati si cititi nu faceti SEX si avorturi ca pe urma sa umblati in calduri in cubluri 1
Postat 15 Decembrie 2012, 16:45 de ana;fabeti stati in
Popozaurii
De menţionat că recrutatorii care stau pe corso cu pliante în mână sunt nişte bădărani fără pereche. Fluieră după femei iar dacă acestea le refuză pliantele strigă injurii după ele. Vara asta erau îmbrăcaţi în roz ca nişte popozauri adevăraţi, cu feţe de lemn şi mutre de intelectuali de Giriştea.
Postat 15 Decembrie 2012, 15:15 de Dan
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TIPA BLONDA E DIRECTOARE ????????!!!!:))) PE CE CRITERII AVANSEAZA?? EU M-AM INSCRIS IN AGENTIE IN VARA DAR AM VORBIT CU UNA MICA , BRUNETA SI CU GURA MARE, IAR AIA BLONDA ERA PE UN SCAUN IN FATA NOASTRA SI ERA PIPAITA DE ACEST ADRIAN SAVU , SE TOT GIUGIULEAU EI !! ASTA E SEFUL LOR ?? CRED CA SUNT ""FETE CUMINTI "" DE LA FEMEIA DE SERVICI PANA LA DIRECTOARE !! ORADENI , NU VA MAI LASAT PACALITI !!
Postat 15 Decembrie 2012, 02:39 de !!!!!
SA LE-O PLATIM
EU ZIC SA MERGEM TOTI SA DEPUNEM PLANCERE !! CU CAT SUNTEM MAI MULTI , CU ATAT MAI BINE !! SA NE STRANGEMSI IN FATA AGENTIEI !! CINE VINE ?
Postat 15 Decembrie 2012, 02:25 de .
TEPARI
https://www.facebook.com/ingrid.pal.3 ASTA E ADRESA DE FACEBOOK A NOII ASA ZISE DIRECTOARE !! UNDE LE-AU GASIT PE CELE MAI URATE DIRECTOARE ??POATE LE E FRICA CA NU VOR MAI FI NAIVI CARE SA II TEPUIASCA , DACA E O DIRECTOARE FRUMOASA !! ASTA A FOST HOSTESA! ANGAJATA LA MUNCA DE JOS! EU AM INTRAT INTO ZI IN AGENTIE SI AM VAZUT CUM SEFUL LOR LE PIPAIA PE TOATE !! FEMEI DE ULTIMA SPETA !!
Postat 15 Decembrie 2012, 02:21 de ANONIMA
ALTA DIRECTOARE , ALTA PARASUTA
DEGEABA AU SCHIMBAT DIRECTOAREA ! ASTA E MAI PROASTA DECAT BARBU ! AM FOST LA AGENTIE SA INTREB DE DIRECTOAREA BARBU CLAUDIA SI MI-A ZIS CA A FOST DATA AFARA ! DAR ACEASTA INGRID PALL A FOST ANGAJATA ! CINE STIE, POATE S-A CULCAT CU SEFUL DE I-A LUAT LOCUL !! MACAR AIA STIA SA VORBEASCA !!1 ASTA E FACUTA GRAMADA !!!
Postat 14 Decembrie 2012, 22:07 de ISTVAN
abureli
SE PARE CA SA SCHIMBAT DIRECTOAREA !ACUM ESTE UNA NUMITA INGRID PALL . CARE ESTE CULMEA , DIN ORADEA. !!AM AUZIT CA DIRECTOAREA BARBU CLAUDIA SI-A DAT DEMISIA DE FRICA !
Postat 14 Decembrie 2012, 22:03 de kiss
Fiat Justitia
am fost si eu abordat pe centru si de curiozitate am intrat in jocul lor facand pe prstul. la confruntarea directoarei, cand mi s-a cerut sa dau 70ron am facut ochi mirati de caprioara, insistand ca ei trebuie sa-mi plateasca mie daca ma vor in catalogul lor. evident, a insemnat si sfarsitul scurtei noastre colaborari.
Postat 14 Decembrie 2012, 15:35 de Pangasius Tremens
Ce nu se spune....
.... este ca reteta supravietuirii in Oradea are doua componente 1. spaga pe care o dau intocmai si la timp cui trebuie si 2.prostia oradenilor Cel mai bun exemplu sunt dobit*cii pe care i-am ales sa ne conduca/reprezinte la primarie, cj, parlament. I-a descris perfect octavian bot, unul care cunoaste sistemul din interior.
Postat 14 Decembrie 2012, 15:34 de altul
Tepari de 2 lei
Din 2008 pana in prezent ii vad aproape zilnic pe teparii astia pe corso .
Postat 14 Decembrie 2012, 14:21 de Gica
SUSPENDAT
sun-media-agency.ro suspendat :) le-au suspendat contul ;)
Postat 14 Decembrie 2012, 13:11 de B
@clntdr
Ai dreptate!
Postat 14 Decembrie 2012, 12:45 de Fotos
George ala, chair are fata de model!
George, baiatul care o agatat pe tanara care clar nu va deveni niciodata model, chiar are aspect de foto model :)))))))))))))
Postat 14 Decembrie 2012, 12:44 de B
...
Cind arati ca naiba,stii ca esti grasa de nu-ti gasesti buricul,trebuie sa iti dai seama ca doi frati ce te recruteaza si arata ca ciudatii de la circ ducindute la o sefa supraponderala,cu siguranta nu ai de-aface cu modelling!2bulangii,2ciudati de cirs,1vaca supraponderala cu amicul tatuat sa-l poata identifica si cateva pipite egal SUN.
Postat 14 Decembrie 2012, 10:26 de clntdr
Pacaleala cu stil
Am avut ocazia sa o cunosc pe doamna Directoare cum a fost prezentata dansa, trebuie sa recunosc are un discurs convingator si atent pregatit, care respecta cu strictete etapele tepurii, ca la carte adica. Restu sunt adolescenti dipsperati care cauta si prostesc lumea pe centru, dupa cum se vede destui. Pe mine chiar "look-ul"doamnei Directoare m-a facut sa imi pun intrebari legate de legitimitatea serviciului oferit adica arata ca si o actrita porno obosita care deja si-a "uzat" talentul si a mai si pus cateva kile pe ea.
Postat 14 Decembrie 2012, 09:38 de Gyuri
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6567 RON
  • 1 EUR = 4.9761 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON