URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
27 Februarie 2013, 08:06

Omul lui Bolojan, Liviu Andrica, bătut la comandă!

Omul lui Bolojan, Liviu Andrica, bătut la comandă! BĂTUT, NU ÎNVINS! Hărţuit în stil mafiot, Liviu Andrica, directorul ADP, priveşte situaţia cu seninătatea omului care, convins că nu are ce să îşi reproşeze, e hotărât să-şi facă datoria în continuare: „Asta e, m-au lovit! Nicio suferinţă şi nicio umilinţă nu este însă prea mare dacă trebuie s-o îndur pentru binele oraşului. Dacă n-ar fi aşa, mi-aş da demisia"
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Atacul a decurs rapid, ca în filmele cu mafioţi. Liviu Andrica, directorul Administraţiei Domeniului Public, a fost lovit în plină figură şi umplut de sânge într-o dimineaţă când ieşea liniştit din scara blocului pentru a se îndrepta spre locul de muncă.

"Erau doi atacatori. Stăteau cu spatele la uşa de la intrare. Abia după ce am fost lovit mi-am dat seama că, de fapt, mă aşteptau", povesteşte directorul. Apropiat al primarului Ilie Bolojan, şeful ADP a ajuns ţinta unor atacuri executate de ţigani la comanda unor indivizi deocamdată necunoscuţi. Dar, cum se vede, periculoşi!

Bătăuşi la pândă

Incidentul a fost ţinut la secret o bună bucată de vreme. Era prea absurd, ticălos şi sălbatic... În dimineaţa zilei de 6 februarie, Liviu Andrica a coborât scările blocului pentru a merge la serviciu. Era singur, ca de obicei, fiincă a renunţat la şofer încă din 2010, când a preluat funcţia, din motive de economie. Bărbatul de 56 de ani, suplu, grizonat şi zâmbitor, mergea uşor grăbit. Mai erau doar zece minute până la ora 8.

"Când am ajuns la ieşirea din scară, uşa era întredeschisă. Dincolo, vedeam prin sticlă doi bărbaţi. Erau îmbrăcaţi sărăcăcios, cu glugile trase pe cap, ca nişte boschetari. Nu mi-a trecut prin cap că ar fi periculoşi, mai ales că pe stradă treceau oameni care îşi duceau copiii la şcoală. Am împins uşa şi am ieşit din casa scării", a povestit directorul, cu greu convins de BIHOREANUL.

Cu pumnu-n gură

Înainte să înţeleagă ce se întâmplă, unul dintre agresori i-a sărit în faţă şi l-a izbit cu pumnul în plină figură. Scurt şi puternic. "Nu a înjurat şi nu a spus nimic. S-a întors cu faţa la mine şi m-a lovit cu putere în gură, după care - înainte să mă dezmeticesc - a fugit printre blocuri", spune funcţionarul. Victima a rămas locului, în stare de şoc. Lovitura primită a fost atât de dură încât dinţii i-au ieşit prin buza de sus. "Pot spune că am avut noroc. Dacă mă lovea în ochelari, cred că acum eram tot tăiat la faţă", crede Andrica.

Directorul s-a întors în apartament cu hainele pline de sânge, doar ca să se schimbe şi să poată merge la medic. Chirurgii de la Spitalul Pelican i-au operat gingia şi buza, şi l-au cusut atât de bine încât vinerea trecută se mai vedea doar o urmă discretă a agresiunii. Mulţi au bănuit, de altfel, în toate aceste zile, un simplu herpes. Ieşit din operaţie, Andrica a depus în aceaşi zi plângere la Poliţie. Măcar pentru sperietura pe care a tras-o soţia sa, medic de profesie, când l-a văzut intrând în casă plin de sânge!

Loveşte şi fugi!

Cercetările făcute de oamenii legii au scos la iveală faptul că agresorii şi-au aşteptat victima încă de dimineaţa de la ora 7. Cei doi au fost văzuţi acolo de majoritatea vecinilor, dar prea puţini îşi amintesc cum arătau. Andrica ştie şi mai puţin. "Pe cel mai înalt, care a stat de pază, nu l-am văzut deloc la faţă. Celălalt era mai mic ca mine, cam de 1,65 metri. Era brunet (ţigan - n.r.), cu faţă rotundă şi cu un defect la un ochi", îşi aminteşte directorul.

Alte amănunte n-a putut da nici măcar anchetatorilor. Totul s-a întâmplat în câteva secunde, după care autorii s-au făcut nevăzuţi. Deşi intersecţia străzilor Moldovei şi Bârsei, din imediata vecinătate, este monitorizată cu o videocameră instalată la intrarea în magazinul Trei G, incidentul nu apare pe înregistrări. Din precauţie sau din noroc chior, agresorii au fugit în sens opus, spre strada Transilvaniei. Asta nu înseamnă însă că Poliţia nu şi-a conturat un cerc de suspecţi...

03 Liviu Popa.jpgDuşmani, gârlă!

Şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bihor, chestorul Liviu Popa (foto), spune că identificarea autorilor e doar o chestiune de timp. "Avem un cerc de suspecţi şi sunt convins că în următorele săptămâni vom avea suficiente dovezi ca să administrăm probatoriul necesar pentru a dovedi comiterea faptei de către autori". Având în vedere funcţia victimei, ancheta înaintează totuşi greu. "Din păcate, victima nu ne-a putut ajuta cu prea multe informaţii. Spune că nu a fost ameninţată niciodată şi nu ştie cine ar fi putut comanda atacul", declară Popa.

Adevărul e că Andrica putea fi agresat de oricine, deoarece dintre toţi oamenii primarului Ilie Bolojan, el este cel mai expus. Pe internet e înjurat copios de fanii SOS Dogs, care susţin că extermină câinii din adăpostul Grivei, e luat la ochi şi de ţiganii din piaţa de vechituri pentru că le-a impus să achite taxa de masă, e duşmănit de comercianţii din Piaţa Mare şi din Piaţa Rogerius ale căror spaţii le-a expropriat pentru a face loc liber lucrărilor de modernizare.

De asemenea, este urât de cei evacuaţi pentru neplata chiriei pe spaţiile ocupate, sau de cioplitorii de morminte cărora le-a majorat chiriile în cimitir. Chiar şi cei 80 de angajaţi ai regiei disponibilizaţi în ultimii doi ani ar avea tot atâtea motive să-l vadă bătut. Căci, serios, punctual şi neobosit, Andrica este, în ciuda zâmbetului afişat permanent, un şef energic, un negociator dur şi un administrator eficient.

03 Ilie Bolojan_6.jpg"Andrica face bine ce face!"

Ironia sorţii face ca directorul să fi fost atacat chiar în ziua în care era lăudat public de primarul Ilie Bolojan (foto), pentru situaţia de la adăpostul de câini. "Domnul Andrica face bine ce face!", declara presei primarul.

Economist de profesie, Andrica a lucrat 13 ani în domeniul privat. Liberal din 2003, a ocupat apoi funcţia de director al Cancelariei prefectului Mircea Ghitea, iar în 2008 a venit în Primărie ca şi consilier al primarului Bolojan. A gestionat ce era mai greu: relaţia cu asociaţiile de proprietari, monitorizarea achiziţiilor publice şi supravegherea pieţelor. În toamna lui 2010 a fost pus să stopeze dezastrul provocat în ADP de fostul director Romulus Cosma. Ulterior, Bolojan, care complimentează rar, l-a nominalizat ca model de eficienţă când a fost vorba despre creşterea veniturilor ADP, despre reducerile de personal şi eficientizarea activităţii din pieţe.

E aproape sigur că pentru unul din aceste motive plăteşte acum. "Domnul Andrica a deranjat nişte interese punând ordine în pieţe. Asta se întâmplă când îndrepţi lucrurile într-un sistem nenorocit", spune primarul, calificând atacul "complet nelalocul lui" şi manifestându-şi speranţa că agresorii vor fi prinşi şi pedepsiţi.

Puţinii colegi ai directorului care au auzit de incident sunt la fel de revoltaţi. "Bine că te lupţi cu tot felul de interese, îţi faci munca în interesul oraşului şi te trezeşti că îţi dau în cap pe stradă!", spune mâhnit un director din Primărie. "Dacă i s-a întâmplat lui Andrica, i se poate întâmpla oricui", comentează un altul. Şi la fel gândesc cam toţi: merită să-ţi faci treaba corect şi pe un salariu modest, riscând să fii nenorocit pe viaţă?

O mizerie

Ce nu ştiu nici măcar colegii directorului e că incidentul din 6 februarie n-a fost singular. BIHOREANUL a aflat că agresorii nu s-au oprit doar la acel atac şi că miercurea trecută, seara târziu, autori necunoscuţi au intrat în casa scărilor, altfel închisă cu interfon, şi i-au turnat aceluiaşi director al ADP, pe sub uşa apartamentului, un lichid urât mirositor. Vandalii i-au mânjit şi uşa cu amestecul de fecale, într-o evidentă încercare de intimidare.

La fel ca în primul caz, Andrica a păstrat tăcerea pentru a nu îşi speria vecinii. Atacurile nu par, însă, să-l fi speriat. "Nu ştiu cine ce vrea, dar eu nu am să-mi schimb atitudinea. Sunt convins că îmi fac datoria, legal, corect şi spre binele orădenilor, inclusiv al celor care au comandat aceste atacuri", spune directorul. Deşi probabil tocmai asta vor agresorii. Să cedeze!


"Asta e, m-au lovit! Nicio suferinţă şi nicio umilinţă nu este însă prea mare dacă trebuie s-o îndur pentru binele oraşului. Dacă n-ar fi aşa, mi-aş da demisia"

Liviu Andrica, directorul ADP


ATAC LA DEMNITAR
Rupţi în bătaie

03 Dorel Craciun.jpgCazul directorului ADP, Liviu Andrica, bătut în plină stradă, nu este, din nefericire, singular. În august 2000, actualul director al societăţii Drumuri Bihor, Dorel Crăciun (foto), pe atunci primar al comunei Sânmartin, a fost bătut cu bastoane metalice, de către doi indivizi mascaţi, dimineaţa, în faţa sediului Primăriei din localitate.

În urma agresiunii, primarul, care deranjase afaceri imobiliare de milioane de dolari în celebrul cartier Beverly Hills din Sânmartin, s-a ales cu multiple fracturi, fiind operat de mai multe ori, în timp ce autorii au rămas necunoscuţi, în ciuda promisiunii conducerii Poliţiei că vor fi identificaţi. Conform zvonurilor, atacul ar fi fost comandat de fosta secretară a Consiliului Local, Livia Bara, implicată în traficul cu terenuri, însă nimeni nu a dovedit acest lucru.

Cinci ani mai târziu, Radu Ţîrle, pe atunci senator, a fost bătut în centrul Oradiei pentru că a intervenit în apărarea unei femei agresate pe stradă de un bătăuş. Băut, golanul l-a bătut inclusiv pe senator, fiind identificat şi prins de poliţişti câteva ore mai târziu.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
25 Comentarii
doar un pumn?
pacat ca nu i au rupt gitu lui Andricuta sau mai bine il inecau intr unul din strandurile din Iosia, acolo unde a murit fetita aia nevinovata pt ca Andricuta e asa de bun gestionar....
Postat 28 Februarie 2013, 23:00 de andricuta
destul de rau
Il cunosc personal pe domnul ANDRICA aceste lucruri il fac sa fie si mai scrupulos la datorie !
Postat 28 Februarie 2013, 22:20 de rainea florin
E mai santos
Trebuie sa faceti tot posibilul sa nu dati apa la moara nebunilor. In primul rand, problema cainilor de pe strazi nu ati pus-o bine. De aici injuraturile si dusmania. Oamenii deduc logic din ce li se intampla zilnic si intelg ca cine macelereste caini, tot asa de usor poate macelari oameni. Aici domnule primar aveti O BUNILA NEAGRA, NEAGRA DE TOT! Am vazut oameni pe strazi murind de foame, in acesti ani, dar nu au mancat un caine, desi la chinezi e o delicatesa. ------------------------------------------------ Urmatorul subiect de discutie,a impus taxa de masa la tiganii din piata de vechituri. In loc sa va bucurati ca reusesc sa se intretina cat de cat dintr-o indeletnicire cat de cat corecta, ce ati zis; Sa ii enervam, sa le piara cheful de munca si mai ce? Domnule, pai sa dea pe dumneata si pe domnul primar, sa va invatati minte. Cand o sa carati voi sacii la piata, pe spinarile voatre, atunci sa cereti si banuti... ---------------------------------------- Alta gafa mizerabila ar fi, ca ati expropriat unii comercianti din celedoua piete, lasand familii, angajatii pe drumuri. Normal si in litera legii ar fi fost, SA LE OFERITI Un alt spatiu de lucru si reclama aferenta. Savadeala
Postat 28 Februarie 2013, 15:46 de Stancuta Popa
E mai santos
Trebuie sa faceti tot posibilul sa nu dati apa la moara nebunilor. In primul rand, problema cainilor de pe strazi nu ati pus-o bine. De aici injuraturile si dusmania. Oamenii deduc logic din ce li se intampla zilnic si intelg ca cine macelereste caini, tot asa de usor poate macelari oameni. Aici domnule primar aveti O BUNILA NEAGRA, NEAGRA DE TOT! Am vazut oameni pe strazi murind de foame, in acesti ani, dar nu au mancat un caine, desi la chinezi e o delicatesa. ------------------------------------------------ Urmatorul subiect de discutie,a impus taxa de masa la tiganii din piata de vechituri. In loc sa va bucurati ca reusesc sa se intretina cat de cat dintr-o indeletnicire cat de cat corecta, ce ati zis; Sa ii enervam, sa le piara cheful de munca si mai ce? Domnule, pai sa dea pe dumneata si pe domnul primar, sa va invatati minte. Cand o sa carati voi sacii la piata, pe spinarile voatre, atunci sa cereti si banuti... ---------------------------------------- Alta gafa mizerabila ar fi, ca ati expropriat unii comercianti din celedoua piete, lasand familii, angajatii pe drumuri. Normal si in litera legii ar fi fost, SA LE OFERITI Un alt spatiu de lucru si reclama aferenta. Savadeala
Postat 28 Februarie 2013, 15:45 de Stancuta Popa
vai de voi
e clar, aici comenteaza numai cretini!
Postat 28 Februarie 2013, 09:09 de mimi
tutu
urmeaza si ceilalti care se cred imparati
Postat 28 Februarie 2013, 08:31 de mutu
Dumnezeu l-a batut...
...urmeaza nea ilie ! Ii va ajunge blestemul cainilor masacrati cu rangile.... brrr !
Postat 28 Februarie 2013, 07:58 de Oradean
omul lui bolojan batut
s-a urcat prea sus in pom iar Dumnezeu l-a scuturat.A primit numai ce merita!
Postat 28 Februarie 2013, 01:37 de byby
catre
fekete robert ,sign, haj, john doe ! Sunteti cumva ruda lui andrica sau lingatorii de cur din conducere? JOS CU ANDRICA ! Demult trebuia sa dai DEMISIA taran prost provenit din tara....
Postat 27 Februarie 2013, 19:50 de conducere
o buza pentru o viata???
domnul ziarist ati uitat din raportul de activitate al domnului Andrica dosarul 18361/271/2011 Înregistrat în data de: 05.10.2011 Obiect dosar: ucidere din culpă (art.178 C.p.) urmatorul termen de judecata este 15.03.2013 ţi: ANDRICA LIVIU : Inculpat BIMBO -SZUHAI TIBOR-CSABA : Inculpat SIME GHEORGHE DĂNUŢIU : Inculpat AVRAM FLORENTIN : Inculpat FLORUŢ SORIN : Inculpat SC ADMINISTRAŢIA DOMENIULUI PUBLIC SA : Parte responsabilă civilmente HAIDĂU FELICIA - GEORGINA : Parte vătămată HAIDĂU FELICIA -GEORGINA : Parte vătămată
Postat 27 Februarie 2013, 19:15 de stefan
pe eeeiiiiiii nu pe ele !
si ce daca e batut, cati nu sunt batuti si ia CIOCU MIC si joc de glezne !!!! care e problema in GURA o sa luati multi, dintii sunt valorosi TROFEU NATIONAL de lei, pe eiiiiiiiiiii nu pe ele :)))))! BATAIE, pumni in gura o sa luati, mama voastra de vrabioare PNL iste !
Postat 27 Februarie 2013, 15:38 de asa si trebuie
ha, ha, ha, ha, ce imi place ies ciorile negre din PNL si PDL la batie si PSD chefuieste in sticle=C
ha, ha, ha, ha, ce imi place ies ciorile negre din PNL si PDL la betie si PSD chefuieste in sticle=COPYPASTE guvernul BOC !! Dospeste katauuuu in ei se umfla VIERMII :))) troooooli !
Postat 27 Februarie 2013, 13:54 de vsm
usor de prins
Acum, ca are si ceva indicii despre bataus, politia trebuie neaparat sa-l prinda ! Ideea e sa si vrea acest lucru!
Postat 27 Februarie 2013, 13:13 de john doe
@ ro
100% DE ACORD! Ai spus-o minunat! Fiecare primeste mai devreme sau mai tarziu ceea ce merita!
Postat 27 Februarie 2013, 11:58 de JOY
dati mi ajutor social !!
o persoana cu handicap daca munceste nu mai are nici un drept ca asigurat cum e posibil asa ceva, daca angajatorul nu ti plateste retinerile tu nu mai ai calitate de asigurat, ce se intampla ? ne trebuie tratamente nu putem trai fara ele! Cum e posibil ca unul cu pensie de 3.000 lei sa i decontezi medicamente si altuia care munceste si angajatorul nu i vireaza contributile nu i le decontezi ? asta inseamna falimentul Romaniei, nu muncesc dati mi ajutor social !!
Postat 27 Februarie 2013, 10:41 de dati mi ajutor socia
ro
dupa cum faceti asa primiti dupa fapta si rasplata toti ati merita baturi asa cum scrie manualul si pe urma ridicati in teapa asa cum a facut domul TEPES
Postat 27 Februarie 2013, 10:39 de ro
atacatori
Posibil 90% cel care v-a atacat sa fie tiganul ala de la Protguard mic cu un ochi chiung. Cine stie ce ati facut cu el ca doar aveti contract cu Prodguardul , si acuma s-a razbunat. Parerea mea...
Postat 27 Februarie 2013, 10:26 de haj
capi di tuti capi
Capi di tuti capi in pietele din Oradea sunt chiar politaii care supravegheaza pietele si isi iau comisionul de nebagare in seama!!! Fara politai nu se misca nimic in piete si din dijma lor ajung pe cale ierahica banii pana la sefii din Bucuresti , asa din mana in mana din sef la sef pana la capii cei mari!!!! Din evaziunea fiscala ( si cea din piete) se fac campanii electorale, spagi la sefi,.............
Postat 27 Februarie 2013, 09:40 de memea prostu
hai sa fim NORMALI
ieri am cumparat un lucru manual facut cu multa DRAGOSTE de o persoana INOCENTA si talentata, investiti in TINERI si creatiile lor, au mult talent si nu o fac pentru bani ci pentru a darui :))) nu fac COMERT, nu o fac pentru bani . TINERII sunt uimitori de creativi , dar trebuie sustinuti. Dati le incolo de SPITALE< BISERICI( spiritualitatea este nativa ) noi fara tineri suntem MORTI ! fie ne revenim la NORMALITATE, fie MURIM :))).
Postat 27 Februarie 2013, 09:17 de lasa ne !
pnl?
individu cu teatru.....ce are pnl, cu DREPTATEA SI CINSTEA , de ati face datoria?la locul de munca? cum e mai bine? sa fii corupt cum esti poate si tu? si sa fie orasul ca un tomberon sau sa fii aspru , sever dar cinstit? asta va doare pe voi , unii, sa fie omu, om , si sa va puna la treaba, asta nu va place, ca de... e mai bine sa iei bani fara munca, vreti progres in oras, da cu cine? se pare ca pnl, mai face ceva , fata de altii, ...cat a fost udmr, psd, au crescut conturile unora ca si KIS, BIRO ROZI, si altii , acum cand se pune biciu putin pe trantori e bai.... unde erai in timpul lui Ceasca, atunci nu te auzea nimeni, mieunand ceva contra. Lasa oamenii sa-si vada de lucru... sa fie si Oradea asta mai curata si mai civilizata, ca suntem oras din vestul tarii, nu din sud.... vrei sa traim si acum sub domnia mizeriei.. ca pe timpul lui Biro, KIs, Bar si alte ,,somitati,,?baga-ti mintile-n cap si fii om serios nu ,,boschi,, sau esti din pdl?
Postat 27 Februarie 2013, 09:16 de bocsa csaby-valentin
nu va lasati!
Felicitari domnule andrica si sanatate! Nu va lasati la niste nemernici, astia trebuie starpiti sa nu se mai inmulteasca si-asa sunt nenumarati. Domnule primar, sa fiti sanatos sa puteti sa civilizati orasul in continuare si sa nu va lasati intimidat de hotii si escrocii care au vazut ca nu sunteti ca ei si de aia fac totul sa va elimine.
Postat 27 Februarie 2013, 09:07 de mihai
afara cu gregarii din oras!
Niste mizerabili pentru care nu merita sa faci nimic bun. Asta-i marea majoritate a populatiei! Dar mai exista si o minoritate infima, civilizata, si care apreciaza norocul de a avea un primar onest care are in jur oamenii la fel de corecti si muncitori. In ei ne sta speranta ca nu vor ceda in fata mizeriilor cu care se confrunta zilnic, calomnii la greu in privinta cainilor comunitari, a banului public, a lucrarilor de amenajare a orasului, a curateniei etc. Cu cat se minte mai gogonat, cu atat prostimea majoritara crede mai tare. Boala romaneasca incurabila!
Postat 27 Februarie 2013, 09:01 de sign
mai....mai....
oameni si oameni...D-nu Andrica, ati procedat bine , desii se fac multe lucruri bune pt. oras , unii vad interesele lor mai presus, de ale societatii in care traim.Speram sa fie prinsi, si executorii si cei ce au comandat actul de cruzime... sa nu va fie frica de nimeni, numai de D-zeu. aveti grija pe viitor...., sa nu va lasati intimidat de golani , si jigodii , care sunt o rusine pt. societate si semeni.
Postat 27 Februarie 2013, 08:58 de fekete robert
DEMNITATEA nu poate fi conservata in alcool .
DEMNITATEA nu poate fi conservata in alcool .
Postat 27 Februarie 2013, 08:54 de fii demn!
votul nu mai este pentru PNL:)))
hai mai lasati ne cu toate fantomele lui Bolojan platiti din bani PUBLICI, rusine PNL ! o sa va coste scump la VOT:))) ! ce a pierdut PDL va pierde PNL :))) vai de capul vostru !
Postat 27 Februarie 2013, 08:45 de gata cu teatrul
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON