URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
21 Ianuarie 2013, 00:00

Nu rata noul BIHOREANUL tipărit

0 clipuri
0 audio
0 fisiere
Judecător în vizor

Procurorii DNA au trecut la "peştii" mari: judecătorul Mircea Puşcaş este învinuit pentru corupţie!

Magistratul de la Curtea de Apel Oradea era destinatarul unei mite de 40.000 de euro promise de doi traficanţi de ţigări din Maramureş în schimbul unei sentinţe favorabile şi trebuia să intre în posesia banilor prin intermediul unei tranzacţii auto făcute de interlopi cu cumnatul său.

Liber la gaze!

Companiile petroliere străine au primit acordul Guvernului pentru a începe exploatarea gazelor de şist în Bihor.

East West Petroleum Corp, o firmă din Canada care şi-a vândut drepturile de exploatare unei societăţi controlate de concernul rus Gazprom, şi Clara Petroleum, o companie necunoscută din Marea Britanie, au undă verde pentru a scoate petrol şi gaze de şist din perimetrele satelor bihorene Tria şi Tulca.

Bătălie pe sărăcie

Posibila reducere sau chiar anulare a finanţării spitalelor private din asigurările sociale de sănătate încaieră patronii acestora şi reprezentanţii spitalelor publice.

În baza cifrelor CAS şi a argumentelor managerilor care le conduc, doctorii Gheorghe Carp şi Ovidiu Cacuci, BIHOREANUL vă prezintă o comparaţie între ce oferă asiguraţilor, ce consumă şi ce merită spitalele Judeţean şi Pelican, unităţile-etalon pentru sistemul sanitar public şi, respectiv, cel privat din judeţ.

"Ilegaliştii" Domnului

Din orgoliu, episcopul Sofronie a interzis desfăşurarea la Oradea a unei conferinţe ortodoxe despre "Bucuria vieţii", susţinute de doi din cei mai cunoscuţi duhovnici ardeleni.

Pentru că preoţii Iustin Miron şi Pantelimon Şuşnea de la mănăstirea Oaşa i-au cerut prea târziu binecuvântarea, iar Preasfinţitul a refuzat să le-o dea, cei doi au susţinut în faţa a 800 de orădeni prima adunare ortodoxă desfăşurată "clandestin" în România după 1989.

INTERVIU
Ovidiu Gavra, director general Compania de Apă Oradea: "Să nu uităm că suntem în România"

Compania de Apă Oradea se restructurează! Societatea trebuie să îşi îmbunătăţească indicatorii financiari pentru a putea contracta un împrumut BERD la o dobândă decentă. "Pachetul de măsuri stabilit vineri de Consiliul de Administraţie prevede disponibilizarea a 45 de oameni, anularea tichetelor lunare de sănătate în valoare de 200 lei şi a primelor de Paşti, Crăciun şi de ziua companiei", anunţă Ovidiu Gavra, directorul general al CAO. Iar la asta se va adăuga o majorare a tarifelor cu 10%. Dar nu sunt numai veşti rele...

Preţul zgârceniei

Ridicat cu lucru de mântuială, dispensarul din Ciumeghiu se năruie la 2 ani după darea în folosinţă.

Deşi se voia cea mai modernă unitate de acest fel din Bihor, Centrul Medical a fost proiectat şi construit fără chibzuinţă, astfel că a ajuns unicul din judeţ în care... tavanul stă să pice în capul pacienţilor.

Capitală la Oradea!

Politicienii bihoreni, chemaţi să facă lobby pentru ca municipiul Oradea să fie centru regional.

Deşi unii sunt la putere, iar alţii în opoziţie, reprezentanţii USL şi UDMR vor ca Oradea să devină centrul unei viitoare regiuni formate din judeţele Bihor, Sălaj şi Satu Mare, chiar dacă premierul Victor Ponta ne preferă arondaţi Clujului.

Furt cu acte

Unui orădean i-a fost confiscată după 4 ani maşina fiindcă autorităţile au aflat abia acum că e furată.

Deşi o înmatriculase provizoriu în Germania imediat după cumpărare şi apoi definitiv în România, unde a obţinut fără probleme certificatul de autenticitate de la RAR, Ciprian Boţa a rămas şi fără maşină, şi fără banii daţi pe ea, deoarece furtul a fost introdus cu întârziere în bazele de date internaţionale.

Un pensionar acuză!

Fost maistru principal la Alumina, orădeanul Tibor Bimbo se judecă de 5 ani pentru pensia sa.

De-a lungul proceselor, bărbatul a schimbat trei avocaţi, a învăţat pe de rost legislaţia muncii şi s-a învăţat minte să verifice orice calcul făcut de funcţionari, să nu dea din mână niciun act original şi, mai ales, să se aştepte la represalii.

Stăpânul mişcărilor

Un tânăr orădean este profesorul de dans al celor mai în vogă vedete autohtone.

Emil Rengle şi-a format un stil coregrafic propriu, motiv pentru care a fost ales să lucreze cu cântăreţi precum Inna, Antonia, Alex Velea ori Marius Moga, dar şi angajat pentru a pregăti coregrafiile unui club de lux din Dubai.

TIME OUT
Anotimpul marilor artişti

Artişti de seamă şi-au anunţat vizita la Oradea în următoarele luni, schimbând atmosfera inertă a începutului de an.

Că sunt adolescenţi ori oameni în toată firea, orădenii vor avea din ce alege. Fiind vorba despre artişti cunoscuţi şi extrem de apreciaţi, doritorii ar face bine să-şi rezerve din timp bilete la spectacolul favorit, căci în mod sigur nu vor mai avea nicio şansă "pe ultima sută de metri".

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
33 Comentarii
pt Klientul...
Daca este vorba despre MIRCEA BENE, atunci nu inca, dar poate nevasta-sa DANIELA BENE. De ea nu se stie nimic?
Postat 24 Ianuarie 2013, 19:29 de shock si groaza
shock
E adevarat ca Mirciulica a fost RETINUT de DNA astazi? cine stie sa raspunda.....?
Postat 24 Ianuarie 2013, 18:51 de KLIENTUL....MULTZUMI
Artist de exceptie Tudor Gheorghe
Sunt foarte bune melodiile dar mi se pare ca la ce e la noi, ar fi mai potrivita melodia ION PROSTUL de acelasi autor cu personajele adaptate Ignat, Gavra si Kuntz si IDILA unde nu vad alte personaje mai potrivite decat Gavra si Kuntz. Tot pe youtube. Mai caut si eu, dar greu de gasit melodii mai potrivite.
Postat 24 Ianuarie 2013, 10:08 de angajat
Petitie catre guvern (youtube - audio)
"... Suprima apa, avid lichid, al broastelor nectar stupid..."
Postat 24 Ianuarie 2013, 09:51 de Tudor Gheorghe
Jalba hotilor din inchisori (youtube - audio)
"Dati-ne drumul din puscarie/ Dati-ne posturi cu bune rosturi/ Dati-ne voie la talharie/ C-a sta in lanturi, cand altii danturi/ Dar fara frica, sus la putere/ Si cand ei fura fara masura/ E ANARHIE sssss, insa tacere,Ei au putere/ Dati-ne drumul, ca cum se poate/ Noi in catene, pe cand in pene/ Dansii se umfla si peste gloate/ Pun pungaseala si tarnuiala/ Noi stam la umbra pentru nimica/ Si dansii fura fara masura/ Si ei sunt liberi, nu cunosc frica/ Nu e nimica. Dati-ne drumul, e nedreptate/ In puscarie ca sa ne tie/ Colegii nostri, ah! ce pacate/ A noastra scoala, a ramas goala/ Ca toti elevii au chilipire/ Au berechete, grase bugete/ Iar noi acilea, in amortire/ Stam in lihnire/ Dati-ne drumul fara zabava/ Dati-ne posturi cu bune rosturi/ Dati-ne totul, fiti de isprava/ La talharie tara sa fie/ Pe mana noastra, a tuturor/ Iar nu voi care ati facut stare/ S-o smulgeti singuri ca din topor/ dati-ne drumul cu mare zor/
Postat 24 Ianuarie 2013, 09:45 de Tudor Gheorghe
Pentru Bihoreanul
Poate ca la urmatoarea conferinta de presa a domnului Bolojan, sau a domnului Gavra, in baza accesului la informatii publice, le solicitati sa dea publicitatii contractul CAO cu cabinetul de avocatura al doamnei Irina Poinar. Multumesc anticipat.
Postat 23 Ianuarie 2013, 20:08 de un cetatean
Domnule Primar BOLOJAN
Daca cititi aceste randuri sau va informeaza cineva, va rog sa faceti public contractul de reprezentare dintre CAO si cabinetul de avocatura al doamnei IRINA POINAR, (care nu este lispita de interes tinand cont ca in contrapartida, cel putin, a fost angajat la UIP GEORGE POINAR). Puteti verifica daca sunt rudenii. Mai nou, nici macar nu se deranjeaza sa reprezinte CAO, o trimite pe doamna LOREDANA SUTA, care nu intamplator a fost jurista la ITM Bihor. S-a organizat licitatie? Daca da, este si mai grav, atat timp cat exista compartiment juridic. Poate s-ar putea reduce cheltuielile fara acest contract, sau macar cu salariile juristilor de la CAO (si sunt 6!), care dau viza de legalitate pe toate porcariile conducerii, dar ulterior nu raspund pentru asta. Cand nu e bine ceva, vin avocati angajati ca sa-i scape. Daca sunteti pornit sa faceti ordine corect, asa cum pretindeti, poate luati masuri si pentru remedierea acestei situatii. Nu-l neglijati (menajati) nici pe seful de la personal, Cociuba Atanasie, cel care executa toate aceste ilegalitati. Sper sa faceti publice toate cele sesizate si sa luati masurile ce se impun. Aveti ocazia de a demonstra ca sunteti asa cum va prezentati.
Postat 23 Ianuarie 2013, 20:00 de un cetatean
Pentru GAVRA
RATATULE!
Postat 23 Ianuarie 2013, 18:28 de ne_cunoscator
Columna lui BASTUS
In nemernicia mea, ca un caine turbat, am muscat mana care m-a crescut si am vandut secretul D.A.N.-ei. Repet! V-am dat pe toti in gat! Nu ma itrebati nimic la serviciu, ca voua nu va spun nimic. Daca nu ma lasati in pace sa fiu sef in continuare mai P.I.U.-i si restul. Oricum ar trebui sa mai aveti un pic de rabdare, pana cand ajung manager general si dupa ai oricum imi voi face public dosarul de securist. Daca nu eu, atunci cine? Daca nu eu, atunci altii! Pana atunci, ciocu mic ca eu sunt la conducere.
Postat 23 Ianuarie 2013, 16:39 de geor_gica_PENTRU
is gavra
si is jmeker si mare gajikar si io ascult manele si mi se rupe mie de ce zice primarele. io dau cu ciocu' unde trebe, si nime' nu-mi poate face nimica
Postat 23 Ianuarie 2013, 07:07 de is gavra
DE CE NU
DNA DE CE NU ARESTEZI PE JUDECATORUL ALA CORUPT DACA E CORUPT DACA NU LASAL SASI FACA BANI EL CU GASCA CA POATE NE VA MERGE SI NOUA BINE ODATA ,SI MAI DUTE SI LA PRIMARIE ,LA APATERM,LA SPITALE ,POLITIE SI ARESTEAZA CA AI CE CU GARNITURA DE TREN SA MERGI SA ANCAPA TOATE GUNOAIELE.
Postat 22 Ianuarie 2013, 21:49 de DNA
impozit pe teren
AUZI DOMNU PRIMAR AM PLECAT CU TOATA FAMILIA LA ALEGERI SA TE ALEGEM ,SI ACUM AM MERS LA PRIMARIE CAND MIAM VAZUT IMPOZITELE SI CAT AM DE PLATA PE NISTE TERENURI MOSTENITE MAM CRUCIT ,NA PRIMARULE SI TU VEI MAI FI PRIMAR CAND A ZBURA PORCU ,EU SI FAMILIA MEA VREO 12 OAMENI TEOM VOTA CAND A VENI MORTU DE LA GROAPA ANAPOI .SI TU STII SA PROMITI SA VRAZESTI POPULATIA .DUTE SI LASANE GUNOIULE.
Postat 22 Ianuarie 2013, 21:43 de suparatul
Pentru Fukushima
Caracterizare in 3 cuvinte (combinari de 4 luate cate 3) gavra ovidiu cornel: transparent (la cap), pasionat (de bani), turist (la scoala) sau neprofesionist, incuiat,necontroversat sau ipocrit, razbunator,securist, revin ca mai sunt multe variante.
Postat 22 Ianuarie 2013, 21:27 de 1 prim
Salut popor! mersi ca m-ati ales!
Bolojan sunt! Nu spuneti nimic, doar ascultati-ma! Terminati cu prostiile si apucati-va de treaba ca daca nu iau masuri! Nu uitati ca eu v-am pus pe toti unde sunteti! CLAR? O zi buna va doresc.
Postat 22 Ianuarie 2013, 21:08 de Bolovanu de Alesd
Salveaza-ma stapane! ca pe un caine
Un oportunist inteligent dar totusi duplicitar spunea ca "niciodata sa nu bati un caine pe strada, ca nu stii cine-i stapanul". Gavra ai grija sa nu iti bati stapanul, ca nu stii al cui caine este, cu varianta ajutatoare (poate chiar intelegatoare) pentru tine sa nu iti bati stapanul, ca nu stii ce caine are.
Postat 22 Ianuarie 2013, 21:02 de pentru Gavroche
Salveaza-ma stapane!
Mai tineti minte domnule Primar cand mi-ati lasat lista cu ce am de rezolvat eu si cu kuntz pentru ca sa se aprobe fondurile de coeziune? N-am facut nimic, dar o mai am prin seif. Acum v-am facut si eu o lista cu ce AVEM de facut ca sa putem plati prostia. Sper ca nu va ganditi sa ne aprobati majorarea tarifului cu 10% ca sa avem o baza mai buna de la care sa aplicam apoi indexarea, \"asa cum prevede\" contractul de imprumut? Asta e numai o intelegere pe care am avut-o noi, dar fara sa o facem oficiala. Nici nu mai conteaza ca in contractul de finantare, la pretul de acum trebuie sa ajungem doar in 2024, e bine daca ne mai iese o data prosteala. Imi cer umil scuze pentru ca v-am \"inoportunat\" cu aceste idei care mi-au venit in timp ce cautam solutii bagand degetul in gura, dupa care am cercetat aproFUNDAT din ce parte bate vantul, dar este singura metoda de rezolvare invatata, care pana acum nu a dat gres. Daca nu e bine asa, atunci tot cu termen, asa ca in biletul (foaia sau cum vreti s-o numiti) sa imi trimiteti o solutie, ca de-aia sunteti seful meu. M-as semna dar nu stiu cum si incerc asa: Acest FUEGO al Managementului, dar fara versuri la playback. Astept textul
Postat 22 Ianuarie 2013, 20:50 de ovidiu Gavroche
FRUSTRATA
Da ce numai eu sunt de vină ,pentru că sunt UDMR-istă , că nu s-au redus cheltuielile şi CAO nu poate lua creditul ? Nu am lucrat în echipa managerială cu GAVRA ?Să fie schimbat şi GAVRA .
Postat 22 Ianuarie 2013, 12:34 de KUNTZ ANIKO
GHICITOARE PENTRU BOLOJAN
De ce a renunţat Gavra în 2009 la postul de director comercial cu 7000 RON /lună pentru postul de director general cu 4000 Ron/lună , când MORAR a renunţat pentru că i s+a redus salariul ? Pentru că trăieşte din salar ?
Postat 22 Ianuarie 2013, 12:14 de DISPONIBILIZAT
gavra betivu si apa
dute gavra lasane sa ne bem apa fara tine,90la suta din angazati pilosi ,am lucrat pe cand erai sef la termoficare ,betiv ordinar cu crisan ampreuna,premile veneau numai la pilosi fraerii lucrau toata ziua iar aia pilosi umbla la ciubucuri cu materialele apatermului si platiti tot de ei dute cu toata gasca ta ajunge 23 ani de furt smecherie ,cardasie,betie,curvarai,amputitule ,plange pamantul sub tine ,sati fie rusine.
Postat 22 Ianuarie 2013, 09:21 de un fost angajat
PARAZITUL GAVRA
CUM MAI POATE FI TINUT UN NEICA-NIMENI CA SI GAVRA, CARE SE PLIMBA CU TUAREGUL, DESI TOATA REGIA STIE CA E VENIT PE PILE, PRIN INTERVENTIA LUI VIOREL, VARU-SU? ACICI DNA DE CE NU SE SESIZEAZA?
Postat 22 Ianuarie 2013, 09:20 de LIVIU S.
Antigavra
gavra asta,e var cu gavra ala care a fost zburat din procuratura.venit pe filiera portocalie,a celor care-l au pe nasul in suflet,si cu ajutorul de tip securist al varului gavra,habarnistul asta care se vede director plin la rao,trebuie zburat din functie cit mai rapid.si daca vrea un loc de munca,calificarea il recomanda la sapat de santuri sau desfundat de canale.
Postat 22 Ianuarie 2013, 07:30 de Anti-gavra
Presedintele Consiliului de Administratie CAO
Poate ca daca faceai receptia lucrarii de12 milioane de euro cu un an mai repede (asa cum trebuia daca nu era Kuntz, RONO, si managerul general) puteai factura apa si canalizarea timp de aproape un an si acum nu te mai plangeai ca nu ai bani pentru rate la credit. Te-ai gandit la asta managerule ce esti! E drept ca trebuia platita si redeventa, dar primariei nu-i pasa. Nu mai minti cu nerusinare ca azi ai de restituit 8,4 milioane de euro pentru ca trebuie platiti in rate, sau nici macar atat nu stii nici tu nici Kuntz? Puti de competent ce esti! Ce pereche de vis (cosmar) la conducere. Nici nu stiu care dintre voi doi e mai competent. Pacat ca va despartiti, erati o pereche potrivita. Din caracterizare inteleg ca de tine a fost interesata si cu altii a fost egoista, sau invers, motiv pentru care este controversata. Nu o lasa singura! Lasa-ne si tu! Spui ca \\"ai avut de ales intre a pastra pilele si a avea cu cine lucra\\",dar nu ne spui si ce varianta ai ales. Daca nu ai macaroana fiarta atunci fa publica lista cu cei 45 de pilosi pe care ii concediezi, ca sa-i stie toata lumea. Ai grija sa nu incurci listele. Oricum tu lucrezi exlcusiv sau all-inclusive cu pilele.
Postat 22 Ianuarie 2013, 01:19 de Fukushima
manager de CAO
Cand mai publici pe site-ul companiei toate prostiile pe care le faci, mai si citeste inainte, impertinentule. Ma refer la tine GAVRA. Desteptul!, cum ne explica noua ca de-aia e el un manager cu performante conform criteriilor numai de Bolojan stiute, pentru ca l-au ajutat consumatorii care au consumat (culmea) apa. Scris si semnat. Pacat ca nu ai servit tu. Si asa e o tara de chelneri si tinichigii. Poate ca vede si primarul cum te lauzi si el te crede(ca nici el nu citeste si nici mu-l intereseaza) cum ai crescut pierderile de apa de la 44,37% la 47,63% in mandatul tau. Cata nesimtire si cat tupeu iti trebuie ca sa sfidezi un oras intreg cu indolenta de care dai dovada. Caracterizare in 5 cuvinte gavra ovidiu cornel: EU, MIE, PE MINE, MEU si NUMAI EU
Postat 22 Ianuarie 2013, 00:03 de Fukushima
UNIVERSAL - VALABIL
.........."În cămeşi cu mâneci lunge şi pe capete scufie, / Ne fac legi şi ne pun biruri, ne vorbesc filosofie. / Patrioţii! Virtuoşii, ctitori de aşezăminte, / Unde spumegă desfrâul în mişcări şi în cuvinte, / Cu evlavie de vulpe, ca în strane şed pe locuri / Şi apladă frenetic schime, cântece şi jocuri... / Şi apoi în Sfatul ţării se adun să se admire / Bulgăroi cu ceafa groasă, grecotei cu nas subţire /"... ..... MIHAI EMINESCU
Postat 21 Ianuarie 2013, 22:40 de ADINA
Oaia germana tip Merinos
Daca un manager roman la o firma de stat din Romania poate conduce oricand o firma in Germania, inseamna ca ai fost degeaba in Germania. Apropo, nu stiam ca tu esti manager la o firma de stat! Poate STAI la o firma cat se poate de privata. Nici macar nu stii ce ai de facut. Ai si o problema de logica dar si una ce tine de meserie (ce sa-i faci daca meseria ta era sticla de Whiskey si cuburile de gheata ale presenditelui pe vremea cand te inchideai in birou la termoficare ca sa joci poker in timp ce altii lucrau, dar erai sef si atunci), nu ai inteles ca mai intai se comanda betonul (deci la 7.30) dupa care se toarna (adica la 7.45) ca sa fie totul gata la 8.00. Poate ca de-asta nu ar fi bun un manager german in locul tau. Daca esti asa de bun cum te crezi, lasa-ne si du-te in Germania. Tu poti si fara sa vorbesti limba germana. Un singur lucru nu spui sincer: ca ai face orice ca sa nu faci nimic si asta cu aerul pretios si semidoct cu care te prezinti. Si mai crezi ca esti si distins.
Postat 21 Ianuarie 2013, 21:59 de Gigi
morosanu
BA CU cine tiai facut de lucru moroseni mai rau de cat tigani ,tiganu te vinde pentru un pachet de tigari moroseni te vand pentru nimic ca nau minte si sor ambatat ,fraeru asta de morosan a facut trafic cu tigari ascuns sub parchet an tiruri pe uniune . ZIMI CU CINE TE AMPRIETENESTI SATI ZIC CINE ESTI. TE AMESTECI AN TARATA TE MANANCA PORCI.UN EVAZIONIST SI EXCROC NOTORIU.
Postat 21 Ianuarie 2013, 21:45 de vivian
puscas si gasca de paranghelii
VEZI cand bagi la puscarie pe cineva pe nedrept vezi ai grije sa nu ai iei locul ,gasca cu care umbli la chefuri din sanmartin si nufarul te da amprimire ca pe un fraer ,teleptean sifonul sef,
Postat 21 Ianuarie 2013, 21:32 de todoran
Arendasu`
Deont_ologule, abia acum ti-ai dat seama ca nu poti plati creditele? Tu asa de sfatos cu altii cum este cand iei credit! Cand ai facut analiza cost beneficiu pentru Coeziune cu largul poate si adancul concurs al directoarei economice, ca ma gandesc ca de-aia e directoare economica, cred ca vi se rupea impreuna. Daca pe o coloana intreaga ai reusit sincer sa ne explici cum gandesti, adica cum te crezi tu arendasul orasului, trebuia mai intai sa citesti CIOCOII VECHI SI NOI (tot voi). Ar trebui sa-i fie rusine mamei tale ca dintr-un taran ordinar de Miersig a facut un distins ciocoi de Oradea Mare.In alta ordine de idei, creditul de 12 milioane de euro l-ai folosit pentru retele pe strazi care nici macar nu au case, dar asta este alta problema, oricum nu a ta, ca doar mama te-a facut manager si mai nou arendas. Retrogradule (asta este anagrama) si totodata fericitule, chiar daca sarac cu duhul, e bine ca ai o singura problema. Daca la licitatie o firma a contestat alta firma si zici ca CNSC ti-a dat dreptate tie atunci cu siguranta ca esti cel mai bun MENAJER GENERAL al CAO din toate timpurile (poate chiar si cele ce vor urma- greu de egalat recordul tau).
Postat 21 Ianuarie 2013, 20:34 de goliatarpad
sa va fie rusine ca intretineti evaziunea, rusine!
dar pe cei de la CIDOR, BUNEXIM la ce averi si cata mita dau cand ii verificati, dupa decesul lor ca oricum moartea urla dupa ei la cate au facut .
Postat 21 Ianuarie 2013, 17:29 de rusinee sa va fie !
Capitală la Oradea!
PNL şi UDMR, fiind la guvernare, ne-a scos în periaoda iulie-septembrie 2008 de pe lista polilor regionali de creştere, din care Oradea se remarca pe locul 9 din 12, ca centru regional cu caracteristici clare de ... atenţie UDMR ! ... centru regional transforntalier. Tăriceanu a ascultat ce vor Bolojan Ilie şi Kiss Sany ... şi a scos Oradea de pe listă, aruncând-ul pe lista simplă a celor peste 30 de poli urbani de dezvoltare, în avantajul Clujului. Aşa că, marş la * USL şi UDMR !?! Nişte ţărani şi nişte idioţi !?! Aşa s-au dus 400 milioane euroi care ar fi venit direct de la Bruxelles, via BEI şi a câtorva programe independente de instrumentele structurale.
Postat 21 Ianuarie 2013, 13:45 de prof.dr. Trăşculescu
Liber la gaze !
Săpaţi mai adânc chiar prin jurul voxtru şi veţi afşa că în spatele companiei din Marea Britanie stă ... Gittenstein sr., adică fostul ambasador al SUA la Bucureşti care era trup şi suflet alături de Băsescu ... până se aprobă şi iese avizul exploatărilor solicitate. Cum oamenii lui Ponta au dat cu semnătura şi ştampila acum, rezultă că amercianul e alături de toată lumea, după cum iese lozul ...
Postat 21 Ianuarie 2013, 13:31 de Carp III
Va e dor ?
http://petrufilip.ro/blog/multumesc-vrâncenilor-pentru-încrederea-acordată
Postat 21 Ianuarie 2013, 11:27 de Ioan
fara rost !!!
DNA tot trece de la un peste la altul si nu finalizeaza nimik! la Domocos au venit cu mascatii,iau adus acuze grave si ? nimik ! etc.....................................si tot asa nu finalizeaza nimik!!! oare de ce????????????????????????????????????????
Postat 21 Ianuarie 2013, 00:18 de dna
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON