URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
07 Noiembrie 2013, 11:36

Dr. Juan, pistolar: Un chirurg din Beiuş prins la nevasta altuia s-a apărat... cu pistolul

Dr. Juan, pistolar: Un chirurg din Beiuş prins la nevasta altuia s-a apărat... cu pistolul MACHO MAN. Mândru de pistolul său, chirurgul Sorin Ianceu s-a lăudat cu el şi pe Facebook. Aici, arma apare într-o fotografie împreună cu un trandafir, cu trimitere probabil la celebra formaţie de rock Guns N' Roses. Acum, doctorul a rămas doar cu poza, căci după scandalul pe care l-a provocat, poliţiştii beiuşeni i-au ridicat pistolul...
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Prietenul îţi fură nevasta, spune o vorbă din bătrâni. Adevărul zicalei a fost demonstrat încă o dată la Beiuş unde, de două săptămâni, nu se discută decât despre fostul director medical al Spitalului Municipal, chirurgul Sorin Ianceu, şi despre cum a fost prins acesta "pe acoperişuri" cu o asistentă, soţia unui om de afaceri din Budureasa, până nu demult amicul său.

Escapada s-a încheiat prost pentru tânărul şi neliniştitul medic, altminteri şi el însurat. Iar asta pentru că a ajuns în cătuşe la Poliţie după ce, ca să-şi scape pielea în faţa rivalului, i-a pus acestuia pistolul la cap. Pentru ca răzbunarea să fie deplină, încornoratul l-a făcut de râsul întregului corp medical, nu doar din oraş, ci şi din judeţ, reclamându-l şi la Colegiul Medicilor, pentru a-i sancţiona comportamentul de Don Juan.

Amorez cu palmares

Picanta poveste adulterină a explodat într-o zi de luni, pe 21 octombrie, când, în jurul orei 14, chirurgul Sorin Ianceu şi asistenta Nicoleta M. de la Spitalul Municipal Episcop Nicolae Popovici din Beiuş, s-au furişat de la spital şi au urcat într-un apartament al surorii femeii. Ghinion, însă! Soţul asistentei, Adrian M., patron al unei firme de exploatare lemnoasă din Budureasa, a ajuns taman atunci cu treburi în zonă şi, văzând maşina chirurgului parcată lângă blocul cumnatei, a înlemnit...

Deşi căsătorit şi tată a doi copii mici, medicul îşi făcuse deja în oraş o faimă de Don Juan. Tânăr, cu alură de "băiat rău", a pus pe jar femeile din jurul său, ajungând celebru toamna trecută, când două asistente pe care le "ameţea" cu schimbul au aflat una de celalaltă şi s-au păruit pentru el pe holul spitalului, de faţă cu pacienţii.

Pe de altă parte, afaceristul l-a mai prins dându-i târcoale şi soţiei sale şi în trecut, când a interceptat un mesaj pe care doctorul, la vremea respectivă director medical, i l-a trimis femeii pe mobil, chemând-o la o partidă de amor în camera de gardă. "Vino să rup hainele de pe tine şi să facem dragoste!", a sunat invitaţia care l-a făcut să vadă negru în faţa ochilor. Bărbatul nu şi-a putut stăpâni furia şi a ajuns să-l fugărească pe amorezul înfierbântat în curtea spitalului, unde era de gardă, iar asta sub ochii colegilor, care n-au îndrăznit să intervină...

Uite cine bate!

Atunci, atât medicul cât şi soţia sa au jurat că a fost doar o greşeală, că mesajul fusese destinat altei persoane. Ca să scape de scandal, Ianceu şi-a dat demisia din funcţia de conducere şi s-a retras pentru câteva luni acasă, la Oradea, într-un concediu "strategic" de creştere a copilului. Afaceristul a rămas totuşi cu îndoiala. Îi fusese prieten doctorului ajuns la Beiuş de numai doi ani şi chiar l-a ajutat de mai multe ori, ba cu bani, ba cu câte un plin de motorină, după ce omul i s-a plâns că o duce greu.

De aceea, când în lunea cu pricina a văzut maşina medicului parcată chiar sub apartamentul cumnatei, gândurile negre i-au revenit în minte şi, ca să le spulbere, a urcat până la locuinţa aflată la etajul 3, iar din faţa uşii şi-a sunat soţia. "Ce vrei?", a auzit el atât în difuzorul telefonului, cât şi din spatele uşii. Aşa că, fără să mai aştepte alte lămuriri, s-a opintit s-o spargă.

Înăuntru, soţia a fost prima care i-a ieşit în cale, încercând să-l ţină în loc şi să-i explice că n-a făcut nimic rău. Venise cu domnul doctor doar să dezbată, cică, bârfele răuvoitoare care circulau despre ei în spital. Gelosul n-a mai stat să asculte balivernele, ci a pornit în căutarea amorezului, găsindu-l ascuns după uşa uneia dintre camere. Când a intrat, Ianceu i-a pus, nici una, nici alta, pistolul la cap!

Să vină Poliţia!

Gestul n-a făcut decât să-l întărâte şi mai tare pe soţul încornorat. Cei doi rivali s-au luat la bătaie până când, într-un final, medicul a ajuns imobilizat la pământ. Apoi, fără să mai aştepte, bărbatul înşelat a sunat la Poliţie.

Echipajele au venit în grabă, cu sirenele şi girofarurile pornite, numai bine pentru ca locatarii din bloc şi trecătorii să se adune ca la circ. "Eram pe o terasă. Când am văzut Poliţia, m-am dus să văd şi eu ce era acolo", a povestit BIHOREANULUI unul din martori, care a surprins momentul când medicul a fost predat poliţiştilor de soţul nervos, apoi încătuşat şi băgat în maşină.

În final, povestea s-a lăsat cu un dosar penal de toată frumuseţea pentru chirurgul iubăreţ, care este cercetat acum pentru ameninţare. De atunci şi-a închis telefonul mobil şi n-a mai dat nici pe la spital, ci se află în concediu medical, la fel ca asistenta, care a fost chemată să dea cu subsemnatul, ca martoră în scandalul pe care l-a declanşat cu escapada ei. Poliţiştii bănuiesc, însă, că doctorul va face, la rându-i, o plângere împotriva afaceristului. Nu de alta dar, după dispută s-a ales cu vânătăi şi cu o mână în gips.

Reclamat peste tot

Interpelată cu privire la situaţia jenantă creată de medic, directoarea Spitalului Municipal din Beiuş, Aurica Boitor, a refuzat orice comentariu. "E viaţa lor intimă, îi priveşte", a spus sec aceasta.

Soţul asistentei nu are însă de gând s-o lase să pună batista pe ţambal. "Eu am rugat-o pe directoare să ia măsuri încă de la treaba cu sms-ul. A zis că-i nebun, dar n-are ce-i face. Când i-am spus că-i aduc presa pe cap, a zis că-i fac spitalul de râs. Eu îl fac de râs, sau ei?! Eu nu am de ce să mă ruşinez. Lor trebuie să le fie ruşine, nu mie!", a declarat BIHOREANULUI bărbatul care, după toate isprăvile, i-a intentat divorţ femeii cu care a stat 17 ani şi care i-a făcut doi copii.

El a cerut totodată cercetarea disciplinară a doctorului, atât conducerii spitalului, cât şi Colegiului Medicilor, pentru încălcarea regulamentului  spitalului, ce interzice personalului "să provoace scandal, violenţe, certuri şi orice fel de manifestări care aduc atingere regulilor de disciplină şi convieţuire", dar şi a statutului medicilor.

"Pentru ce a venit el la spitalul ăsta? Să salveze vieţi sau să tragă cu pistolul după soţii asistentelor pe care le f...e?", se întreabă reclamantul. Te pomeneşti că pentru toate la un loc...

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
53 Comentarii
@Gyuri
Faragau?
Postat 25 Mai 2014, 13:02 de Traian
Las-o , ca macane, doctore!
Da, pt un articol scris correct treebuie sa ai paleta intreaga de informatii. Pe scurt :Sorin, a fost crescut foarte sever de parintii lui, a \\'\\'scapat\\'\\' putin , la Cluj , student fiind. Acolo, a cunoscut FEMEIA, de care si-a batut joc..A fost , si este un laudaros, un barbat fara coloana vertebrala. Vai si amar de sotia lui! Vai si amar de copii lui, care au nu au nici un model masculine de educatie. Nu are nimic de\\'aface meseria cu caracterul omului. Si , si de meserie sunt multe de vorbit...poate ne spune tatal lui,.....Nicoleta...daca afost batuta si maltratata si a suportat 10 ani cu stoicism, poate merita aceasta bataie.! Cred, draga ADV-scriitor, ca nu o cunosti........las-o in intinzelile ei cu toti doctorii....pot sa iti mentionez 3 cu care s-a cuplat! Daca a fost batuta , a meritat !
Postat 24 Ianuarie 2014, 09:42 de Prieten din copilari
indrazniti
Idrazniti doamnelor-care sunteti doamne -de ce va inselati sotii cu amantii prin hoteluri -acordatile divortul-nu le puneti coarne-caci le ve-ti purta voi -nicidecum sotii vostri si sotiile amantatilor vostri. Atentie MARELOR DOAMNE-pentru ceea ce faceti ve-ti plati,mai degraba sau mai tarziu.
Postat 07 Ianuarie 2014, 11:36 de ANCA
FOARTE BINE
FOARTE BINE A FACUT NICOLETA,SOTUL EI ESTE UN DOBITOC DE CE NU I-A ACORDAT DIVORTUL,DACA O BATE SI NU-SI PRETUIESTE NEVASTA CI LE PRETUIESTE PE CURVE SA RAMANA CU CURVELE.SUCCES NICOLETO
Postat 16 Noiembrie 2013, 18:17 de ANCA
DR. SEX
PROBAAAA
Postat 16 Noiembrie 2013, 12:33 de DOREL
DR.SEX
SPITALUL DIN BEIUS SUB TOATA CRITICA
Postat 16 Noiembrie 2013, 12:28 de DOREL
........
Vesa e un om serios, nu umbla la curve!
Postat 15 Noiembrie 2013, 11:02 de Maria
spuma
Asa e. Ianceu e un profesionist adevarat. Fata de altii care lasa de dorit mai ales la atitudine, cum ar fi cel mai arogant medic, spuma ortopediei judetene, alde Vesa.
Postat 15 Noiembrie 2013, 10:14 de red flag
OMENIE
Sa va fie cu rusine celor ce judecati acesti oameni fara sa stiti adevarul ,fara sa tineti seama ca sunt cadre medicale de care fiecare dintre voi aveti nevoie, si mai ales sunt oameni de omenie , cu un caracter care putini dintre voi il aveti. ii judecati prin prisma unui nebun gelos ,care a primit ceea ce a dat si inca ar mai fi meritat multe , dar inca nu e tarziu. Multa stima Dr . Ianceu , multa stima Nico. Sunteti colegii nostrii , va respectam si suntem alaturi de voi intotdeauna!!!
Postat 14 Noiembrie 2013, 17:12 de COLEGI
natangi
Doi natangi amorezati.Vai de curul lor.Ianceu nu te vad bine in depresiune iar tu stimata d.na Nicoleta....esti fara de cuvinte
Postat 14 Noiembrie 2013, 14:30 de gil
@gyuri
Fara go goritze ieftine!
Postat 14 Noiembrie 2013, 12:43 de Misu
adv.
Voi astia care faceti comentari fara sa stiti povestea vieti lor ,nu ar fi mai bine sa va vedeti de familiile voastre si de viata voastra ca sigur e un dezastru,,,Iar cel care intreaba ,, de ce nu a divortat” stii tu povestea ei?? stii tu de cite ori a fost batuta si amenintata.??ai vazut-o tu,toata vinata ,cu coastele si mina rupta ,,? EU DA, ea a cerut divortul de mult timp ,stii asta,,?? Atunci nu mai vorbi pina nu te informezi,,, sau ,,esti prost crescut”"?,lasa jignirile,,,tarane,,, Daca tot il cunosti asa de bine pe adrian ,,trebuie sa-i stii toate ,,zisele afaceri” murdare cu care se ocupa”"si cu toate curvele cu care se intilnea ani de zile,,si nevasta il astepta acasa cu copii ,si nu putea sa-i zica nimic,,asta nu mai scrieti”??? lasati birfele ,ginditiva ca sint copii care au de suferit,, Voi astia care faceti comentari fara sa stiti povestea vieti lor ,nu ar fi mai bine sa va vedeti de familiile voastre si de viata voastra ca sigur e un dezastru,,,Iar cel care intreaba ,, de ce nu a divortat” stii tu povestea ei?? stii tu de cite ori a fost batuta si amenintata.??ai vazut-o tu,toata vinata ,cu coastele si mina rupta ,,? EU DA, ea a cerut divortul de mult timp ,stii asta,,?? Atunci nu mai vorbi pina nu te informezi,,, sau ,,esti prost crescut”"?,lasa jignirile,,,tarane,,, Daca tot il cunosti asa de bine pe adrian ,,trebuie sa-i stii toate ,,zisele afaceri” murdare cu care se ocupa”"si cu toate curvele cu care se intilnea ani de zile,,si nevasta il astepta acasa cu copii ,si nu putea sa-i zica nimic,,asta nu mai scrieti”??? lasati birfele ,ginditiva ca sint copii care au de suferit,,
Postat 11 Noiembrie 2013, 10:35 de adv.
DIVORT
Bai Adrian M, de ce nu bagi odata divortul si ramai curat????? Mai bine laso in pace pe Nicoleta M si scapa de ea si iti vezi de viata ta!!! BAGA DIVORTUL si fi destept daca il bagi!!!
Postat 10 Noiembrie 2013, 14:32 de Divort
ADEVARUL
prieteni comunii !!
Postat 10 Noiembrie 2013, 13:56 de ADEVARUL
ADEVARUL
Cine scrie articolele astea ar trebui sa se informeze ,, sa nu scrie numai punctul de vedere al unui om.. si ar trebui sa va informati si de punctul de vedere al victimei.. Si pentru astia care nu cunosc vata lor ,, ar trebuii sa va abtineti de comentarii care poate jignii. Nicoleta este o femeie deosebita (si cine o cunoaste imi da dreptate) a suferit mult astea 17 ani de casatorie.. Si ea de multii ani ar fi vrut sa divorteze dar nu a putut pentru ca a fost si este ameninta de moarte si batuta.. iar la fel a fost amenintata cu copii,, Adrian.M state in casa parinteasca a ei , unde si parinti ei ( de peste 60 de ani )au fost lovitii, batutii, jignitii si amenintati.( pentru el familia ei nu a fost niciodata valorata). Credetii ca o persoana care cu adevarat a iubut familia ar fi facut sau ar face toate aste ,, si in prezenta copiilor,, care si ei la randul lor sunt victime de Adrian M..( asta se poate considera ca si tata cand isi trateza copii ca si animale),, ca parca nu stie tot judetu cine este TURA si cu ce sa ocupa!! Iar despre Dr.Ianceu ar trebui sa il denunte pe Adrian ,, pentru ca de acea sia scos permis de arma.. sa se apere de el ..pentru ca de multe luni doctorul era amenintat i urmarit de Adrian si prietenii lui( fara motive). Si ar trebui sa va amintitii cu ani in urma .. .. cine se plimba prin Beius su pistol si inpusca ?? Dr.Ianceu nu a inpuscat pe nimeni .. si nici nu are de gand sa omoare( ca doar este medic nu un ucigas).. este doar sa se apere de un nebun psichic ( Adrian.M ). AAa … si nu mi se pare corect sa se amestece lucrul cu viata privata a persoanelor. DACA TOT VRETI SUBIECT DE ZIAR PE PRIMA PAGINA , V-AS RUGA SA PUBLICATI ADEVARUL… Multumesc.
Postat 10 Noiembrie 2013, 13:30 de ADEVARUL
MNO ASE DA!
IANCEU SIO TRAS PERMIS DE PORT ARMA DUPA CE IO TAIAT CAUCIUCURILEAMU CATEVA LUNI...TOT TZURA...
Postat 09 Noiembrie 2013, 22:45 de Anonimus
sex
:) Tocmai de aia a stat cu el. Pt ca e tantalau si se putea f..e "langa el" cand avea ea chef. Acuma insa, el, sotul i-a dat un spitz in fund *. Daca era un barbat rau, violent, etc ar fi divortat ea de mult ori e masochista ?
Postat 09 Noiembrie 2013, 22:07 de @iuiii
Adrian e tantalau!!!
Adrian M. este una tantalau si un fraier!!! Nu inteleg de ce Nicoleta nu scapa de el odata pt totdeauna. Iar dr. Ianceu sa il dea in judecata!!! ADI ESTI UN FRAIER DE NOTA 10+
Postat 09 Noiembrie 2013, 11:29 de Iuuuii
De ce a ajuns femeia sa faca asa ceva va-ti gandit???
Daca tot scrieti articole, macar cautati adevarul adevarat. Nu va intrebati de ce femeia a ajuns sa-l insele pe barbat?????? Pai va spun eu de ce: pt ca de 17 ani sunt impreuna si de 10 ea traieste sub acoperis cu un barbat care o bate si o trateaza urat. Pana cand sa mai traiasca femeia asa??!! Eu cred ca in sfarsit a deschis ochi si a vazut ce barbat avea langa ea, el nu se poate numi "sot". Sotul a inselato cu diverse femei, printre ele una care avea o masina Peugeot albastru cu numar "DIV" ("diva" i se spunea). Iar a utilizat violenta cand avea el chef, fara un motiv anume (de exemplu, Adrian spune catre Nicoleta: "Nu-i gata mancarea?? Fututi gura mati, de ce nu ai gatat-o???" Si apoi incepe cu palmile si picioare in burta sotiei). Vi se pare normal??? Va asigur ca asta sa intamplat de multe ori si se intampla si in prezent. Sorin Ianceu i-a aratat Nicoletei M. ce inseamna cu adevarat dragostea. Amandoi se iubesc si si-au dat seama ca iubirea exista. Ce au trait pana acum a fost cosmar: Ianceu alaturi de sotia lui Laura si Nicoleta alaturi de sotul ei Adrian. Ea, Nicoleta, nu mai putea trai in violenta. Si acum, ea este amenintata cu MOARTEA pt ca EA e cerut divortul de foarte mult timp (cel putin de 2 ani va asigur) si Adrian nu doreste sa il acorde. JUR PE VIATA MEA ca ceea ce va spun este adevarul adevarat!! Sunt o persoana care a trait aproape de ei si am observat fiecare detaliu. Ei poate nu isi vor da seama cine sunt, dar vor sti AMANDOI ca ceea ce spun e adevarul. Eu nu sunt de partea nimanui, doar spun ADEVARUL despre viata lor. In plus, prinvind din punctul psihologic, va spun ca Adrian M. acum nu mai gandeste rational si logic, pe el il intereseaza doar sa faca rau. Este un nebun care trebuie sa se trateze! Nici macar de copii nu il mai intereseaza. Va rog frumos, daca tot scriteti, informativa despre adevar si ajutati femeia sa scape de animalul ala salbatic numit Adrian M. Va multumesc!!! As aprecia sa puneti asta pe articolul dumneavoastra, pe prima pagina!!! Multumesc!!!
Postat 09 Noiembrie 2013, 00:58 de Nu conteaza
nebunu
Deci Aurica Boitor a zis ca-i nebun??? Halal directoare. Ce afirmatii de director de spital. !!! Ce reclama isi mai face colegilor! Ma intreb ce zice de restul?
Postat 08 Noiembrie 2013, 21:46 de nebunu
doctorii sunt sefii sau colegii lor
ce va mirati ? plus ca vorba aia... prietenul iti f* nevasta nu dusmanul ! ;)
Postat 08 Noiembrie 2013, 19:48 de asta-i viata
experienta de viata
nu e de mirarea.. si nu doar alea de prin spitale... pe masura ce acumulezi experienta de viata, si auzi, vezi, cunosti astfel de cazuri nu vei mai ramane socat, uimit sau cum vrei sa-i spui. descoperi lumea asa cum e ea. cu bune si cu rele.
Postat 08 Noiembrie 2013, 19:37 de se fut la greu
@gelu
:) invata si copiii lor si ai altora, realitatea vietii. poate e dura, dar asta e.
Postat 08 Noiembrie 2013, 19:29 de LOVE
futaiuri
bai, dar voi numai acuma v-ati prins ce, cum si cat se * astea prin spitale cu doctorii ?
Postat 08 Noiembrie 2013, 19:24 de se fut la greu
LUMEA-I CURVA
Mai HOUSE, pot sa-ti inteleg ( si, prin natura profesiei mele, eu TREBUIE sa-ti inteleg ) replica raportat la aspectele legale si juridice ale cazului insa, ceea ce nu ai inteles tu, este faptul ca eu comentam doar latura de cancan! In acest context, sincer, comentariul pe care l-ai facut " mai citeste o carte" nu pot decat sa-l pun pe seama frustrarilor pe care probabil le ai. Iti garantez ca daca mai traiesti trei vieti nu ma poti egala in aceasta privinta! Si, cred ca ai vrea sa fi si tu atat de amarat ca mine...
Postat 08 Noiembrie 2013, 12:53 de Mihai
gelu
Nu va suparati domnilor de la JB. Nu se poate sa permiteti asemenea comentarii pe un site totusi respectat. Oameni implicati mai au si copii. La ei nu va ganditi cand permiteti asemenea comentarii?
Postat 08 Noiembrie 2013, 12:46 de gelu
@doc
Dar nici cu Oradea nu mi-e rusine cand vine vorba de doctori c*, desi acest dr Juan tot din Oradea vine.Este unul la judetean care vorbeste singur pe strada si le imbarliga prin curtea spitalului ziua in amiaza mare,desi e trecut bine de 50 ani.Lumea il crede nebun, dar el continua sa profeseze intre 2 *.
Postat 08 Noiembrie 2013, 12:39 de Gyury
tara fagaduintei
Cuc asta stie bine cum stau lucrurile fiind el insusi om patit. Sa vezi zilele urmatoare cate cereri de angajare or fi la directoarea Boitor pe birou. Toate oradencele or vrea sa se mute la Beius. Macar aici barbatii nu sunt ipocriti dar sunt virili. Aerul de munte...
Postat 08 Noiembrie 2013, 12:05 de horia
PENIBIL
penibillllll.AUZI ,II CUMPARA MOTORINA SI I DADEA BANI...JENANT CA UN CHIRURG SA STEA CA UN CERSETOR CU MINA INTINSA LA UN INTERLOP.........DUTE BA DOCTORE SI MAI IA TI UN JOB ,NU STA CU MINA INTINSA ,CA ESTI CIT CASA DAR CAM PUTUROS.DE AIA AI CHEF DE * .PTR CA NU MUNCESTI.DACA AI MUNCI N AI AVEA TIMP DE * JENANT
Postat 08 Noiembrie 2013, 11:52 de alin
Spital de top
La cit curvusag este la spitalul din Beius cred ca nu este una care sa nu-si insele barbatul.A..... pe cit te-ai crezut de destept si mare patron ce m...........ti-o dat nevasta.
Postat 08 Noiembrie 2013, 10:33 de Cuc
pentru doc
pentru doc....daca la Beius sunt personaje de mana a doua, la Oradea sunt betivi, curve si interlopi de prima mana....
Postat 08 Noiembrie 2013, 08:52 de horia
binsh....
din pacate zona folcrorica a beiusului a devenit din centru cultural si traditional al crisanei........un fel de vaslui. Betivi, c*, interlopi e mana a doua etc etc..
Postat 08 Noiembrie 2013, 08:18 de doc
viata
Pai se poarta prin Beius...acum cativa ani primarul Domocos inaugura activitatea fuga de sotul incornorat. Tot cu arme dar fara politie. Prins la judecatoarea sefa a fost luat in catarea armei si fugarit pe ulitele localitatii de prietenul sau de catarama. Asa si acum. Prieteni la neveste, sex si arme. Actiune demna de un film de actiune. Beiusenii astia stiu sa traiasca frate nu ca moralistii din Oradea care o freaca la rece, frustrati si agitati.
Postat 08 Noiembrie 2013, 08:01 de horia
Ziua-i ziua, pana-i soare...
Curva-i curva, pana moare ! Nu ne intereseaza curvele fie ele tinere sau batrane.. maritate, divortate sau solo... Sunt alte subiecte de interes general, nu panaramele.
Postat 08 Noiembrie 2013, 02:02 de box-office
Pt House
Scrie in articol ca la reclamat la Colegiul medicilor, ce autosesizare mai trebuie? Ba House, sigur nu esti in turma de lopatari a lui doctoru'? Daca da, Doamnelor si Domnilor mai avem un LOSER... Doctore totusi ce le faci? Invata-ne si pe noi muritorii de rand...
Postat 08 Noiembrie 2013, 00:00 de Adrean
abc
Voi care comentati a * de ce nu scrieti de doctorii care distrug oameni....si din pacate sunt in beius...asta e un dr bun dar nu are loc la beius ca e futalau,asta macar nu o omorat pe nimeni ca si.......f' doctore bravo.cu respect IOANEA
Postat 07 Noiembrie 2013, 23:05 de ioanea
bravo
ok dr
Postat 07 Noiembrie 2013, 22:54 de anonimus
interesant
Era pistol cu bile? Daca da mai bine isi lua o prastie sau niste pietre erau mai eficiente. Daca va fi sanctionat, singura lui vina e ca a picat ca un fraier... Halal Don Juan... Nu inteleg cum puteti sa va pierdeti vremea cu un tantalau...
Postat 07 Noiembrie 2013, 22:37 de adrean
House
noroc ca nu sunt foarte multi amarati ca acest Mihai care comenteaza..sau sunt? e rusinos oricum...pune mana si mai citeste o carte mai Mihai si iti vei da seama peste o vreme la ce nivel esti acum.. Oricum nu e treaba noastra ce face dr-ul in timpul lui liber dar el a facut-o in spital in primul rand si ce e de condamnat este faptul ca un chirurg a pus pistolul la tampla unui om..cum maipoate opera o asemenea specie? oare cum poate trata pacienti cand el este dezechilibrat psihic? este extrem de grav si trebuie urgent sanctionat de Colegiul Medicilor
Postat 07 Noiembrie 2013, 21:35 de dr
BATRINA
DR IANCEU E CAM GERONTOFIL ,AVIND IN VEDERE CA ASISTENTA E CAM BATRINICA..GLUMIND ,NEGLUMIND TREBUIE SA SI DEA DEMISIA....DAR N ARE EL DEMNITATE SI CEI CE I AU ARANJAT POSTUL LA BEIUS NU CRED CA VOR DORI SA I ARANJEZE ALT POST
Postat 07 Noiembrie 2013, 20:41 de alin
putorile de bins
.... pentru cei din bins: auzi la unii, platiti din banii beiusenilor. Pai mai oameni buni, voi cei de la binsh in afara ca ati umplut politia bihorului de militieni, de ai zice ca la Beius toti au ochii albastri, n-ati facut altceva. De joi dimineata , imediat dupa saptamanala "zi de piata", toti sunt "la bar" sau "la Tornado". Sincer, un sat de prosti - imi cer scuze de la cei batrani care au fost si sunt oameni de cinste, acest articol nu se refera la ei. In rest, toti tinereii sunteti niste putori de umpleti crasmele, il pupati in cur pe Micula jr. si pe ginerele lui Merce si pe alti ninja gen Balcanu' si nu mai stiu ce vanjosi de doi lei si va mirati ca va ciocanesc altii nevestele. Pe langa ca sunteti puturosi, mai sunteti si prosti, ca deh..... fudulia-i mare.... In afara de fac baietii aia ce fac afaceri cu ciuperci si fructe de padure si de cei cu firma Cedru si bineinteles "batranii de altadat' " (de pe vremea cand liceul de la Beius era precum facultatea de la Cluj), care sunt exceptii, restul zeroooooo .... putori + alcoolisti + ingamfati
Postat 07 Noiembrie 2013, 20:39 de hahaha
Solutia
Nevasta rea de musca trebuie .ututa si batuta zilnic.
Postat 07 Noiembrie 2013, 20:36 de Binseanca
directoarea spitalului
acest zis doctor si aceasta zisa asistenta sint platiti cunva din bani beiusenilor ca sa faca sex in timpul programului
Postat 07 Noiembrie 2013, 19:05 de cinste beiusului
LUMEA-I CURVA
De fapt, cel care s-a facut cu adevarat de ras e sotul incornorat. Mai mult, tot el a provocat intregul scandal. Ce credeati ca urma sa-l pupe la propriu pe doctor? Sau poate ca da... Nevasta nu pleca cu altul daca sotul ar fi fost ok! Asa ca, daca tacea... macho man ramanea! Iar voi, marii moralisti, ia vedeti ce va fac nevestele ( sotii ), sigur aveti si voi posibilitatea sa va faceti de ras.
Postat 07 Noiembrie 2013, 18:43 de Mihai
bravos....
Sa inteleg ca d-na a fost cumva violata ???!!!! O *. Nu e numai doctorelu' de vina, ca doar n-o fi dus-o cu forta la f*t*t, deci daca e sa fie sanctionat doctorelu' sa o sanctioneze si pe doamna asistenta, ca doar tot cadru medical e si ea. Oricum, este o vorba, cum ca la Bins, si gaina-i *. Las' ca abia astept sa-l vad si pe domnu' sot incornorat, "unu' din marii afaceristi cu lemne" ai zonei binsului cum va fi dus la declaratii la DNA. Ca doar se lafaie in bani din moment ce declara ca el il mai ajuta cu bani pe Casanova, cu cate un plin la masina, ... . Pai daca l-a platit pe Casanova, era normal ca si acesta sa-si faca treaba, sa-l ajute pe prost. Ca probabil nu avea timp sa-si f*ta nevasta ca era ocupat cu ospatarele de la Stana de Vale sau de la Petrileni. Cat despre Ianceu, vezi daca te-a mancat in cur sa te contrezi cu Carp pt recoltarea de organe, odata scrie Chirila despre tine.... Ca sa vezi......
Postat 07 Noiembrie 2013, 18:33 de gojdu
Beiusul
Parca e un blestem ca Beiusul, care a dat judetului Bihor si tarii doctori de valoare(aproape toti sefii de sectie de la Spitalul judetean sunt din Beius sau din Tara Beiusului, toti scoliti la Cluj) sa aiba din cand in cand, cate un pacalici de medic, veniti din alte zone, cum e si acesta, sau cum a fost un betivan numit galateanu, care sa compromita nu numai demnitatea de medic, dar si pe cea de om.
Postat 07 Noiembrie 2013, 18:04 de Adi
House
este rezidentul lui Negrini..exact ca maestrul sau se poarta...Bravo Sorinel! La mai mare....vei ajunge si tu ca maestro cu copii peste tot in judet...:))
Postat 07 Noiembrie 2013, 17:08 de dr
mda
pai da domn doctor nu a revenit la spital? ca dupa poza, el era ala ieri-alaltaieri, cu mana in ghips ... mai mai, daca-l mananca pe om, alta i-o scarpina :)) oricum, e jenant, oameni cu familie, cu un statut social, sa faca asa ceva ... penibil ... sa rada lumea de tine, sa te vorbeasca pe la spate pe holurile spitalului ...
Postat 07 Noiembrie 2013, 17:05 de maia
House
este rezidentul lui Negrini..seamana cu el doar ca e mai inalt.:)) in rest se pare ca il copiaza perfect pe "maestrul" sau...:))) Colegiul Medicilor ar trebui imediat sa ii retraga "libera practica" pentru acest comportament agresiv. Face de rusine lumea medicala si un asemenea comportament pune in pericol siguranta propriilor pacienti.. Acest om este iresponsabil si trebuie sanctionat drastic de Colegiul Medicilor. Probabil ca dr.Pantis nu se va autosesiza si nu ma mir deloc...
Postat 07 Noiembrie 2013, 17:04 de dr
fraierii
si tuate astea tot pe spatele uamenilor ce le platesc concediile medicale sub forma de impozite
Postat 07 Noiembrie 2013, 14:24 de macio
,,,
Baiatul acesta a fost rezidentul lui Negrini?
Postat 07 Noiembrie 2013, 13:43 de Dezso
Superb!
Superb ! O adevarata telenovela! Era mai interesant cu poze. Asteptam continuarea. Felicitari ...tuturor!
Postat 07 Noiembrie 2013, 13:13 de Maria
tot asa
Ei, si acum ca in epoca! Si eu am asistat personal inainte de 1990 la o scena similara! In dreptul actualului Palat episcopal greco catolic(coltul strazii Episcop Pavel). Acolo s-au intalnit EL(dupa 1990 impresar de fotbalisti) si EA(dupa 1990....judecatoare! da, da, ati citit bine). Val vartej, intr-o masina cu numar de Ungaria a venit la fata locului sotia inselata! A urmat o paruiala pe cinste intre sotie si amanta(doamna judecatoare avea atunci niste bucle, un fel de sarmalute)in care incerca, fara prea mare succes, sa intervina EL(nu prea il ajuta fizicul fiind mai scund si mai slabut). Sotul EI, dupa incident, a spus: Da' "boreala" me', d-astea-mi faci tu mie? Incornoratul vorbea mai neaos, asa, cam ca la armata!
Postat 07 Noiembrie 2013, 12:08 de TDS
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON