URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 25 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
08 Noiembrie 2012, 07:23

CA la noi, la nimeni! Concursul pentru consiliile regiilor locale a "selectat" tot specialiştii de partid

CA la noi, la nimeni! Concursul pentru consiliile regiilor locale a "selectat" tot specialiştii de partid VERIFICĂM! "Profesioniştii" selectaţi pentru consiliile de administraţie îşi vor prelua atribuţiunile la sfârşitul anului, după confirmarea lor de către Consiliului Local. "Nu ar fi exclus să apară unele modificări. CL are posibilitatea să respingă pe unul sau pe altul", spune viceprimarul Ovidiu Mureşan (foto), răsfoind dosarul gros cu fişele finaliştilor
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Criza are părţile ei bune! Statul a conştientizat că, prin comparaţie cu "privaţii", e un administrator prost şi a luat măsuri. Ordonanţa de Urgenţă 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice vizează adaptarea managementului privat, centrat pe obiective şi competenţă, la "firmele" de stat sufocate de birocraţie şi nepotism. Măcar teoretic!

BIHOREANUL a descoperit că, în realitate, majoritatea "profesioniştilor" selectaţi de firma Romarketing să facă parte din CA-urile societăţilor deţinute de Consiliul Local Oradea sunt politruci şi personaje controversate...

O vacă de muls...

Adevărul este că firmele oraşului au de ce fi şubrezite. Ani de zile au fost o vacă de muls! Primul lucru pe care l-a făcut orice partid ajuns la putere a fost să îşi pună oamenii în conducerea regiilor. Simbioza era perfectă: noul director primea un post călduţ, consilierii locali puşi în CA-uri se alegeau cu 20% din salariul directorului pentru o simplă figuraţie, iar partidul cu controlul asupra societăţii.

În 2003, când pachetul de legi anticorupţie a silit aleşii să renunţe la posturi, "ciolanul" a fost plasat eşalonului secund. CA-urile au ajuns dominate ani de zile de oamenii de casă ai şefilor PDL, UDMR, iar mai nou PNL. Care acum vor fi schimbaţi cu o altă categorie: specialiştii de partid...

Să vină meseriaşii!

Consiliile de administraţie ale CAO, OTL şi CET şi-au încheiat cei 4 ani de mandat la sfârşitul lunii iulie, pe când cele de la Administraţia Domeniului Public şi Eurobussines Parc îşi vor preda mandatul anul viitor. Iar noii membrii nu vor fi numiţi, ci selectaţi!

OUG 109, care vizează înlocuirea politrucilor cu specialişti, prevede, pentru prima dată, că administratorii trebuie să aibă studii superioare, cel puţin 5 ani de experienţă în domeniul economic, financiar, controling, audit financiar ori juridic, sau să fi condus o firmă cel puţin 3 ani. Şi nu oricum, ci pe profit măcar un an! În plus, candidatul trebuie să aibă experienţă în domeniu, cazierul "curat" şi să fie capabil să sintetizeze în două pagini propria viziune cu privire la dezvoltarea firmei.

Cerinţele sunt stricte fiindcă, pe viitor, directorii regiilor vor fi aleşi dintre membrii CA-urilor, care răspund solidar cu aceştia pentru orice prostie. Mare afacere nu e, căci membrii CA vor lua o indemnizaţie de doar 300 de lei lunar, însă consiliile vor prelua practic frâiele societăţilor, urmând să stabilească tot, de la planul de administare până la monitorizarea activităţii directorului, şi vor publica periodic rapoartele de activitate...

Au fost 67...

Sorina Bradea.JPGDesemnată să se ocupe de selecţia candidaţilor, firma orădeană Romarketing a predat, la sfârşitul săptămânii trecute Primăriei lista cu cei 33 de finalişti şi 10 rezerve. Cu excepţia Eurobusiness Parc, al cărui CA are 5 membri, conducerea Electrocentrale, CAO, ADP şi OTL este asigurată de 7 administratori. Pentru 6.000 euro, firma s-a ocupat de formularea anunţurilor, intervievarea candidaţilor şi stabilirea finaliştilor. "Cum este prima selecţie de acest gen, eu zic că a fost un interes bun", spune Sorina Bradea (foto), directorul  Romarketing, în ciuda concurenţei reduse pe un loc. La fel crede şi viceprimarul Ovidiu Mureşan: "Calitatea şi expertiza candidaţilor ne dau certitudinea că alegerile făcute vor aduce plusvaloare societăţilor oraşului".

Cap la cap, pentru cele cinci societăţi ale Consiliului Local s-au depus 120 de dosare. Pentru a-şi maximiza şansele, o parte din cei 67 de candidaţi, precum pesedista Emilia Gogoneaţă, fostul director al CAS Bihor, sau udemerista Aniko Kuncz, directorul economic al CAO, au aplicat pentru mai multe CA-uri în paralel (ultima ajungând doar rezervă la CAO).

Liberali şi pesedişti printre finalişti

După cum era de aşteptat, noile consilii au fost ocupate tot de oamenii partidelor la putere. Spre exemplu, în conducerea CAO, pe lângă directorul Ovidiu Gavra şi directorul economic al Camerei de Comerţ, Mina Giurea, au fost selectaţi liderul TSD Oradea, Liviu Sabău Popa, udemeristul Marius Fandly, liberalii Miron Pop şi Claudiu Oros, respectiv pesedistul Pavel Mercea. La CET, pe lângă directorii Dragoş Gligor şi Daniel Francisc, au prins un loc lichidatorul Gabriel Sălăjan, udemeristul Szabo Ştefan şi liberalul Emil Floruţ. Inginerul Sorin Dan Miclăuş şi contabilul Traian Todoca sunt bănuiţi şi ei ca gravitează în zona de influenţă a filialelor PNL şi PDS.

Pentru un post în conducerea OTL au fost selectaţi, pe lângă directorii Csuzi Istvan şi Viorel Pop, membri UDMR şi PNL, oamenii de afaceri Călin Păcurar şi Florin Urdea, finanţista Magdalena Berce, apropiată PSD, liberalul Romeo Nica şi pesedista Emilia Gogoneaţă.

Ceva mai "apolitic" pare a fi CA-ul de la ADP, unde directorul Liviu Andrica va lucra cu arhitectul Angela Lupşa, silvicultorul Nicolae Timaru, administratorul Constantin Ciobanu, economistul Gabriela Fodre şi inginerul Liana Ghiuca. Singurul politruc "pe faţă" este pesedistul Gheorghe Sabău, care şi-a câştigat al doilea mandat.

De departe cel mai "curat" este CA-ul de la Eurobussiness Parc, unde directoarea Delia Ungur este asistată de Eduard Florea şi Nadia Haş, economişti în cadrul Primăriei, şi de Anamaria Sava, fostă comunicatoare la Bechtel. Peremistul Florian Pantea, fost consilier local şi patron al firmei de construcţii Domus, acum falimentată, este deci un caz izolat...

Candidaturi discutabile

BIHOREANUL a descoperit în CA-uri figuri controversate pe care şi Romarketing le putea găsi cu o căutare pe Google. Spre exemplu, pesedistul Pavel Mercea, selectat în conducerea CAO, a fost declarat de Agenţia Naţională de Integritate, în vară, pe când era consilier local, ca fiind în incompatibilitate fiindcă deţine 7% din acţiunile Proiect Bihor, firmă cu care municipalitatea avea relaţii contractuale.

05 Gabriel Salajan.jpgSurprinzătoare este şi prezenţa în conducerea CET a lichidatorului Gabriel Cosmin Sălăjan (foto), arestat în 2007 de procurorii DNA pentru luare de mită, pe mână cu Nicolae Gherman, pe-atunci funcţionar al Primăriei orădene. E adevărat, Sălăjan a fost achitat de instanţă după 3 ani de procese, judecătorii apreciind că nu s-a putut dovedi fără dubiu că banii ceruţi de Gherman unei afaceriste pentru a-i facilita vânzarea bunurilor unei firme urmau să ajungă la lichidator.

Interpretabilă este, de asemeni, şi selectarea în conducerea OTL a unui patron de firmă specializată în transporturi de persoane. Odată ajuns în conducerea firmei, Călin Păcurar, de la Euromaidec, ar putea avea de ales încă de la primele hotărâri între profitul OTL şi propriul interes...

Ciobanu se întoarce

05 Constantin Ciobanu.jpgCireaşa de pe tort o constituie, însă, selectarea în conducerea ADP a fostului şef al corpului de control al societăţii, Constantin Ciobanu (foto). Pretins securist, detectiv particular şi fost şef al serviciului administrativ al Facultăţii de Mediu, de unde dirija constructorii plătiţi de instituţie către vilele şefilor, Titi, cum este cunoscut, a fost om de încredere al ex-directorului Romulus Cosma, care, prin proasta gestiune, a dat societăţii "găuri" de sute de mii de lei.

BIHOREANUL a dezvăluit că Titi Ciobanu a pus la cale înfiinţarea unei firme de pază, în care l-a cooptat şi pe Cosma, tocmai când fosta RAPAS organiza licitaţia pentru desemnarea paznicilor din ştranduri şi pieţe, că teroriza angajaţii şi îşi trăgea venituri babane pe seama regiei. În evidenţele contabile Ciobanu figura în 2009 cu un salariu exorbitant de 3.000 lei, la care se adăugau prime lunare ce au ajuns şi la 10.000 lei brut! Bani despre care, odată pus pe liber de către Cosma, pentru că ştia prea multe, Titi a declarat că nu i-a încasat niciodată. Deci singurul care putea să îi ia era... şeful!

Un lucru este, deci, clar: dacă vechile năravuri se vor perpetua în noile CA-uri, tot efortul cu selecţia candidaţilor a fost fără rost, doar de ochii lumii. Altminteri, "băieţi de gaşcă" putea să-şi ia şi singur Consiliul Local. Sunt destui în pepiniera partidelor...


"Domnul Ilie Bolojan mi-a spus o singură propoziţie pe tema procesului de selecţie a membrilor în consiliile de administraţie: Vă rog să fiţi obiectivă!"

Sorina Bradea


EPURARE?
Finalişti fără final

05 Ilie Bolojan_4.jpg"M-am ţinut departe de această procedură tocmai ca să nu existe discuţii", a spus primarul Ilie Bolojan (foto) pe marginea componenţei noilor CA-uri, precizând însă că a fost înştiinţat de viceprimari şi de unii şefi de regii că vor cere unele modificări pe lista Romarketing. "Am înţeles că două sau trei persoane ar putea fi înlocuite. Printre acestea se numără şi domnul Ciobanu, cu care ADP are încă de lămurit nişte lucruri. Nu trebuie să fie nicio supărare. Consiliul Local are acest drept".

Edilul a mai spus că până la şedinţa de la sfârşitul lui noiembrie se vor lămuri şi eventualele conflicte de interese. "Trebuie văzut în ce măsură transportatorii privaţi sunt concurenţă pentru OTL. Prin comparaţie, ar fi absurd ca o persoană să nu poată aplica pentru CA al Metro pentru că are un ABC în Aleşd", a spus, cu tâlc, Bolojan.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
30 Comentarii
Doamne ajuta !
TOATA LUMEA SE ROAGA SA CASTIGE USL DAR SA NU FIE NICI UN PARLAMENTAR DE LA PSD. POATE ASA AJUTA DUMNEZEU SA-I SCHIMBE MICKEY MOUSE PE MANG, POP, DRAGHICI,ROMAN,MURESAN SI ALTI NETREBNICI CARE FAC RUSINE ACESTUI PARTID !BIHORENI TREZITI-VA !
Postat 10 Noiembrie 2012, 05:06 de dorel
INFECTII
PSD a dat ce a avut mai prost pt toate functiile. oportunistii de Muresan si Pop. Niste jigodii ! Asa zic si colegii lor de partid. Vai si amar! Toata lumea il stie pe Pop ca ar vinde si pe ma-sa pt o functie. Elimina pe oricine din partid numai sa fie el tartore.
Postat 10 Noiembrie 2012, 05:01 de INFECT
GRASUL
GRASUL ALA DE VICE E UN BOU MINCINOS. FELICITARI BOLOJAN PT CE NE-AI PROMIS SI ADUS. UN HOT SI UN MINCINOS IMPERTINENT. CAM ASTIA TI-S VICEPRIMARII. SPER SA NU MAI IESI NICIODATA PRIMAR
Postat 10 Noiembrie 2012, 04:56 de gras
solceta stei
Sa vedeti ce este la Solceta stei,este ,,circul,,de pe lume.
Postat 09 Noiembrie 2012, 14:06 de anonim
vai s-amar
uitativa ce fata de telefon cu disc are vicele asta! dupa ce a pus-o pe nevasta-sa director la posta, fara nicio implicare bineinteles! a trecut la impartirea posturilor din CA-urile regiilor. Si ce sa vezi?!/ L-a gasit tocmai pe pe cel mai profesionist si apolitic \"om\" din Oradea, Pavel Mercea pe numele sau de scena! Mai vremelnicule viceprimar, de ce nu ti-ai pus tovarasul de partid, care atunci cind ti-era greu te imprumuta cu bani, seful uneia din echipelecare scormoneste la groapa de gunoi?!?
Postat 08 Noiembrie 2012, 21:48 de receptor
tara lu\
daca ziarul este a-l USL SA STIM SI NOI .De ce stergeti articole unde sunt criticati membri PSD,COSMA SI FLOARAE
Postat 08 Noiembrie 2012, 21:14 de dracu
USL-ista
Traiasca USL.Ce aveti cu primarul cu viceprimarul O.M? Daca nu va convine mutativa lin alta tara.Eu vad ca primarul a facut multe pentru oradeni si va mai face.Ma plictisiti cu vorbele voastre.Cei care au fost inainte cum si-au impartit posturile,sa fim seriosi.PDL-ul ARD-e de tot si eu o sa fiu acolo si o sa mai pun gaz ha ha ha.
Postat 08 Noiembrie 2012, 20:52 de eu
copy paste
hai ma lasi, Shimai ? nu ti-e rusine sa lingi cu nerusinare ? "a spus bolojan CU TALC !" Cu talc a scris si tu panarama asta de "articol", altfel banii primiti ca spaga sau contractele din primarie primite ca sa taci si sa-nghiti nu te-ar fi orbit intr-atat incat sa nu vezi ca Sorina Bradea este pretena lu Florica Chereches, si tot Bradea asta e aia care a bagat in buzunar un miliard de lei finantare nerambursabila de la primarie pentru vrajeala numita Festivalul Studentesc, si ca simulacrul de "selectie" a fost numai ca sa ia banii si tot oamenii indicati de Florica Chereches si mincinosul de primar au fost "selectati". Si poate mai vedeai si ca sediul marii firme Romarketing e intr-un apartament inchiriat ;) Lasa Shimai, ca in viata toate se platesc, si odata si odata o s-o iei rau si n-o sa stii daca Dumnezeu te-a pedepsit pentru magariile pe care le-ai facut sau pentru altceva ;)
Postat 08 Noiembrie 2012, 18:14 de copyl ghiorghe
@sebi
Dar ce ar mai avea original in ea, lucrarea fara aceste greseli gramaticale? Copile du-te la nani !!!
Postat 08 Noiembrie 2012, 16:29 de scortosul
U-S-L
miroase a P-DL ... pardon PD-L
Postat 08 Noiembrie 2012, 16:24 de Andrei
:))
consider ca aveti un viitor incert avand in vedere ca nu stapaniti folosirea timpului viitor din punct de vedere gramatical . nu v-as recomanda sa va concentrati atentia pe o lucrare de doctorat pana nu mai rasfoiti o data manualele din clasele primare , gimnaziu . deci ... V-A fi sau nu VA fi DOCTOR domnul SCORTOSUL ?
Postat 08 Noiembrie 2012, 16:14 de Sebi
sincer ?
Oradea a pierdut cursa cu Cluj si Timisoara din foarte multe puncte de vedere ( dpdv universitar si al investitiilor ) si nu neaparat ca nu are potential dar datorita faptului ca nu am fost bine administrati . Singura perioada in care decalajul s-a mai micsorat a fost perioada administrarii lui ILIE BOLOJAN . Daca nu vrem sa recunoastem altele , macar atat sa recunoastem
Postat 08 Noiembrie 2012, 16:08 de oradean
@sebi
Tu draguta stai si numara greselile mele pana o sa iti creasca par pe p..ta . Adevarul e ca nu stau sa corectez greselie , dar cand o sa ami adun postarile intr-o lucrare de DOCTORAT o sa fiu atent si nu ma v-a suspecta nimeni de plagiat !
Postat 08 Noiembrie 2012, 16:07 de scortosul
dreptate
BOLOJAN presedinte !
Postat 08 Noiembrie 2012, 16:04 de dreptate
romania
stiu ca ne-am obisnuit cu oameni manjiti , dar daca vom avea putina incredere s-ar putea sa multumiti de rezultate . nu avem nimic de pierdut
Postat 08 Noiembrie 2012, 16:03 de levantica
Bolojan = fata mare
\"M-am ţinut departe de această procedură tocmai ca să nu existe discuţii\", a spus primarul Ilie Bolojan (foto) pe marginea componenţei noilor CA-uri\". Si minciuna e vorba, o vorba la roamni cu care ne abureste Bolovanul. Adica vrea sa credem noi ca el chiar a stat pe tusa si se vor pune oameni fara sa fie numiti si aceptati de EL . Mai bine se culca decat sa faca asemenea declaratii inpertinentece frizeaza nesimtirea vizavi de cetatenii orasului . Incet, incet se da pe brazda cu care a venit la conducerea oarasului : minciuna+manipulare+intriga. Nu conteaza ca's prosti si hoti de la noi sa (USL) sa fie !!!
Postat 08 Noiembrie 2012, 16:01 de scortosul
:)
eu nu stiu unde ati invatat sa scrieti domnule SCORTOSUL ; probabil la scoala din Parcul Traian nr 14
Postat 08 Noiembrie 2012, 16:00 de Sebi
NU STIU CE ATI GANDIT!
Nu stiu ce ati gandit!? Ati crezut ca odata cu venirea PNL+PSD=USL totul o sa fie ca in povesti ?! BASME !! Se face repolitizarea USL-ista a structurilor primapiei !!! Adica : pleaca ai lor si vi ai nostrii !! Culme ar fi sa vie USL-istul FILIP cu solutii pentru PMO. Ar fi cea mai mare "realizarea" a guvernarii POaNTA si Bolojan! Si Bolojan-coada de ciocan este un politruc, si sa vedeti ce o sa mai creasca !!! A venit cu minciuni si asa v-a termina , cu minciuni !
Postat 08 Noiembrie 2012, 15:56 de scortosul
timpul le schiba pe toate
domnul viceprimar este o persoana demna pentru functia pe care o detine . hai sa ii dam putin timp si sunt sigur ca ne vom redresa din prapastia in care am fost aruncati de locomotiva pedelista
Postat 08 Noiembrie 2012, 15:39 de anonim
schimbare
totul e bine cand se termina cu bine, au fost altii la putere si au facut : nimic... e tp sa acceptam schimbarea si sa lasam democratia sa lucreze, e bine ca se schimba lucrurile si oamenii !
Postat 08 Noiembrie 2012, 15:29 de xxx
Oradea noastra
pic de rusine nu aveti necuratilor !!! ce a facut acest om ? nimic asemanator lui Gavrila Ghilea !!! de-aia nu stiti ce a facut pentru ca nu ati recunoaste un om bun intre troaca de "fete de porci" pe care o sustine ARD. Il respect si il sustin
Postat 08 Noiembrie 2012, 15:27 de Ion
Fata de porc
Mai ... neam de neamul tau nu visa sa ajunga viceprimar in Oradea. In afara de ati pune nevasta sefa la Posta ce ai facut nenorocitule ?
Postat 08 Noiembrie 2012, 13:51 de gigi
Tantalailor!
Fraierilor PDL-isti, voi cand a-ti fost la putere, pe cine a-ti pus la conducere? Numai gunoaie! HAI USL!!!! In Bihor vor castiga cu peste 70%!
Postat 08 Noiembrie 2012, 12:43 de PDL-ist
Parandărătul lui Tarzan pe o lună de lucru
Măi, măi ... se putea face NU cu cei 6.000 euro aruncaţi în vânt de Tarzan în buzunarul Romarketing, ci cu nişte beri şi cafele la Continental la bar unde, pe o foaie A4, un grup de "intelectuali" care tot pierd vremea pe acolo, aşezau pe hârtie impresiile lor despre câţiva "cetăţeni" ai oraşului.
Postat 08 Noiembrie 2012, 12:35 de Carp III
Miclaus?!!
Sorin Dan Miclaus e membru PNL...asta hai sa zicem ca nu ar deranja daca ar fi un bun specialist....dar din pacate nu e capabil sa lege 2 propozitii, asa ca ...imi pare rau pt locul pe care il ocupa. Se pare ca in urmatorii ani tindem spre involutie cu asa oameni:)
Postat 08 Noiembrie 2012, 12:01 de hohohoh
replica la articol
Am mai zis-o asta pe forumul Ebihoreanu `Oradeni sa traiti bine jecmaniti de consiliile de adminstratie super super politizate!`:))=))Oradenii sunteti buni ca sa le platiti salariile babane la membrii din consiliile de adminstratie ,la politruci de partid indiferent de unde sunt Putere sau Opozitie.Transparenta decizionala a deciziilor luate in consiliile de administratie ,pentruca fiecare oradean sa cunoasca deciziile luate ,membrii din societatea civila in CA nu numai politruci .Dreptate si Adevar a avut in afirmatii Coalitia Rogerius si Pro Democratia Bihor,dar nimeni nu i-a luat in seama ca sunt putini si nu sunt organizatii,asa ca Oradenilor va meritati pe deplin soarta cu politrucii acestia in consiliile de adminstratie care o sa va majoreze 300%numai sa puteti achita taxele!:))=)).`Divide et impera`` dezbinati si condusi ,cam asta afacut cu voi oradenii Primaria Oradea ,primarul Bolojan,consilieri locali USL, Romarketing,firmele de casa ale Primariei!`fiti obiectiva` s-o fi referit Bolojan ca darul sa fie un obiect iv mai voluminos si mai mare,ca tre impartit la mai multi !:))=))Primare Bolojane daca nu stii chiar transporta Acesta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 08 Noiembrie 2012, 10:09 de Romanul Simplu
pt pinonel
pinonel: te rog mai citeste o data declaratia primarului si daca tu chiar asta ai inteles de acolo, ca totul trebuia facut pe ascuns ca sa nu razbata nimic la oradeni... roaga niste prieteni sa citeasca si ei si sa iti explice ce se intelege de fapt, la bunul simt comun, din acea declaratie. hai te rog !
Postat 08 Noiembrie 2012, 10:06 de Cristi
abureli
Abureli...
Postat 08 Noiembrie 2012, 09:41 de abureli
Avem sau nu primar ?!
Cum sa spui tu, ca primar pus sa conduca TOT, nu doar sa dea contracte selinei ca ,,"M-am ţinut departe de această procedură tocmai ca să nu existe discuţii" ?! Adica totul sa se faca pe ascuns, sa nu razbata nimic catre ,,fraierii'' de oradeni ?! Minti precum respiri, se stie ca nimic nu misca in primarie fara aprobarea ta !
Postat 08 Noiembrie 2012, 08:44 de pinonel
TITI
Daca TITI stie cate ceva si despre Bolojan , nu va fi inlocuit.
Postat 08 Noiembrie 2012, 08:11 de cartita
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6567 RON
  • 1 EUR = 4.9761 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON