URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 25 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
02 Decembrie 2010, 08:30

Blonda de la ITM şi durul de la MAI: V-am prins, porumbeilor!

Blonda de la ITM şi durul de la MAI: V-am prins, porumbeilor! UNA PE FAŢĂ, ALTA PE DOS. În spatele imaginii oficiale pe care şi-au promovat-o pe vremea când conduceau împreună ITM Bihor, Simona Iancu şi Mircea Matei nu ezită ca, atunci când cred că nu-i vede nimeni, să se zbenguie ca doi adolescenţi întârziaţi. Chiar dacă cu maşina şi pe banii instituţiilor unde sunt şefi...
Blonda de la ITM şi durul de la MAI: V-am prins, porumbeilor! O M.A.I. FAC PE BANII NOŞTRI. Bucureşti, Romexpo, 20 noiembrie, ora 15.30. PDL-istul orădean Mircea Matei, cocoţat secretar de stat în Ministerul Administraţiei şi Internelor, şi PSD-ista Simona Iancu, şefă peste ITM Bihor, părăsesc Romexpo Bucureşti îndreptându-se spre parcare. Cei doi urcă în maşina lui de serviciu, un Passat cu numărul MAI 24209, pentru care cetăţeanul de rând plăteşte din greu taxe şi impozite, la fel cum plăteşte şi cheltuielile cuibuşorului de nebunii, pardon, locuinţei de serviciu pe care demnitarul a primit-o de la Regia Protocolului de Stat
Blonda de la ITM şi durul de la MAI: V-am prins, porumbeilor! ASCUNZIŞ FUMURIU. Aşezat la volan, Mircea Matei ezită dindărătul geamurilor fumurii: să demareze în trombă, după ce l-a ameninţat pe jurnalist, sau să aştepte ca iubita să "negocieze" cu reporterul BIHOREANULUI? "Dacă nu publicaţi nimic, îmi retrag plângerea!", a propus Simona Iancu, mult mai împăciuitoare decât violentul său partener
Blonda de la ITM şi durul de la MAI: V-am prins, porumbeilor! LORDUL ŞI DOAMNA. BIHOREANUL publica, în iunie, primele imagini ce ilustrau idila dintre Mircea Matei şi Simona Iancu, continuată chiar şi după ce carierele i-au despărţit prin promovarea lui la Bucureşti. Mare domn, bărbatul o scosese la spectacolul "Lord of the dance", susţinut la Sala Palatului pe 31 mai de trupa irlandezului Michael Flatley
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Într-o zi de luni la începutul verii, cititorii BIHOREANULUI erau surprinşi că ziarul lor preferat era de negăsit încă de la prima oră. Nu se mai întâmplase ca tirajul unei publicaţii să dispară din chioşcuri chiar din zori. Singura explicaţie era că un cumpărător misterios l-a achiziţionat en-gros tocmai pentru ca ziarul să nu ajungă la destinatari.

Pentru redacţie, însă, enigma era uşor de dezlegat, cum la fel de uşor era de identificat şi cine avea un asemenea interes: prima pagină anunţa un articol fierbinte despre felul în care două personaje cunoscute ale urbei îşi consumau amorul pe banii contribuabilului: PDL-istul Mircea Matei şi PSD-ista Simona Iancu, fosta sa adjunctă de la ITM Bihor.

După apariţia dezvăluirilor, însoţite de fotografii elocvente, într-o nouă ediţie tipărită a doua zi, dar şi pe portalul eBihoreanul.ro, protagoniştii au acţionat redacţia în judecată, susţinând că ar fi victimele unei calomnii menite să le atragă pe nedrept oprobriul public. Iată, însă, o nouă dovadă că lucrurile prezentate atunci sunt cât se poate de reale. BIHOREANUL i-a surprins din nou!

Dragoste peste partide

08 facsimil.jpgÎn articolul "Udrea de Bihor" (facsimil), publicat pe 7 iunie, BIHOREANUL dădea în vileag o relaţie de amor care, în condiţii normale, putea fi ignorată chiar dacă viza doi adulţi, fiecare cu propria familie. Numai că de data asta era vorba de mult mai mult decât viaţa intimă, eroii fiind persoane publice care îşi consumă pasiunea pe buzunarul cetăţeanului: Mircea Matei, numit şef peste ITM Bihor în 2009, pe vremea alianţei PDL-PSD, promovat la începutul lui 2010 secretar de stat în MAI, ca preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Reglementarea Serviciilor Comunitare pentru Utilităţi Publice, respectiv Simona Iancu, pe care PSD-ul a făcut-o adjunctă la ITM, devenită şefă plină ulterior, după plecarea lui Matei.

BIHOREANUL arăta că după promovarea bărbatului, fosta adjunctă a început să facă tot mai dese drumuri în Capitală, ceea ce a înteţit zvonurile cu privire la relaţia sa cu fostul şef, cel pentru care, de fapt, făcea deplasările. Iar asta fiindcă de obicei pleca din Oradea vinerea şi se întorcea duminica. Deci, nu mai avea "acoperirea" că ar fi plecat în interes de serviciu, de vreme ce în week-end instituţiile guvernamentale sunt închise.

Unora le place dansul

Iancu Simona 01.JPGInformaţia era relevantă mai ales că în acea perioadă Simona Iancu (foto) îşi pregătea avansarea la Bucureşti, ca şefă a Inspecţiei Muncii pe ţară, funcţie echivalentă, la fel ca în cazul lui Matei, cu cea a unui secretar de stat. Nu fără sprijinul PDL-istului, împreună cu care blonda era văzută în Capitală, prin restaurante, săli de spectacole ori la Aeroport. BIHOREANUL, de altfel, semnalase posibila avansare, ceea ce l-a făcut pe Matei să sune la redacţie furios, pentru a nega că-şi exercită influenţa în acest scop şi a sublinia că între el şi blondă n-ar fi nicio idilă.

Dar, dacă până atunci informaţiile se bazau doar pe martori, ele au fost confirmate spectaculos la finele lunii mai, când cuplul a fost surprins de un orădean, la un spectacol desfăşurat la Sala Palatului. "Se purtau ca doi îndrăgostiţi care se ascund. Aveau şi motive. Mircea pentru că acasă la Oradea are doi copii şi o nevastă, iar Simona fiindcă deşi formal a divorţat, ca să nu renunţe la funcţie pe motiv de incompatibilitate cu afacerea soţului, profilată pe consultanţă în domeniul muncii, continuă să împartă cu respectivul aceeaşi vilă şi are, la rându-i, un copil", explica cel care a fotografiat "porumbeii", oferind imaginile spre publicare.

Sex pe buget

Dezvăluind love story-ul, BIHOREANUL arăta că deşi aparent legătura acestora ar ţine strict de viaţa privată, afacerea era cât se poate de publică, dat fiind atât faptul că Mircea Matei şi Simona Iancu sunt persoane publice, cât şi amănuntul că relaţia lor descria felul cum se pot ocupa, menţine şi utiliza funcţiile publice.

Iar episodul descris nu era singular, persoane din interiorul şi din afara ITM afirmând că ieşirile Simonei Iancu în Capitală pentru a-l întâlni pe Matei deveniseră un obicei notoriu. Ba chiar reporterul BIHOREANULUI însuşi a fost personal martor la o scenă de acest tip, pe data de 2 mai, când Matei şi-a condus amanta la Aeroportul Otopeni, cei doi îmbrăţişându-se. Pe de altă parte, revoltător era şi că adjuncta de la ITM nu călătorea pe banii săi, existând indicii că îşi deconta deplasările din bugetul instituţiei sau că, în alte cazuri, deşi lipsea, ea figura ca prezentă la serviciu, fiind deci plătită ca atare.

Fum fără foc

matei.jpgÎnainte de apariţia articolului, care urma să aibă un impact puternic în mediul politic local, BIHOREANUL a vrut să afle explicaţiile protagoniştilor. Aflat la sediul ITM şi aşteptând să fie primit de Simona Iancu, reporterul a fost sunat de Mircea Matei (foto) care a încercat să oprească publicarea poveştii. "Ăsta-i articol de ziar? Chiar trebuie să apară?", spunea PDL-istul, insistând că relaţia lor nu ar fi "de interes public", pentru ca apoi să nege orice legătură cu blonda de la ITM.

În ceea ce o priveşte, Simona Iancu l-a luat pe "nu" în braţe la început, dar apoi a încropit o istorisire cum că l-a însoţit pe Matei la spectacol doar din simplă, curată şi nevinovată... colegialitate. "Nu am de ce să fiu văzută cu el, sunt numai speculaţii!", a spus femeia iniţial, pentru ca în final, când a aflat că fuseseră fotografiaţi împreună, s-o dea la întors: "Nu e normal ca, dacă merg la Bucureşti, să-mi caut fostul şef, ca între colegi?"...

Suferinzi pentru onoare

După apariţia articolului în care le era prezentată idila, cei doi au considerat că îşi pot repara onoarea acţionând BIHOREANUL în judecată şi cerând daune morale de câte 15.000 de lei. Fiecare separat, dar ambii apelând la acelaşi avocat, unul apropiat PDL-iştilor.

"Acuzaţiile sunt neadevărate, făcute cu rea-credinţă, aducând atingere bunului meu renume, prejudiciind demnitatea, onoarea, viaţa mea particulară şi dreptul meu la imagine", a avut tupeul să susţină Matei în cererea de chemare în judecată, copiată ad-literam şi de Simona Iancu.

"În articol se afirmă în mod mincinos că subsemnatul aş avea o relaţie cu doamna Simona Iancu... Afirmaţia este prejudiciantă pentru mine", mai scria PDL-istul.

Război şi pace

Dacă în cursul verii procesul a stagnat, întâmplarea a făcut ca tocmai înaintea primei înfăţişări jurnalistul să se afle din nou în Capitală şi să dea peste amorezi. Era sâmbătă, 20 noiembrie, la Romexpo, iar o parte din episodul ce avea să urmeze s-a consumat în prezenţa a doi martori, dintre care unul ziarist la o publicaţie din Bucureşti. De altfel, tocmai unul din însoţitori i-a atras atenţia reporterului BIHOREANULUI că Mircea Matei şi Simona Iancu ieşeau de la Târgul de Carte Gaudeamus şi, ţinându-se de mână, se îndreptau spre parcare.

Jurnalistul a pornit în căutarea lor, i-a reperat şi i-a surprins cu aparatul foto în câteva cadre. Apoi s-a postat alături, aşteptându-le reacţia. Surpriză, primul impuls al politicianului a fost să pornească maşina de serviciu, un Passat înmatriculat pe Ministerul Administraţiei şi Internelor, cu care a înaintat spre reporter, atingându-l la nivelul picioarelor. Matei s-a oprit abia când i s-a atras atenţia că scena mai e urmărită şi de alte persoane. Asta îi mai lipsea ditamai secretarului de stat, să fie văzut agresând pe cineva cu maşina MAI!

De cealaltă parte, Simona Iancu, derutată, încerca să-l calmeze pe PDL-istul care tuna agresiv: "De ce ne urmăreşti, bă?". La început i s-a raliat, cerând şi ea socoteală: "De ce vă ţineţi după noi? Cum vă permiteţi?". Între timp, Matei a început cu ameninţări: "Ai grijă, că ne mai vedem. Te termin! Te distrug!". Apoi, revenindu-şi, femeia a ieşit din maşină, moment în care reporterul i-a reproşat: "Aveţi tupeul să ne daţi în judecată şi să ne cereţi daune când sunteţi cu musca pe căciulă?". În timp ce Matei acuza din interiorul maşinii că "ăsta e şantaj", şefa de la ITM a pus capăt discuţiei, propunând un târg: "Dacă nu publicaţi nimic, nicio poză, îmi retrag plângerea!". Ca şi cum plângerea ei mincinoasă ar mai fi valorat ceva...

Plecat de-acasă

Culmea e că, în timp ce deschidea procesul împotriva BIHOREANULUI, susţinând împotriva tuturor evidenţelor că ar fi fost calomniat, Mircea Matei recunoştea în faţa soţiei - Daniela Pusta, patroana agenţiei Ella Mode - că situaţia prezentată astă-vară de ziarul nostru este adevărată. Ba, mai mult, politicianul a fost şi nevoit să părăsească domiciliul conjugal - tocmai apartamentul central pe care el îl obţinuse, ca un chilipir, prin influenţa pe care o avea pe vremea administraţiei PDL-iste!

Ceea ce, până la urmă, poate este spre binele bietei femei. Dacă nu de alta, măcar pentru că o scuteşte de ruşinea de a rămâne consoarta unui politician care s-a remarcat prin agresivitatea cu care îi tratează pe oponenţi şi pe jurnalişti, de la înălţimea unor funcţii ocupate fără să fi avut niciun merit profesional decât carnetul de partid.


BUNĂ REA
Legală, nu penală

Un alt aspect pe care BIHOREANUL l-a relevat în articolul "Udrea de Bihor" şi care a nemulţumit-o pe Simona Iancu viza conduita profesională îndoielnică a acesteia. "Eu n-am încălcat legea niciodată, cum aţi scris!", a pretins şefa ITM, inclusiv în cererea de chemare în judecată.

În realitate, ziarul a scris că între 2006-2008 Simona Iancu a fost cercetată, alături de alte patru colege, pentru falsificarea de carnete şi contracte de muncă eliberate unor persoane care, deşi nu erau angajate nicăieri, au folosit actele pentru a lua credite bancare fraudulos, şi că dosarul, instrumentat iniţial de Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, a ajuns în final la Parchetul Bihor, unde şefa ITM a beneficiat de o rezoluţie de neîncepere a urmăririi penale. Chipurile pentru că "nu s-a putut dovedi dacă contractele în fals au fost întocmite la ITM", deşi una din colegele Simonei Iancu a recunoscut în faţa anchetatorilor acest lucru, ca şi faptul că mobilul era şpaga.

De asemenea, articolul arăta că şefa ITM a dat dovadă de incompatibilitate în funcţie, deoarece soţul său avea firmă de consultanţă tocmai în domeniul muncii, asigurând clienţilor imunitate la controalele ITM. "Practic, firma lui Marin Iancu, Evipersal, încasează taxe de protecţie", denunţa un funcţionar. Nelegalitatea a fost consemnată într-un raport al Corpului de Control al Inspecţiei Muncii din iunie 2006: "Pe lista inspectorilor de personal aprobaţi să gestioneze carnete de muncă apar soţii ale unor angajaţi ai ITM, cu un număr important de firme, ca Iancu Marin... Există situaţii în care referatul prin care se propune aprobarea este semnat de doamna Iancu Simona pentru soţul său, Iancu Marin", a relevat controlul.

În februarie 2007, inspectorul-şef adjunct al ITM, Nadia Racz, semnala şi ea că Simona Iancu "se află în conflict de interese". Problema incompatibilităţii s-a rezolvat, în cele din urmă, prin faptul că aceasta a divorţat de soţul patron. Unii comentează că doar formal...

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
20 Comentarii
hmm
cam nasol!
Postat 07 Decembrie 2010, 19:24 de boby
CELEI MAI JOSNICE FEMEI
. In Dosarul13835/271/2010,inregistrat la 09.07.2010 de la Judecatoria Oradea Termen03.02.2011 se va decide cui vor fi incredintati cei doi copii....unul de2 ani...... Chiar nu ti-e rusine jivina fara suflet, la cei 46 de ani ai tai trebuia sa lasi doi copii fara tata? Tine bine minte, catea cu coada vesnic ridicata: Cel rău este prins în însuşi nelegiuirile lui, şi este apucat de legăturile păcatului lui. El va muri din lipsă de înfrânare, se va poticni din prea multa lui nebunie.
Postat 05 Decembrie 2010, 18:27 de Dana
Dedicatie pt.Mona SAFE
Cucoana blonda si Javra PDL-iasta! N-ati gasit o replica mai originala? Da de aia cu "Prosti dar multi" ati auzit? dar aia cu "Prostu inconjura satul iar desteptul manca K a k a t u l". La cultura voastra vasta ........de textilista si trantor...... Ma boilor, aia prosti om fi noi cetatenii din banii carora sunteti voi platiti sa va impreunati prin delegatii! Daca santeti asa de buni faceti ceva pe cont propriu- in afara de f u t a i u r i- Cat despre grija ce v-o purtam, din partea noastra puteti sa va cuplati definitiv, casa de piatra s-aveti si 5 puradei! Da nu prea credem c-o sa dureze! Tu biata de tine te scofalcesti pe zi ce trece iar Rebutul imbibat in SES nu prea mai are sustinere, Oricum ati fost inspirati ia signatura SAFE, nu mai aveti mult si veti ajunge undeva "IN MARE SIGURANTA" Si noi in nici un caz n-o sa va ducem grija!
Postat 04 Decembrie 2010, 20:41 de Miruna
darling
mereu au lins si unul si altul .Sloganul lor este DAR-LING si este for ever .De ce nu s-ar linge unul pe altul ca sa-si pastreze antrenamentul pt. ce va sa vie. Matei cum e cu procesul cu DANIELA?Te va lasa in curul gol,pardon fara dinti in gura !HA!HA!Ai crezut ca o fraieresti?Baietele te inseli e pe urmele tale si nu ai sa stii de unde si cine ti-o trage,artistic ,asa cum numai ea stie.Simonica dragutica cur-vustina o sa-i piara de tot zambetele pt. tine si pt. altii!! Abia astept dulcea razbunare a DANIELEI.Mult succes si SARBATORI NEFERICITE <PORUMBEILOR FARA ARIPI>
Postat 04 Decembrie 2010, 19:26 de darling
ca pe la noi
na amu ce sa le faci!
Postat 04 Decembrie 2010, 18:28 de biro
ORIBILI amandoi
numai fizic dac ii privesti realizezi cat de incompatibili sunt, oribili si ca caracter si ca FIZIC poate daca ajunge unde vrea va schimba ceva la look, poate! FELICITARI mona ai talent!
Postat 04 Decembrie 2010, 16:13 de anca
Adevar.
Cainele moare de drum lung,iar prostul de grija altuia.
Postat 04 Decembrie 2010, 14:36 de SAFE
FAK ME FOR EVER, YUBY
INVIDIOSILOR! Puteti vorbi mult si bine ca tot degeaba! Nu intelegeti ca e momentul meu? Eu sunt PUNTEA opozitiei catre putere! V-am demonstrat pe viu ca PSD-ul se poate intelege cu PDL-ul!Ar trebui sa luati exemplu!De dragul pacii sociale am deschis Kracii si am gazduit inlauntrurile mele organul de la putere!Culmea e ca mi-a placut, de-aia am pastrat legatura!De ce va jeneaza ca imbin utilul cu placutul?Hi? Hai sictir!Ce-s aia bani publici? Eu sunt socialdemocrata Ce-i al popo-rului e si-al meu! Nu va convine, trageti-vo si voi! Hai pa ca am treaba, ma pregatesc de concurs pe 16 la Bucuresti, pentru a treia oara! Nici nu stiti ce competenta sunt!N-au astia probe la care sa nu pot face fata( sau DOS) Mi se rupe mie de voi, fraierilor! Daca ma supar asa va trag niste amenzi, de va las fara izmene!Asa cum imi place mie sa-l vad pe "IUBI"al meu care e mare SECRETAUR la Capitala! Daca ma suparati, sa stiti ca agenda mea e plina cu babalaci in asteptare: Seremica,Kisssulika n-am pardon! Hai PA, ca m-am incalzit Fak,Fak,FaK me for ever, "IUBY"
Postat 04 Decembrie 2010, 10:47 de Mona
Functionarii publici ar putea fi concediati,
Raportul de serviciu se suspenda de drept atunci cand functionarul public se afla in una dintre urmatoarele situatii: a) este incadrat la cabinetul unui demnitar, la cabinetul unui primar sau, dupa caz, la cabinetul unui presedinte al consiliului judetean ori la cancelaria prefectului; b) este desemnat de catre autoritatea sau institutia publica sa desfasoare activitati in cadrul unor misiuni diplomatice ale Romaniei ori in cadrul unor organisme sau institutii internationale, pentru perioada respectiva; c) desfasoara activitate sindicala pentru care este prevazuta suspendarea in conditiile legii; d) efectueaza stagiul militar, serviciul militar alternativ, este concentrat sau mobilizat; e) este arestat preventiv; f) efectueaza tratament medical in strainatate, daca functionarul public nu se afla in concediu medical pentru incapacitate temporara de munca, precum si pentru insotirea sotului sau, dupa caz, a sotiei ori a unei rude pana la gradul I inclusiv, in conditiile legii; g) se afla in concediu pentru incapacitate temporara de munca, in conditiile legii; h) carantina, in conditiile legii; i) concediu de maternitate, in conditiile legii; j) este disparut, iar disparitia a fost constatata prin hotarare judecatoreasca irevocabila; k) forta majora; l) pe perioada cercetarii administrative, in situatia in care functionarul public care a savarsit o abatere disciplinara poate influenta cercetarea administrativa, la propunerea motivata a comisiei de disciplina; m) in alte cazuri expres prevazute de lege
Postat 03 Decembrie 2010, 15:00 de bravooo
sa se faca DREPTATE
vrem dreptatate, cei care incalaca legea sa se autodisciplineze raspunzand pentru incalcarea legii indiferent de faptele bune comise nu asa platesc totii, se judeca fapta nu OMUL dar probabil mai trebuie sa unga in natura asa ca se mai amana PEDEAPSA lasati barbatii sa se echilibreze hormonal, macar nu practica prostitutia PRACTICA SPAGA IN NATURA:))) felicitari redactia, ni scapati vedeti tot ce se inpampla in jurul nostru, reprezentati ne in ce priveste CULTURA SOCIALA practicata IN ORADEA de cei care trebuie sa fie exemplu moral si social:)) SIMONA IANCU nu e cu nimic mai presus decat o laptareasa de la TARA sa si faca copii asta i a mai ramas ca desteapta nu e DELOCC decat o vacuta in calduri care asteapta TAURASI si fara sa VREA si BOI, ei na conjuctura sociala bat o focul!
Postat 03 Decembrie 2010, 09:24 de !cetateanul roman!
rebuturi
rebuturile societatii
Postat 02 Decembrie 2010, 23:12 de unu
lata-n sale
si-n plaman.......
Postat 02 Decembrie 2010, 20:11 de greenwich
secuRD sosiete generel
Si daca tot ajunsesem ram lam banci m.....im....nici cu UdRINA aia orijinala nu mi rusine la hora. E cu credit la BRD alta banca securizata. :) Nu-i asa, dupa 20 de ani....
Postat 02 Decembrie 2010, 16:17 de sol aer
seucufeissen
Am intrebat de la care banca pt ca banuiam Raiffeissenn.....sau Secufeisen pt cine intelege! Sa spun si ceva despre articol...parerea mea...Matei e un baiat bun finut si cu ochi albastri mosteniti de la tacsu. Si aste e pt cunoscatori. Tzar mutra de javra mai luxten....
Postat 02 Decembrie 2010, 16:14 de sol aer
RASPUNS d-lui SOL AER ca sa se lamureasca
DL SOL de la subsol, cosultati dosarele penale de la procuratura , inchise ...cu NUP. Eu am murit si am ajuns in I A D! Am multe de ispasit pentru ca am verificat cu ochii inchisi......... A fost si un "MIC" scandal la REIFFAISEN, de unde sotul incornorat de corvetta imorala a luat un creditut pe baza unor contracte de munca false, da eu n-am verificacat! PE CURAND!
Postat 02 Decembrie 2010, 14:43 de PROCURORUL TODA
Matei=rusinea politicului romanesc
Matei este culmea rusinii, neobrazarii, mizeriei, tupeului, etc In orice alta tara era maxim maistru sau sef de brigada in vreo fabrica
Postat 02 Decembrie 2010, 11:17 de Iulian
CIUMA de ar da in tot sistemul
CIUMA sa va fie PRIETEN nu inteleg cum poate justitia sa sustina asemenea clase, eu cred ca chiar ii incurajeaza face fals in acte si rade de noi CIUMA are nevoie de voi infractorilor si spagarilor ce sunteti
Postat 02 Decembrie 2010, 11:03 de cetateanul roman
CINE ?
POLITICA CEA MAI MARE CU.R.VA ! sau POITICA = CU.R.VA CU.R.VE.LOR !! ASA CA CINE SA O FACA DACA NU CU.R.VELE !
Postat 02 Decembrie 2010, 09:55 de SCORTOSUL
cum se numeste banca?
As putea sa stiu de la ce banca au incercat sa ia credite cei cu carnetele de munca falsificate?
Postat 02 Decembrie 2010, 09:39 de sol aer
amorezi
Aruncati-va o privire pe activitatea ITM. Da mai multe amenzi decit garda, finantele, politia si gardienii la un loc. A devenit o institutie represiva.
Postat 02 Decembrie 2010, 09:29 de vlad
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6567 RON
  • 1 EUR = 4.9761 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON