URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
06 Octombrie 2012, 12:24

Aripi pentru Peter Pan: După ce ginecoloaga Lacziko Szidonia le-a nenorocit pruncul, părinţii îşi expun drama pe blog

Aripi pentru Peter Pan: După ce ginecoloaga Lacziko Szidonia le-a nenorocit pruncul, părinţii îşi expun drama pe blog DRAGOSTE ŞI DURERE. Ca pentru fiece mamă, şi pentru Cristina Duluş micuţul ei Petru este izvorul celor mai frumoase zâmbete. Ceea ce nu-i opreşte însă lacrimile atunci când, plimbându-se prin parc, vede copii de vârsta lui Peti făcând atât de firesc ceea ce el, pur şi simplu, nu poate...
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Niciuna dintre cele cinci sute de zile din viaţa lui Petru Duluş n-a trecut fără ca părinţii să-l fi purtat la neonatologi, neurologi, gastroenterologi, kinetoterapeuţi. După ce destinele lor au ajuns legate de talentul şi omenia unor slujitori ai lui Hypocrat, agendele le sunt pline cu numere de telefon în dreptul cărora e scrisă magica abreviere "dr.". Ca o fatalitate, tot din cauza unui medic. A unuia care le-a transformat existenţa în nesfârşită suferinţă.

După ce anul trecut a prezentat câteva cazuri înfiorătoare de malpraxis comise de ginecoloaga Lacziko Szidonia, dezvăluirile forţând-o să demisioneze de la Maternitate, BIHOREANUL vă arată şi urmările asupra uneia din familiile pe care le-a nenorocit. O poveste despre lupta de zi cu zi a doi părinţi care îşi dedică toată puterea boţului de om pe care speră să-l vadă cândva bărbat, dar şi despre cinismul cu care "gardienii" deontologiei medicale au scos-o basma curată pe doctoriţa care, în seara când trebuia să fie la datorie, o "tăiase" la coafor...

Alegere cu ghinion

05 Lacziko Sidonia.jpgDrama familiei Duluş a început vineri, 11 martie 2011. De fapt, cu 7 luni înainte, când viitorii părinţi o alegeau pe ginecoloaga Lacziko Szidonia (foto) să se ocupe de sarcina Cristinei şi s-o asiste la naştere. "Ca gravidă, i-am urmat toate sfaturile. Am avut grijă de mine şi de copil, am evitat să muncesc peste puteri, am făcut mişcare cât şi cum trebuia. N-am avut nicio problemă în cele 9 luni, dovadă fiind chiar actele emise de doctoriţă", povesteşte tânăra care atunci trecea pragul vârstei de 30 de ani.

La capătul fatidicei zile, însă, o fulgera o întrebare chinuitoare: va avea micuţul ei o viaţă normală sau un destin vegetal? Căci, după 10 ore de travaliu, din care o bună parte doctoriţa a lipsit de lângă ea, femeia se trezise având la încheietură o brăţară cu numele nou-născutului şi o sentinţă dură: scor Apgar 1/2. Pe o scară până la 10, fiul său era pe treapta cea mai de jos din cauza unei "suferinţe fetale severe".

Ziua cea mai lungă

La internarea Cristinei, medic de gardă era dr. Octavian Marge, dar naşterea urma să fie asistată, conform uzanţelor, de doctoriţa care urmărise sarcina. După două ore, fără să i se fi făcut nicio ecografie, femeia era mutată în sala de travaliu. "Doctoriţa m-a vizitat pe la ora 13, iar pe la 14.30 a mai venit să-mi spună că pleacă la coafor. S-a întors pe la 17.30", povesteşte Cristina. Între timp, rămăsese singura pacientă în travaliu căreia nu i se făcuse perfuzie cu occitocină pentru facilitarea naşterii. "Asta pentru a nu-i deranja doamnei doctor programul printr-o naştere la o oră nepotrivită pentru dânsa", spune tânăra.

Perfuzia avea să-i fie pusă abia după revenirea doctoriţei coafate. După o oră a început expulzia şi totul părea în regulă. La un moment dat, însă, inima copilului nu s-a mai auzit. A urmat alt lucru incredibil, fiind pusă să se mute în sala de naşteri pe propriile picioare. "Trebuia să fiu dusă pe targă, nu să mă deplasez singură în travaliu. Până în sala de naşteri am făcut 10-15 minute, fiindcă între timp am şi vărsat", spune Cristina. Între timp, însă, pierdea lichidul amniotic în care se "scălda" fătul, astfel că acesta îi era blocat între oasele bazinului. Ajunsă pe masă, în jurul Cristinei "s-a creat agitaţie mare", doctoriţa strigând după ajutor ca să-i împingă fătul prin burtă. Abia într-un târziu a decis să facă ce trebuia de mult: o cezariană.

Legătură pe viaţă

Naşterea băieţelului de 3.400 de grame a fost declarată la 19:15, iar doctoriţa a vizitat-o pe mamă abia luni, fără să-i dea explicaţii. Doar când Cristina şi-a făcut curaj s-o întrebe, "mi-a spus că au fost probleme şi s-o iert, dar "chestia asta o să ne lege pe viaţă"". Mai onest, neonatologul Radu Galiş i-a recomandat femeii să caute un neurolog bun. Un adevăr strecurat pe ocolite, dar pe care îl ghicea şi tânăra mamă. Căci, în cele 11 zile petrecute în spital, în primele 7 îşi văzuse copilul numai dormind. Sedat, căci altfel se zbătea în convulsii. Actul de externare avea să-i ateste suferinţa: "asfixie la naştere, diagnostic encefalopatie hipoxic-ischemică". Altfel spus, din lipsă de oxigen, creierul îi fusese grav deteriorat.

În câteva săptămâni, părinţii l-au dus la cei mai buni neurologi din ţară, cu speranţa că nu va rămâne cu sechele. Un RMN făcut la Timişoara a pus diagnosticul complet: "leziuni necrotice în nucleii bazali şi talamus bilateral, encefalopatie hipoxică ischemică severă, deficienţe ale căii piramidale şi extrapiramidale, retard". Porţiuni întregi din creier "muriseră" definitiv...

Greutatea lucrurilor simple

Cu fiecare zi, părinţii desluşeau ce urma. Chiar şi cele mai mărunte lucruri deveneau adevărate experienţe. Fiindcă micuţul are şi tetrapareză spastică, până şi respiraţia trebuie să-i fie urmărită atent. "Suferă de aşa-numitul spasm al hohotului de plâns. Plânge, plânge, şi la un moment dat se opreşte brusc pentru că nu mai are aer. Iar creierul rămâne din nou fără oxigen", povesteşte Cristina.

Mâncatul e altă corvoadă. "Mai ales în primul an, degeaba îi picuram lapte cu seringa în gură. Muşchii nu se mişcau ca să înghită". Abia după o jumătate de an băieţelul a revenit la greutatea de la naştere, iar până la 7 kilograme i-a trebuit un an. Acum, la un an şi jumătate, are picioarele ca două scobitori, iar să se mişte coordonat nu poate fi vorba. Nici măcar nu-şi poate duce mâna la gură sau să-şi ţină capul drept. Fie îi cade cu bărbia în piept, fie pe spate, inert ca al unei păpuşi din câlţi.

Frăţia parafelor

În timp ce părinţii învăţau cum să-i aline suferinţele, Colegiul Medicilor se pregătea să "îngroape" sesizarea familiei Duluş, ce acuza "travaliul prea lung, lipsa unei ecografii care să releve dimensiunea şi poziţia fătului, perfuzia administrată tardiv, încetineala incredibilă cu care au fost luate deciziile, lipsa eticii din partea unui medic care socoteşte necesară prezenţa la coafor când două vieţi depindeau de ea". Colegiul a muşamalizat afacerea în februarie a.c., când trei medici, niciunul obstetrician (o igienistă, un legist şi un medic de familie) redactau concluziile "anchetei". "Existau toate condiţiile ca naşterea să fie naturală, dar după ce s-a decelat o suferinţă fetală acută obiectivată prin bradicardie (n.r. - scăderea frecvenţei cardiace a fătului) s-a decis terminarea prin cezariană. Intervalul de 15 minute până la extragerea fătului a fost necesar pregătirilor pentru intervenţie", arată raportul, ce conchide că "echipei medicale nu i se pot imputa deficienţe profesionale sau deontologice".

Colegiul Medicilor a ignorat până şi raportul unei comisii a Maternităţii conduse de directorul medical Petru Chitulea, ai cărei membri (toţi obstetricieni-ginecologi) hotărâseră la unison că Lacziko a comis greşeli în serie. "Eu însumi am sesizat greşelile doamnei doctor, şi subliniez: toţi membrii comisiei, în unanimitate, au găsit-o responsabilă", atenţiona Chitulea înaintea verdictului Colegiului. Degeaba: "colegii" au respectat regula "corb la corb nu scoate ochii"...

Viaţa prin spitale

Deziluzionaţi, dar mulţumiţi totuşi că în urma dezvăluirii BIHOREANULUI Lacziko şi-a dat demisia de la Maternitate (nu şi de la Facultatea de Medicină, unde e asistent universitar), Cristina şi Mircea Duluş n-au contestat rezultatul "anchetei" şi nici n-au dat-o pe doctoriţă în judecată. "Nici măcar n-o urăsc, bine doar că nu-i mai nenoroceşte şi pe alţii", spune tânăra.

Ce-i drept, cei doi soţi aveau şi alte griji pe cap. Periplul prin spitalele din ţară, din Ungaria şi Ucraina, unde au încercat o mulţime de medicamente şi terapii, i-au costat până acum aproape 20.000 de euro, toate economiile lor şi ale părinţilor lor. "O şedinţă de kinetoterapie costă 30 de lei şi trebuie făcută zilnic", spune tatăl, care nu mai ştie pe unde să scoată cămaşa. Astă-vară, după ce luni întregi au urmat terapii ale căror nume - Voijta, Bobath ori Aba - nu spun nimic profanilor, dar prin care au "recuperat" ceva din creierul copilului pentru ca acesta să "facă legătura" cu muşchii, părinţii lui Petru au vrut să încerce şi altele, precum terapia hiperbarică, terapia cu delfini ori Doman. Dar toate sunt al naibii de scumpe. Şi de unde bani la o socioloagă devenită asistentul propriului copil cu handicap şi plătită cu 500 de lei, sau de la un doctorand în istorie al cărui salariu abia trece de 1.000 de lei?

Soţii Duluş nu se dau totuşi bătuţi. Recent, au înfiinţat o asociaţie, "Aripi pentru Peter Pan", şi au dat drumul unui blog cu acelaşi nume, prin care caută să strângă donaţii, oricât de mici, care să-i ajute să răzbească. "Ştim că fiecare are necazuri, dar mizăm pe acei modeşti 2% din impozitul pe venit, pe care fiecare îi poate dona în loc să-i dea statului", spun soţii Duluş, care au adoptat ca deviză un sfat al Maicii Tereza: "Dacă nu poţi să ajuţi o sută de oameni, atunci ajută unul singur!".

Altruişti, cei doi părinţi oferă însă şi "consultanţă" altora aflaţi în situaţii asemănătoare, povăţuindu-i ce terapii ar putea urma şi căror specialişti să se adreseze. Pentru că, până să ajungă să-şi cunoască şi înţeleagă suferinţa, au petrecut zeci, poate sute de ore, plângând şi documentându-se. Şi-ar fi păcat să nu-i ajute şi pe alţii...


Ajutaţi aici!

Cei care vor să facă o donaţie pentru a-l ajuta pe Petru Duluş o pot face donând oricât în conturile deschise în numele Asociaţiei "Aripi pentru Peter Pan", cont deschis de Cristina şi Mircea Duluş la Banca Transilvania: SWIFT: BTRL RO22BHA. Cont în Lei: RO26 BTRL 0050 1205 K444 32xx, cont în Euro: RO98 BTRL 0050 4205 K444 32xx. Orice sumă de bani e binevenită.


ÎN SERIE
Alte victime, aceeaşi greşeală

BIHOREANUL dezvăluia anul trecut şi alte exemple de malpraxis comise de Lacziko Szidonia. În cel mai grav caz prezentat, victime au fost Corina Berea şi fetiţa sa, Ştefania. Diferenţa e că dacă în cazul Duluş doctoriţa a amânat naşterea ca să meargă la coafor, în cel al Corinei o făcuse ca să-şi termine treaba la cabinetul privat al şefului de secţie şi protectorului ei, Doru Crăiuţ.

Rezultatul a fost însă acelaşi: ca şi Petru, Ştefania a suferit tot o hipoxie severă şi a primit la naştere tot un scor Apgar de 1/2. Diagnosticată cu "tetrapareză flască, retard neuromotor şi de limbaj sever", fetiţa nu stă în fund, nu merge, nu vorbeşte şi nu mestecă, fiind hrănită cu mâncare paserată, ca un sugar. Cele două mame, devenite între timp prietene, îşi împărtăşesc reciproc experienţele şi continuă să caute cele mai bune terapii pentru copiii lor, în speranţa unor minuni care întârzie să apară.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
16 Comentarii
Nedumerire!...
Eu nu inteleg cum aceasta ,,doctorita\", daca se mai poate numi asa, isi mai poate practica meseria la Spitalul,,Pelicanul\", spital unde stiam ca sunt medicii cei mai competenti?! Ma mir totodata de pacientii care mai merg la ea! Oare chiar n-au aflat in mainile cui isi pun atat viata lor cat si cea a bebelusilor lor? Degeaba isi expune albumul cu copiii adusi pe lume de ea! Cred ca acestia au avut noroc!!!Greselile fatidice pe care le-a facut o denigreaza total! Vai de ea si de constiinta ei, daca mai are asa ceva! Mi-e mila de bietii copilasi,le doresc multa sanatate ! postat de: Ioana
Postat 17 Octombrie 2012, 00:42 de Ioana
escrocherie in spitale
Doctorita Lacziko Szidonia nu ar mai trebui sa mai presteze meseria de doctor si nici la universitate e strigator la cer cate face aceasta si cate a facut pana acum. Si eu sunt patita cu aceasta zisa doctorita care din pacate vad ca nimeni nu o poate scoate din aceasta meserie.
Postat 15 Octombrie 2012, 22:37 de daraban
@cristina
Comisia de disciplina a hotărât ca nu a fost eroare medicală? Niciunul din cei enumerati, nu are specializare in obstetrica ginecologie, dar ei au hotărât...... De proceduri, protocoale, specifice obstetricii , nu ar fi trebuit sa le povesteasca celor din comisie si un ginecolog??? Si sa nu imi scrie nimeni ca ei sunt doctori si știu. Total neadevarat! Fiecare specialitate cu specificul ei! Dumnezeu sa va dea sănătate si răbdare sa va creșteti ingerasul, care putea avea un Apgar bun, dacă alții știau si vroiau sa facă sa decurga totul normal!
Postat 12 Octombrie 2012, 18:39 de Dorina
culmea
CULMEA este ca dna dr este acum la o clinica privata, probabil angajata pt merite deosebite!
Postat 10 Octombrie 2012, 02:42 de mamik
femeia !!!!
la cat de sclepztomana este e dezechilibrata rau doctorita asta , nu este binecuvantata se usuca are ceva rau care o impiedica sa fie umana.Moare precum o planta, se usuca :))))
Postat 07 Octombrie 2012, 15:33 de se usuca
VAIII
Nu-mi vine sa cred ce citesc deoareace in urma cu doi ani si un pic si noi am fost intr-o situatie aproape identica cu cea descrisa mai sus. Monstrul de deoctorita descris mai sus a fost la un pas de a o nenoroci si pe sotia mea si pe copilul nostru care nu demult a implinit doi anisori. Din fericire pentru noi totul s-a terminat cu bine dar si sotia mea dupa ce a fost in travaliu ore in sir intr-un final s-a decis sa ii faca operatie. A trecut prin dureri groaznice si chinuri de nedescris dar monstrul Sidonia a considerat ca totul este normal. Norocul nostru a fost ca in acele momente in spital se aflau si alti doctori mai competenti care cand au vazut ce se intimpla au intervenit si astfel am scapat cu urmari minime. Ne doar mult pentru suferinta prin care treceti si simtim impreuna cu voi. De cate ori ne utiam la copilasul nostru stim ca este o minune ca a scapat fara urmari grave si ne bucuram nespus de mult. Dar ne doare sufletul sa vedem ca acest animal slabatic care ar trebui sa putreazeasca undeva in puscarie nu a invatat nimic din experientele trecutului si i-a nenoricit pe altii. Dumnezeu sa ii dea multa sanatate micutului vostru. Ne doare sufletul pentru voi.
Postat 07 Octombrie 2012, 08:20 de me
GUNOAIE DE MEDICI
in primul rand sa-i fie rusine doctoritei si personal ii doresc sa aiba si ea parte de tratamentul si soarta copilului . Daca as fi tatal copilului o calcam cu masina. Asa merita gunoaiele din tara asta si mai ales din Oradea.La fel le doresc si gunoaielor din comisie.numiti doctori
Postat 06 Octombrie 2012, 22:43 de cynu
intuneric
Bolojan are 2 posedati , pe care trebuie sa ii exorcizeze: Maternitatea si Universitatea. Sunt doi monstri care scuipa venin, suiera si se zbat cum te apropii de ei. Ce au in comun? Minciuna, frica si lacomia. Noi oradenii, stim ce se intampla in Oradea de ani de zile....stim de vamesii corupti, de politistii vanduti, de procurorii spagari, de crimele infaptuite in Maternitate si spitale, de cum se vand diplome si titluri la Universitate.....e atat cancer in orasul astaa....
Postat 06 Octombrie 2012, 21:25 de trompet
@mircea
in dumnezeu degeaba ca personajele mitologice nu au cum sa va ajute... recomand sa cautati meidici buni, dar nu de la Oradea! nu!
Postat 06 Octombrie 2012, 18:06 de @mircea
www.aripipentrupeterpan.ro
Comisia de Disciplina Colegiul Medicilor Bihor este formata din Dr. Daina Lucia, Dr. Vîlceanu Narcis, Dr. Vașadi Cornelia si Dr. Mihalache Gabriel preşedintele comisiei. Ne cerem scuze pentru eroarea de nume initiala.
Postat 06 Octombrie 2012, 17:31 de mircea
www.aripipentrupeterpan.ro
Intentia acestui articol este strangerea de fonduri pentru recuperarea fiului nostru. Dincolo de imoralitatea celor din Colegiul Medicilor Bihor (Comisia de Disciplina formata din Dr. Daina Lucia, Dr. Vîlceanu Narcis, Dr. Vașadi Corneliu si Dr. Mihalache Gabriel preşedintele comisiei), noi am reusit s-o iertam pe d-na doctor. Stim ca nu a vrut sa ne faca rau, ca nu este un om rau, insa povestea lui Petre trebuie auzita în speranta că nici un copil nu va deveni ca Petre o victima a sistemului medical romanesc. Vrem ca acest articol sa fie si un mesaj de incurajare pentru parintii copiilor nostri, cei luptatori si minunati. Stim ca sunt posibilitati nenumarate de recuperare insa greu accesibile. Cu adevarat nu ne putem pune nadejdea cu adevarat in nici o terapie ci doar in Dumnezeu care asa cum ii spuneam d-nei doctor, Dumnezeu poata sa 'schimbe' apgarul 1/2 in '12'! Cu credinta si nadejde, Cristina
Postat 06 Octombrie 2012, 17:16 de mircea
va ofera stabilitate morala dar cele ce vin di dorinta de a recunoaste anumite incapacitatii
OBOSEALA este o imoralitate ,este o forma de dezechilibru , oboseala inseamna sacul fara FUND , daca un sac permite 5 kg altul 15 nu incerca sa fortezi VIATA, nu ai voie.Normal daca tu ca om oferi putin inseamna ca ai capacitate sa te descurci cu putin, nu vei muri.Societatea nu are dreptul sa ne umilesca pentru ca genetic tu nu esti un sac de 15kg ci doar de 5kg. Daca ma fi toti la fel ca marime, capacitate nu ar exista universul.
Postat 06 Octombrie 2012, 16:15 de rugaciunile
va ofera stabilitate morala dar cele ce vin di dorinta de a recunoaste anumite incapacitatii
nu i dau dreptate mamei noi trebuie sa ne purtam NORMAL copilul nu simte diferente el numai vede nu realizeaza inca realitatea , mama nu are voie sa planga in prezenta lui, trebuie permanent sa l faca sa se simta normal niciodata sa nu i scoata in evidenta diferentele, e un copil normal si el asa se va percepe ca integrare in societate si mai mult lasat sa se desfasoarea la capacitatea lui reala nu ajutat sau impiedicat, asta e crima iarasi.
Postat 06 Octombrie 2012, 16:10 de rugaciunile
va ofera stabilitate morala dar cele ce vin di dorinta de a recunoaste anumite incapacitatii
scump mic si drag ce vina are el ca cineva il uraste sau din neglijenta profesionala il distruge, oricum D-zeu a dorit ca el sa traiasca deoarece nu l a parasit.Avem oamenii in societate care urasc cetatenii se numeste oboseala, distractie, imoralitate fara rugaciune nici profesia ta nu e o binecuvantare pentru cetateni, uiti sa te rogi inseamna ca ai uitata de D-zeu si poruncile lui!!! Mintea nu mai respecta moralitatea si fura, triseaza te ratacesti si bajbai in socieate.Rugaciunea va ofera stabilitate morala dar cele ce vin din dorinta individula de a recunoaste anumite incapacitatii, este ca si cum ai cere Vreau, Ajuta ma D-zeu sa pot singur , nu altii sa mi rezolve ce eu nu pot.
Postat 06 Octombrie 2012, 16:05 de rugaciunile
tot ce e bun trebuie sa reapara !
va sustin si-mi doresc sa reusiti sa-i redati copilului viata si dreptul la fericirea care o merita , si voi alaturi de el !!! Doar ipocritii , organele statului si cei care n-au trecut (inca) pe la Maternitate se prefac ca nu stiu de spagariile si mafia instaurata acolo , de pe vremea prea-curatului primar Filip ... ... Dar ceasul ticaie ... Am notat datele de contact si sper sa pot sa ajut! Capul sus , privirea innainte si nici un pas in spate! Dreptatea poate fi doar ascunsa , furata NICIODATA !
Postat 06 Octombrie 2012, 15:38 de satana
www.aripipentrupeterpan.ro
Intentia acestui articol este strangerea de fonduri pentru recuperarea fiului nostru. Dincolo de imoralitatea celor din Colegiul Medicilor Bihor (Comisia de Disciplina formata din Dr. Daina Lucia, Dr. Vîlceanu Narcis, Dr. Vasadi Corneliu si Dr. Mihalache Gabriel preşedintele comisiei), noi am reusit s-o iertam pe d-na doctor. Stim ca nu a vrut sa ne faca rau, ca nu este un om rau, insa povestea lui Petre trebuie auzita în speranta că nici un copil nu va deveni ca Petre o victima a sistemului medical romanesc. Vrem ca acest articol sa fie si un mesaj de incurajare pentru parintii copiilor nostri, cei luptatori si minunati. Stim ca sunt posibilitati nenumarate de recuperare insa greu accesibile. Cu credinta si nadejde, Parintii
Postat 06 Octombrie 2012, 14:08 de cristina
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON