URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 25 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
05 Martie 2020, 08:36

Agentul parfum: Polițist din Oradea acuzat de comportament vulgar și aluzii sexuale la examenul pentru permisul auto!

Agentul parfum: Polițist din Oradea acuzat de comportament vulgar și aluzii sexuale la examenul pentru permisul auto! MIŞTOCAR. Angajat la Serviciul Regim Permise și Înmatriculări Bihor din 2017, după ce anterior a lucrat la firme de transporturi, agentul Sorin Avram (foto) şi-a făcut un renume de mitocan în rândul tinerelor candidate la şoferie din pricina şicanelor şi a aluziilor cu tentă sexuală. Evident, poliţistul neagă şi ameninţă cu procese. „Sunt supăraţi că pică”, susține el
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Adunaţi de dimineaţă pe platoul din faţa Arenei Antonio Alexe, zeci de oameni aşteaptă, zilnic, în ploaie, în zăpadă, în bătaia vântului ori a soarelui, să-şi dea examenul practic pentru obţinerea permisului de conducere. Pentru unii, "traseul" a devenit mai degrabă un test de rezistenţă psihică decât unul de aplicare a Codului Rutier. Şi nu doar din cauza dezorganizării şi lipsei condiţiilor civilizate, ci şi a unor examinatori care profită de emoţiile cursanţilor, luându-i în derâdere.

Un astfel de caz a fost sesizat BIHOREANULUI de orădeanul Dorel Marincaş. La sfârşitul anului trecut, fiica sa, Monica, elevă în ultimul an la Colegiul Naţional Emanuil Gojdu, a fost respinsă a doua oară. Problema a fost, zice omul, examinatorul care ar fi agasat-o pe fată, făcându-i inclusiv aluzii cu conotaţii sexuale.

"Ce căcat"

Incidentul s-a produs pe 20 decembrie 2019. Deşi procedura prevede ca întregul examen să fie înregistrat audio şi video, tatăl candidatei Monica Marincaş (foto) susţine că examinatorul, agentul Sorin Avram, a ţinut aparatul pornit strict cât maşina se afla în mişcare şi l-a oprit imediat ce a dat verdictul de respingere a candidatei.

Poliţistul, zice Marincaş, a avut comportament de derbedeu. "La început, înainte de a porni pe traseu, în timp ce îi completa formularul de examen, fiicei mele i s-a reproşat că ţinuta, un trening lejer, pare de la piaţa de vechituri, apoi că nu ştie să ţină stiloul în mână, fiind o problemă inclusiv şcoala la care învaţă, fiindcă ar fi una de fiţe", spune orădeanul.

Poliţistul ar fi continuat cu remarcile şi după examen, când, după plecarea martorului asistent (alt candidat), a rămas singur cu tânăra în maşină. "Ce căcat s-a întâmplat?", i-ar fi zis agentul cu referire la greşeala făcută în trafic, după care a schimbat brusc placa, îndemnând-o să nu fie emoţionată, dar... atenţionând-o că s-a dat de dimineaţă cu gel de păr şi parfum Paco Rabanne.

"Aflând că o însoţesc, şi-a exprimat regretul că sunt acolo, altfel ar fi lăsat-o să se apropie, să-l miroase! I-a mai spus să facă abstracţie de uniformă, că nu-l reprezintă, şi că a fost fraier că s-a căsătorit atât de devreme, deoarece acum ar fi putut avea o amantă tânără! La coborâre a întrebat-o dacă îl mai iubeşte după ce a căzut examenul şi i-a spus destul de imperativ că speră ca discuţia aceasta să rămână între ei", a povestit Marincaş.

Un frustrat 

Monica i-a dezvăluit tatălui ce s-a întâmplat în drum spre casă. "Dacă îmi spunea acolo, atunci, probabil l-aş fi luat de guler. Dar ea era marcată, pe drum a izbucnit în plâns şi doar după insistenţe mi-a povestit motivul. Îmi cunosc fiica şi ştiu că spune adevărul".

Ca atare, Marincaş (foto) a sesizat abuzul printr-o petiţie online postată pe pagina Prefecturii Bihor, în atenţia şefului Serviciului Permise, Alexandru Laza. Ulterior a aflat, spune el, că fiica sa nu a fost singura candidată luată peste picior de poliţist.

Una dintre colegele fetei, care a dat proba practică tot cu Avram, s-a trezit că poliţistul i-a dezlegat şireturile pentru ca apoi să se scuze că nu s-a putut stăpâni. Altei fete, tot după ce a picat-o la examen, i-a zis că acum sigur n-o să mai vrea să-i mai fie amantă, iar o tânără a fost atât de atent examinată încât la final a primit complimente pentru... frumuseţea picioarelor. "După mine, acest poliţist ar trebui dezbrăcat de uniformă şi descărcat de programul care îl constrânge să înghesuie în «job» şi căutările personale de frustrat sexual", se revoltă Marincaş.

Poliţia nu-i bordel

Atât că, potrivit răspunsului care i-a fost transmis săptămâna trecută sub semnătura prefectului Dumitru Ţiplea, agentul a acţionat regulamentar. "Aspectele sesizate nu se confirmă, comportamentul agentului examinator fiind în concordanţă cu Codul de etică şi deontologie al poliţistului", arată documentul.

Motivul? Cristian Cristea, ofiţerul Serviciului Regim Permise şi Înmatriculări care a făcut cercetările în acest caz, a explicat pentru BIHOREANUL că a respins acuzele din lipsă de dovezi.

Pe lângă faptul că înregistrările audio-video nu indică vreun abuz al examinatorului, a spus ofiţerul, martorul asistent care a stat cu cei doi în maşină nu a surprins niciun incident. În plus, zice Cristea, fata nici nu a reuşit să explice de ce a rămas în maşină după încheierea examenului, dacă discuţia iniţiată de poliţistul examinator i s-a părut incomodă. "Domnişoara spune că după plecarea martorului examinatorul a rămas cu ea în maşină şi i-a zis diferite chestii. Trebuia să iasă, să-i zică tatălui ei şi instructorului dacă a deranjat-o ceva. Ea a declarat că se aştepta ca poliţistul să-i dea sfaturi, să nu mai greşească data viitoare. Nu examinatorul dă sfaturi, nici nu are voie, că ar însemna că o favorizează. Noi vrem să facem toate demersurile pentru a afla adevărul, dar dacă nu avem probe, nu putem", a afirmat Cristea.

BIHOREANUL l-a abordat şi pe şeful Serviciului, comisarul şef Alexandru Laza (foto). "Dacă s-ar fi confirmat reclamaţia, am fi luat măsuri imediat. Aici nu e bordel!", a spus ofiţerul, iritat atât de subiect, cât şi de faptul că orădeanul s-a plâns la ziar, punând la îndoială concluziile anchetei interne care îi "spăla" subalternul. "Eu vă spun de pe acum, o să-l sfătuim pe agent să-l dea în judecată şi pe om, şi ziarul", a decretat Laza.

Să fie proces

Desigur, agentul Sorin Avram neagă tot, la fel cum a făcut şi în faţa şefilor, susţinând că reclamantul său a fost indus în eroare de tânără, care ar fi vrut să se răzbune pentru că a picat examenul. "Dacă aţi şti ce e aici când sunt respinşi, ce supăraţi sunt... Eu înţeleg, dar nu am ce să fac. Când vin la aceste examene, eu reprezint instituţia şi nu mi-aş permite să abuzez. De doi ani, de când sunt examinator, nu am avut nicio reclamaţie", pretinde poliţistul, negând vehement că ar fi făcut aluzii nepotrivite vreunei candidate la şoferie.

Pe de altă parte, însă, Avram nu poate explica de unde ar fi ştiut fetele, care l-au văzut o dată în viaţă şi au stat cu el în maşină cel mult 10-15 minute, faptul că s-a căsătorit de tânăr şi nici de ce, fără excepţie, toate susţin că le propune subtil să îi fie amante. "Sunt căsătorit de 10 ani, da, dar îmi iubesc soţia, am un copil, sunt om serios", se jură poliţistul, trecând imediat, la fel ca şeful său, la ameninţări cu procese. "Îl voi da pe acest om în judecată, că nu pot să accept să mă denigreze", a încheiat agentul discuţia.

Ce va urma? Marincaş este hotărât să-şi continue războiul cu "nesimţitul", afirmând că probitatea unui poliţist trebuie să fie mult peste a practicanţilor altor profesii. "El trebuia să-şi vadă de treaba lui, să stea în limitele regulamentului, să zică: «măi, ai greşit, ne vedem data viitoare». O să-i arăt că gura lumii n-o poate închide. Poate, văzând demersul meu, vor prinde curaj şi alte fete, vor lua atitudine. Dacă toate îşi bagă capul în nisip, dacă nu reacţionează nimeni, omul va continua să se comporte ca un nemernic", spune orădeanul. Căci, zice tot el, chiar cu camera video oprită, fum fără foc nu iese...


BIG BROTHER PE TRASEU
Cum decurge o probă practică

Proba practică pentru obţinerea permisului auto este reglementată prin Ordinul 268/2010 al MAI şi constă în efectuarea unor manevre de conducere în timpul cărora examinatorul verifică pregătirea cursanţilor, atenţia şi comportamentul lor în trafic, modul în care respectă regulile şi execută anumite manevre, ca de pildă pornirea de pe loc, de la semafor, traversarea intersecţiilor ş.a. Fiecare manevră executată greşit se penalizează, iar la peste 20 de puncte de penalizare proba este considerată picată.

Şi examinatorii au obligaţii, între care şi cea de a se comporta civilizat şi de a nu discuta cu candidaţii alte teme decât cele legate de examen. Totodată, poliţiştii trebuie să explice modul de desfăşurare a probei înainte de începerea acesteia, dar şi care va fi traseul, iar în timpul probei trebuie să ofere instrucţiuni corecte, neavând voie să le testeze vigilenţa şi cerându-le să execute manevre care încalcă regulile de circulaţie, practica fiind considerată un abuz.

Începând din 1 iulie 2017, proba practică este monitorizată prin sisteme de supraveghere video şi audio, camerele fiind montate în autovehicul, orientate paralel cu partea carosabilă, ca să surprindă traficul pe direcţia de deplasare. Stocarea datelor se realizează astfel încât să permită identificarea exactă a înregistrărilor după numele examinatorului, ziua şi ora examinării.


ERATĂ:

Printr-o regretabilă eroare, la acest articol, publicat în numărul de luni, 2 martie 2020, al săptămânalului BIHOREANUL şi în cursul zilei de joi, 5 martie, şi în ediţia online a publicaţiei www.eBihoreanul.ro, iniţial, a fost ataşată o fotografie care nu îl reprezenta pe agentul Dumitru Sorin Avram, ci pe un alt agent examinator, fără nicio legătură cu subiectul articolului. Fotografia a fost înlocuită imediat ce eroarea a fost descoperită. Pe această cale, autorul articolului îşi cere scuze pentru greşeală şi pentru prejudiciul de imagine cauzat prin aceasta.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
20 Comentarii
Vulpea si strugurii acri...
Sincer? Si eu am dat cu Avram si tot ce pot sa spun e ca pe perioada examinarii s-a comportat super ok. Intotdeauna cei care sunt respinsi in orice domeniu gasesc motive diverse dar niciodata nu recunosc ca ei au gresit. ..Ce nu inteleg eu e motivul pentru care un examinator dupa ce respinge o fata ii face avansuri? !Adica "eu te-am picat dar hai si miroase -mi parfumul! "Chiar mi se pare subtire povestea asta mai ales ca l-am avut ca examinator si repet din punct de vedere profesional si etic s-a comportat exemplar! Fara comentarii, fara glume fara perdea,fara aluzii ci doar strict traseul de urmat. Drept pentru care eu ii urez multa sanatate si o zi buna!
Postat 27 Martie 2020, 16:26 de IoanaIsai
Nici dupa spusele instructorului nu te poti lua
Se stie ca instructori se cunosc bine cu polistii examinatori. Asa cum spune si acesta, la comentarii, sunt un fel de colegi. Vorbesc intre ei, iar asta zice ca ii mai datoreaza o cafea. Asa ca... Doi la mana, examinatorii nu ar trebui sa fie politisti. De ce ? Un examinator civil frustrat, cu diferite apucaturi, nu s-ar simti la fel de protejat facand/zicand tampenii celor pe care ii examineaza. Una e sa depui o plangere unui angajat civil, si alta unuia care se afla intr-un sistem militar.
Postat 06 Martie 2020, 18:20 de 1011010
Day
Sincer si eu am crezut ca e vorba de militianul Marc, nu intelegeam ce e cu poza aluia in titlu :)). Bine, Marc are multe nu doar prostii de-astea...cauta si el norocul pe cel putin 2 carari...sau benzi...ce sa-i faci. + ca e manelist, ce atitudine ai vrea sa aiba? @Traian ce legatura are fata omului cu tema din articol? Tu iti dai seama dupa fata omului, adica te uiti pe strada si vezi pedofilii, afemeiatii, infractorii, etc? Esti tare mai baiatule. Daca ai si scrie pe cat de inteligent (crezi ca) esti si nu ca un cocalar...bine-ar fi.
Postat 06 Martie 2020, 15:42 de DanD
Traian
Dacă fata avea telefonu pornit era legală înregistrarea? O întegistrare poate fi trunchiată sau scoasă din context. Poate moral își dădea demisia dar penal nu reprezenta nimic.
Postat 06 Martie 2020, 09:53 de oradeaveche
fatza nu-l avantajeaza deloc pe nea cashcheta
doar colegii il apara, si camerele de ce ma rog se opresc cand se trece la agatzat, pacat ca fata nu avea si ea telefonul pornit ca acuma nu discutam de un special fara pensie...
Postat 06 Martie 2020, 09:18 de Traian
E simplu..
Ce atita tura vura..Ancheta inerna,chemat la procuror si....jos haina !
Postat 06 Martie 2020, 04:09 de grigore
???????
Se întâmplă lucruri ciudate pe la școlile de șoferi în general se cunoaște și dacă era în trening cărei problema era la ceva întâlnire bilaterala sau reuniune NATO și totuși politia romana nu are un ofițer care sa examineze trimite un ajent apoi dece a întrerupt camera las-o frate sa meargă dacă ești curat n-ai nimic de ascuns e greu sa dovedești ceva împotriva lor tare greu totuși dacă mai sunt și alți care au pățit ceva de genu și se simt nedreptățiți ieșiți și spuneți acum e momentul sa știm adevărul dacă nu tăcere asta e. Firme de transporturi +6 luni de școală" intensiva"=ajentu iar la 45 de ani pensionar cu pensie speciala ca e greu tata cu cascheta .
Postat 05 Martie 2020, 22:40 de sss
Nu te poți pune cu o femeie refuzată
Dar nici în polițiști nu am încredere.
Postat 05 Martie 2020, 21:35 de Sandu2100
Fie roata si patrata tot senvarte ea odata
Si uite asa ne vom trezii cu mai multi oameni care isi vor face singuri dreptate dupa modelul copilului ucis mai deunazi. Domnule politist, ca tata de fata daca cele afirmate de fata ar fi adevarate si colegii dumitale nu ar face dreptate, cum ai proceda? In cazul de fata e necesar sa se faca dreptate si cel care a mintit sa plateasca. Sunt structuri ale sattului care sunt platite cu bani seriosi si pensii speciale sa se ocupe de asta. Daca nu in timp in Romania se va aplica legea junglei cea ce nu este de dorit. Sincer nu as putea murii ca tata sa nu ma razbun intrun fel sau altul daca as fi in situatia tatalui si nici invers politist fiind, asa ca ATENTIE AUTORITATI. Si nu mai comentati aiurea despre examen in sine, e vorba de comportament abuziv sau respectiv minciuna si denigrarea imaginii de politist.Rezolvati cazul autoritatilor.
Postat 05 Martie 2020, 19:54 de scarbit
Marc
Dar de politistul Marc de ce nu spune nimeni nimic? Un cocalar nesimtit cu o atitudine de club de manele. Pot spune concret doua cazuri in care atitudinea a lasat de dorit: cand am dat eu traseul si m-a picat pe nedrept (pe vladimirescu langa rer era un om, probabil de la drumuri, se afla intre doua jaloane si trebuia ocolit putin. Exact dupa unde se afla respectivul om linia continua se facea discontinua. Politistul Marc a spus sa virez la stanga insa nu am apucat sa fac vreo manevra deoarece a pus frana si a spus “respins”. Intrebandu-l de ce, a spus ca nu am respectat indicatiile lui. Dupa aceea mi-a luat volanul si a condus cu pedalele instructorului peste linia continua, depasind omul prin stanga si mergand vreo 10m pe contrasens. Probabil acelasi lucru se astepta sa il fac si eu, insa eu voiam sa virez pe la discontinua). Nu l-am raportat deoarece imi era frica sa nu dau si a doua oara traseul cu el si sa ma pice iar dintr-un motiv metaforic. Al doilea caz este a unui coleg, nici nu a apucat sa se urce in masina ca respectivul politist a dat cu foile il el si urla “cum *organul masculin* te prezinti asa la examen, iesi afara din masina”. Tanarul avea analizele medicale expirate si nu stia. Era vina lui, intradevar, dar nu asa se exprima un politist la locul de munca. Si pe langa asta, am auzit povesti “fara numar” despre el, unele mult mai grave decat faptul ca m-a pus pe mine sa virez unde nu aveam voie.
Postat 05 Martie 2020, 19:43 de Day
Scoala de soferi
Ce sa-i faci,tara saraca si plina de flaminzi.E flaminzi din clasa zero pina la apoteotica scoala de soferi,care te izbaveste de autobuz,tramvai,tren.Si fiindca e pe baza de parale,am facut din scoala de soferi o megafacultate de rocket science,unde difractia Fraunhoffer si Fresnel se studiaza in prefata.Un terorism intretinut laolalta de scolile de soferi,instructori si examinatori.Pe bani.Din asta traiesc,si traiesc bine.Siktir.De ce in alte tari,mult in fata romanicii, scoala o poti face cu un sofer oarecare,dupa un numar de ore,testul il dai online sau ,ma rog,fara atita exigenta,acte,camere video;oricum inveti sa conduci in trafic...Carnetul de sofer ar trebui obtinut in scoala,la absolvirea clasei a 12-a,ca materie obligatorie.Numa' cine nu vrea sa nu fie sofer.
Postat 05 Martie 2020, 18:09 de excalibur
Florin ciucas
Eu vb din experienta mea. Am dat un examen cu dansul ( l-am picat) dar domnul Avram a vorbit foarte frumos cu noi. E un domn finut si nu cred ca ar avea un asemenea comportament. Plus daca va uitat pe pagina de facebook al domnisoarei in cauza , nu cred ca s-ar prezenta la un examen in treining.
Postat 05 Martie 2020, 18:02 de Eleva
Oare?
Nu credeti ca se putea sa fie invers? Adica fata, frumusica de altfel, stiind ce o asteapta din partea tatalui ei daca pica din nou examenul, a incercat sa-l treaca altfel (oferim orice si oricat) fiind refuzata s-a jignit si a intors pe dos tot dialogul. De altfel dupa comentariul instructorului auto (care stie mai bine decat politistul ce elev are, acesta nici nu se astepta ca fata sa ia examenul.
Postat 05 Martie 2020, 17:54 de DaNu
Florin Ciucas
Deocamdată aveți vorbele tatălui fetei cum că și alte fete ar fi pățit, cel puțin așa se înțelege din articol, cam puțin. Acum ne spuneți că ar fi mai multe relatări convergente, aveți o părere personală sau articolul îi incomplet?
Postat 05 Martie 2020, 17:49 de oradeaveche
reacti
Sunt mai multe reacții ca urmare a apariției articolului.
Postat 05 Martie 2020, 22:54 de Florin Ciucas
Jurnalista
Cred ca d-na Laura Gal trebuia sa isi facă mai bine meseria de jurnalsit si sa mai investigheze putin persoana d-lui Avram si apoi sa scrie articolul. E un examinator care isi face bine meseria. Confirm spusele d-lui instructor care a cometat mai jos. Normal ca putin sunt ce care recunosc ca au picat exemnul pe nestiinta lor si e mai simplu sa dea vina pe examinatori. Eu am picat examnul de 3 ori si da l-am picat din cauza mea nu a examinatorilor, care apropo au vb foarte frumos si au incercat sa ne faca sa uitam de emotii. Si asa sunt destul de multi soferi care au cam uitat de regulile de circulatie, nu cred ca mai e nevoie si de alte fetite cu figuri si care habar nu au de condus sa circule pe drumul public cu masina. Foarte bine a facut d-nu Avram.
Postat 05 Martie 2020, 15:23 de Eleva
RE: Jurnalista
Articolul nu vizează calitățile de examinator ale polițistului, de altfel cursanta și-a asumat căderea examenului. Nu exigența examinării este în discuție, ci derapajele comportamentale. Problema e conduita respectivului, comportamentul pe care ar trebui să-l aibă ca funcționar al statului. Or, despre asta sunt deja multe relatări convergente, care spun că polițistul are, frumos spus, niște scăpări, și că nu e tocmai potrivit unei asemenea munci....
Postat 05 Martie 2020, 17:30 de Florin Ciucas
Greu cu examenul auto...
Cred totusi ca sunt acuzatii aduse de o persoana fără probe și martori, altfel oricine poate să zică orice, daca ar fi luat permisul nu ar mai fi fost asa suparata. Partea buna este ca acum domnisoara e si vedeta prin ziar, totusi cel care a facut postarea mai devreme are dreptate nu inteleg de ce s-a facut atata tam tam pentru un examen respins.
Postat 05 Martie 2020, 14:53 de Georgiana-Ioana
Examen
Nu as crede ca domnul Avram asa s-a comportat in timpul examenului. Am avut multe eleve la el. Erau si respinsi si admisi, dar nici un cuvant rau nu am auzit despre el. E unul dintre pe care nu il schimba uniforma, e tipul cu care mai stai la.povesti mai glumesti. Ii mai datorez si o cafea, dar e alta poveste :D Deci per total nu inteleg de ce s-a facut atata tam tam pentru un examen respins. Sunt foarte multi care dau vina pe.examinator ca sunt respinsi, dar de fapt se pierd, gresesc in timpul examenului. Fiecare crede ce vrea, dar articolul asta e de 2 lei, ca fata a picat si vine tati si face dreptate... Ca si instructor auto suntem aproape colegi cu examinatorii. Oricum astept ce o sa iasa pana la urma.
Postat 05 Martie 2020, 14:15 de prom3theus
Frustrate
Acuzatii aduse aiurea de persoane care nu au luat permisul. Domnul examinator e jos palaria spun asta deoarece si eu am dat examenul cu dansul ( nu l-am luat) dar a vorbit foarte frumos. Foarte bine fac ca nu da permise daca nu suntem capabili. Mie nu imi pare rau ca nu l-am luat daca nu am fost suficient pregatita. Cred ca daca d-soara de mai sus il lua nu mai aducea nici o acuzatie la adresa dansului.
Postat 05 Martie 2020, 13:00 de Eleva
De ce oare?
Sunt convins 100%ca oamenii au dreptate am pățiți eu ceva asemănător cu un agent nu la examen am permis de peste 20 de ani am fost chemat la declarații de ceva ofițeri de la protecție interna după ce am depus o petiție online în timpul audieri polițistul încerca tot timpul sa ma convingă ca, colegul nu e vinovat fiind câteodată aproape penibil în încercarea disperata de a-și salva colegul în final ma întreabă cum cred eu ca ar trebui sa fie pedepsit polițistul uimit îi spun ca conform legi la sfârșit primesc acasă și un răspuns ca a nu ia găsit nici o hiba deși era evident ca a comis un abuz politia e plina de figuri de acest fel ca acestea cu 6 luni de studii profunde fumuri glezne goale sau după caz pantaloni mulați de greu mai rezista ața sa nu cedeze în schimb nu poți sa zici nimic ca te sancționează imediat el reprezinta legea ghinion cum zicea neamțul.
Postat 05 Martie 2020, 09:30 de sss
Ținuta.
Acuma zic și eu, în trening la examen?! Se dă și din sport mai nou?! Cât despre restul speței, greu de dovedit fără probe și martori, altfel oricine poate să zică orice.
Postat 05 Martie 2020, 08:57 de oradeaveche
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6567 RON
  • 1 EUR = 4.9761 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON