URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
05 Iulie 2013, 07:37

"Oradea a luat viteză frumos": De ce s-a mutat Cozmin Guşă la Oradea, cu întreaga familie

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Fiu al unui muncitor din Câmpia Turzii, şcolit în SUA la finele anilor '90, dar suspectat din anii 2000 că ar fi agent de influenţă al Rusiei, Cozmin Guşă şi-a croit spectaculos drumul spre înalta societate.

Pornit dintr-un studio de radio din Cluj, angajat manager la trustul lui Dan Voiculescu, pus secretar general al PSD de însuşi Adrian Năstase, trecut în barca lui Traian Băsescu, din care a sărit la fel de uşor, a consiliat afacerişti şi politicieni controversaţi, de la Sorin Ovidiu Vântu până la Mircea Geoană. Proprietar al celei mai vechi televiziuni de ştiri şi prieten cu Marius Vizer, s-a mutat recent într-o suburbie a Oradiei, de dragul liniştii, spune el, şi al fiului, judoka la Clubul Liberty. Cine îl crede însă că doar pentru atât?...

- Mutarea unei "vedete" la marginea ţării nu e chiar un lucru obişnuit. De ce aţi făcut-o?

- Pentru familie. Fiul meu, component al lotului naţional de judo, e de 9 luni aici, se antrenează la clubul lui Marius Vizer. De atunci fac naveta între Bucureşti şi Oradea, iar fiica mea, singura din familie născută la Bucureşti, a vrut şi ea aici. Băiatul intră la toamnă în clasa a XI-a la Gojdu, iar fetiţa în clasa a V-a. Oradea îmi place mult, am găsit aici un spirit conciliant între români şi unguri. Apoi, îmi place mult pădurea din Felix, unde alerg zilnic, apa termală, şi îmi mai place că de aici ajungem iarna în câteva ore în Austria, pentru schi.

- Staţi în chirie sau aţi cumpărat casa din Sânmartin? Şi de la cine?

- Am vrut să fiu aproape de Felix, iar casa am închiriat-o. De la cine nu vreau să spun, să nu-l fac celebru, şi nici nu vreau să fiu uşor de găsit. Îmi place să fiu sociabil, dar numai când doresc eu. Nici la Bucureşti nu se ştie exact unde stau, că te poţi trezi la poartă cu tot felul de oameni cu probleme. Am copii, şi sunt tot felul de nebuni...

- Aţi absolvit Fizica la Cluj în 1994, iar în 1998 un curs de management în mass-media finanţat de Guvernul USA. Cum v-aţi orientat spre politică?

- Nu vreau să mă laud, dar am fost şef de promoţie. În ultimul an de facultate am câştigat o bursă în SUA, pe care decanul mi-a subtilizat-o pentru o rudă de-a sa. M-a dezamăgit aşa tare încât am renunţat la fizică. Părinţii mei şi ai nevestei fiind pensionari, a trebuit apoi să mă apuc de muncă. Am învăţat management şi am condus o societate de difuzare a presei, unde m-am acomodat şi cu partea editorială. Chiar am scos Bravo, Popcorn şi Mami, primele tabloide de la noi. Apoi am condus primul radio bilingv din România, Sonic, 20 de ore în română şi 4 ore în maghiară, şi Mesagerul Transilvan, perioadă în care am fost recrutat pentru studii în America. După ce am venit de acolo mi s-a propus să lucrez la Bucureşti, la Intact, trust pe care l-am şi condus.

N-am scăpat de gura Elenei

- De ce aţi părăsit presa şi cum aţi ajuns nr. 2 în PSD-ul lui Adrian Năstase? Elena Udrea parcă vă era secretară acolo...

- Elena îmi era consilieră, chiar dacă îmi făcea şi cafele uneori. Şi eu i-am făcut. La un moment dat am plecat din presă pentru că m-a dezamăgit Dan Voiculescu, cu o chestie personală. Trebuia să-mi găsesc un loc. Atunci, în 2000, m-am întâlnit cu Năstase, care era în campanie. Având în vedere studiile şi filo-americanismul meu, care era la mare modă pe atunci - unii chiar ziceau că am fost recrutat de CIA, la fel cum zic acum că-s KGB-ist - mi-a propus să-i fiu secretar general la partid. Elena era deja parteneră cu prietenul meu Dorin Cocoş şi voia să facă politică, deşi eu o tot îndemnam să facă afaceri. N-am scăpat de gura ei şi a trebuit s-o iau la PSD. S-a dovedit foarte harnică şi ambiţioasă. Venea prima la birou şi pleca ultima. După vreo 6 luni şi-a dat seama că nu putea face carieră rapid şi a revenit în avocatură. Ne-am reîntâlnit politic în 2004, când Stolojan o pusese prima pe lista de candidaţi la Consiliul General Bucureşti din partea PNL.

- De ce l-aţi abandonat pe Năstase pentru Băsescu, iar apoi l-aţi părăsit şi pe el?

- Avusesem cu Năstase o înţelegere pentru întinerirea partidului, de care s-a ţinut în primul an şi jumătate, şi pentru despărţirea de Iliescu. În 2003 m-am trezit însă cu decizia ca Octav Cozmâncă să ajungă preşedinte executiv şi am ajuns la conflicte dure, până când oamenii din partid ajunseseră să se întrebe ce să facă cu nebunul acesta, nebunul fiind eu. Năstase a început să participe la conclavurile lor, şi atunci mi-am dat demisia, pe 4 iulie, de Ziua Americii.

De ce Băsescu, după? Cu el am avut multe dispute, dar între noi era şi o admiraţie reciprocă, eu îl plăceam pe el, el pe mine. La o lună după ce am plecat din PSD, mi-a cerut o întâlnire printr-un prieten comun. Atunci mi-a spus "ce-a fost a fost, pizda mă-sii, hai să colaborăm!". I-am zis că ne-am certat prea rău şi a spus că nu contează. Până la urmă, în ianuarie 2004 am acceptat. Pe atunci făcea cărare la PNA (n.r. - pentru dosarul Flota), ăştialalţi discutau să-l aresteze. Era într-o situaţie foarte proastă şi mi-a fost greu să-l refuz. După ce am câştigat alegerile şi am devenit deputat PD, mulţi "prieteni" îi turnau la ureche că vreau să-i iau partidul. Eu nu voiam, dar majoritatea primarilor şi deputaţilor semnaseră atunci o petiţie că nu voiau să fie Boc preşedintele PD, să fiu eu. Asta a generat o agitaţie şi s-a decis să mi se ia conducerea grupului PD din Camera Deputaţilor. De trei ori s-a pus la vot să fiu mazilit, şi de trei ori am câştigat. Dar faptul că Băsescu s-a ascuns la Cotroceni şi m-a lăsat singur în bătălia cu dinozaurii nu mi-a picat bine. M-am simţit din nou trădat şi mi-am dat demisia.

Sfătuitorul politicienilor

- Aţi devenit apoi consultant, la SOV, Geoană, Vanghelie...

- Cu Vântu aveam o prietenie veche pe care în 2010 eu am întrerupt-o. Mă implica în deciziile de la Realitatea TV. Cu ceilalţi a fost altceva. Vanghelie mi-e simpatic, e un om cu suflet mare şi un self made man, care acceptă lipsa de şcoală şi nu se împăunează cu ce nu are, care are derapaje doar când e luat la mişto, pentru că nu suportă asta. A fost o provocare cu el, i-am aranjat o vizită la Washington, pentru că am vrut să dau cu flit şi să le arăt tuturor cum se poate ajunge la Casa Albă. Cu Geoană a fost o chestie de prietenie de când eram la studii în America, unde el era ambasador. Am colaborat într-un moment când şi eu trebuia să-mi iau revanşa în faţa lui Băsescu.

- Cine l-a sfătuit să nu recunoască vizita la Vântu?

- A reacţionat stupid, deşi numai prost nu e. Poate istoria ne va dovedi că între turul I şi turul II s-au întâmplat lucruri ciudate, că a fost destabilizat cu un şantaj, pentru că altă explicaţie pentru şirul de gafe nu am. Băsescu îi demoniza atunci pe Vântu şi pe Patriciu, fix de aceştia trebuia Geoană să se ferească. Şi fix aceştia i-au semnat condamnarea la moartea politică. Vântu prin faptul că a recunoscut că sunt prieteni, deşi anterior stabiliseră că nu se cunosc, iar Patriciu prin invenţia că el a scos acea casetă în care Băsescu lovea copilul, ceea ce nu era adevărat, căci nu lui i-a aparţinut.

- L-aţi ratat la consiliere, culmea, pe Ponta. Cum aţi reuşit?

- Nu ştiu cât din politica pe care o ştie Victor a învăţat-o de la mine, dar eu cred că mult. Regretul meu e că nu face o politică reformistă.

- Vorbiţi adesea despre clasa politică, şi pe bună dreptate, cu dezgust. Însă în bună măsură e şi creaţia dvs. Nu vă simţiţi vinovat?

- Sunt oameni la cariera cărora am contribuit - Victor, Elena, Roberta Anastase, mulţi tineri din PSD. Am şi dorit să curm cariera multora şi n-am reuşit - Hrebenciuc, Mitrea. Am participat la victoria unora care au făcut mult rău României - Traian Băsescu. Asta e viaţa, a fost o eroare de apreciere! Din fericire pentru mine, personal nu am pe conştiinţă niciun act administrativ care să fi făcut rău României, pentru că eu nu am fost administrator, prim-ministru, ministru, primar sau altceva...

Nu sunt un mogul

- Se poate spune că sunteţi un mogul?

- Nu. Nici nu vreau să am aerul acesta. La Realitatea sunt ca un coleg mai mare al jurnaliştilor, în rest ei au toată libertatea acolo.

- De ce e profitabil, în politică şi în afaceri, să ai o televiziune?

- Există o reacţie a omului de afaceri pe de o parte să domine, iar pe de alta să se apere de adversari. Cei care nu sunt deprinşi cu presa o tratează ca pe o sculă, dar nu asta-i presa. E o chestie de vocaţie care poate fi şi o chestie de profit, dar numai dacă pui pe primul loc publicul. Cei care îşi fac televiziuni din dorinţa de a se război cu cineva sfârşesc prost.

- Unii vă percep ca fiind, la fel ca patronii de la Antene, RTV şi B1, un om al "serviciilor". Vă flatează sau vă deranjează?

- Dacă în cazul lui Dan Voiculescu există dovezi certe că provine din serviciile secrete, ceea ce nu a negat niciodată, despre Sebastian Ghiţă putem vorbi la fel, dar pe stil nou. De mine nu se poate spune aşa ceva. Eu sunt foarte civil. Bine, ştiu de unde mi se trag zvonurile: am avut şi am relaţii de prietenie cu toţi foştii şi actualii şefi ai serviciilor secrete, începând de la Iulian Vlad (n.r. - ultimul şef al Securităţii) până acum.

- Insistaţi ca România şi firmele româneşti să-şi intensifice schimburile comerciale în direcţia fostei URSS. Sunteţi conştient că poate să pară că aveţi o misiune?

- Cei puşi să mă denigreze "uită" că noi am pierdut pieţe în spaţiul ex-sovietic. Mi-au pus etichetă de agent rus tocmai cei care câştigă bani şi putere din cultivarea fricii de Rusia.

Nişte tembeli vor gaze de şist

- V-aţi pronunţat împotriva exploatării gazelor de şist. Unii spun că aţi vrea să fim în continuare dependenţi de Rusia.

- Dacă avocaţii gazelor de şist ar vedea ce s-a întâmplat în America după 5-6 ani cu zonele exploatate s-ar cutremura. Statul Pennsylvania e aproape calamitat din cauza infestării pânzelor de apă freatică. Eu de orice pot fi acuzat, dar de prostie nu. Şi nu tac, dacă am ales să trăiesc în ţara asta. Nu puteam să văd cum Băile Felix, de pildă, sunt distruse pentru că nişte tembeli vor să exploateze gaze de şist.

- Săptămâna aceasta s-a anunţat eşecul proiectului Nabucco, despre care spuneaţi că e ştirea cu cele mai importante consecinţe pentru următoarea perioadă. De ce?

- Simplu: dacă gazul şi petrolul nu trec prin România, România are de pierdut enorm.

- Sunteţi prieten cu Marius Vizer. Asta înseamnă că sunteţi în acelaşi tip de relaţii şi cu Vladimir Putin?

- He-he.. Nu. Ei sunt prieteni, eu sunt doar cu Marius.

- Pe lângă zăcământul de brucit de la Budureasa, mai aveţi şi alte afaceri în Bihor? Cum v-a picat acest "pont"?

- Nu mai avem nimic altceva în Bihor. Acolo lucrăm puţin, la suprafaţă, pentru că e nevoie de un investitor mare pe care încă nu l-am găsit. Pontul nu mi-a picat mie, ci lui Ceauşescu, pe vremea lui a început exploatarea. E meritul lui Vântu că sub PSD a luat concesionarea, iar când el n-a mai putut lucra, am urmat noi.

- Ce avere aveţi? Ne puteţi spune despre primul milion?

- Nu pot să zic: uite aşa am făcut primul milion. L-am făcut din acumulări, din tranzacţii, din contracte, nu peste noapte. Nu sunt chiar aşa milionar. Dacă mi-ar măsura cineva averea ar număra câteva milioane, dar nu sunt aşa bogat pe cât s-ar crede.

- Spuneţi că nu vă veţi implica în politica din Oradea. Veţi sta închis în casă?

- Nu vreau să comentez politica locală. Când mergi într-un loc ca musafir nu e frumos să-ţi bagi nasul în bucătărie. Îi cunosc pe politicienii bihoreni, în afară de cei de la UDMR, şi stau de vorbă cu toţi. Dar să fie judecaţi de bihoreni. Văd totuşi că Bihorul creşte în perioada asta, iar Oradea a luat viteză frumos.

- Să ne aşteptăm să vă "îmburgheziţi" la Oradea, să vă vedem pe Corso, la o terasă, ori la teatru, la spectacole?

- Deja se întâmplă acest lucru...

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
28 Comentarii
Iata ce zicea Eminescu:
"Spuma asta-nveninată, astă plebe, ăst gunoi Să ajung-a fi stăpână şi pe ţară şi pe noi! ... ... Încât fonfii şi flecarii, găgăuţii şi GUȘAȚII, Bâlbâiţi cu gura strâmbă sunt stăpânii astei naţii!
Postat 30 Decembrie 2018, 20:00 de User anonimizat
Pensionar
Domnule Cosmin, Sunt bihorean,am facut liceul la Gojdu,un liceu pe atunc exceptional(am terminat liceul in 1965). Sunteti un om controversat! Hulit de unii,apreciat de altii,printre care si de mine! Inerventia avuta acum doua saptamani la Realitatea in egatura cu activitatea guvernului si in special a lui Ponta,mi-a umplut sufletul de bucuriae.A urmat apoi Nistorescu care v-a completat in mod identic!Bravo,nu lasati in pace aceasta PROSTIME care conduce.Sunt toti niste MITICI mici cum spun bihorenii.Sunt posesorul a doua licente,-electronice si tc. -1970- si Contabilitate si informatica de gestiune-ASe Buc.,si stiu ce spun! As fi tare bucuros daca ati citi ce am scris si sa transniteti doar atat:am citit! Cu sperante Vasike Negrutiu
Postat 08 Septembrie 2013, 17:41 de Nrgrutiu Vasile
sa UCIDA viitorul copiilor lor !!
avem MILIONAR dar si IMPRUMUTURI, da o in ma sa de VIATA si POLITICA de ...... !! DAR JUSTITIE CORUPTA :)))))))) !! CUM naiba avem milionari si TREZORERIA GOALA ca nu pricep nici adca ma taiati BUCATELE si ma dati hrana la animale dar aia nu mai flamanzesc :))). ORICUM BINE nu va fii cu tot SRI si toate organele platite ca TRANTORI sa ghifuiasca si sa UCIDA viitorul copiilor lor !! DACA cei care produc mor, sunteti TERMINATI ca VIATA :)) ca hrana inclusiv SPIRITUALA .
Postat 07 Iulie 2013, 11:10 de NE IMPRUMUTAM si vin
unde sunt serviciile prestate de STATUL ROMAN ATUNCI ?
Parlamentul trebuie sa sustina inchisoarea pe viata celor ce UCID indiferent cum, dau mita si spaga, si celor care PREJUDICIAZA moral si financiar STATUL in functii PUBLICE. MUNCITI cu spor ca sa culegeti cu spor ! NU se va inceta cu bataia de joc si dezechilibrul social daca BANUL conduce Romania si nu DREPTURILE si obligatile care se cuvin.LEGEA nu este adaptata la prezent, noi dam nastere la trantori, parazitism social ce duce la falimentul oricarei tari. EXCAT cum spunea cineva mai jos ca medie fieacrae genertie care iese de pe banicile BAC ului trebuie sa produca minim 3 deceni contributii care intretin CARITASUL in Romania cu privire la INVATAMANT< SANATATE<PENSII, etc. dar in prezent noi nu facem decat sa sustinem TRANTORII:SOMAJ, AJUTOARE sociale+ caritasul POLITIC+ INCHISORI PLINE :)))))))), unde sunt serviciile prestate de STATUL ROMAN ATUNCI ? NE IMPRUMUTAM si vindem ROMANIA !!!! DAR SOOOOOOOOOCCCC avem MILIONARI !!!!!
Postat 07 Iulie 2013, 11:04 de NE IMPRUMUTAM si vin
Bravo Gusa! Esti un model pentru noi
Daca in douzeci de ani ai facut 1 milion de euro inseamna 137 Eu pe zi. Dar tu ai facut mai mult,ca esti baiat de muncitor. Deci sa zicem 4 milioane? Asta inseamna mai mult de 500 Eu pe zi, timp de doazeci de ani.Hai ca esti bun! Prietenii din SRI stiu de ce!
Postat 06 Iulie 2013, 15:37 de Oradeanul scarbit
ioooooiiii
da io si asa intru la faliment cu toate sustinere din pusta hey. nu me mai scapa nici gusatii, nici orbanii, nici nimenea.
Postat 06 Iulie 2013, 06:42 de alegzander
buda
a venit aici ca sa fie mai aproape de buda cand se va sparge buba ! pana la celoveci nu va putea sa ajunga.
Postat 06 Iulie 2013, 06:36 de Loaici
Nincs hely
cine plm e gusa asta, ca i se face reclama ca la colgate? probabil nu mai era nimic de supt prin bucale si s-a gandit ca e loc la sate. tzapaaa, oparitule! n-o sa faci nici un ban de pe oradeni!
Postat 05 Iulie 2013, 22:44 de Sany bacsi
USTITIA e prea blanda cu CRIMINALI dar curand le vom lua GATUL nu averea , GATUL , amin !
da l in mama lui de analist in complicitate cu N prieteni numiti politic si cu dosare penale si inchisoare, speram ca si el sa si justifice curand averea si spalarea banilor prin intretinerea anumitor grupari criminale, JUSTITIA e prea blanda cu CRIMINALI dar curand le vom lua GATUL nu averea , GATUL , amin !
Postat 05 Iulie 2013, 22:39 de USTITIA e prea bland
maximus
Despre mesele de taina cu Racz, Merce, Edu Balaj, Tarau, chiar nimic ktovarase. Dar despre casa lui Seremi din Beverly Hils in care stai chiar nu zici nimic Ktovarase.......
Postat 05 Iulie 2013, 21:32 de consuela
bravvvaaa
n luna martie, procurorii Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Oradea au dispus trimiterea in judecata a oamenilor de afaceri Liviu Florian, arestat pentru doua infractiuni de trafic de influenta, si Ion Savu, pentru complicitate la doua infractiuni de trafic de influenta, precum si a lui Ioan Romeo Nitu, fost angajat al unui magazin duty-free din Vama Halmeu, pentru complicitate la doua infractiuni de cumparare de influenta, si Florin Danut Feher, pentru complicitate la doua infractiuni de cumparare de influenta. A fost deferita justitiei in acest caz si Nicoleta Manuela Dobrescu, fostul sef al Vamii Halmeu, pentru cumparare de influenta. Potrivit rechizitoriului, in perioada septembrie 2009 - februarie 2010, inculpatul Liviu Florian ar fi pretins si primit de la Nicoleta Manuela Dobrescu, inspector vamal in cadrul Biroului Vamal Halmeu, suma de 130.000 de euro promitandu-i, in schimb, ca isi va exercita influenta asupra invinuitului Radu Traian Marginean, sef al Autoritatii Nationale Vamale (ANV) si vicepresedinte al Autoritatii Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), pe care il va determina s-o delege in functia de sef al Biroului Vamal Halmeu. Liviu Florian a intervenit la Radu Traian Marginean prin intermediul invinuitului Petrescu Eugeniu. Banii au fost primiti in mai multe transe prin intermediul inculpatilor Ion Savu si Romeo Nitu. De asemenea, in cursul lunii martie 2010, Liviu Florian, cu ajutorul lui Ion Savu, a pretins de la Nicoleta Manuela Dobrescu suma de 300.000 de euro promitandu-i, in schimb, ca isi va exercita influenta asupra lui Radu Traian Marginean in vederea determinarii acestuia de a o numi definitiv in functia de sef al Biroului Vamal Halmeu. Seful Autoritatii Nationale a Vamilor, Radu Traian Marginean, a fost demis din functie prin decizie a premierului Emil Boc. Sursa: vezi articolul original Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!) - See more at: http://stirile.rol.ro/cozmin-gusa-a-vizitat-in-inchisoare-un-om-de-afaceri-arestat-in-dosarul-spagii-de-la-vama-halmeu-715370.html#sthash.i4gHfsXe.dpuf
Postat 05 Iulie 2013, 21:20 de brava , ngariatevera
bravvvaaa
Cozmin Gusa l-a vizitat la Penitenciarul Oradea pe omul de afaceri clujean Liviu Florian, cercetat in dosarul "Mita la Vama Halmeu". "Am venit sa-mi vizitez un prieten de familie, nimic mai mult. Eu si cu Liviu Florian avem o relatie de prietenie de ani de zile, am venit sa vad cum se simte, cum rezista. Nu am reusit sa vin sa-l vad pana acum, in ultimele cinci luni am fost mai mult plecat din tara", a declarat Gusa, citat de Mediafax. Gusa a spus ca Liviu Florian se considera nevinovat si ca este nemultumit de faptul ca el este arestat in timp ce adevaratii vinovati sunt inca in libertate. Liviu Florian a fost arestat in luna martie, fiind acuzat de doua infractiuni de trafic de influenta. El este acuzat ca ar fi pretins si primit de la Nicoleta Dobrescu, inspector vamal in cadrul Biroului Vamal Halmeu, 130.000 de euro, careia i-a obtinut, prin interventii pe langa seful Autoritatii Nationale Vamale, numirea in functia de sef al Biroului Vamal.
Postat 05 Iulie 2013, 21:18 de brava , ngariatevera
bravvvaaa
toate jegurile sunt luate in fata la raport si ei s au imbogatit din escrocherii, mai ce minte aveti!! GUSA umbal a inchisoare si nu fegeaba la frati lui de CRUCE in multe cerecetari penale, toti sunt NEVINOVATi dar nu se sustrag sa si arate debilitatea nativa in public, bravvooo, tot asa inainte sa va suuuxxxgeti singuri cat puteti, scrie morxt on scutece :) pe fruntea voastra !
Postat 05 Iulie 2013, 21:17 de brava , ngariatevera
CE e Oradea babilonul CIUMELOR ?
daca e in anuturajul lui VIZER stim cat valoreaza toata gasca de INFRACTORI fara INCHISOARE, mai trag un tun, inca un tun si iau drumul strainatati, mare RAxxxxxat, umpleti Oradea de toti vai de capul lor , ca de ... nimic ! CE e Oradea babilonul CIUMELOR ?
Postat 05 Iulie 2013, 21:12 de Moartea sa ne scape
Cosmin Gusa - un oportunist
Nimic de relatia cu Lavinia Sandru,de ideologia partidului condus ce cei doi ? Ca sa fii politician,adica sa FACI Legi care sa duca la prosperitatea natiei tale si a oamenilor care te-au ales,trebuie sa aiba loc o TRANSFORMARE A CONSTIINTEI in spiritul ideologiei CRESTINE -precum a gandit Codreanu profilul si constiinta omului politic nou.Numai atunci nu va exista coruptie,trafic de influenta si traseism politic.Invatati din jertfa si sacrificiul ce;or care au suferit in inchisorile comuniste (Sfintii inchisorilor).Bine spus - ce mare scula !
Postat 05 Iulie 2013, 21:10 de Justitiarul
Oradea a luat viteză frumos ???
Ai îmbătrânit Cozmine şi dansatoarele de la barul de noapte de la Continental sunt tot mai tinere pentru tine ? Adică "şvungul" e diferit !?!
Postat 05 Iulie 2013, 20:31 de Carp III
ce mare scula!
Nu-I urez bun venit . Il consider opportunist de joasa speta. Nu sunt mandru ca mi-e concitadin. Sa fie sanatos!
Postat 05 Iulie 2013, 16:49 de remus
ȚAFANDÁCHE s. m. (Fam.) Tânăr sclifosit și ridicol; fante. – Et. nec. Sursa: DEX '98 (1998)
ȚAFANDÁCHE s. m. (Fam.) Tânăr sclifosit și ridicol; fante. – Et. nec. Sursa: DEX '98 (1998)
Postat 05 Iulie 2013, 16:02 de ȚAFANDÁCHE s. m. (Fa
voi credeti ca milionarimor bogati, hai terminati !
nesemnificativ cetateanul :))) dar multi il vad .... asa cum ei au capacitate sa vada!! Unii au asteptari pe care nici in vise nu reusesc sa le cuprinda dar sa le mai si traiasca !! POLITICA a distrus DEMOCRATIA, asta nu vede NICI un OM !! A facut un milione cu N datorii :)) sustinut stim noi cum :) si asta e realizare SPIRITUALA , demna de o VIATA SANATOASA :))? BATRANI ce spun, unde este SFATUL BATRANILOR in POLITICA dar SARACI si pregatiti de SMERENIE in fata lui D-zeu ?oare cine mai sta sa o asculte, ori e surd/a ori IRONIC/A !!!!
Postat 05 Iulie 2013, 15:47 de o ....... :))
Ahoe!
Domnule aveți un băiat foarte bine crescut. Se vede că are prima facultate promovată-'' facultatea celor 7 ani de acasă".
Postat 05 Iulie 2013, 15:32 de Sargon
nu vorbeste ruseste ?
aaaaaa.... ca nu vorbeste ruseste in public, asta e o alta treaba.
Postat 05 Iulie 2013, 15:07 de guse.vizeriada
Mr.
Nu as dori sa-l critic, mi-a fost elev si era destept, destept, ca si acum. Singurul lucru care il imput este ca nua a invatat limba rusa ca sa se poata intelege cu colegii de generatie. Vorbele astea sunt pentru ce a facut pentru Campia Turzii - comisionul in buzunar si un oras intreg in somaj.
Postat 05 Iulie 2013, 14:15 de NiCu
stop g* mariana
G* MARIANA umbla in oras cu amantu ' MARIUS sa santajze justitiabili bihoreni.Sa o potolesca cineva pe panarama asta!
Postat 05 Iulie 2013, 12:18 de ana
Daa....
...........Si marmota impacheta ciocolata !!!!!!!
Postat 05 Iulie 2013, 11:16 de Huplea
the speeeeeed
"Oradea a luat viteză frumos"... In cadere libera intodeauna acceleratia gravitationala isi spune cuvantul...
Postat 05 Iulie 2013, 11:05 de gusa
cine da banii
Articolele de pe acest site sunt scrise in functie de cum se dau banii. Aici se vede, Gusa a decartat. Aia de la Miscarea populara nu au decartat nimic. S-a vazut.
Postat 05 Iulie 2013, 10:39 de cetatean
ati mirosit avantajele
deja au mirosit banii si avantajele santajistii de la bihoreanu' ! prooost o fi Gusa sa muste la momelile lor ! dar mai stii ? ca iata, si Balbajan a ajuns dependent de cultul personalitatii. nea Gusa, cea mai proasta afacere e aia cu ziarul asta de santaj ;) o sa te lamuresti in timp :)))))))))))
Postat 05 Iulie 2013, 08:49 de Portocala Mecanica
Un veleitar
care nici nu se mai oboseşte să ascundă că e omul caghebeului. După ce a fost în pat cu reprezentanţi ai tuturor partidelor (partid=gaşcă de infractori puşi să devalizeze) îşi dă aere de moralist mic şi de mare ecologist. Întradevăr mai trebuie să pună ceva la cale cu eminenţa tuciurie a udemereului, marele depanator unguresc Chiş Alex, şi cu Hiug Hefneru tăiat împrejur, "seniorul" de la Lotus dar şi cu ceilalţi aspiranţi la notorietate, altfel "remarcabili" cărători de geantă ai depanatorului. Ah da, şi Rouji, penala de serviciu, că era s-o uit. Atunci a acoperit tot spectrul politichiei. Da, totuşi.....ne laşi cu gazele voastre "bune" ruseşti ?! Când au făcut vreodată ruşii un bine românilor ? Dă-o mpizda mă-si de propagandă sovietică....
Postat 05 Iulie 2013, 08:47 de pantelimon
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON