URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 25 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
19 Iulie 2011, 12:01

"Gagica" subprefectului (FOTO)

"Gagica" subprefectului (FOTO) DOI MANELIŞTI. După ce anul trecut BIHOREANUL i-a descoperit pozele de pe pagina de Facebook şi l-a făcut celebru în toată ţara pe "subprefectul cocalar", "înaltul funcţionar public Cristian Bitea", cum îi place să se recomande, le-a şters de pe net. A uitat să facă acelaşi lucru şi cu imaginile în care amica sa, Cristina Gheban (foto dreapta), fiica secretarului Consiliului Local din Cărpinet, se prezintă tot cu atitudini de manelistă
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Dospit încă din 2009, când au fost numiţi în funcţii, conflictul dintre subprefectul Cristian Bitea şi prefectul Gavrilă Ghilea a erupt săptămâna trecută la scenă deschisă, ajungând chiar şi pe agenda de lucru a premierului Emil Boc şi a ministrului Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş.

Sămânţă de scandal a fost o femeie, dar nu pentru că pe nurii ei s-ar bate cei doi demnitari, ci întrucât subprefectul ţine atât de mult la ea încât o căra cu el la serviciu şi o folosea ca pe un fel de secretară. Sătul de indisciplina tânărului subaltern, dar şi iritat că ditamai Instituţia Prefectului ar putea fi acuzată de muncă la negru, prefectul a pus piciorul în prag şi i-a interzis accesul în clădire.

BIHOREANUL vă prezintă în exclusivitate cine este tânăra pentru care subprefectul şi-a pus la bătaie şi obrazul, şi funcţia.

03 Gavrila Ghilea.jpgProptit, dar leneş

Tensiunile dintre Gavrilă Ghilea şi Cristian Bitea datează încă din ianuarie 2009, când au fost numiţi la conducerea judeţului şi de când au ajuns să se conteste reciproc, la început în surdină, apoi tot mai făţiş.

Bitea bârfea că, spre deosebire de el, care a condus Institutul Naţional de Administraţie Publică pe când nu avea nici 30 de ani, Ghilea "s-a ajuns" deşi a absolvit o facultate privată şi la o vârstă târzie. De cealaltă parte, prefectul era iritat că Bitea îi sfida autoritatea, venind şi plecând de la serviciu cum avea chef, ba chiar îndrăznind să meargă la Guvern fără să-l anunţe, el aflând despre "delegaţii" abia când tânărul deconta cheltuielile. "Pleca la Bucureşti pe banii Prefecturii, fără să anunţe pe nimeni şi se întorcea când îl tăia capul", a mărturisit Gavrilă Ghilea (foto) BIHOREANULUI.

Măsuri disciplinare, însă, n-a putut lua. Motivul? Bitea avea "spate": a fost propulsat de fostul primar al Oradiei şi preşedinte al PDL Bihor, senatorul Petru Filip, iar fostul ministru Vasile Blaga l-a protejat de necazuri.

Comportamentul subprefectului nu era totuşi surprinzător pentru cei care îl cunoşteau mai bine, pentru că şi în 2008, când Bitea era subprefect la Slobozia, oraşul de origine al lui Filip, junele PDL-ist îşi permitea extravaganţe la fel de mari. Un exemplu e că, deşi îşi avea locul de muncă în judeţul Ialomiţa, el locuia la Bucureşti, iar la Slobozia ajungea doar când se plictisea de Capitală. Un altul - antologic - e că Bitea a reuşit "performanţa" să lipsească chiar de la propria sa instalare în funcţie, ceremonia trebuind reprogramată!

Persecutat

Ţinute atâta vreme sub capac, nemulţumirile lui Bitea s-au înteţit în ultima lună, iar săptămâna trecută au explodat. Potrivit spuselor sale, Ghilea îl persecută de mai mult timp. Astfel, pe 7 iunie i-a retras atribuţiile, nemailăsându-l să se ocupe de Serviciul Juridic, cel mai important, şi dându-i la schimb competenţe asupra serviciilor de Înmatriculări şi de Paşapoarte, neinteresante pentru un "înalt funcţionar public".

Apoi, pe 1 iulie, prefectul i-a cerut să se mute într-un birou aflat vizavi de al său, unde au lucrat, anterior, alţi subprefecţi, precum Traian Abrudan, Claudiu Pop ori, mai recent, Sarkady Zsolt, până la înjumătăţirea celor două posturi de subprefect. În fine, s-a plâns Bitea, "de lunea trecută (n.r. - 4 iulie) nu mai pot intra în sediul instituţiei unde lucrez, din cauza unui ordin pe care domnul prefect Gavrilă Ghilea l-a dat jandarmilor de la poartă. Toată săptămâna trecută am încercat să mă prezint la serviciu, însă jandarmul mi-a explicat că nu are voie să mă lase şi să nu mă supăr pe el, pentru că are doi copii şi nu vrea să-şi piardă locul de muncă".

La negru

În realitate, acuzele privind presupusa sa abuzare s-au dovedit lipsite de suport. Chiar în aceeaşi zi, subprefectul - găsit de BIHOREANUL în propriul birou - se corecta spunând că, de fapt, nu i-a fost interzis accesul, ci doar restricţionat, fiindcă Ghilea a dispus jandarmilor de la poartă să n-o lase în instituţie pe misterioasa tânără pe care Bitea o căra cu el de fiecare dată când venea la serviciu.

Subprefectul a susţinut întâi că respectiva făcea practică, ca secretară, pentru ca mai apoi să declare că, de fapt, lucra ca voluntară. În ambele cazuri, însă, fără respectarea regulamentului instituţiei, căci presupunea ca în prima variantă să aibă acordul şefului direct, adică al lui Ghilea, iar în a doua să fi notificat, în plus, ITM-ul, unde să depună şi contractul de voluntariat încheiat între tânără şi Prefectură.

Gavrilă Ghilea spune că a încercat să rezolve situaţia în interiorul instituţiei, că le-a zis amândurora că vizitele fetei nu sunt în regulă, iar pe subprefect l-a notificat chiar şi în scris cu privire la faptul că tânăra lucra fără forme legale. "La un moment dat mi-am spus că ceva nu este în regulă cu fata asta. Vine la serviciu într-o instituţie unde sunt şi documente secrete, iar ea nu are nicio formă legală. Or, de acest lucru răspund eu, conducătorul instituţiei", spune Ghilea.

Prin urmare, prefectul i-a interzis tinerei să mai pună piciorul în Prefectură, lucru care l-a scos din pepeni pe Bitea atât de rău încât n-a ezitat să se plângă la Guvern şi la ministrul de Interne.

Mai tare ca prefectul

Scandalul izbucnit i-a dat din nou posibilitatea lui Bitea să clameze că e mai îndreptăţit decât Ghilea să fie şeful Prefecturii. Pe lângă faptul că s-a ales cu o diplomă cam subţire şi cam târziu, prefectul ar avea o mentalitate învechită, fiindcă nu înţelege foarte bine cum funcţionează lucrurile într-o instituţie de asemenea anvergură şi pentru că a ajuns atât de sus doar datorită conjuncturii. "Domnul prefect nu ştie să folosească un calculator, cum să înţeleagă el ce e acela voluntariat?", l-a ridiculizat subprefectul.

Scuzându-se pe sine, Bitea l-a atacat pe prefect şi la afaceri: "Nici domnul Ghilea nu este tot timpul la muncă. Merge mai mult pe la clubul de fotbal Luceafărul, pe care îl patronează, şi pe la firmele pe care le conduce". Suficiente motive pentru a refuza orice idee de subordonare: "Există un ordin al ministrului conform căruia se cunosc clar atribuţiile prefecţilor şi ale subprefecţilor. Eu nu am fost numit de domnul Ghilea şi nu îi sunt subordonat", a pus Bitea punctul pe i.

01 Cristina Gheban 3.jpgRelaţie de serviciu

Cine este, însă, tânăra care a aruncat definitiv în aer relaţiile celor doi demnitari? BIHOREANUL a reuşit s-o contacteze. Se numeşte Cristina Gheban, are 21 de ani, e fiica secretarului Consiliului Local din Cărpinet şi a terminat anul trecut Facultatea de Litere la Oradea. Deşi nu este străină de cluburi şi chermeze, tânăra a părut destul de sfioasă în dialogul cu reporterul, cu care a refuzat să se vadă faţă în faţă.

"Prefer să nu comentez cum l-am cunoscut pe domnul Bitea şi cum am ajuns să fac voluntariat la cabinetul lui", a spus Cristina, grăbindu-se să precizeze că nu e vorba de vreo relaţie nepotrivită. "Cine mă cunoaşte ştie ce fel de persoană sunt. Vă jur că nu am avut nicio altă relaţie cu domnul Bitea. A fost doar relaţie de serviciu", a susţinut tânăra, fără a ascunde că a sperat, ca orice absolvent, că va avea o şansă să se angajeze în instituţie.

La fel ca protectorul ei, şi tânăra îl acuză pe prefect că minte cu privire la atenţionările verbale. "Nu este adevărat, nu mi-a spus că nu mai pot intra în instituţie. A dat doar ordin jandarmilor să îmi interzică accesul". Tânăra recunoaşte, însă, că nu prea avea ce căuta acolo, doar că se apără în felul ei: "În legătură cu documentele secrete şi cu faptul că nu este normal să lucrez acolo fără forme legale, cred că prefectul are dreptate, dar eu nu am avut acces la acele documente. Şi nu sunt persoana care să povestească despre aceste lucruri în public".

Indiferent de modul în care se vor desfăşura de acum încolo ostilităţile, este clar că nici unul dintre cei doi nu va da înapoi. Cristian Bitea se consideră persecutat de un şef pe care el îl vede cu mult sub nivelul lui, iar Gavrilă Ghilea nu mai vrea să tolereze obrăznicia subordonatului.

Scandalul, oricum, a ieşit din "budoar" şi a ajuns până pe holurile Guvernului. Iar de acum încolo e clar că unul din cei doi protagonişti va trebui să plătească oalele sparte. Fiindă nu încap două săbii în aceeaşi teacă.


BITEA, MÂNĂ-LUNGĂ
Hoţoman online

Recentul scandal de la Prefectură nu este primul al cărui protagonist a fost Cristian Bitea. În timpul campaniei pentru alegerile parlamentare 2008, actualul senator PSD Ioan Mang descoperea că junele PDL-ist rezervase, fără acordul său, mai multe domenii pe internet cu numele său.

Ulterior s-a aflat că pe lângă www.mang.ro ori www.ioanmang.ro, Bitea rezervase domenii cu numele a peste 100 de politicieni, între care Ilie Bolojan, Ştefan Seremi, Mihai Groza sau Mircea Matei. Domeniile fuseseră luate de Bitea în numele unui ONG, Fundaţia Comunitatea Oradea, al cărei membru fondator era chiar el. Bănuit că voia să facă bani din revânzarea domeniilor către cei interesaţi, Bitea spunea că "furăciunea" era parte a unui proiect prin care Fundaţia îşi propunea să prezinte online personalităţile respective.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
42 Comentarii
vai
BAI FRATILOR IA NU VA MAI LEGATI DE RIZZO CA ASTA E CA O MAICUTA DE LA MANASTIRE DE CUMINTE.
Postat 25 Septembrie 2011, 22:00 de nicu grasu
subprefect
surorilke gheban sunte fete cuminti, nu au apucaturi rele, iar despre savutu, daca soarta i-a rapit sotia nu este vina lui, desigur a incercat sa i-si refaca viata insa de multe ori mai apar esecuri neprevazute care sunt greu de trecut. respect pentru fete ca au fost in cercul de prieteni al unui subprefect, cele care nu au intrat in acest cerc le invidiaza. singura greseala este ca s-au dus zilnic la biroul acestuia. in rest numai de bine
Postat 23 Septembrie 2011, 08:20 de gicu
rusine
Ai cu ce te lauda d-le SAVU;ce semeni aia rasare.Cum poate fi fata, numai ca tata.Acest "domn"SAVU este un mare mincinos,escroc,laudaros si lipsit de caracter;esteun om de nimic.Nu este bun de nimnic;este un om josnic.Nimeni nu vorbeste bine de el,numai rau.RUSINE MARE D-LE SAVU.Fata aceasta este exact ca tine.RUSINE.RUSINE.RUSINE.
Postat 20 Septembrie 2011, 15:14 de xxx
ascultati
Fata aceasta seamana cu TATA ei.Acest \\"domn\\" GHEBAN sau mai bine zis SAVUTU este cel mai mare mincinos,curvar,escroc,laudaros si lipsit de caracter din toata zona Stei-Beius.Cred ca nici el nu stie cate femei a avut si cu cate a umblat si inainte si dupa moartea sotiei lui,asa ca are cu cine semana fata lui.Pacat de Mihai ca il fac numai de rusine.RUSINE MARE SA-TI FIE \\"domnule\\"SAVU pentru ce fata ai.In loc sa stai cu copii sa-i cresti asa cum trebuia,i-ai parasit de mici si ai plecat cu curvele tale.Sa-ti fie RUSINE.In locul tau nu as mai iesi din curte de atata rusine,numai ca tu nu ai nici rusine nici omenie.Ai cel mai URAT CARACTER care poate exista d-le SAVUTU.RUSINE sa-ti fie si pentru comportamentul tau si pentru cel al fetei tale.
Postat 06 Septembrie 2011, 13:20 de anonim
rizo
O fi rizzo interlop,dar cu de astea nu se incurca,e de o varsta cu copiii lui. A ajutat-o atat pe ea cat si pe sora si fratele lui crezand ca sunt fete fara ajutor si pe care nu le baga nimeni in seama,adica tata lor asa cum se plangeau ele si pana la urma adevarul a iesit la iveala. Singurul care merita respect este Mihai fratele lor,iar Rizzo nu si-a pus-o cu ea sa fie clar.
Postat 02 Septembrie 2011, 18:29 de mire
barmana
ASTA A FOST BARMANA LA INTRLOPUL RIZO LA BRADET MAI AN ACOLO O ANCORDATO RIZO SI MAI UNU TOT TACAMU
Postat 05 August 2011, 21:52 de sctoistu
suprefect
RAUTACIOSILOR ce aveti cu cristina gheban este o fata corecta, respectuasa si are un comportament moral cinstit, ce daca s-a imprietenit cu subprefectul, singura grerseala este ca s-a dus zilnic cu el la birou in prefectura, acest lucru nu este corect si nu sun te de acord, in rest, cunosc foartre bine surorile gheban tyoate efirmatiile negative scrise de diferite persoane anterior sunt cu rautate si pentru a compromite personalitatea acestora, nici vorba de comportament negativ al acestora, cristina este o fata respetuasa cu mult simt iar criticile sunt cu rautate si neadevarate nu ne putem ascuinde in spatele pseudonimului si sa birfim.
Postat 01 August 2011, 09:35 de gicu
Dupa ce a ,,terminat,, Grecia ,....
Dupa ce a ,,terminat,, Grecia ,falimentara ,s-a intors acasa unde continua ce stie mai bine .
Postat 23 Iulie 2011, 13:23 de oropilat
bun
ce sa respecte si ce sa invete Bitea de la Ghilea? sa-si termine studiile la a doua tinerete,sa ia prin firma lui toate lucrarile publice de pe la primariile pdl iste sau ar mai fi ceva :sa-i fure din masa vocabularului...din cele 50 de cuvinte
Postat 21 Iulie 2011, 20:49 de tanar
ungurii si tiganii
ungurii vor disparea primii (slab sporul, samanta, etc.) iar tiganii vor lua cale occidentului.
Postat 21 Iulie 2011, 19:46 de neapistidistrusu
ungurime
bai kaboou prost, asta e doar mizeria din capul tau ! huuu......... porcule !
Postat 21 Iulie 2011, 19:36 de @andrada
bravooooo vin si vremuri bune si rele pentru altii
tigani si unguri vor conduce ROmania, romanii fraieri se vor alia cu ungurimea ca sa ramana cu cetatenie ungara, asta e viitorul mult dorit dar cinevea sustine tiganimea foarte mult , de ce totii romani plecati de mai bine de 15 ani renunta la cetatenia romana? de ce?
Postat 21 Iulie 2011, 10:37 de andrada
da le in gurita la taranoi
sa simta nevestele ce bun e rolul de galeata:))) , de sluga platita cu banii si sa viseze la trupul tau tanar:)) ele nu stiu ce au in casa:))) , frumosa o sa faca copii frumosi.
Postat 21 Iulie 2011, 10:11 de succes
da le in gurita la taranoi
sa simta nevestele ce bun e rolul de galeata:))) si sa visesze la trupul tau tanar:)) ele nu stiu ce au in casa:))) , frumosa o sa faca copii frumosi.
Postat 21 Iulie 2011, 10:11 de succes
Am ajuns ca manelistii sa ne conduca?
Daca suprainteligentii de manelisti sunt in prefectura inseamna ca trebuie sa ma mut in Congo. Ma bucur ca nu am copii care o sa creasca intro tara condusa de manelisti si alte specii asemanatoare din acelasi arbore genealogic.
Postat 21 Iulie 2011, 10:07 de gerorge
da le in gurita la taranoi
daca omul are acasa nevasta normal ca i lipseste si o prostituatata cum va place voua sa radeti de fetele altora dar nu uitatai ea are ce voi nu mai aveti: tinerete, bucuratate printesa de viata si da le in muuuuuiiiiita, adica in gurita la totii sa se tarasca ca serpi si nu pupa bunaciune ca tine, succes! nu ii lasati sa va intimideze tineretea va invinge intodeauna, batranete mai si inebuneste nu totii ajung intelepti:))
Postat 21 Iulie 2011, 09:54 de succes
CURVELE
Vai de capul tau fata draga
Postat 21 Iulie 2011, 09:21 de CLAU
Bitea este un om exceptional!!
Cine il cunoaste pe Bitea, stie ca acesta este un om execptional. Restu sunt minciuni ale presei.
Postat 21 Iulie 2011, 08:52 de Ady
...
Stimata domnisoara,cat credeai tu ca vei ramane in prefectura?aveai pregatire pentru functia care o aveai?ma indoiesc!!terminati facultatea,daca te ajuta capul si pe urma mai vezi tu ce prinzi in plasa si spre ce domeniu te inclini...Dar eu tot nu inteleg de ce esti asa de figuranta,cu ce poti sa iesi tu in evidenta,locul tau e pe calea Borsului,ala e locul care te reprezinta cel mai bine,de atata esti buna.
Postat 20 Iulie 2011, 21:10 de anonim
...
Cristina ai putea totusi sa faci si ceva bun,sugereaza-i la fratele tau sa-si schimbe numele de scena ca ai avut tu grija sa il onorezi,dute uita-te in oglinda si dati doua palme daca nu are cine,ca atata meriti,toti suntem niste blegi ca nici unul nu am avut destul curaj sa-i zicem in fata ce fel de sora are(surori)pacat de Misu ca face parte din familia voastra ca numai rusine ia-ti facut.
Postat 20 Iulie 2011, 20:56 de -
X
Ce minune de copil ai Domnule Gheban!Ai invatat-o ca pe tine si pe fata si inca va mai tineti ca sunteti o familie de intelectuali,nu doar conflictul cu Domnul Ghilea a dat curs comentariilor despre fetita ta doar ca acum are lumea ocazia sa va spuna cine sunteti cu adevarat.
Postat 20 Iulie 2011, 20:49 de ....
....X...
Fato!nu te mai prezenta cu numele de Gheban mai bine pitipoanca ca te prinde mai bine cat ai crezut ca iti va merge?Dumnezeu nu bate cu bata tu nu te stii respecta pe tine atunci ce sa mai asteptam sa respecti pe cei din jur,ai dreptate cand zici "cine te cunoaste" da de ce nu zici cine nu te cunoaste!!Si mai ceri dovezi?ce ar insemna sa ti se de-a toate numele cu cati ai umblat?asta ti-e meritul,apucate si tu de cantat ca te pricepi foarte bine stii tu la ce cantat ma refer neispravito ca numai sex visezi si chefuri,ai confundat * cu prefectura,suntem un grup care te cunoastem bine dar nu esti buna de nimic,poate data viitoare o sa ne satisfaci pe toti si ai o bila alba,cine crede in tine e mai prost ca tine minorosita de doi bani.
Postat 20 Iulie 2011, 18:11 de claudia
Valoarea ramane
Valoarea ramane : daca citim in spatele randurilor si disociem imaginile, vedem un tanar care ajuta tineri. din pacate aceasta tanara este deja batrana, stie sa isi urmareasca interesele (pisica blanda zgarie rau) si il pune intr o lumina proasta pe subprefect. Dar VALOAREA SI COMPETENTA PROFESIONALA A LUI BITEA RAMANE !
Postat 20 Iulie 2011, 15:49 de Andrei
vrajeala
In realitate tanarul Bitea avea prestanta si o figura de intelectual, dar asociat cu fata asta(corect adevarul postat de X)... pare sa-si piarda din prestanta. In Campani unde fata se lauda cu inchipuita ei relatie care in articol sa jura ca nu exista se stie ce fel de persoana este.
Postat 20 Iulie 2011, 14:42 de ioan
valoare
Din pacate valorile in ziua de azi pot fi mototolite si calcate in picioare prin astfel de articole. Lupta poate fi justa, dar daca pornesti la drum cu o persoana de o calitate indoielnica risti sa te contaminezi si sa te pierzi.
Postat 20 Iulie 2011, 14:36 de vasile
Figura...
Știu că nu-i bine să judeci oamenii după cum arată, dar tinerelul Bitea are o figură de manelist de nu-ți vine să crezi. Oare de ce cred că are și-un comportament pe măsură?...
Postat 20 Iulie 2011, 07:32 de Shifu
Să trăiţi BINE, ca băiatul lui mămica!
”Bitea bârfea că, spre deosebire de el, care a condus Institutul Naţional de Administraţie Publică pe când nu avea nici 30 de ani, Ghilea "s-a ajuns" deşi a absolvit o facultate privată şi la o vârstă târzie.” 1. Dle Bitea jr.: a) Fără mămica (şi tăticu), mai erai ce eşti acuma? Cât mai face o documentaţie HACCP, respectiv un curs de igienă, via DSP Bihor? b) Ţi-au povestit părinţii cum era admiterea la facultate, pe vremea lor şi a actualului prefect de Bihor? Înainte de te mai lăuda, ca ...Elena Ceauşescu, cu studiile (post)universitare pe care le-ai făcut şi de a îţi (mai) ponegri şeful direct, vezi dacă eşti în stare să faci liceul, respectiv să dai o admitere la facultate ca mămica! 2. Aşa partid, aşa activişti/nomenclaturişti/”numiţi politic”! ”Doamne ocroteşte-i pe români” (şi) de băieţii/fetiţele/”nepoatele” lui mămica/tăticu/”unchiu”, puşi în (înalte) funcţii de conducere, pe motiv de ...înaltă (in)competenţă şi de P.C.R.!
Postat 19 Iulie 2011, 22:32 de HACCP srl
Statul "amendă" (doar pentru ...unii) vs. Corecţii de la ITM Bihor!
1. ”Tânăra recunoaşte, însă, că nu prea avea ce căuta acolo, doar că se apără în felul ei: "În legătură cu documentele secrete şi cu faptul că nu este normal să lucrez acolo fără forme legale, cred că prefectul are dreptate, ...” - Dle Hoduţ: De ce în asemenea cazuri nu vă faceţi datoria? Se ”evaporă” decizia de numire (pe bază de ...concurs) ca şef la ITM Bihor? Unde vă este ”eficienţa” arătată în cazul fraţilor (voluntari ai) dlui Fildan? Sau poate că dl. subprefect nu se încadrează în prevederile art. 276, din noul Cod al Muncii, pe care îl tot menţionaţi în cazul amenzilor date altora?
Postat 19 Iulie 2011, 22:29 de SSM srl
slab articol
Nu stiu daca e un articolul e corect de data aceasta. Bitea pana la urma contesta in felul lui valorile care exista de mult timp in PDL Bihor (cred ca in general ne-am lamurit cu acest partid) si cred ca toti suntem constienti ca nici Ghilea nu este usa de biserica. Aici ar fi nevoie de un articol cu documente scanate (ex instiinatarea scrisa de Ghilea), inregistrari, mai multa munca in general, martori etc si mai putine barfe, eu nu cred nici barfele trantite de cei doi. Pana acum asemenea articole erau mai ok documentate. Sunt cam nemultumit!
Postat 19 Iulie 2011, 19:16 de Observer
Nasoala
Dac si asta e gacica de tinut pe linga casa, atunci aici se si termina femeile.
Postat 19 Iulie 2011, 18:29 de Blue
pai ce vreti spuneti Fanica si spuneti...
daca se invarte in anturajul lui FANICA e clarrrr , auzi saracia!
Postat 19 Iulie 2011, 17:43 de elevul GOE
JENANT PENTRU CEL CARE A SCRIS ARTICOLUL
ARTICOLUL ESTE O PORCARIE.............ATAT TIMP CAT NU ARATA O POZA IN CARE SA APARA CEI DOI (sunt doar pure inventii scrise pe o hartie)..CINE CREDE PORCARIILE PE CARE LE SCRIETI VOI?????????.........UN ZIAR CENTRAL(sau care se respecta) VINE CU DOVEZI, NU CA SI VOI CARE NU SUNTETI IN STARE DE NIMIC.. CONDUCATORUL ACESTUI ZIAR SAU CEL CARE A APROBAT CA, ARTICOLUL SA APARA IN ZIAR ESTE "ZERO BARAT" (habar nu are ce inseamna jurnalismul).......PATETIC!!!!!!!!!!!!
Postat 19 Iulie 2011, 17:37 de Adrian
adevarul
"Cine mă cunoaşte ştie ce fel de persoană sunt. " Adica o curvustina ieftina care isi bate joc in primul rand de ea si in al-2-lea rand de fratele ei care s-a straduit din rasputeri sa o creasca si sa o tina la scoala si sa-i ofere tot ceea ce are nevoie. Acum il rasplateste pt.tot ceea ce a facut pt.ea. Adevarul e ca, cine o cunoaste stie ce fel de persoana este,te lipsesti de asa ceva. Are un vocabular foarte dezvoltat in ale injuraturilor si nu in ceea ce priveste limba romana. Si,inca nu este absolventa a facultatii de litere pentru ca nu a fost in stare sa invete sa-si ia examenele pentru ca mai importante erau cluburile si baietii. Asa ca .......
Postat 19 Iulie 2011, 17:03 de x
rusine mare
cum e TATA aşa şi FATA Acest GHEBAN e cel mare mincinos şi excroc pe care l-a pus PSD-ul director economic la un spital din judeţ el fiind jurist!!!! Un OM DE NIMIC , PROST GRĂMADA cu care s-a pricopsit primăria cărpinet Minte cum bea apă şi nu ştie nimic!!!!! A fost prieten cu fam bitea din vremuri bune când avea măcelărie în ŞTEI dE AICI SE CUNOSC !!! SERAC a dat cu el de pământ când a fost prefect Nu INFECTAŢI PREFECTURA CU SĂMÂNŢA LUI GHEBAN ci ardeţ-o în foc să nu se mai înmulţească !!!!!!!!!!
Postat 19 Iulie 2011, 15:28 de cetatean
hai ma lasati ca nici de PNL, PSD -UDMR
nu mie rusine, deloc! :))) astia ne administreaza COMUNISTY si tinerii care sunt trimisi la produs, nu vedeti ori produc ori puscaria, pe bune nu mai sanatajati cu prostitutia ea exista si e libera in alte tari, o prostitutie grava in Romania este ADULTERUL, daca va faceti probleme de moralitatea, adulterul e o prostitutie foarte des practicata in ROMANIA, acuzati prostitutia libera in alte tarii!
Postat 19 Iulie 2011, 15:08 de anca
pfoai
Pfoai, ce oameni are pedeleul in bihor. bitea asta era cartea pe care ar fi jucat-o filip la primarie. hahahahahahahaha! mare cocalar tipul! despre ghilea ce sa mai vorbim, stie toata lumea cum si-a luat examenul de prefect.
Postat 19 Iulie 2011, 14:44 de unu
pt daniel
domnisorule/domnule daniel....stii tu ce meserie a practicat domnisoara in Grecia?....ai platit-o tu ?...nu mai fa afirmatii fara fond...si nu mai generaliza zona stei...beius....apropo,invata in primul rand sa vorbesti/scrii corect gramatical si abia apoi scrie comentarii...si mai ales scrie-le doar daca ai dovezi clare...cat despre cati barbati a avut domnisoara.......i-ai tinut evidenta?....ai ceva agenda speciala in care ai notat cati barbati au trecut pe la ea?....fii mai rezonabil in afirmatii,cu atat mai mult daca sunt nefondate....aaaa...si lasa persoanele care chiar o cunosc sa vorbeasca...nici macar nu stii cati ani a stat dansa in Grecia si cu cine a fost acolo......
Postat 19 Iulie 2011, 13:48 de .............
da
Prostie mai mare ca asta n-am mai auzit de mult: cum adica sa depuna contractul de voluntariat la ITM, d-le subprefect? Contractul de voluntariat are un regim juridic diferit, e reglementat de legea 195 din 2001 si e supus reglementarilor Codului Civil si nu Codului Muncii... si sunt tinute in evidenta la sediul autoritatilor locale sau la sediul asociatiilor si fundatiilor....
Postat 19 Iulie 2011, 13:32 de PCR
AIA E PENIBILA RAU...
fata asta nu e undeva de la tara...................ce-i trebuie.........../nu i-a ajuns 3 ani prin Grecia.................la nu stiu ce serviciu......................cea mai veche meserie din lume......................nici ea nu stie cate relatii a avut cu barbati...........este penibila rau.............zona stei, beius, oradea............zice-ti toti cvare o cunoasteti...........sa se invete sa scrie, sa citeasca, sa caute informatii despre ce inseamna administratie si mai apoi sa mearga in varf de munte........acolo ii e locul.......................DATI-O UITARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII..........e un nimeni.......bnici numele nu poate fi asociat cu cel al subprefectului......poate in visele sale............si asta-i un mod de viata.................sa faca in continuare ce a facut si pana acuma...............o mucoasa de fata..................
Postat 19 Iulie 2011, 13:00 de DANIEL
mda
frumoase exemple avem in tara asta!
Postat 19 Iulie 2011, 12:56 de eucumine
Ne crezi tampiti?
Mai fato, ne crezi tampiti?Cum sa iti faca Bitea favoruri, pe gratis, cand a demonstrat ca nu misca un deget daca nu ii pica ceva? Cat despre Bitea, poate fi absolvent de Harvard, cu un caracter ca al lui nu va merge mai bine administratia publica din Romania. Pacat ca individul demonstraza ca nu mai avem nici o sansa de indreptare. Cei care sustin ca tinerii sunt garantia ca viitorul va fi altfel, au dovada clara, prin Bitea, ca nu e necesar sa fii trecut prin regimul comunist,sa fii fost corupt de acesta,sa conduci astazi si sa faci prostii. Bita nu a prins acele vremuri, dar e imbatranit inainte de vreme si e mai putred ca altii, mai batrani ca el. El inca nu a aflat ce e aceea seriozitate, cat despre respect, mamica lui nu l-a invatat notiunea. Probabil ca Ghilea nu i-a demonstrat ca are de ce sa il respecte, dar am convingerea ca nimeni nu l-a putut invata pe acest tanar ce inseamna respectul.
Postat 19 Iulie 2011, 12:53 de lili
sila greata penibil
cum dreaq puteti sa-i numiti demnitari
Postat 19 Iulie 2011, 12:47 de gb
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6567 RON
  • 1 EUR = 4.9761 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON